Patka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Kurka dopiero teraz z Tobą że tak ujmę w tle ;) zobaczyłam jaki on jest wielki :crazyeye: piekny z nigo chłopak i pasujecie do siebie (jesli odniesiemy sie do urody i gracji, a nie do podbieństw typu loki u pudla i pani ;) ) Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 KUMPELka napisał(a):Gosiu, dobrze, że zamieściłaś te zdjęcia bo już myślałam, że tylko moja rodzinka rozpieszcza tak psiaka :cool3: Nasz Kumpel także uwielbia takie drzemki łóżkowo-podusiowo-pańciowe ;) i jak przy nim leży jego całe stado to już można spać spokojnie :lol: A ty wiesz, że nie zawsze tak było! :lol: Kiedyś Bajan rozgraniczał...w nocy śpimy razem i obecność pańci jest w pełni usprawiedliwiona, ale w dzień kanapa była jego :evil_lol: Jeśli , któreś z nas położyło się koło niego, to, mimo, że kanapa jest duża i miejsca dość, Bajan był oburzony :evil_lol: i ...po chwili demonstracyjnie przenosił się na fotel, posyłając nam wymowne spojrzenia i wzdychając :evil_lol: Teraz jest większym pieszczochem niż kiedyś, teraz miziania i niuniania sprawiają mu przyjemność i lubi poleżeć z nami, wręcz nas niekiedy woła :lol: ;) Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='Patka']Kurka dopiero teraz z Tobą że tak ujmę w tle ;) zobaczyłam jaki on jest wielki :crazyeye: Patka ty mówisz o moim maleństwie?:crazyeye:...;) [quote name='Patka'] piekny z nigo chłopak i pasujecie do siebie (jesli odniesiemy sie do urody i gracji, a nie do podbieństw typu loki u pudla i pani ;) ) Oj Pateczko dziękujemy!:oops::oops::oops: Nie wiem czy to zasłużony komplement, jeśli chodzi o moją osobę, ale bardzo miły:buzi: Quote
PIKA Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ale lenistwo tu widze :razz: KUMPELka napisał(a): A misie - cóż, jak tylko Gabi gdzieś nie posprząta swoich zabawek to gwarantowane, że już się nimi nie pobawi :lol: czyli pies wymusza na dziecku zamilowanie do porządku :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 PIKA napisał(a):Ale lenistwo tu widze :razz: :lol: czyli pies wymusza na dziecku zamilowanie do porządku :evil_lol: Chcąc niechcąc :evil_lol: Najgorsze jest jednak to, że córce spodobała się ta destrukcja :shake: - mam nadzieję, że do czasu zżarcia najulubieńszej zabawki :cool3: Narazie Kumpel wymusił na pańci chowanie, zaraz po przyjściu, butów do szafki bo kilka par (nowiutkich) poszło zżartych do kosza :angryy: Quote
Alka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Słuchajcie, mój Mateusz swoje piłki do kosza i do nogi kładzie wysoko na meble, coby przypadkiem Tuffi swoich zębów w nich nie zanurzył. :cool3: Ma nauczkę , bo jakies 2 lata temu złożyli się z kolegą i kupili innemu koledze na urodziny firmową piłkę do siatkówki.Przez nieuwagę nowy prezencik zostawił na tapczanie i jakieś 10 minut i było po prezencie:cool3:, same ślady zębów na skórze ...był płacz i lament, a mój mąż musiał zapier...do centrum po nową piłkę. Małgosiu, foteczki łóżkowe bardzo czułe , dobrze Wam razem :loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dzien dobry Małgosiu :) [quote name='mmbbaj']Bajan z pańcią....słodkie lenistwo :lol: Bajan ma bardzo dumny wyraz pyska - Pani z nim lezy, wiec jest wazny ;) I wiesz co? Widac ze to szczesliwy pies! :) Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='Teklunia']Dzien dobry Małgosiu :) Bajan ma bardzo dumny wyraz pyska - Pani z nim lezy, wiec jest wazny ;) I wiesz co? Widac ze to szczesliwy pies! :) Witaj Kasieńko! :lol: Cieszę się, że takie masz odczucie bo nam bardzo zależy żeby był szczęśliwy! :loveu: A ty wiesz, że ja na tym drugim zdjęciu zobaczyłam jakie on ma brudne nogi! :evil_lol: To co jest szare powinno być białe! No cóż Bajanek był po spacerku...;) Quote
Teklunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='mmbbaj'] A ty wiesz, że ja na tym drugim zdjęciu zobaczyłam jakie on ma brudne nogi! :evil_lol: To co jest szare powinno być białe! No cóż Bajanek był po spacerku...;) niepotrzebnie zdradzilas jego sekrek ;) nikt by sie nie domyslil, ze Bajanek kladzie sie do lozka z brudnymi nogami :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='mmbbaj']Bajan z pańcią....słodkie lenistwo :lol: Ale mi dobrze...:loveu: Na jednym zdjęciu Bajanek zadziera tylną łapkę - jakbym Basco widziała. Taki gest oznacza "Gliglaj mnie po udku" Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 [quote name='an3czka']Ale mi dobrze...:loveu: Na jednym zdjęciu Bajanek zadziera tylną łapkę - jakbym Basco widziała. Taki gest oznacza "Gliglaj mnie po udku" U nas to jest także wstęp do pokazania brzusia i "gliglaj mnie po brzusiu" :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='mmbbaj']U nas to jest także wstęp do pokazania brzusia i "gliglaj mnie po brzusiu" :evil_lol: No ba! Potem w kolejności jest pachwinka i Basco ma odlot. Momentalnie zapada w głęboki sen i chrapie:lol: Quote
Gosiek Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='mmbbaj'] A ty wiesz, że ja na tym drugim zdjęciu zobaczyłam jakie on ma brudne nogi! :evil_lol: To co jest szare powinno być białe! No cóż Bajanek był po spacerku...;) hahaha a potem sie dziwisz że posciel się dziwnie szybko brudzi? ;):evil_lol: Cześć Małgosiu - ślicznie razem wyglądacie :loveu: Quote
Lucy* Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha a potem sie dziwisz że posciel się dziwnie szybko brudzi? ;):evil_lol: Brudne szwaje Bajana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gosiek napisał(a):Cześć Małgosiu - ślicznie razem wyglądacie :loveu: Potwierdzam cuddownieeee :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Małgosiu, co robicie na 3 stronce ?:crazyeye: gdzie wogóle się podziewasz ?:roll: Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Alka napisał(a):Małgosiu, co robicie na 3 stronce ?:crazyeye: gdzie wogóle się podziewasz ?:roll:no tak pewno Bajanek myje nóżki , a Małgosia zmienia pościel :shake: Quote
Hanna R. Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Małgoś ? Teraz Ty bywasz u innych - a u siebie NIE !!! Całkuj Bajana mocno ! :p Quote
Maga100 Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Małgosiu, bardzo mi się podobają twoje zdjęcia z Bajanem, naprawdę, naprawdę :cool1: Quote
Hanna R. Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Maga100']Małgosiu, bardzo mi się podobają twoje zdjęcia z Bajanem, naprawdę, naprawdę :cool1: Małgosiu ! Ona ZAWSZE mówi prawdę . Żeby nie wiem jak bolesna była ! Nie kłamie. :cool1: Quote
Hanna R. Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 No dlaczego was nie ma ??? Małgosiu ? Quote
aga1215 Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Małgoś ? Teraz Ty bywasz u innych - a u siebie NIE !!! Całkuj Bajana mocno ! :p Haniu-dlaczego Małgosia ma całkować Bajanka??? Przecież go nie zróżniczkowała :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Jesteśmy! I witamy wszystkich pięknie i dziękujemy, że o nas pamiętacie :lol: Dziś byliśmy na Fortach...Dlaczego Bajan jest na smyczy? :mad: Napisałam już w fortowej galerii :angryy: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Malgosiu, a jak Ty sie czujesz po tym dzisiejszym biegu przelajowym? :cool3: Nogi Cie nie bola? Wyglada na to, ze wybiegalas sie wiecej niz Bajana :lol: Quote
Recommended Posts