mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='aga1215']oooooooooo - TA HANIA???? od gończych i ogarów??? TA właśnie??? [SIZE=5]Nieeeeeeeeee! :eviltong: Ta od serdelków! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='mmbbaj'][SIZE=5]Nieeeeeeeeee! :eviltong: Ta od serdelków! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiu :oops: :niewiem: :oops: Quote
PIKA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='mmbbaj'][SIZE=5]Nieeeeeeeeee! :eviltong: Ta od serdelków! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: Flaire??? Tylko ona nie ma (chyba) więcej serdelków teraz :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='PIKA']:hmmmm: Flaire??? Tylko ona nie ma (chyba) więcej serdelków teraz :crazyeye: BINGO !!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: ma bo jechała po szczeniorka!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
PIKA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='mmbbaj']BINGO !!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: ma bo jechała po szczeniorka!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a to super :multi::multi: Nowy serdelek :multi::multi: Ja jużem myslala, ze Miska znowu była w ciązy :evil_lol: Quote
asher Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 No nareszcie!!! :lol: Chciałam tylko sprostować, że to nie Flaire obgadywała Bajana, tylko JA obgadywałam Bajana :evil_lol: Dobra, tu koniec zabawy, to teraz idę podręczyć Flaire, ciekawe czy zgadnie z kim ją przez ostatnich kilka dni obgadywałam :evil_lol: ps. a serdelkowa papisia Lotka jest słodka :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Nikt nie zauważył nowego avatarka Bajanka! :placz::placz::placz:, albo się nie podoba...:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='mmbbaj']Nikt nie zauważył nowego avatarka Bajanka! :placz::placz::placz:, albo się nie podoba...:placz::placz::placz:no nie rycz;), śliczny macie AVATAREK:multi::multi::multi: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no nie rycz;), śliczny macie AVATAREK:multi::multi::multi: ;) na ciebie Alu to ja mogę liczyć! dzięki! :lol::lol::lol: Quote
aga1215 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Małgosiu - jaki ŚLICZNY Bajankowy avatarek :multi: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='aga1215']Małgosiu - jaki ŚLICZNY Bajankowy avatarek :multi: O! dziękuję Aga! :lol: ;) Quote
Koma Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Super avatarek :multi: A ja przyszłam odwiedzić Bajanka, cofam parę stron do tyłu w poszukiwaniu fotek a tam nic... :sadCyber: :placz: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Małgosiu, avatarek sliczny - a czemu nie zrobiłaś rameczki? No i właśnie - kiedy nowe foteczki będą? Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ja też czekam na fotaski Bajanka i nic... Quote
mmbbaj Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Pysia']Ja też czekam na fotaski Bajanka i nic... [quote name='Gosiek']Małgosiu, avatarek sliczny - a czemu nie zrobiłaś rameczki? No i właśnie - kiedy nowe foteczki będą? [quote name='Koma']Super avatarek :multi: A ja przyszłam odwiedzić Bajanka, cofam parę stron do tyłu w poszukiwaniu fotek a tam nic... :sadCyber: :placz: Dziewczyny kochane! :lol:Dziękujemy za pochwały avatarka! Zrobił go oczywiście mój mąż i....Gosiu! Słuszna uwaga! Mąż zrobi rameczkę! :multi: A tak w ogóle, to miło mi, że dopominacie się zdjęć Bajanka i postaram się jak najszybciej o nowe fotki! Ostatnio, same wiecie, że pochłaniała nas praca detektywistyczna, przez "okropną" Asher :evil_lol: No i...znowu byliśmy u weta. Bajan dwa razy popuścił mocz w domu co mu się nigdy nie zdaża! Myślałam, że pewnie przez te mrozy przeziębił pęcherz więc wczoraj złapałam mocz do badania i już wieczorem był wynik. Nie ma zapalenia pęcherza, ale odczyn moczu jest obojętny, a nie jak powinien być kwaśny. Na skutek tego powstają kryształki, które mogą przerodzić się w piasek i kamyki jeśli się tego nie opanuje. Przechodzimy więc zgodnie z zaleceniem wetki na karmę weterynaryjną, już zamówiona! Badanie moczu wykazało też bardzo śladową ilość białka, co zaniepokoiło mnie bardziej! Wetka uspokaja, że to bardzo niewielka ilość, ale i tak się zdenerwowałam! Więc dziś poszliśmy na badanie krwi pod tym kątem i mam nadzieję, że nic złego nie pokaże! Bajan znowu dostaje zastrzyki z antybiotyku, wczoraj dostał jeden i wezmie jeszcze dwa, co drugi dzień. Teroryzuje wetki swoim wdziękiem i był bardzo, bardzo grzeczny! Quote
aga1215 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 To Bajan ma to co ja :crazyeye: jeszcze mu tylko piasku brak ;) trzymam kciuki, coby antybiotyk pomógł :kciuki: i buziaki dla Bajanka :buzi: Quote
mmbbaj Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='aga1215']To Bajan ma to co ja :crazyeye: jeszcze mu tylko piasku brak ;) trzymam kciuki, coby antybiotyk pomógł :kciuki: i buziaki dla Bajanka :buzi: Aga, ja mam nadzieję, że to w samą porę uchwycone i do piasku nie dojdzie!:roll:A tobie współczuję! :glaszcze: Bajanek wycałowany! :lol: Quote
Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Oj Bajanku , dosyć tego chorowania , bierz się chłopie w garść .;) Małgosiu , wyniki będą OK;) Quote
mmbbaj Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Małgosiu , wyniki będą OK;) Alu ja nawet nie chcę myśleć inaczej! Dzięki!:buzi: Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Będzie dobre :) Wczesna diagnoza to sukces!! Quote
Alka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Oj Bajanku , dosyć tego chorowania , bierz się chłopie w garść .;) Małgosiu , wyniki będą OK;) Przykro mi z powodu niedyspozycji Bajanka.:-(znów biedactwo jest kłuty...ale tak jak mówią dziewczyny , wszystko będzie ok ! superancki avantarek !:loveu: Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Małgosiu- no co ten Bajan wyprawia? Znów coś nie tak?:crazyeye: Ale wiesz? Widzę ze masz takie wyczucie do Bajanka jak ja do mojej córy - coś się jeszcze dobrze nie zacznie a już jesteśmy u lekarza :lol: i pani doktor mówi: no proszę a wy znów w samą porę przychodzicie :lol: Dodam ze córa choruje średnio raz na rok ;) Więc skoro szybko wykryte to będzie dobrze - zobaczysz :p Quote
Teklunia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Bajanku - mocno Cie caluje, zeby szybciutko wszystko wrocilo do normy i Twoja Pancie, zeby sie nie smucila!!! Quote
Gosiek Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Jeszcze jedno Małgosiu :cool1: Szukałaś przepisu na makówki tak? No więc....... mam dla Ciebie ten przepisik :cool3: Kiedyś jedna z yorkofiołów podawała.... proszę bardzo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=9369&page=8 Quote
Recommended Posts