Hanna R. Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Małgosiu :-( To ja juz dzisiaj sie nie dowiem jaki był koniec tej zagadki ....:-( :-( :-( DOBRANOC ... Quote
aga1215 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Małgosiu :-( To ja juz dzisiaj sie nie dowiem jaki był koniec tej zagadki ....:-( :-( :-( DOBRANOC ... Hanko - od pewnego czasu odnoszę wrażenie, że masz limitowany dostęp do DG - czyż nie??? :shake: Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='PIKA'] A ja wrocisz to nam powiesz z kim Asher obgadywala Bajana :mad: :mad: :mad: :mad: Wiesz Pika...ja chyba nie mogę powiedzieć :shake:...bo ja nie jestem tak do końca pewna :roll:......Prześpię się z tym, zastanowię i ......zobaczymy:cool3:, a teraz wszystkim życzę dobrej nocki! ;) Quote
KUMPELka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 No to już jest PRZESADA :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Byłam pewna :crazyeye: , że dzisiejszego poranka dowiem się kto podwoził Asher i klachał o Bajanku :angryy: Mmmbaj, Sabinko, Asher - napiszcie, bo wszyscy umieramy z ciekawości :cool3: Quote
Alka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Witam! Małgosiu, wstałaś już ?;) Wpadłam z samego rana i nie zaspokoiłam swojej ciekawości.:shake: Dziewczyny miejcie litość , wyjawcie w końcu kto jest tą tajemniczą osobą.:cool3: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Alka']Witam! Małgosiu, wstałaś już ?;) Wpadłam z samego rana i nie zaspokoiłam swojej ciekawości.:shake: Dziewczyny miejcie litość , wyjawcie w końcu kto jest tą tajemniczą osobą.:cool3: [quote name='KUMPELka']No to już jest PRZESADA :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Byłam pewna :crazyeye: , że dzisiejszego poranka dowiem się kto podwoził Asher i klachał o Bajanku :angryy: Mmmbaj, Sabinko, Asher - napiszcie, bo wszyscy umieramy z ciekawości :cool3: No dobrze dziewczyny! :p Nie będziemy was już dłużej męczyć! :evil_lol: Więc ja i Sabina uważamy, że tą osobą jest... Hania! :cool1: Quote
Teklunia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='mmbbaj']No dobrze dziewczyny! :p Nie będziemy was już dłużej męczyć! :evil_lol: Więc ja i Sabina uważamy, że tą osobą jest... Hania! :cool1: rany!!! taki stres od poczatku dnia :shake: Quote
Alka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 toż to przegięcie jak diabli,:cool3: czekamy i czekamy...;) Quote
aga1215 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 :placz: Małgosiu - będziesz mnie miała na sumieniu, jak mnie z pracy wyrzucą :placz: pracowac nie moge:shake: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Przecież wam powiedziałam!:bigok: Quote
KUMPELka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='mmbbaj']Przecież wam powiedziałam!:bigok: Zaraz, zaraz :crazyeye: ...albo muszę iść do okulisty bo niedowidzę :eek:, albo to przemęczenie :grab: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='KUMPELka']Zaraz, zaraz :crazyeye: ...albo muszę iść do okulisty bo niedowidzę :eek:, albo to przemęczenie :grab: To idz do okulisty! To nie moja wina, że kolorki na dogo są takie! :obrazic: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 [quote name='Teklunia'][SIZE=+2]Hania!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Sabina1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ja tylko mogę powiedzieć, że wczoraj wieczorem przeprowadziłam wnikliwe dochodzenie, po czym wnioskami podzieliłam sie z Mmbbaj. Mogę ujawnic jedno, że to nie jest ta osoba . Została nam tylko Asher ,o ile wrażenie, że ją ktoś podwiózł było jawą, nie snem. Quote
KUMPELka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Coś taka bojowa mmmbaju :eviltong: Z lupą i gębą na monitorze - zobaczyłam:x A już miałam nadzieję, że przemęczenie będzie pretekstem do urlopu :placz: Quote
PIKA Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='mmbbaj'] Więc ja i Sabina uważamy, że tą osobą jest... Hania! :cool1: :crazyeye: a to Hania ma serdelki? A ja myślalam, że tylko gończe i ogary :roll: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Hhmmm.....:hmmmm: No więc mogę tylko powiedzieć, że Asher swoimi sugestiami wprowadziła nas w błąd :mad::mad: i to faktycznie nie jest Hania! :lol: Quote
Sabina1 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 [quote name='Sabina1']Ja tylko mogę powiedzieć, że wczoraj wieczorem przeprowadziłam wnikliwe dochodzenie, po czym wnioskami podzieliłam sie z Mmbbaj. Mogę ujawnic jedno, że to nie jest ta osoba . Została nam tylko Asher ,o ile wrażenie, że ją ktoś podwiózł było jawą, nie snem. Hhmmm.....:hmmmm: No więc mogę tylko powiedzieć, że Asher swoimi sugestiami wprowadziła nas w błąd :mad::mad: i to faktycznie nie jest Hania! :lol: Skleiłam te dwie wypowiedzi, żeby widać było zgodność.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Dostałam olśnienia!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wiem, wiem, wiem!!! A właśnie, że [SIZE=5]Hania!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko inna...;) i...znacie ją!:evil_lol: Haniu!!!!!!!!!! pozdrawiamy Cię!!!:hand::hand::hand: Quote
aga1215 Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 oooooooooo - TA HANIA???? od gończych i ogarów??? TA właśnie??? Quote
Recommended Posts