Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='aga1215']oooooooooo - TA HANIA???? od gończych i ogarów??? TA właśnie???

[SIZE=5]Nieeeeeeeeee! :eviltong: Ta od serdelków! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj'][SIZE=5]Nieeeeeeeeee! :eviltong: Ta od serdelków! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:hmmmm: Flaire???
Tylko ona nie ma (chyba) więcej serdelków teraz :crazyeye:

Posted

[quote name='PIKA']:hmmmm: Flaire???
Tylko ona nie ma (chyba) więcej serdelków teraz :crazyeye:

BINGO !!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: ma bo jechała po szczeniorka!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='mmbbaj']BINGO !!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: ma bo jechała po szczeniorka!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

a to super :multi::multi: Nowy serdelek :multi::multi:

Ja jużem myslala, ze Miska znowu była w ciązy :evil_lol:

Posted

No nareszcie!!! :lol:
Chciałam tylko sprostować, że to nie Flaire obgadywała Bajana, tylko JA obgadywałam Bajana :evil_lol:

Dobra, tu koniec zabawy, to teraz idę podręczyć Flaire, ciekawe czy zgadnie z kim ją przez ostatnich kilka dni obgadywałam :evil_lol:

ps. a serdelkowa papisia Lotka jest słodka :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Nikt nie zauważył nowego avatarka Bajanka! :placz::placz::placz:, albo się nie podoba...:placz::placz::placz:no nie rycz;), śliczny macie AVATAREK:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Pysia']Ja też czekam na fotaski Bajanka i nic...

[quote name='Gosiek']Małgosiu, avatarek sliczny - a czemu nie zrobiłaś rameczki?

No i właśnie - kiedy nowe foteczki będą?

[quote name='Koma']Super avatarek :multi:

A ja przyszłam odwiedzić Bajanka, cofam parę stron do tyłu w poszukiwaniu fotek a tam nic... :sadCyber:
:placz:

Dziewczyny kochane! :lol:Dziękujemy za pochwały avatarka! Zrobił go oczywiście mój mąż i....Gosiu! Słuszna uwaga! Mąż zrobi rameczkę! :multi: A tak w ogóle, to miło mi, że dopominacie się zdjęć Bajanka i postaram się jak najszybciej o nowe fotki! Ostatnio, same wiecie, że pochłaniała nas praca detektywistyczna, przez "okropną" Asher :evil_lol: No i...znowu byliśmy u weta. Bajan dwa razy popuścił mocz w domu co mu się nigdy nie zdaża! Myślałam, że pewnie przez te mrozy przeziębił pęcherz więc wczoraj złapałam mocz do badania i już wieczorem był wynik. Nie ma zapalenia pęcherza, ale odczyn moczu jest obojętny, a nie jak powinien być kwaśny. Na skutek tego powstają kryształki, które mogą przerodzić się w piasek i kamyki jeśli się tego nie opanuje. Przechodzimy więc zgodnie z zaleceniem wetki na karmę weterynaryjną, już zamówiona! Badanie moczu wykazało też bardzo śladową ilość białka, co zaniepokoiło mnie bardziej! Wetka uspokaja, że to bardzo niewielka ilość, ale i tak się zdenerwowałam! Więc dziś poszliśmy na badanie krwi pod tym kątem i mam nadzieję, że nic złego nie pokaże! Bajan znowu dostaje zastrzyki z antybiotyku, wczoraj dostał jeden i wezmie jeszcze dwa, co drugi dzień. Teroryzuje wetki swoim wdziękiem i był bardzo, bardzo grzeczny!

Posted

[quote name='aga1215']To Bajan ma to co ja :crazyeye: jeszcze mu tylko piasku brak ;)
trzymam kciuki, coby antybiotyk pomógł :kciuki: i buziaki dla Bajanka :buzi:

Aga, ja mam nadzieję, że to w samą porę uchwycone i do piasku nie dojdzie!:roll:A tobie współczuję! :glaszcze: Bajanek wycałowany! :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Oj Bajanku , dosyć tego chorowania , bierz się chłopie w garść .;)
Małgosiu , wyniki będą OK;)

Przykro mi z powodu niedyspozycji Bajanka.:-(znów biedactwo jest kłuty...ale tak jak mówią dziewczyny , wszystko będzie ok !

superancki avantarek !:loveu:

Posted

Małgosiu- no co ten Bajan wyprawia? Znów coś nie tak?:crazyeye:
Ale wiesz? Widzę ze masz takie wyczucie do Bajanka jak ja do mojej córy - coś się jeszcze dobrze nie zacznie a już jesteśmy u lekarza :lol: i pani doktor mówi: no proszę a wy znów w samą porę przychodzicie :lol:
Dodam ze córa choruje średnio raz na rok ;)
Więc skoro szybko wykryte to będzie dobrze - zobaczysz :p