Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

PIKA napisał(a):
No moze robilas tak jak zawsze, ale inna wartośc wpisalaś :lol:

wartość wpisałam taką samą jak zawsze! Dziwne to bo robiłam te zdjęcia w Imageshock i wyszły małe, a teraz te same w Fotosiku i wyszły większe, takie jak dawniej...:niewiem:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']wartość wpisałam taką samą jak zawsze! Dziwne to bo robiłam te zdjęcia w Imageshock i wyszły małe, a teraz te same w Fotosiku i wyszły większe, takie jak dawniej...:niewiem:

a może w imageshaku zaznaczylas niechcący taka opcje " resize image?" tam jest "320x240 for websites and email" i dlatego Ci zmniejszył zdjęcia

Posted

ale foteczki są slicznusie, takie cieplutkie.:iloveyou:Widać ,że Pańcia jest zakochana w Bajanku , a Bajankowi czułości jak najbardziej sie podobają. Super parka !:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Sprzed niedawnej chwili...:lol:

:loveu::loveu::loveu:

Śliczności - Małgosiu, Pańcia i piesek :loveu:
Jak to się człowiek zmienia :razz: Napiszę tylko, że kiedyś się zarzekałam, że nigdy psa do łóżka nie wezmę a teraz... przymierzamy sie do kupna większego :evil_lol:
Śpimy tak: Sławek, Gabinia, Ja a w nogi nas grzeje Kumpelek :multi: A czasem przychodzi się do nas przytulić i jest super.
I powiem Wam, że już do szczęścia prawie nic mi nie brakuje. Uwielbiam to :multi:
Pozdrawiam Cię Małgosiu bardzo milusio :buzi:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Śliczności - Małgosiu, Pańcia i piesek :loveu:
Jak to się człowiek zmienia :razz: Napiszę tylko, że kiedyś się zarzekałam, że nigdy psa do łóżka nie wezmę a teraz... przymierzamy sie do kupna większego :evil_lol:
Śpimy tak: Sławek, Gabinia, Ja a w nogi nas grzeje Kumpelek :multi: A czasem przychodzi się do nas przytulić i jest super.
I powiem Wam, że już do szczęścia prawie nic mi nie brakuje. Uwielbiam to :multi:
Pozdrawiam Cię Małgosiu bardzo milusio :buzi:
Magda , a miło by was było znów zobaczyć , jeśli nie w realu to chociaż na fotce .Wrzuć nam jakiś wasz fotosik :loveu:
Małgosiu , Bajanek dziś już nie chciał się dać focić :shake:

Posted

Piękne zdjęcia mąż Ci zrobił Małgosiu. Sama ślicznie wyglądasz i rozmarzony Bajanek też. Ciekawa jestem, czy on taki przytulany i pieszczony mruczy? Bo moje mruczą i różne śmieszne dźwięki wydają przy takich czułosciach. Jednego Ci tylko zazdroszczę - takiego szerokiego łoża :lol: Z takiego jak Twój , nie spadałyby bez przerwy łapy Sabuniowe, albo Carunia .

Posted

A ja zrobiłam dziś z Bajankiem 2-godzinny spacerek!:painting: I byłoby bardzo miło gdyby nie to, że ręce zmarzły mi tak, że mało nie płakałam:-( To moje słabe miejsce zimą! Ale "nic to" młody zadowolony choć on z zimna nic sobie nie robi więc chciałby pewnie jeszcze dłużej. Fotek nie robiłam bo nawet nie brałam aparatu i dobrze bo tymi zmarzniętymi rękoma nic bym nie zdziałała, innym razem :lol: Dziękuję wszystkim za miłe komentarze do ostatnio zamieszczonych zdjęć i za to, że odwiedzacie naszą galerię :loveu:

Alu R. - oj bywają takie dni, a szczególnie kiedy zimno ;)

Alka - oczywiście, że jestem w Bajanku zakochana i mam nadzieję, że z wzajemnością :lol:

Kumpelka - dzięki Magda!:calus: Ja też się zarzekałam i mam to teraz w nosie!:evil_lol: A jak czasem śmiesznie chrapie :loveu:Madziu koniecznie wklej mi tu zdjęcie Kumpla bo strasznie jestem ciekawa jak on teraz wygląda! Ibez wymówek!:mad: Ja też Was bardzo serdecznie pozdrawiam!

Asher - mylisz się! Bajan jest bardzo zadowolony! :lmaa: On się o te pieszczoty dopomina :lol:

HankaRupczewska - dobry wieczór Haniu :eviltong:

dbsst - kizianka mizianka są zawsze fantastyczne :loveu: :multi::multi::multi:

Pika - dzięki! sprawa już nieaktualna, ale pewnie miałaś rację, mogłam zaznaczyć niechcący co nie potrzeba :cool3:

Posted

[quote name='Sabina1']Piękne zdjęcia mąż Ci zrobił Małgosiu. Sama ślicznie wyglądasz i rozmarzony Bajanek też. Ciekawa jestem, czy on taki przytulany i pieszczony mruczy? Bo moje mruczą i różne śmieszne dźwięki wydają przy takich czułosciach. Jednego Ci tylko zazdroszczę - takiego szerokiego łoża :lol: Z takiego jak Twój , nie spadałyby bez przerwy łapy Sabuniowe, albo Carunia .

Dzięki Sabinko za miłe słowa, ale ja ślicznie?:shake: Przytyłam po lekach i buzia moja też :angryy: No, jeszcze misiąc, dwa i wróce "do siebie" :lol:
Bajan czasem mruczy przytulany, ale głównie mruczy i właśnie wydaje takie śmieszne dzwięki jak się przytulanek i mizianek dopomina :lol: Uwielbiam to i oczywiście bierze mnie na nie!;) Zresztą on tak gadać umie na rózne okoliczności,a jego ojciec Trop mówi "mama";) Bajan mówi "mam, mam,mam", a my mu wtedy odpowiadamy "no, masz, masz":lol: A co do łoża to koniecznie musisz sobie takie sprawić na nowe mieszkanie!:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu masz 100 stronkę /no przynajmniej u mnie tak wyszło :lol:/
:Rose::laola::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Oooooooooooooooooo!!!!:turn-l: U mnie też [SIZE=5]100 :lol: no to za "stówkę" :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:

Posted

[quote name='mmbbaj'] Oooooooooooooooooo!!!!:turn-l: U mnie też [SIZE=5]100 :lol: no to za "stówkę" :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:za 100 :drink1::drink1::drink1:
jeszcze trochę i będzie 1000 post :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']za 100 :drink1::drink1::drink1:

:lol::lol::lol: :bday::drinking::drinking::drinking:
[quote name='Alicjarydzewska']jeszcze trochę i będzie 1000 post :multi:

noooo! jeszcze ciutek! ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no reszta chyba szusuje na lodzie :lol:
:drink1::drink1::drink1:

ale...szusuje się na lodzie czy na śniegu?...:hmmmm:...nieważne! :popcorn::beerchug::chlup::chlup::chlup::cunao:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']MAŁGOSIU za 1000 post :Cool!::Cool!::Cool!:
:B-fly::B-fly::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::B-fly::B-fly:

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::drink1::drink1::drink1:

Posted

iiiiiiiiiiimprezka :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :drinka: :drinka: :beerchug: :beerchug: :laola: :laola: :cunao: :knajpa: :popcorn: