Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='asher']A ja dzisiaj obgadywałam Bajana :evil_lol::crazyeye: Asher , gdzie :evil_lol:
i z kim? :-o i czemu to nie bylam ja :mad:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:crazyeye: Asher , gdzie :evil_lol:
W samochodzie :evil_lol: Uprzedzając pytania ciekawskich dodam, iż ów samochód w chwili obgadywania Bajana jechał aleją KEN :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']W samochodzie :evil_lol: Uprzedzając pytania ciekawskich dodam, iż ów samochód w chwili obgadywania Bajana jechał aleją KEN :evil_lol:

A co Aleja KEN ma wspólnego z Bajanem?:crazyeye: i dlaczego i z kim i jak obgadywałaś Bajana?:mad::cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']A co Aleja KEN ma wspólnego z Bajanem?:crazyeye: i dlaczegoi z kimi jak obgadywałaś Bajana?:mad::cool3:

Pewnie Bajankowi zaczerwieniły się uszka .. wstrętne plotkary :mad: :lol:
ale jak go komplementowały to go tylko czkało :evil_lol: :evil_lol: Zaraz się dowiemy :cool1:

Posted

[quote name='Lucy*']Pewnie Bajankowi zaczerwieniły się uszka .. wstrętne plotkary :mad: :lol:
ale jak go komplementowały to go tylko czkało :evil_lol: :evil_lol: Zaraz się dowiemy :cool1:

Chyba się nie dowiemy :shake:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu ! Czemu Cię nie ma, kiedy ja jestem, a jesteś, kiedy mnie nie ma ???? :roll: :roll: :roll:
MIZIANKA DLA BAJANKA ! Ups ! Ale mi się zwierszowało ... :oops:

Haniu !...widać ja jestem zawsze nie w porę...:roll: a Bajanek dziękuje za mizianka :lol:

Dzisiaj mieliśmy gości !!!:multi::multi:

ciocię Kasię

i wujka Rysia

Posted

Gabryjella napisał(a):
No tak bo krótszej drogi do misia to Bajan już nie miał:razz:
Chyba Wujek i Bajan się lubią:lol:

Bardzo się lubia!:lol: A Bajan w ogóle lubi ludzi!:loveu:

aga1215 napisał(a):
Bajanek jako szal:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosia - mam prosbę : KONIECZNIE POZDRÓW CIOCIĘ KASIĘ I WUJKA RYSIA OD BABCI HANI ! :p :p :p:roflt: :roflt: :roflt:

[quote name='mmbbaj']Chyba się nie dowiemy :shake:A jak dodam, że tym samochdem była biała Toyota? :cool1:

Zdjęcia przefajne! A iluż interpretacji się doczekały! ;)

Posted

Uważaj Małgosiu, bo Asherek bedzie Cie teraz dreczył. Ja go znam jak własną cioteczna siostrę (b. podobne charakterem), kochanego zgreda. Myśle, że biała Toyota jest Ci doskonale znana, albo też jechała nia osoba która Ciebie zna. I z pewnoscią wychralały Cię z Asherkiem do nieprzyzwoitosci, ale ona Ci chyba tego nie powie :lol: :evil_lol: :lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Sabina1'] wychralały Cię z Asherkiem do nieprzyzwoitosci

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Asherek spotkał się z jakąś Czeszką?:cool3:

Posted

[quote name='Sabina1']Ale sie zaraz porobi..........dlaczego Czeszka ?

Sabinko nic się nie porobi!;) Żartowałam, bo mi to tak po czesku zabrzmiało :

[quote name='Sabina1'] wychralały Cię