mmbbaj Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 PIKA napisał(a): Ja bedę, Pietrek bedzie i moze Gosia bedzie :cool1: No w Gosię to chyba nie uwierzę :shake: Quote
Sabina1 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='mmbbaj']Wczorajszy powrót ze spacerku ;) Bajan jest bardzo grzeczny na ulicy :p Ślicznie idzie ten półtoraroczny dorosły ogar :lol: Małgosiu, czy Ciebie nie zatrzymują ludzie na ulicy ? Na pewno. Aż sie prosi, żeby przystanąć, zapytać jaka rasa, pogłaskać, przytulić, bo przecież z pyska widać, że on ludzi kocha. Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 mmbbaj napisał(a):No w Gosię to chyba nie uwierzę :shake: a czemu? :diabloti: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć Małgosiu :multi: śliczny ten Twój Bajanek :loveu: pewnie nie tylko on się za suczkami ogląda, ale i suczki za nim :razz: miłego dnia życzymy ! Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Sabina1']Ślicznie idzie ten półtoraroczny dorosły ogar :lol: Małgosiu, czy Ciebie nie zatrzymują ludzie na ulicy ? Na pewno. Aż sie prosi, żeby przystanąć, zapytać jaka rasa, pogłaskać, przytulić, bo przecież z pyska widać, że on ludzi kocha. Sabinko, oczywiście, że zatrzymują :lol: Bajan się bardzo podoba! Z tym pytaniem o rasę to chyba nie jest aż tak zle bo wiele osób wie, że to ogar! Są jednak i tacy, którzy pytają. I czasem są zdziwieni, bo widzieli np. na zdjęciu i sądzili, że są mniejsze. Bardzo często widzę jak się ludzie do Bajana uśmiechają :lol: Właśnie do Bajana, nie do mnie! On ma bardzo dużo wdzięku i faktycznie jest bardzo przyjacielski :lol: Na ulicy ma nawet swoje przyjaciółki kwiaciarki, jak wracamy ze spaceru to wyciągają kwiatki z wazonów żeby Bajanek się wody napił :evil_lol: Dorosły ogar? ;) Jak czasem idzie taki zadowolony, uśmiechnięty i łapki mu fruwają to wygląda jak szczeniak :lol: I wiele jeszcze z niego ma ;) [quote name='Gosiek']a czemu? :diabloti: A temu, że byłam u ciebie i widziałam jak się wymigujesz, że mąż, że dziecko itd :diabloti: [quote name='Daga_i_Oskar'] śliczny ten Twój Bajanek :loveu: pewnie nie tylko on się za suczkami ogląda, ale i suczki za nim :razz: Dzięki Dagusiu i witaj :multi: Oczywiście, że suczki się oglądają, ma nawet wielbicielki ;) Quote
Alka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Witaj Małgosiu ! Nie da się u kryć, że Bajanek jest pięknym , zadbanym psem.:loveu: Wystarczy spojrzeć ile w nim uroku, :iloveyou: nie dziwie się ,że zyskuje sympatię .:loveu: Pochwały dla Pańci ! Pięknie Bajanek chodzi na smyczy :cool2: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Bajanek zmezniał i jest bardzo duży!! Matko!! Toz on chyba taki jak Szelma z wysokosci :multi: :multi: :multi: Kawał chłopa :) A pychol ma uśmiechniety jak Zmorka :) Śliczny chłopak z niego :) Pozdroffffka od Zmoro-Szelm :) Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='Alka']Bajanek jest pięknym , zadbanym psem.:loveu: Wystarczy spojrzeć ile w nim uroku, :iloveyou: nie dziwie się ,że zyskuje sympatię .:loveu: Dzięki Alusiu :buzi: [quote name='Alka'] Pochwały dla Pańci ! Pięknie Bajanek chodzi na smyczy :cool2: Oooo! W tym pomogła nam Flair :lol: To również Jej zasługa :loveu: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='mmbbaj']Wczorajszy powrót ze spacerku ;) Bajan jest bardzo grzeczny na ulicy :p A tak głównie spędza dzień dzisiejszy :evil_lol: Gosiu! Ale ładnie razem wyglądacie! Super! A to ostatnie zdjęcie...:cool3: Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka'] A to ostatnie zdjęcie...:cool3: A o co chodzi?...:roll: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='mmbbaj'] A temu, że byłam u ciebie i widziałam jak się wymigujesz, że mąż, że dziecko itd :diabloti: hahaha ale nie masz wglądu w priwy.. a tam sie z Pika umawiałam :eviltong: Prawdopodobnie pojadę.... bardzo prawdopodobnie :cool3: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='mmbbaj']A o co chodzi?...:roll: Chodzi o to, że się rozkraczył i pokazał wszystko, czym go natura obdarzyła:eviltong: Quote
KUMPELka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']Chodzi o to, że się rozkraczył i pokazał wszystko, czym go natura obdarzyła:eviltong: Bajan poprostu potrafi się sprzedać :cool3: Gosiu - proszę szybko na wystawki i poszukać Bajankowi jakąś ładną pannicę :lol: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 a jaka roześmiana pańcia z Bajankiem wędruje :lol: Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']Chodzi o to, że się rozkraczył i pokazał wszystko, czym go natura obdarzyła:eviltong: A obdarzyła go bardzo OK :lol: Basco, jak tak leży, to krzyżuje nóżki? ;) Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='mmbbaj']A obdarzyła go bardzo OK :lol: Basco, jak tak leży, to krzyżuje nóżki? ;) A skąd!!:lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha ale nie masz wglądu w priwy.. a tam sie z Pika umawiałam :eviltong: Prawdopodobnie pojadę.... bardzo prawdopodobnie :cool3: Ooooooo! :multi:, to może i ja pomyślę :cool3: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 mmbbaj napisał(a):Ooooooo! :multi:, to może i ja pomyślę :cool3: koniecznie :grins: tyle ze ja od początku bedę bo na 15 najpóźniej muszę juz w domku być :cool1: Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']A skąd!!:lol: :lol: :lol: :evil_lol: to się nie czepiaj :eviltong: Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Gosiek napisał(a):koniecznie :grins: tyle ze ja od początku bedę bo na 15 najpóźniej muszę juz w domku być :cool1: No, jeśli ja bym była to też rano, pomyślę, pomyślę :cool3:...:evil_lol: A jak (czym) jedziecie? :roll: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='mmbbaj']:evil_lol: to się nie czepiaj :eviltong: Ależ ja się nie czepiam wcale:eviltong: Quote
Gosiek Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 mmbbaj napisał(a):No, jeśli ja bym była to też rano, pomyślę, pomyślę :cool3:...:evil_lol: A jak (czym) jedziecie? :roll: samochodzikiem - mąż mnie zawozi a właściwie to sam też z chęcią chce zajrzeć do NDM ;) .. wczoraj mi powiedział że gdzieś tak własnie na 15 będzie musiał jechac do pracy... węc rano chyba skoczymy zeby sie ze wszystkimi spotkać :cool1: będę na 100% wiedziała dopiero w piątek Quote
mmbbaj Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 [quote name='an3czka']Ależ ja się nie czepiam wcale:eviltong: Aaaaaaaaaaa!!! Więc rozumiem, że się po prostu zachwyciłaś :lol::lol::lol:....:eviltong: Quote
an3czka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='mmbbaj']Aaaaaaaaaaa!!! Więc rozumiem, że się po prostu zachwyciłaś :lol::lol::lol:....:eviltong: Nie chciałam tego napisać, żeby nie zostać dwuznacznie odebraną:eviltong: Quote
Teklunia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 buuu :placz: wiec Wy tez sie wybieracie do Nowego Dworu? az sie zaczelam łamac, czy tez nie pojechac, ale Wy sobote rano chcecie byc, a ja moglabym tylko w niedziele, ewentualnie w sobote ale gdzies tak od 13-14... Quote
Recommended Posts