Sabina1 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='mmbbaj'] I ty Sabinko1, biedna czasu nie masz? :shake: Gdybym uważała inaczej, myślałabym o kastracji, wiele problemów miałabym z głowy ;) Nie mam czasu, nie mam. Rozkoszuję się byciem w domu i robieniem róznych rzeczy. Np ostatnio usprawniłam sobie maszynę do szycia i bawię się jak 30 lat temu. Bajaneczko porzuć te zbrodnicze zamiary o kastrowaniu . Ja jestem nawet na 100% pewna(sądząc z entuzjazmu Bei), ze pierwszym i drugim wyjątkowym miotem , będzie miot Monia x Zagraj i Dunia x Zagraj ;) To już dla mnie pewne na bank. Quote
bea100 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Sabina1']...Ja jestem nawet na 100% pewna(sądząc z entuzjazmu Bei), ze pierwszym i drugim wyjątkowym miotem , będzie miot Monia x Zagraj i Dunia x Zagraj ... Kocham tego psa-fakt- i podziwiam. Zagraj jest wspaniałym chłopczykiem a będzie wspaniałym ,,facecikiem" (jak to określa AniaW). Sabina1: A ja jestem ,,na 100% pewna", że do Zagrajka kiedyś ustawi się kolejka hodowców ;) Mój entuzjazm nie wystarczy i nic nie znaczy- poczekajmy a zobaczymy co czas przyniesie. Quote
Hanna R. Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć Małgosiu . Kastracja ????? :nerwy: Oj, widzę, że bede musiała się cafnąc w twoim blogasku ! :shake: Quote
mmbbaj Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='bea100'] Haniu, Haniu, Mmbbaj pisze o ,,wykastrowaniu" Zagrajka ???!!! To jeszcze Prima Aprillis??? [quote name='Sabina1'] Bajaneczko porzuć te zbrodnicze zamiary o kastrowaniu [quote name='HankaRupczewska'] Kastracja ????? :nerwy: Hahahaha, no jesteście niemożliwe :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska'] Oj, widzę, że bede musiała się cafnąc w twoim blogasku ! :shake: Koniecznie Haniu, koniecznie :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ja sobieZagraja - reproduktora bez jaj nie wyobrazam :shake: :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Małgosiu, no co Ty??? :crazyeye: No bez jaj! :mad: To jak on się będzie rozmnażał? Przez pączkowanie??? :placz: Pamiętaj, że "Jaja to ambicja, jaja to zdwojone ja"! Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Małgosiu, przyszłam do Ciebie, żeby trochę odsapnąć w miłej atmosferze :loveu: Oooookej, już odsapnęłam :lol: To pa! :loveu: Quote
mmbbaj Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='PIKA']Ja sobieZagraja - reproduktora bez jaj nie wyobrazam :shake: :evil_lol: [quote name='Behemot']Małgosiu, no co Ty??? :crazyeye: No bez jaj! :mad: To jak on się będzie rozmnażał? Przez pączkowanie??? :placz: Pamiętaj, że "Jaja to ambicja, jaja to zdwojone ja"! Ja na ten temat napisałam tyle: [quote name='mmbbaj']Gdybym uważała inaczej, myślałabym o kastracji, wiele problemów miałabym z głowy ;) reszta to już wy :evil_lol: [quote name='Vectra']rany Zagrajkowi jajka ciachną :( ;) ;) [quote name='Behemot']Małgosiu, przyszłam do Ciebie, żeby trochę odsapnąć w miłej atmosferze :loveu: A odpoczywaj sobie Oooookej, już odsapnęłam :lol: To pa! :loveu: Pa :evil_lol: Quote
Behemot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ojeeeeej, to wygląda jak obraz! :loveu::loveu::loveu::loveu: Jaka czułość........ :) Quote
mmbbaj Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Behemot napisał(a): :loveu::loveu::loveu::loveu: Jaka czułość........ :) Bo my się kochamy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Katerinas Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Widziałam filmik :multi: Zagrajek jest fantastyczny :multi: :multi: Quote
Maga100 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Sabina1']Więcej jest takich, np Sabinka1 i np. Maga :cool1: Quote
idabo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam z rana :D :kaffee_2: widzę, że mamy lekcję poglądową "jak się rodzą plotki":cool3: Quote
dogaja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='mmbbaj'] Cały czas mnie intryguje, czym Ty pastujesz tego swojego niuniusia, że jest zawsze tak pięknie wyrychtowany? Właśnie powiększyłam sobie jego buźkę, zbliżyłam się do ekranu, i bez trudu poprawiłam makijaż. Czy już tego próbowałaś? Quote
mmbbaj Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Katerinas']Widziałam filmik :multi: Zagrajek jest fantastyczny :multi: :multi: Cieszę się Kasiu, dzięki :lol: [quote name='Maga100']i np. Maga :cool1: No cóż, widocznie w naszej galerii dobrze się milczy ;) [quote name='idabo']Witam z rana :D :kaffee_2: Witaj Ida :multi: Strasznie wcześnie wstałaś :eviltong: [quote name='idabo'] widzę, że mamy lekcję poglądową "jak się rodzą plotki":cool3: na dogo, to jest efekt uboczny "dokładnego" czytania postów :evil_lol: Wiecie co, mam ręce w siniakach. Zagrajek nauczył się, że jeśli chce wyjść na dwór, przychodzi do mnie, łapie za rękę i prowadzi do drzwi wyjściowych, a następnie cofamy się do łazienki bo przecież trzeba założyć buty :evil_lol: Kiedy zobaczył, że to działa, w ten sam sposób przyprowadza mnie sobie do dużego pokoju w celu zabawy lub po prostu chce żebyśmy wszyscy byli razem. Nawet zdarza się, że kiedy Marek z nim wychodzi, Zagrajek cofa się, łaps mnie za rękę i ciągnie żebym poszła razem z nimi (to nie działa :evil_lol:). Wygląda przy tym prześmiesznie :lol: Quote
mmbbaj Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='dogaja']Cały czas mnie intryguje, czym Ty pastujesz tego swojego niuniusia, że jest zawsze tak pięknie wyrychtowany? Pronto, oczywiście :evil_lol: [quote name='dogaja'] Właśnie powiększyłam sobie jego buźkę, O, jaka dociekliwa :evil_lol: [quote name='dogaja'] zbliżyłam się do ekranu, i bez trudu poprawiłam makijaż. Czy już tego próbowałaś? Opatentuj :eviltong:, albo spraw sobie okulary :evil_lol: Quote
Evelina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='mmbbaj']Wiecie co, mam ręce w siniakach. Zagrajek nauczył się, że jeśli chce wyjść na dwór, przychodzi do mnie, łapie za rękę i prowadzi do drzwi wyjściowych, a następnie cofamy się do łazienki bo przecież trzeba założyć buty :evil_lol: Kiedy zobaczył, że to działa, w ten sam sposób przyprowadza mnie sobie do dużego pokoju w celu zabawy lub po prostu chce żebyśmy wszyscy byli razem. Nawet zdarza się, że kiedy Marek z nim wychodzi, Zagrajek cofa się, łaps mnie za rękę i ciągnie żebym poszła razem z nimi (to nie działa :evil_lol:). Wygląda przy tym prześmiesznie :lol:I teraz gloopio udawac, ze sie nie rozumie o co mu chodzi, bo na niekumata wyjdziesz :evil_lol: Kompozycja przesliczna, uczuciowa :loveu: [SIZE="1"]Nastepnym razem zdejmij Gosiu okulary do zdjecia;) Jeszcze ladniejsza buzie bedziesz miala, bez cieni Quote
Maga100 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='mmbbaj']No cóż, widocznie w naszej galerii dobrze się milczy ;) oczywiście, bo ja teraz przeważnie milczę :p Ćwiczę przed przyjazdem Weszki :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Patka napisał(a):Mądry chłopak :razz: A mądry :eviltong: Quote
Patka Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 a czy ja coś mówię tez mam siniaki na rekach ale nie od takiego mądrego psa :) Quote
dogaja Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 mmbbaj napisał(a): spraw sobie okulary :evil_lol: I co, Dobrodzijko, makijaż na okularach? :crazyeye: Lecę po Pronto:scared: Quote
mmbbaj Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 [quote name='Evelina']I teraz gloopio udawac, ze sie nie rozumie o co mu chodzi, bo na niekumata wyjdziesz :evil_lol: Właśnie! Tylko widać moje ręce już na siniaki skazane :evil_lol: [quote name='Maga100']oczywiście, bo ja teraz przeważnie milczę :p Ćwiczę przed przyjazdem Weszki :evil_lol: No to użyczam ci do ćwiczeń naszego blogusia, a powiedz czasami jak ci idzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts