Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']

I ty Sabinko1, biedna czasu nie masz? :shake:

Gdybym uważała inaczej, myślałabym o kastracji, wiele problemów miałabym z głowy ;)

Nie mam czasu, nie mam. Rozkoszuję się byciem w domu i robieniem róznych rzeczy. Np ostatnio usprawniłam sobie maszynę do szycia i bawię się jak 30 lat temu.
Bajaneczko porzuć te zbrodnicze zamiary o kastrowaniu . Ja jestem nawet na 100% pewna(sądząc z entuzjazmu Bei), ze pierwszym i drugim wyjątkowym miotem , będzie miot Monia x Zagraj i Dunia x Zagraj ;) To już dla mnie pewne na bank.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina1']...Ja jestem nawet na 100% pewna(sądząc z entuzjazmu Bei), ze pierwszym i drugim wyjątkowym miotem , będzie miot Monia x Zagraj i Dunia x Zagraj ...
Kocham tego psa-fakt- i podziwiam. Zagraj jest wspaniałym chłopczykiem a będzie wspaniałym ,,facecikiem" (jak to określa AniaW).
Sabina1: A ja jestem ,,na 100% pewna", że do Zagrajka kiedyś ustawi się kolejka hodowców ;)
Mój entuzjazm nie wystarczy i nic nie znaczy- poczekajmy a zobaczymy co czas przyniesie.

Posted

[quote name='bea100']

Haniu, Haniu, Mmbbaj pisze o ,,wykastrowaniu" Zagrajka ???!!! To jeszcze Prima Aprillis???
[quote name='Sabina1']
Bajaneczko porzuć te zbrodnicze zamiary o kastrowaniu
[quote name='HankaRupczewska']
Kastracja ????? :nerwy:

Hahahaha, no jesteście niemożliwe :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska'] Oj, widzę, że bede musiała się cafnąc w twoim blogasku ! :shake:

Koniecznie Haniu, koniecznie :evil_lol:

Posted

Małgosiu, no co Ty??? :crazyeye: No bez jaj! :mad:
To jak on się będzie rozmnażał? Przez pączkowanie??? :placz:
Pamiętaj, że "Jaja to ambicja, jaja to zdwojone ja"!

Posted

[quote name='PIKA']Ja sobieZagraja - reproduktora bez jaj nie wyobrazam :shake: :evil_lol:
[quote name='Behemot']Małgosiu, no co Ty??? :crazyeye: No bez jaj! :mad:
To jak on się będzie rozmnażał? Przez pączkowanie??? :placz:
Pamiętaj, że "Jaja to ambicja, jaja to zdwojone ja"!

Ja na ten temat napisałam tyle:

[quote name='mmbbaj']Gdybym uważała inaczej, myślałabym o kastracji, wiele problemów miałabym z głowy ;)

reszta to już wy :evil_lol:

[quote name='Vectra']rany Zagrajkowi jajka ciachną :(

;)

;)

[quote name='Behemot']Małgosiu, przyszłam do Ciebie, żeby trochę odsapnąć w miłej atmosferze :loveu:

A odpoczywaj sobie

Oooookej, już odsapnęłam :lol: To pa! :loveu:

Pa :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Cały czas mnie intryguje, czym Ty pastujesz tego swojego niuniusia, że jest zawsze tak pięknie wyrychtowany? Właśnie powiększyłam sobie jego buźkę, zbliżyłam się do ekranu, i bez trudu poprawiłam makijaż.
Czy już tego próbowałaś?

Posted

[quote name='Katerinas']Widziałam filmik :multi:
Zagrajek jest fantastyczny :multi: :multi:

Cieszę się Kasiu, dzięki :lol:

[quote name='Maga100']i np. Maga :cool1:

No cóż, widocznie w naszej galerii dobrze się milczy ;)

[quote name='idabo']Witam z rana :D
:kaffee_2:

Witaj Ida :multi: Strasznie wcześnie wstałaś :eviltong:

[quote name='idabo'] widzę, że mamy lekcję poglądową "jak się rodzą plotki":cool3:

na dogo, to jest efekt uboczny "dokładnego" czytania postów :evil_lol:

Wiecie co, mam ręce w siniakach. Zagrajek nauczył się, że jeśli chce wyjść na dwór, przychodzi do mnie, łapie za rękę i prowadzi do drzwi wyjściowych, a następnie cofamy się do łazienki bo przecież trzeba założyć buty :evil_lol: Kiedy zobaczył, że to działa, w ten sam sposób przyprowadza mnie sobie do dużego pokoju w celu zabawy lub po prostu chce żebyśmy wszyscy byli razem. Nawet zdarza się, że kiedy Marek z nim wychodzi, Zagrajek cofa się, łaps mnie za rękę i ciągnie żebym poszła razem z nimi (to nie działa :evil_lol:). Wygląda przy tym prześmiesznie :lol:

Posted

[quote name='dogaja']Cały czas mnie intryguje, czym Ty pastujesz tego swojego niuniusia, że jest zawsze tak pięknie wyrychtowany?

Pronto, oczywiście :evil_lol:

[quote name='dogaja'] Właśnie powiększyłam sobie jego buźkę,

O, jaka dociekliwa :evil_lol:

[quote name='dogaja'] zbliżyłam się do ekranu, i bez trudu poprawiłam makijaż.
Czy już tego próbowałaś?

Opatentuj :eviltong:, albo spraw sobie okulary :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Wiecie co, mam ręce w siniakach. Zagrajek nauczył się, że jeśli chce wyjść na dwór, przychodzi do mnie, łapie za rękę i prowadzi do drzwi wyjściowych, a następnie cofamy się do łazienki bo przecież trzeba założyć buty :evil_lol: Kiedy zobaczył, że to działa, w ten sam sposób przyprowadza mnie sobie do dużego pokoju w celu zabawy lub po prostu chce żebyśmy wszyscy byli razem. Nawet zdarza się, że kiedy Marek z nim wychodzi, Zagrajek cofa się, łaps mnie za rękę i ciągnie żebym poszła razem z nimi (to nie działa :evil_lol:). Wygląda przy tym prześmiesznie :lol:I teraz gloopio udawac, ze sie nie rozumie o co mu chodzi, bo na niekumata wyjdziesz :evil_lol:

Kompozycja przesliczna, uczuciowa :loveu:

[SIZE="1"]Nastepnym razem zdejmij Gosiu okulary do zdjecia;)
Jeszcze ladniejsza buzie bedziesz miala, bez cieni

Posted

[quote name='mmbbaj']No cóż, widocznie w naszej galerii dobrze się milczy ;)

oczywiście, bo ja teraz przeważnie milczę :p Ćwiczę przed przyjazdem Weszki :evil_lol:

Posted

[quote name='Evelina']I teraz gloopio udawac, ze sie nie rozumie o co mu chodzi, bo na niekumata wyjdziesz :evil_lol:

Właśnie! Tylko widać moje ręce już na siniaki skazane :evil_lol:

[quote name='Maga100']oczywiście, bo ja teraz przeważnie milczę :p Ćwiczę przed przyjazdem Weszki :evil_lol:

No to użyczam ci do ćwiczeń naszego blogusia, a powiedz czasami jak ci idzie :evil_lol: