mmbbaj Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 PIKA napisał(a):No moze robilas tak jak zawsze, ale inna wartośc wpisalaś :lol: wartość wpisałam taką samą jak zawsze! Dziwne to bo robiłam te zdjęcia w Imageshock i wyszły małe, a teraz te same w Fotosiku i wyszły większe, takie jak dawniej...:niewiem: Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='mmbbaj']wartość wpisałam taką samą jak zawsze! Dziwne to bo robiłam te zdjęcia w Imageshock i wyszły małe, a teraz te same w Fotosiku i wyszły większe, takie jak dawniej...:niewiem: a może w imageshaku zaznaczylas niechcący taka opcje " resize image?" tam jest "320x240 for websites and email" i dlatego Ci zmniejszył zdjęcia Quote
Alka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 ale foteczki są slicznusie, takie cieplutkie.:iloveyou:Widać ,że Pańcia jest zakochana w Bajanku , a Bajankowi czułości jak najbardziej sie podobają. Super parka !:loveu::loveu::loveu: Quote
KUMPELka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='mmbbaj']Sprzed niedawnej chwili...:lol: :loveu::loveu::loveu: Śliczności - Małgosiu, Pańcia i piesek :loveu: Jak to się człowiek zmienia :razz: Napiszę tylko, że kiedyś się zarzekałam, że nigdy psa do łóżka nie wezmę a teraz... przymierzamy sie do kupna większego :evil_lol: Śpimy tak: Sławek, Gabinia, Ja a w nogi nas grzeje Kumpelek :multi: A czasem przychodzi się do nas przytulić i jest super. I powiem Wam, że już do szczęścia prawie nic mi nie brakuje. Uwielbiam to :multi: Pozdrawiam Cię Małgosiu bardzo milusio :buzi: Quote
asher Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='mmbbaj'] hahaha, Bajan tu na średnio zadowolonego wygląda :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 KUMPELka napisał(a):Śliczności - Małgosiu, Pańcia i piesek :loveu: Jak to się człowiek zmienia :razz: Napiszę tylko, że kiedyś się zarzekałam, że nigdy psa do łóżka nie wezmę a teraz... przymierzamy sie do kupna większego :evil_lol: Śpimy tak: Sławek, Gabinia, Ja a w nogi nas grzeje Kumpelek :multi: A czasem przychodzi się do nas przytulić i jest super. I powiem Wam, że już do szczęścia prawie nic mi nie brakuje. Uwielbiam to :multi: Pozdrawiam Cię Małgosiu bardzo milusio :buzi:Magda , a miło by was było znów zobaczyć , jeśli nie w realu to chociaż na fotce .Wrzuć nam jakiś wasz fotosik :loveu: Małgosiu , Bajanek dziś już nie chciał się dać focić :shake: Quote
Hanna R. Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 O. Dobry wieczór Małgoś !!!! Dawno mnie nie było ! A Bajanek zdrowy jest ? Prawda ???? Śliczniusie te wasze fotecki som !!!:angel: Quote
Sabina1 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Piękne zdjęcia mąż Ci zrobił Małgosiu. Sama ślicznie wyglądasz i rozmarzony Bajanek też. Ciekawa jestem, czy on taki przytulany i pieszczony mruczy? Bo moje mruczą i różne śmieszne dźwięki wydają przy takich czułosciach. Jednego Ci tylko zazdroszczę - takiego szerokiego łoża :lol: Z takiego jak Twój , nie spadałyby bez przerwy łapy Sabuniowe, albo Carunia . Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 nio nio nio jakie fantastyczne kizianka mizianka :D :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 A ja zrobiłam dziś z Bajankiem 2-godzinny spacerek!:painting: I byłoby bardzo miło gdyby nie to, że ręce zmarzły mi tak, że mało nie płakałam:-( To moje słabe miejsce zimą! Ale "nic to" młody zadowolony choć on z zimna nic sobie nie robi więc chciałby pewnie jeszcze dłużej. Fotek nie robiłam bo nawet nie brałam aparatu i dobrze bo tymi zmarzniętymi rękoma nic bym nie zdziałała, innym razem :lol: Dziękuję wszystkim za miłe komentarze do ostatnio zamieszczonych zdjęć i za to, że odwiedzacie naszą galerię :loveu: Alu R. - oj bywają takie dni, a szczególnie kiedy zimno ;) Alka - oczywiście, że jestem w Bajanku zakochana i mam nadzieję, że z wzajemnością :lol: Kumpelka - dzięki Magda!:calus: Ja też się zarzekałam i mam to teraz w nosie!:evil_lol: A jak czasem śmiesznie chrapie :loveu:Madziu koniecznie wklej mi tu zdjęcie Kumpla bo strasznie jestem ciekawa jak on teraz wygląda! Ibez wymówek!:mad: Ja też Was bardzo serdecznie pozdrawiam! Asher - mylisz się! Bajan jest bardzo zadowolony! :lmaa: On się o te pieszczoty dopomina :lol: HankaRupczewska - dobry wieczór Haniu :eviltong: dbsst - kizianka mizianka są zawsze fantastyczne :loveu: :multi::multi::multi: Pika - dzięki! sprawa już nieaktualna, ale pewnie miałaś rację, mogłam zaznaczyć niechcący co nie potrzeba :cool3: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Sabina1']Piękne zdjęcia mąż Ci zrobił Małgosiu. Sama ślicznie wyglądasz i rozmarzony Bajanek też. Ciekawa jestem, czy on taki przytulany i pieszczony mruczy? Bo moje mruczą i różne śmieszne dźwięki wydają przy takich czułosciach. Jednego Ci tylko zazdroszczę - takiego szerokiego łoża :lol: Z takiego jak Twój , nie spadałyby bez przerwy łapy Sabuniowe, albo Carunia . Dzięki Sabinko za miłe słowa, ale ja ślicznie?:shake: Przytyłam po lekach i buzia moja też :angryy: No, jeszcze misiąc, dwa i wróce "do siebie" :lol: Bajan czasem mruczy przytulany, ale głównie mruczy i właśnie wydaje takie śmieszne dzwięki jak się przytulanek i mizianek dopomina :lol: Uwielbiam to i oczywiście bierze mnie na nie!;) Zresztą on tak gadać umie na rózne okoliczności,a jego ojciec Trop mówi "mama";) Bajan mówi "mam, mam,mam", a my mu wtedy odpowiadamy "no, masz, masz":lol: A co do łoża to koniecznie musisz sobie takie sprawić na nowe mieszkanie!:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Małgosiu masz 100 stronkę /no przynajmniej u mnie tak wyszło :lol:/ :Rose::laola::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu masz 100 stronkę /no przynajmniej u mnie tak wyszło :lol:/ :Rose::laola::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Oooooooooooooooooo!!!!:turn-l: U mnie też [SIZE=5]100 :lol: no to za "stówkę" :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='mmbbaj'] Oooooooooooooooooo!!!!:turn-l: U mnie też [SIZE=5]100 :lol: no to za "stówkę" :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:za 100 :drink1::drink1::drink1: jeszcze trochę i będzie 1000 post :multi: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']za 100 :drink1::drink1::drink1: :lol::lol::lol: :bday::drinking::drinking::drinking: [quote name='Alicjarydzewska']jeszcze trochę i będzie 1000 post :multi: noooo! jeszcze ciutek! ;) Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol: :bday::drinking::drinking::drinking: noooo! jeszcze ciutek! ;)no to opijamy dalej :knajpa::knajpa:;) Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no to opijamy dalej :knajpa::knajpa:;) opijemy same całą 100 stronkę! :evil_lol::drink1::drink1::knajpa::knajpa: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='mmbbaj'] opijemy same całą 100 stronkę! :evil_lol::drink1::drink1::knajpa::knajpa:no reszta chyba szusuje na lodzie :lol: :drink1::drink1::drink1: Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 za nastepne setki... zeby było ich wiele :D :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no reszta chyba szusuje na lodzie :lol: :drink1::drink1::drink1: ale...szusuje się na lodzie czy na śniegu?...:hmmmm:...nieważne! :popcorn::beerchug::chlup::chlup::chlup::cunao: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 MAŁGOSIU za 1000 post :Cool!::Cool!::Cool!: :B-fly::B-fly::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::B-fly::B-fly: Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']MAŁGOSIU za 1000 post :Cool!::Cool!::Cool!: :B-fly::B-fly::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::B-fly::B-fly: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::drink1::drink1::drink1: Quote
dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 iiiiiiiiiiimprezka :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drinking: :drinking: :drinking: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :popcorn: :drinka: :drinka: :beerchug: :beerchug: :laola: :laola: :cunao: :knajpa: :popcorn: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 :evil_lol:dbsst wiedziała kiedy wpaść ;):B-fly::bday::BIG::drink1::drink1::drink1: Quote
aga1215 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:dbsst wiedziała kiedy wpaść ;):B-fly::bday::BIG::drink1::drink1::drink1: Gosiu - jakby zabrakło ;) :multi: :drink1::BIG: Quote
Recommended Posts