Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Wczorajszy powrót ze spacerku ;) Bajan jest bardzo grzeczny na ulicy :p

Ślicznie idzie ten półtoraroczny dorosły ogar :lol: Małgosiu, czy Ciebie nie zatrzymują ludzie na ulicy ? Na pewno. Aż sie prosi, żeby przystanąć, zapytać jaka rasa, pogłaskać, przytulić, bo przecież z pyska widać, że on ludzi kocha.

Posted

[quote name='Sabina1']Ślicznie idzie ten półtoraroczny dorosły ogar :lol: Małgosiu, czy Ciebie nie zatrzymują ludzie na ulicy ? Na pewno. Aż sie prosi, żeby przystanąć, zapytać jaka rasa, pogłaskać, przytulić, bo przecież z pyska widać, że on ludzi kocha.

Sabinko, oczywiście, że zatrzymują :lol: Bajan się bardzo podoba! Z tym pytaniem o rasę to chyba nie jest aż tak zle bo wiele osób wie, że to ogar! Są jednak i tacy, którzy pytają. I czasem są zdziwieni, bo widzieli np. na zdjęciu i sądzili, że są mniejsze. Bardzo często widzę jak się ludzie do Bajana uśmiechają :lol: Właśnie do Bajana, nie do mnie! On ma bardzo dużo wdzięku i faktycznie jest bardzo przyjacielski :lol: Na ulicy ma nawet swoje przyjaciółki kwiaciarki, jak wracamy ze spaceru to wyciągają kwiatki z wazonów żeby Bajanek się wody napił :evil_lol:
Dorosły ogar? ;) Jak czasem idzie taki zadowolony, uśmiechnięty i łapki mu fruwają to wygląda jak szczeniak :lol: I wiele jeszcze z niego ma ;)

[quote name='Gosiek']a czemu? :diabloti:

A temu, że byłam u ciebie i widziałam jak się wymigujesz, że mąż, że dziecko itd :diabloti:

[quote name='Daga_i_Oskar']
śliczny ten Twój Bajanek :loveu: pewnie nie tylko on się za suczkami ogląda, ale i suczki za nim :razz:

Dzięki Dagusiu i witaj :multi: Oczywiście, że suczki się oglądają, ma nawet wielbicielki ;)

Posted

Witaj Małgosiu !

Nie da się u kryć, że Bajanek jest pięknym , zadbanym psem.:loveu:
Wystarczy spojrzeć ile w nim uroku, :iloveyou: nie dziwie się ,że zyskuje sympatię .:loveu:

Pochwały dla Pańci ! Pięknie Bajanek chodzi na smyczy :cool2:

Posted

Bajanek zmezniał i jest bardzo duży!! Matko!! Toz on chyba taki jak Szelma z wysokosci :multi: :multi: :multi: Kawał chłopa :) A pychol ma uśmiechniety jak Zmorka :) Śliczny chłopak z niego :)
Pozdroffffka od Zmoro-Szelm :)

Posted

[quote name='Alka']Bajanek jest pięknym , zadbanym psem.:loveu:
Wystarczy spojrzeć ile w nim uroku, :iloveyou: nie dziwie się ,że zyskuje sympatię .:loveu:

Dzięki Alusiu :buzi:

[quote name='Alka'] Pochwały dla Pańci ! Pięknie Bajanek chodzi na smyczy :cool2:

Oooo! W tym pomogła nam Flair :lol: To również Jej zasługa :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Wczorajszy powrót ze spacerku ;) Bajan jest bardzo grzeczny na ulicy :p

A tak głównie spędza dzień dzisiejszy :evil_lol:

Gosiu! Ale ładnie razem wyglądacie! Super!
A to ostatnie zdjęcie...:cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']
A temu, że byłam u ciebie i widziałam jak się wymigujesz, że mąż, że dziecko itd :diabloti: hahaha ale nie masz wglądu w priwy.. a tam sie z Pika umawiałam :eviltong:
Prawdopodobnie pojadę.... bardzo prawdopodobnie :cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Chodzi o to, że się rozkraczył i pokazał wszystko, czym go natura obdarzyła:eviltong:
Bajan poprostu potrafi się sprzedać :cool3:
Gosiu - proszę szybko na wystawki i poszukać Bajankowi jakąś ładną pannicę :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Chodzi o to, że się rozkraczył i pokazał wszystko, czym go natura obdarzyła:eviltong:

A obdarzyła go bardzo OK :lol: Basco, jak tak leży, to krzyżuje nóżki? ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha ale nie masz wglądu w priwy.. a tam sie z Pika umawiałam :eviltong:
Prawdopodobnie pojadę.... bardzo prawdopodobnie :cool3:

Ooooooo! :multi:, to może i ja pomyślę :cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ooooooo! :multi:, to może i ja pomyślę :cool3:
koniecznie :grins:
tyle ze ja od początku bedę bo na 15 najpóźniej muszę juz w domku być :cool1:

Posted

Gosiek napisał(a):
koniecznie :grins:
tyle ze ja od początku bedę bo na 15 najpóźniej muszę juz w domku być :cool1:

No, jeśli ja bym była to też rano, pomyślę, pomyślę :cool3:...:evil_lol: A jak (czym) jedziecie? :roll:

Posted

mmbbaj napisał(a):
No, jeśli ja bym była to też rano, pomyślę, pomyślę :cool3:...:evil_lol: A jak (czym) jedziecie? :roll:
samochodzikiem - mąż mnie zawozi a właściwie to sam też z chęcią chce zajrzeć do NDM ;) .. wczoraj mi powiedział że gdzieś tak własnie na 15 będzie musiał jechac do pracy... węc rano chyba skoczymy zeby sie ze wszystkimi spotkać :cool1:
będę na 100% wiedziała dopiero w piątek

Posted

[quote name='an3czka']Ależ ja się nie czepiam wcale:eviltong:

Aaaaaaaaaaa!!! Więc rozumiem, że się po prostu zachwyciłaś :lol::lol::lol:....:eviltong:

Posted

[quote name='mmbbaj']Aaaaaaaaaaa!!! Więc rozumiem, że się po prostu zachwyciłaś :lol::lol::lol:....:eviltong:
Nie chciałam tego napisać, żeby nie zostać dwuznacznie odebraną:eviltong:

Posted

buuu :placz:
wiec Wy tez sie wybieracie do Nowego Dworu?
az sie zaczelam łamac, czy tez nie pojechac, ale Wy sobote rano chcecie byc, a ja moglabym tylko w niedziele, ewentualnie w sobote ale gdzies tak od 13-14...