Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu :-( To ja juz dzisiaj sie nie dowiem jaki był koniec tej zagadki ....:-( :-( :-(
DOBRANOC ...
Hanko - od pewnego czasu odnoszę wrażenie, że masz limitowany dostęp do DG - czyż nie??? :shake:

Posted

[quote name='PIKA']
A ja wrocisz to nam powiesz z kim Asher obgadywala Bajana :mad: :mad: :mad: :mad:

Wiesz Pika...ja chyba nie mogę powiedzieć :shake:...bo ja nie jestem tak do końca pewna :roll:......Prześpię się z tym, zastanowię i ......zobaczymy:cool3:, a teraz wszystkim życzę dobrej nocki! ;)

Posted

No to już jest PRZESADA :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Byłam pewna :crazyeye: , że dzisiejszego poranka dowiem się kto podwoził Asher i klachał o Bajanku :angryy:
Mmmbaj, Sabinko, Asher - napiszcie, bo wszyscy umieramy z ciekawości :cool3:

Posted

Witam!

Małgosiu, wstałaś już ?;)
Wpadłam z samego rana i nie zaspokoiłam swojej ciekawości.:shake: Dziewczyny miejcie litość , wyjawcie w końcu kto jest tą tajemniczą osobą.:cool3:

Posted

[quote name='Alka']Witam!

Małgosiu, wstałaś już ?;)
Wpadłam z samego rana i nie zaspokoiłam swojej ciekawości.:shake: Dziewczyny miejcie litość , wyjawcie w końcu kto jest tą tajemniczą osobą.:cool3:

[quote name='KUMPELka']No to już jest PRZESADA :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Byłam pewna :crazyeye: , że dzisiejszego poranka dowiem się kto podwoził Asher i klachał o Bajanku :angryy:
Mmmbaj, Sabinko, Asher - napiszcie, bo wszyscy umieramy z ciekawości :cool3:

No dobrze dziewczyny! :p Nie będziemy was już dłużej męczyć! :evil_lol: Więc ja i Sabina uważamy, że tą osobą jest... Hania! :cool1:

Posted

[quote name='mmbbaj']No dobrze dziewczyny! :p Nie będziemy was już dłużej męczyć! :evil_lol: Więc ja i Sabina uważamy, że tą osobą jest... Hania! :cool1:
rany!!! taki stres od poczatku dnia :shake:

Posted

[quote name='KUMPELka']Zaraz, zaraz :crazyeye: ...albo muszę iść do okulisty bo niedowidzę :eek:, albo to przemęczenie :grab:

To idz do okulisty! To nie moja wina, że kolorki na dogo są takie! :obrazic:

Posted

Ja tylko mogę powiedzieć, że wczoraj wieczorem przeprowadziłam wnikliwe dochodzenie, po czym wnioskami podzieliłam sie z Mmbbaj. Mogę ujawnic jedno, że to nie jest ta osoba . Została nam tylko Asher ,o ile wrażenie, że ją ktoś podwiózł było jawą, nie snem.

Posted

[quote name='mmbbaj'] Więc ja i Sabina uważamy, że tą osobą jest... Hania! :cool1:
:crazyeye: a to Hania ma serdelki?
A ja myślalam, że tylko gończe i ogary :roll:

Posted

[quote name='Sabina1']Ja tylko mogę powiedzieć, że wczoraj wieczorem przeprowadziłam wnikliwe dochodzenie, po czym wnioskami podzieliłam sie z Mmbbaj. Mogę ujawnic jedno, że to nie jest ta osoba . Została nam tylko Asher ,o ile wrażenie, że ją ktoś podwiózł było jawą, nie snem.
Hhmmm.....:hmmmm: No więc mogę tylko powiedzieć, że Asher swoimi sugestiami wprowadziła nas w błąd :mad::mad: i to faktycznie nie jest Hania! :lol:
Skleiłam te dwie wypowiedzi, żeby widać było zgodność.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dostałam olśnienia!!!!!!!!!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Wiem, wiem, wiem!!! A właśnie, że [SIZE=5]Hania!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko inna...;) i...znacie ją!:evil_lol:

Haniu!!!!!!!!!! pozdrawiamy Cię!!!:hand::hand::hand: