Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']Nie Joanno! Nie wiem! :angryy::angryy::angryy: No nie mogę!!!! Ma białą toyotę i hoduje serdelki. I owszem jest Polką, ale "nie do końca"...I ma coś wspólnego z wami i Bajanem, skoro go ze mną obgadywała...
NO??????

[quote name='Sabina1Asherku, ależ co niemozliwe, to niemożliwe. Zakończenia obu opowieści znasz tylko [b']Ty . I to od Ciebie czytelnicy domagaja się dalszego ciągu. Moja wredna rola "wkurzacza Asherka" własnie sie skończyła. Teraz Ty...........Teraz ja mam być wkurzaczem Asherka??? :crazyeye:

Dobra, spadam drogie panie do roboty :hand:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asher']No nie mogę!!!! Ma białą toyotę i hoduje serdelki. I owszem jest Polką, ale "nie do końca"...I ma coś wspólnego z wami i Bajanem, skoro go ze mną obgadywała...
NO??????

Noooooooooooooooooooooo..................może.....:hmmmm:, ale..........nie, nie, to nie może być ona! :shake: Ona w ogóle mało mówi, a już obgadywać!:crazyeye:To NIEMOŻLIWE :evil_lol:

[quote name='Sabina1']Jakaś "nie do końca" Polka - coś jak syrena

nie znam żadnej syreny! :obrazic:

[quote name='asher'] Dobra, spadam drogie panie do roboty :hand:

A to jakaś nowość! :evil_lol:

Posted

Małgosiu, tajemnica moze być szybko rozwiązana. wszystkie trzy mamy gg i mozemy się wieczorem zapytac, czy podejrzana zna Asherka. Tylko tej 'prawie" Polki nie potrafię sobie wytłumaczyć, ale moze Asher zna przypadkiem korzenie osoby, o której Ty myslisz i ja też.

Posted

[quote name='Sabina1']Małgosiu, tajemnica moze być szybko rozwiązana. wszystkie trzy mamy gg i mozemy się wieczorem zapytac, czy podejrzana zna Asherka. Tylko tej 'prawie" Polki nie potrafię sobie wytłumaczyć, ale moze Asher zna przypadkiem korzenie osoby, o której Ty myslisz i ja też.

No właśnie! Jeżeli to jest ta osoba, to ja też tego nie rozumiem!:shake: Ale jeżeli to jest ta osoba;), to pewnie teraz to czyta i pęka ze śmiechu! :evil_lol:

Posted

Nie znecajcie sie, dziewczeta :placz::placz::placz:

[quote name='Sabina1']Małgosiu, tajemnica moze być szybko rozwiązana. wszystkie trzy mamy gg i mozemy się wieczorem zapytac, czy podejrzana zna Asherka. Tylko tej 'prawie" Polki nie potrafię sobie wytłumaczyć, ale moze Asher zna przypadkiem korzenie osoby, o której Ty myslisz i ja też. Protestuje!!! :angryy: Do wieczora to my tu z ciekawosci poumieramy :shake:

[quote name='mmbbaj']No właśnie! Jeżeli to jest ta osoba, to ja też tego nie rozumiem!:shake: Ale jeżeli to jest ta osoba;), to pewnie teraz to czyta i pęka ze śmiechu! :evil_lol:
znaczy sie Dogomaniak/maniaczka??:-o

Posted

Teklunia napisał(a):

znaczy sie Dogomaniak/maniaczka??:-o

a co w tym dziwnego jak hoduje serdelki? :evil_lol:
I nic dziwnego, ze zna asher :evil_lol:

No kto to jest? :diabloti:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Tylko tej 'prawie" Polki nie potrafię sobie wytłumaczyć, ale moze Asher zna przypadkiem korzenie osoby, o której Ty myslisz i ja też.
Korzeni nie znam, a "prawie Polkę" celowo wzięłam w cudzysłów :obrazic:

Posted

[quote name='Teklunia'][SIZE=+3]KTO TO???
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Teklunia ale, jesteś bojowa! :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Korzeni nie znam, a "prawie Polkę" celowo wzięłam w cudzysłów :obrazic:

Tak myślę....i myślę :hmmmm: ...............dlaczego wzięłaś w cudzysłów? :smokin:

Posted

[quote name='Sabina1']Asher, będąc małą dziewczynką, ujrzała, pewnego pogodnego, mroźnego poranka swoją mamę krzątającą się energicznie w kuchni. Na stole leżały różne produkty w paczuszkach, mama miesiła coś zawzięcie w dużej misce, a na kuchni skwiertczało cos w rondlu, pachnąc niezwykle przyjemnie. Mamo, co robisz? - spytała malutka Asher. Faworki, odpowiedziała jej zaaferowana mamusia, zobaczysz, to jest coś pysznego. A co to jest? - spytała dziewczynka, wskazując na pożółkłą kartkę papieru, leżącą obok miski i wypełnioną pięknym kaligraficznym pismem. No, właśnie mówię , faworki - odparła mamusia, nie patrząc na dziecko. Biedna malutka Asher zjadła więc , niewiele myśląc kartkę papieru, co nie dość, że nie dało jej żadnej satysfakcji smakowej, to jeszcze wywołało później potężne niesnaski w rodzinie, bo był to jedyny , najlepszy przepis, używany od pokoleń. Dorosła już Asher, od wielu już lat próbuje odtworzyć przepis, degustując co roku w karnawale, u znajomych różne faworkimając nadzieję, że trafi na ten właściwy, nastąpi zgoda w rodzinie i mama, która nie zapomniała jej tego nigdy, znowu będzie szczęśliwa.
Jeden przepis Asher już dostała, zdaje się od Agi1215, ale to mało. Kochani, pomóżmy biednej Asher !!!!!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=6]Sabina - jestem pod wrażeniem:loveu:
ale kiedy będzie pointa????

BTW- a swoją droga to idiotycznie brzmi - "byćpod wrażeniem" skąd się wzięłam pod tym wrażeniem - przecież nigdzie nie właziłam :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']
BTW- a swoją droga to idiotycznie brzmi - "byćpod wrażeniem" skąd się wzięłam pod tym wrażeniem - przecież nigdzie nie właziłam :evil_lol: ha! ale moze ono wlazlo na Ciebie...

Posted

[quote name='Sabina1']Aga, pointa, na która wszyscy czekamy, ma byc zakończeniem zupełnie innej historii pt."Kto podwoził Asherka i rozmawiał z nią o Mmbbaju !!!!!!!!!!!!

Sabina! o Bajanie!

Posted

[quote name='Sabina1']Aga, pointa, na która wszyscy czekamy, ma byc zakończeniem zupełnie innej historii pt."Kto podwoził Asherka i rozmawiał z nią o Mmbbaju !!!!!!!!!!!!
widzę właśnie Sabinko - :oops: skleiłam dwie odpowiedzi :oops: i byki zaczęłam robić :oops:
cały wieczór walczymy z pralką, która kilka dni temu nas zalała:angryy: . Usiłujemy zlokalizować awarię. Gwarancji już nie ma ale nie jest taka znowu stara - ma dopiero 4 lata. I tak latam od komputera do łazienki:angryy:
a dla Asher mam przepisy -wrzucę jej do jej Boorków

Posted

[quote name='aga1215']widzę właśnie Sabinko - :oops: skleiłam dwie odpowiedzi :oops: i byki zaczęłam robić :oops:
cały wieczór walczymy z pralką, która kilka dni temu nas zalała:angryy: . Usiłujemy zlokalizować awarię. Gwarancji już nie ma ale nie jest taka znowu stara - ma dopiero 4 lata. I tak latam od komputera do łazienki:angryy:
a dla Asher mam przepisy -wrzucę jej do jej Boorków:roll: może wam wysiadł elektroniczny czujnik poboru wody :p ja tak miałam :angryy:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:roll: może wam wysiadł elektroniczny czujnik poboru wody :p ja tak miałam :angryy:

tak też sądziliśmy, tylko ona teraz zaraz po poborze wody przeskakuje wszystkie etapy. Chyba skończy się na wizycie fachowców :angryy:

Posted

[quote name='aga1215']tak też sądziliśmy, tylko ona teraz zaraz po poborze wody przeskakuje wszystkie etapy. Chyba skończy się na wizycie fachowców :angryy:

No to Aga życzę żeby udało się pralkę szybko naprawić! :lol: Idę z Bajanem na spacer bo pan zachorzał!:p

Posted

[quote name='aga1215']tak też sądziliśmy, tylko ona teraz zaraz po poborze wody przeskakuje wszystkie etapy. Chyba skończy się na wizycie fachowców :angryy:

Uuu to wspólczuje :-(

[quote name='mmbbaj']No to Aga życzę żeby udało się pralkę szybko naprawić! :lol: Idę z Bajanem na spacer bo pan zachorzał!:p

A ja wrocisz to nam powiesz z kim Asher obgadywala Bajana :mad: :mad: :mad: :mad: