Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Kurka dopiero teraz z Tobą że tak ujmę w tle ;) zobaczyłam jaki on jest wielki :crazyeye: piekny z nigo chłopak i pasujecie do siebie (jesli odniesiemy sie do urody i gracji, a nie do podbieństw typu loki u pudla i pani ;) )

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KUMPELka napisał(a):
Gosiu, dobrze, że zamieściłaś te zdjęcia bo już myślałam, że tylko moja rodzinka rozpieszcza tak psiaka :cool3: Nasz Kumpel także uwielbia takie drzemki łóżkowo-podusiowo-pańciowe ;) i jak przy nim leży jego całe stado to już można spać spokojnie :lol:

A ty wiesz, że nie zawsze tak było! :lol: Kiedyś Bajan rozgraniczał...w nocy śpimy razem i obecność pańci jest w pełni usprawiedliwiona, ale w dzień kanapa była jego :evil_lol: Jeśli , któreś z nas położyło się koło niego, to, mimo, że kanapa jest duża i miejsca dość, Bajan był oburzony :evil_lol: i ...po chwili demonstracyjnie przenosił się na fotel, posyłając nam wymowne spojrzenia i wzdychając :evil_lol: Teraz jest większym pieszczochem niż kiedyś, teraz miziania i niuniania sprawiają mu przyjemność i lubi poleżeć z nami, wręcz nas niekiedy woła :lol: ;)

Posted

[quote name='Patka']Kurka dopiero teraz z Tobą że tak ujmę w tle ;) zobaczyłam jaki on jest wielki :crazyeye:

Patka ty mówisz o moim maleństwie?:crazyeye:...;)

[quote name='Patka'] piekny z nigo chłopak i pasujecie do siebie (jesli odniesiemy sie do urody i gracji, a nie do podbieństw typu loki u pudla i pani ;) )

Oj Pateczko dziękujemy!:oops::oops::oops: Nie wiem czy to zasłużony komplement, jeśli chodzi o moją osobę, ale bardzo miły:buzi:

Posted

Ale lenistwo tu widze :razz:

KUMPELka napisał(a):

A misie - cóż, jak tylko Gabi gdzieś nie posprząta swoich zabawek to gwarantowane, że już się nimi nie pobawi

:lol: czyli pies wymusza na dziecku zamilowanie do porządku :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Ale lenistwo tu widze :razz:

:lol: czyli pies wymusza na dziecku zamilowanie do porządku :evil_lol:

Chcąc niechcąc :evil_lol: Najgorsze jest jednak to, że córce spodobała się ta destrukcja :shake: - mam nadzieję, że do czasu zżarcia najulubieńszej zabawki :cool3:
Narazie Kumpel wymusił na pańci chowanie, zaraz po przyjściu, butów do szafki bo kilka par (nowiutkich) poszło zżartych do kosza :angryy:

Posted

Słuchajcie, mój Mateusz swoje piłki do kosza i do nogi kładzie wysoko na meble, coby przypadkiem Tuffi swoich zębów w nich nie zanurzył. :cool3:

Ma nauczkę , bo jakies 2 lata temu złożyli się z kolegą i kupili innemu koledze na urodziny firmową piłkę do siatkówki.Przez nieuwagę nowy prezencik zostawił na tapczanie i jakieś 10 minut i było po prezencie:cool3:, same ślady zębów na skórze ...był płacz i lament, a mój mąż musiał zapier...do centrum po nową piłkę.

Małgosiu, foteczki łóżkowe bardzo czułe , dobrze Wam razem :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzien dobry Małgosiu :)

[quote name='mmbbaj']Bajan z pańcią....słodkie lenistwo :lol:

Bajan ma bardzo dumny wyraz pyska - Pani z nim lezy, wiec jest wazny ;)

I wiesz co? Widac ze to szczesliwy pies! :)

Posted

[quote name='Teklunia']Dzien dobry Małgosiu :)

Bajan ma bardzo dumny wyraz pyska - Pani z nim lezy, wiec jest wazny ;)

I wiesz co? Widac ze to szczesliwy pies! :)

Witaj Kasieńko! :lol: Cieszę się, że takie masz odczucie bo nam bardzo zależy żeby był szczęśliwy! :loveu:

A ty wiesz, że ja na tym drugim zdjęciu zobaczyłam jakie on ma brudne nogi! :evil_lol: To co jest szare powinno być białe! No cóż Bajanek był po spacerku...;)

Posted

[quote name='mmbbaj']
A ty wiesz, że ja na tym drugim zdjęciu zobaczyłam jakie on ma brudne nogi! :evil_lol: To co jest szare powinno być białe! No cóż Bajanek był po spacerku...;)
niepotrzebnie zdradzilas jego sekrek ;)
nikt by sie nie domyslil, ze Bajanek kladzie sie do lozka z brudnymi nogami :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Bajan z pańcią....słodkie lenistwo :lol:

Ale mi dobrze...:loveu:
Na jednym zdjęciu Bajanek zadziera tylną łapkę - jakbym Basco widziała. Taki gest oznacza "Gliglaj mnie po udku"

Posted

[quote name='an3czka']Ale mi dobrze...:loveu:
Na jednym zdjęciu Bajanek zadziera tylną łapkę - jakbym Basco widziała. Taki gest oznacza "Gliglaj mnie po udku"

U nas to jest także wstęp do pokazania brzusia i "gliglaj mnie po brzusiu" :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']U nas to jest także wstęp do pokazania brzusia i "gliglaj mnie po brzusiu" :evil_lol:
No ba!
Potem w kolejności jest pachwinka i Basco ma odlot. Momentalnie zapada w głęboki sen i chrapie:lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']
A ty wiesz, że ja na tym drugim zdjęciu zobaczyłam jakie on ma brudne nogi! :evil_lol: To co jest szare powinno być białe! No cóż Bajanek był po spacerku...;) hahaha a potem sie dziwisz że posciel się dziwnie szybko brudzi? ;):evil_lol:

Cześć Małgosiu - ślicznie razem wyglądacie :loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha a potem sie dziwisz że posciel się dziwnie szybko brudzi? ;):evil_lol:

Brudne szwaje Bajana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Gosiek napisał(a):
Cześć Małgosiu - ślicznie razem wyglądacie :loveu:

Potwierdzam cuddownieeee :loveu: :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Małgosiu, co robicie na 3 stronce ?:crazyeye:

gdzie wogóle się podziewasz ?:roll:
no tak pewno Bajanek myje nóżki , a Małgosia zmienia pościel :shake:

Posted

[quote name='Maga100']Małgosiu, bardzo mi się podobają twoje zdjęcia z Bajanem, naprawdę, naprawdę :cool1:

Małgosiu ! Ona ZAWSZE mówi prawdę . Żeby nie wiem jak bolesna była ! Nie kłamie. :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Małgoś ? Teraz Ty bywasz u innych - a u siebie NIE !!!
Całkuj Bajana mocno ! :p
Haniu-dlaczego Małgosia ma całkować Bajanka??? Przecież go nie zróżniczkowała :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Jesteśmy! I witamy wszystkich pięknie i dziękujemy, że o nas pamiętacie :lol:
Dziś byliśmy na Fortach...Dlaczego Bajan jest na smyczy? :mad: Napisałam już w fortowej galerii :angryy: