mmbbaj Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Patka napisał(a):a czy ja coś mówię tez mam siniaki na rekach ale nie od takiego mądrego psa :) :cool3::cool3::cool3:... ty mi Patka szybko mów od czego masz te siniaki :lol: dogaja napisał(a):I co, Dobrodzijko, makijaż na okularach? :crazyeye: lepiej nie, bo monitor rozwalisz :evil_lol: dogaja napisał(a): Lecę po Pronto:scared: szybciorkiem !!!!!!!!!!!! A u nas zagrzmiało!!!!!!!!!! Lecę z Zagrajkiem żeby zdąrzyć przed burzą :multi: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 mmbbaj napisał(a): Wiecie co, mam ręce w siniakach. Zagrajek nauczył się, że jeśli chce wyjść na dwór, przychodzi do mnie, łapie za rękę i prowadzi do drzwi wyjściowych, a następnie cofamy się do łazienki bo przecież trzeba założyć buty :evil_lol: Kiedy zobaczył, że to działa, w ten sam sposób przyprowadza mnie sobie do dużego pokoju w celu zabawy lub po prostu chce żebyśmy wszyscy byli razem. Nawet zdarza się, że kiedy Marek z nim wychodzi, Zagrajek cofa się, łaps mnie za rękę i ciągnie żebym poszła razem z nimi (to nie działa :evil_lol:). Wygląda przy tym prześmiesznie :lol: :lol::lol::lol: Bystrzacha! :thumbs: Tylko po kim on to ma? :hmmmm: Quote
Patka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 od czego raczej od kogo :razz: zerknij do galerii gr III szczyli :) podrosniete toto, ale zawsze jeszcze szczyl ... Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 mmbbaj napisał(a): A u nas zagrzmiało!!!!!!!!!! Lecę z Zagrajkiem żeby zdąrzyć przed burzą :multi: Tralalala, nie zdążysz, bo już leje :eviltong: Ja wróciłam z Sonią tuż przed deszczem :lol: U nas też grzmi :multi::multi::multi: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 E tam, bez sensu, już słońce wychodzi :cool1: A miałam nadzieję, że Małgosia i Niuń zmokną :cool1: Quote
mmbbaj Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Patka']raczej od kogo :razz: zerknij do galerii gr III szczyli :) podrosniete toto, ale zawsze jeszcze szczyl ... Patka, ja coś takiego czuja miałam, że... ;) Mogłaś dać linka :mad:, ale leeeeecę tam :lol: [quote name='Behemot']Tralalala, nie zdążysz, bo już leje :eviltong: Ja wróciłam z Sonią tuż przed deszczem :lol: U nas też grzmi :multi::multi::multi: Zdążyłam!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: [quote name='Behemot']E tam, bez sensu, już słońce wychodzi :cool1: A miałam nadzieję, że Małgosia i Niuń zmokną :cool1: Podła :placz: Quote
mmbbaj Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Patuś czemu jeszcze nie ma blogaska? :zly7: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Cześć Gosiu ..... wpadłam pomilczeć :evil_lol: trenuje razem z Magą :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='mmbbaj']Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb:Widziałam Patki szczeniorka :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Nie skacz tak, łeb mi pęka :shake: Quote
Patka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :buzi: no i wyszło szydło raczej szczyl z worka :razz: Quote
mmbbaj Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Vectra napisał(a):Cześć Gosiu ..... wpadłam pomilczeć :evil_lol: trenuje razem z Magą :evil_lol: a milcz sobie :p Behemot napisał(a):Nie skacz tak, łeb mi pęka :shake: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Patka napisał(a)::buzi: no i wyszło szydło raczej szczyl z worka :razz: Patka, ja wiedziałam, że tak będzie i nie mogło być inaczej :buzi: Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Behemot napisał(a):Zmokłam :watpliwy: jak :crazyeye: gdzie :crazyeye: przecież nie pada :diabloti: u mnie :diabloti: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Vectra napisał(a):jak :crazyeye: gdzie :crazyeye: przecież nie pada :diabloti: u mnie :diabloti: U mnie padało. przez 15 minut. Akurat jak wracałam ze spaceru. Wcześniej było piękne słońce :cool1: Quote
dogaja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Behemot napisał(a):U mnie padało. przez 15 minut. Akurat jak wracałam ze spaceru. Wcześniej było piękne słońce :cool1: Bo dmuchnęłam je na chwilę w twoją stronę, ale musiałam zabrać, bo zmarzłam. Sorry. Polecam szaliki. :razz: Quote
Behemot Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 dogaja napisał(a):Bo dmuchnęłam je na chwilę w twoją stronę, ale musiałam zabrać, bo zmarzłam. Sorry. Polecam szaliki. :razz: Serdecznie Ci dziękuję, Alienie :cool1: Zmarzłam, jak wszyscy diabli :diabloti: Małgosiu, oddmuchnęłam chmury nad Ochotę :diabloti: U mnie znowu słońce (ale po co mi słońce, skoro już w domu jestem? :cool1:) Quote
Vectra Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Behemot napisał(a):Serdecznie Ci dziękuję, Alienie :cool1: Zmarzłam, jak wszyscy diabli :diabloti: Małgosiu, oddmuchnęłam chmury nad Ochotę :diabloti: U mnie znowu słońce (ale po co mi słońce, skoro już w domu jestem? :cool1:) idz na spacer :diabloti: wyschniesz na słońcu :cool1: Quote
Hanna R. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='mmbbaj'] Gosiu , one przyfrunęły te chmury w Twoje prawe rogi . Górny i dolnY ! :mad: I teraz Zagraja głowa będzie eeee ... bolała :diabloti: Quote
Gosiek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 cześć Małgosiu u mnie też takie gołębie mają gniazdo w ogrodzie ;) :loveu: jaki on jest rozkoszny :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Behemot']U mnie padało. przez 15 minut. Akurat jak wracałam ze spaceru. Wcześniej było piękne słońce :cool1: U mnie padało, po południu przez 5 minut, też zmokliśmy, zgodnie z twoim życzeniem :p [quote name='HankaRupczewska']Gosiu , one przyfrunęły te chmury w Twoje prawe rogi . Górny i dolnY ! :mad: że niby co chcesz przez to powiedzieć? :roll: [quote name='Gosiek']cześć Małgosiu u mnie też takie gołębie mają gniazdo w ogrodzie ;) Witaj Gosiu :multi:, a ja wczoraj o tobie myślałam, jesteś lekka na wspomnienie :lol: A te gołębie są śliczne :loveu: Witam wszystkich w ten piękny, słoneczny poranek. I tych co mówią i tych co milczą :p Quote
Gosiek Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 myslałaś o mnie? Jak mi miło :loveu: Gosiu- wybieracie sie na slub do Kasieńki? Moze sie wreszcie poznamy :cool3: Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Gosiek napisał(a):myslałaś o mnie? Naprawdę myślałam :loveu: Gosiek napisał(a): Gosiu- wybieracie sie na slub do Kasieńki? Moze sie wreszcie poznamy :cool3: Ja się wybieram :lol: Zagraj jeszcze na tak długo sam nie zostanie w domu ;) Cieszę się, że się poznamy w realu :multi: Quote
Alicja Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='mmbbaj']:loveu::loveu::loveu::loveu:jaki niewinny wzrok......cudo Fajnie macie ...pójdziecie sobie z Naszą Kasieńka w dniu dla niej tak ważnym ....proszę od nas dać ogromnego buziaczka:p Quote
mmbbaj Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Fajnie macie ...pójdziecie sobie z Naszą Kasieńka w dniu dla niej tak ważnym ... W tym dniu, dla niej tak ważnym, to ona raczej nie z nami sobie pójdzie :evil_lol:, cześć Alu! Quote
Recommended Posts