asher Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Nie Joanno! Nie wiem! :angryy::angryy::angryy: No nie mogę!!!! Ma białą toyotę i hoduje serdelki. I owszem jest Polką, ale "nie do końca"...I ma coś wspólnego z wami i Bajanem, skoro go ze mną obgadywała... NO?????? [quote name='Sabina1Asherku, ależ co niemozliwe, to niemożliwe. Zakończenia obu opowieści znasz tylko [b']Ty . I to od Ciebie czytelnicy domagaja się dalszego ciągu. Moja wredna rola "wkurzacza Asherka" własnie sie skończyła. Teraz Ty...........Teraz ja mam być wkurzaczem Asherka??? :crazyeye: Dobra, spadam drogie panie do roboty :hand: Quote
Alka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Dziewczyny , ale skutecznie potęgujecie napięcie ...:cool3: Kto w końcu podwoził asher? Quote
Sabina1 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Jakaś "nie do końca" Polka - coś jak syrena "nie do końca" kobitka Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='asher']No nie mogę!!!! Ma białą toyotę i hoduje serdelki. I owszem jest Polką, ale "nie do końca"...I ma coś wspólnego z wami i Bajanem, skoro go ze mną obgadywała... NO?????? Noooooooooooooooooooooo..................może.....:hmmmm:, ale..........nie, nie, to nie może być ona! :shake: Ona w ogóle mało mówi, a już obgadywać!:crazyeye:To NIEMOŻLIWE :evil_lol: [quote name='Sabina1']Jakaś "nie do końca" Polka - coś jak syrena nie znam żadnej syreny! :obrazic: [quote name='asher'] Dobra, spadam drogie panie do roboty :hand: A to jakaś nowość! :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Małgosiu, tajemnica moze być szybko rozwiązana. wszystkie trzy mamy gg i mozemy się wieczorem zapytac, czy podejrzana zna Asherka. Tylko tej 'prawie" Polki nie potrafię sobie wytłumaczyć, ale moze Asher zna przypadkiem korzenie osoby, o której Ty myslisz i ja też. Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Sabina1']Małgosiu, tajemnica moze być szybko rozwiązana. wszystkie trzy mamy gg i mozemy się wieczorem zapytac, czy podejrzana zna Asherka. Tylko tej 'prawie" Polki nie potrafię sobie wytłumaczyć, ale moze Asher zna przypadkiem korzenie osoby, o której Ty myslisz i ja też. No właśnie! Jeżeli to jest ta osoba, to ja też tego nie rozumiem!:shake: Ale jeżeli to jest ta osoba;), to pewnie teraz to czyta i pęka ze śmiechu! :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Nie znecajcie sie, dziewczeta :placz::placz::placz: [quote name='Sabina1']Małgosiu, tajemnica moze być szybko rozwiązana. wszystkie trzy mamy gg i mozemy się wieczorem zapytac, czy podejrzana zna Asherka. Tylko tej 'prawie" Polki nie potrafię sobie wytłumaczyć, ale moze Asher zna przypadkiem korzenie osoby, o której Ty myslisz i ja też. Protestuje!!! :angryy: Do wieczora to my tu z ciekawosci poumieramy :shake: [quote name='mmbbaj']No właśnie! Jeżeli to jest ta osoba, to ja też tego nie rozumiem!:shake: Ale jeżeli to jest ta osoba;), to pewnie teraz to czyta i pęka ze śmiechu! :evil_lol: znaczy sie Dogomaniak/maniaczka??:-o Quote
PIKA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Teklunia napisał(a): znaczy sie Dogomaniak/maniaczka??:-o a co w tym dziwnego jak hoduje serdelki? :evil_lol: I nic dziwnego, ze zna asher :evil_lol: No kto to jest? :diabloti: Quote
asher Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Sabina1 napisał(a):Tylko tej 'prawie" Polki nie potrafię sobie wytłumaczyć, ale moze Asher zna przypadkiem korzenie osoby, o której Ty myslisz i ja też.Korzeni nie znam, a "prawie Polkę" celowo wzięłam w cudzysłów :obrazic: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [size=+3]KTO TO??? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Teklunia'][SIZE=+3]KTO TO??? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale tu goraco :evil_lol: Quote
aga1215 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak u Hitchcocka - najpierw trzesienie ziemi a potem to już tylko napięcie wzrasta :evil_lol: ASHER?????????????????????? Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Teklunia'][SIZE=+3]KTO TO??? :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Teklunia ale, jesteś bojowa! :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Teklunia ale, jesteś bojowa! :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bo ta ciekawosc, to we mnie najgorsze instynkty obudzila... :oops::oops::oops: Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='asher']Korzeni nie znam, a "prawie Polkę" celowo wzięłam w cudzysłów :obrazic: Tak myślę....i myślę :hmmmm: ...............dlaczego wzięłaś w cudzysłów? :smokin: Quote
aga1215 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Sabina1']Asher, będąc małą dziewczynką, ujrzała, pewnego pogodnego, mroźnego poranka swoją mamę krzątającą się energicznie w kuchni. Na stole leżały różne produkty w paczuszkach, mama miesiła coś zawzięcie w dużej misce, a na kuchni skwiertczało cos w rondlu, pachnąc niezwykle przyjemnie. Mamo, co robisz? - spytała malutka Asher. Faworki, odpowiedziała jej zaaferowana mamusia, zobaczysz, to jest coś pysznego. A co to jest? - spytała dziewczynka, wskazując na pożółkłą kartkę papieru, leżącą obok miski i wypełnioną pięknym kaligraficznym pismem. No, właśnie mówię , faworki - odparła mamusia, nie patrząc na dziecko. Biedna malutka Asher zjadła więc , niewiele myśląc kartkę papieru, co nie dość, że nie dało jej żadnej satysfakcji smakowej, to jeszcze wywołało później potężne niesnaski w rodzinie, bo był to jedyny , najlepszy przepis, używany od pokoleń. Dorosła już Asher, od wielu już lat próbuje odtworzyć przepis, degustując co roku w karnawale, u znajomych różne faworkimając nadzieję, że trafi na ten właściwy, nastąpi zgoda w rodzinie i mama, która nie zapomniała jej tego nigdy, znowu będzie szczęśliwa. Jeden przepis Asher już dostała, zdaje się od Agi1215, ale to mało. Kochani, pomóżmy biednej Asher !!!!!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=6]Sabina - jestem pod wrażeniem:loveu: ale kiedy będzie pointa???? BTW- a swoją droga to idiotycznie brzmi - "byćpod wrażeniem" skąd się wzięłam pod tym wrażeniem - przecież nigdzie nie właziłam :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='aga1215'] BTW- a swoją droga to idiotycznie brzmi - "byćpod wrażeniem" skąd się wzięłam pod tym wrażeniem - przecież nigdzie nie właziłam :evil_lol: ha! ale moze ono wlazlo na Ciebie... Quote
Sabina1 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Aga, pointa, na która wszyscy czekamy, ma byc zakończeniem zupełnie innej historii pt."Kto podwoził Asherka i rozmawiał z nią o Mmbbaju !!!!!!!!!!!! Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='Sabina1']Aga, pointa, na która wszyscy czekamy, ma byc zakończeniem zupełnie innej historii pt."Kto podwoził Asherka i rozmawiał z nią o Mmbbaju !!!!!!!!!!!! Sabina! o Bajanie! Quote
aga1215 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Sabina1']Aga, pointa, na która wszyscy czekamy, ma byc zakończeniem zupełnie innej historii pt."Kto podwoził Asherka i rozmawiał z nią o Mmbbaju !!!!!!!!!!!! widzę właśnie Sabinko - :oops: skleiłam dwie odpowiedzi :oops: i byki zaczęłam robić :oops: cały wieczór walczymy z pralką, która kilka dni temu nas zalała:angryy: . Usiłujemy zlokalizować awarię. Gwarancji już nie ma ale nie jest taka znowu stara - ma dopiero 4 lata. I tak latam od komputera do łazienki:angryy: a dla Asher mam przepisy -wrzucę jej do jej Boorków Quote
Alicja Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='aga1215']widzę właśnie Sabinko - :oops: skleiłam dwie odpowiedzi :oops: i byki zaczęłam robić :oops: cały wieczór walczymy z pralką, która kilka dni temu nas zalała:angryy: . Usiłujemy zlokalizować awarię. Gwarancji już nie ma ale nie jest taka znowu stara - ma dopiero 4 lata. I tak latam od komputera do łazienki:angryy: a dla Asher mam przepisy -wrzucę jej do jej Boorków:roll: może wam wysiadł elektroniczny czujnik poboru wody :p ja tak miałam :angryy: Quote
aga1215 Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::roll: może wam wysiadł elektroniczny czujnik poboru wody :p ja tak miałam :angryy: tak też sądziliśmy, tylko ona teraz zaraz po poborze wody przeskakuje wszystkie etapy. Chyba skończy się na wizycie fachowców :angryy: Quote
mmbbaj Posted January 23, 2006 Author Posted January 23, 2006 [quote name='aga1215']tak też sądziliśmy, tylko ona teraz zaraz po poborze wody przeskakuje wszystkie etapy. Chyba skończy się na wizycie fachowców :angryy: No to Aga życzę żeby udało się pralkę szybko naprawić! :lol: Idę z Bajanem na spacer bo pan zachorzał!:p Quote
PIKA Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='aga1215']tak też sądziliśmy, tylko ona teraz zaraz po poborze wody przeskakuje wszystkie etapy. Chyba skończy się na wizycie fachowców :angryy: Uuu to wspólczuje :-( [quote name='mmbbaj']No to Aga życzę żeby udało się pralkę szybko naprawić! :lol: Idę z Bajanem na spacer bo pan zachorzał!:p A ja wrocisz to nam powiesz z kim Asher obgadywala Bajana :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Recommended Posts