Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

To w takim razie on NIE JEST PRAWDZIWYM ARTYSTĄ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
GOSIU!!!
JESTEM W SZOKU PO UPADKU Czecha - Jana MAZOCHA!!!
SKOKI ODWOŁANE!!!
AŻ MUSIAŁAM ZAŻYĆ TABLETKI NA USPOKOJENIE!!!
BOŻE, ŻEBY TYLKO PRZEŻYŁ I ŻEBY NIE ZOSTAŁ KALEKĄ!!!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:ale wspaniale przychodzi na zawołanie

u nas zawsze z tym był kłopocik Ozzy szedł ale ...piechotą do lata:mad:

Widze że tosa przypadł Zagrajkowi do gustu;)

widziałam teraz ten upadek czecha .:shake:................straszne .........:shake:

Posted

[quote name='samograj']To w takim razie on NIE JEST PRAWDZIWYM ARTYSTĄ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:eviltong::eviltong::eviltong:

[quote name='samograj']GOSIU!!!
JESTEM W SZOKU PO UPADKU Czecha - Jana MAZOCHA!!!
SKOKI ODWOŁANE!!!
AŻ MUSIAŁAM ZAŻYĆ TABLETKI NA USPOKOJENIE!!!
BOŻE, ŻEBY TYLKO PRZEŻYŁ I ŻEBY NIE ZOSTAŁ KALEKĄ!!!

[quote name='Alicjarydzewska'] widziałam teraz ten upadek czecha .:shake:................straszne .........:shake:

No, straszny upadek i do tej pory jest nieprzytomny :shake:

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:ale wspaniale przychodzi na zawołanie

u nas zawsze z tym był kłopocik Ozzy szedł ale ...piechotą do lata:mad:

Aluś muszę przyznać, że Zagraj ładnie przychodzi, ale i tak trzeba to zachowanie utrwalić. Potem jak pies dorasta to sama wiesz, że robi się bardziej samodzielny ;) Dzisiaj, Zagrajek też czuł się już pewniej i dalej odbiegał. Parę razy zdarzyło się, że wołany zaczynał biec, ale po drodze już zapominał, jak spotykał inne pieski :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'] Widze że tosa przypadł Zagrajkowi do gustu;)

Ano jakoś tak :lol: Może dlatego, że dziś nie było Charli, bo jej pańcia na uczelni. Jutro ma być, ale pogoda fatalna, leje :cool1:

I parę domowych foteczek :bigok:

Posted

Acha! Chciałam powiedzieć, że dziś w przedszkolu spotkało nas bardzo miłe zaskoczenie :lol: Podeszła do nas rodzinka z psem aby osobiście poznać Zagraja :lol: Znają go z dogomanii choć sami nie są tu zalogowani! Było nam bardzo miło choć nie mogliśmy zbyt długo rozmawiać bo psy dokazywały, a my właśnie mieliśmy zacząć szkolenie. Myślę, że spotkamy się jeszcze ;)

Jeśli państwo teraz czytają, pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za tak miłe zainteresowanie :hand:

Posted

[quote name='mmbbaj']
I parę domowych foteczek :bigok:

buahaha :lol: :lol:
Zdębiałam jak zobaczyłam tę fotę :lol:
A jaką on ma tu minę :lol:

[quote name='rekma']

A takie foty to mnie rozczulają :loveu: No cudnie :loveu:
Brakuje tylko smoczka i buteleczki z mleczkiem na dobranoc :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Acha! Chciałam powiedzieć, że dziś w przedszkolu spotkało nas bardzo miłe zaskoczenie :lol: Podeszła do nas rodzinka z psem aby osobiście poznać Zagraja :lol: Znają go z dogomanii choć sami nie są tu zalogowani! Było nam bardzo miło choć nie mogliśmy zbyt długo rozmawiać bo psy dokazywały, a my właśnie mieliśmy zacząć szkolenie. Myślę, że spotkamy się jeszcze ;)

Jeśli państwo teraz czytają, pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za tak miłe zainteresowanie :hand:

Witam, witam :lol:
Jestem tu zalogowana, ale rzadko piszę, przeważnie czytam. A do Zagrajka zaglądam codziennie. Czy on jeszcze tak ślicznie siusia na ręczniczek?
Pozdrawiam i myślę, że do zobaczenia na Gocławiu:multi:
Jola i Dobosz gończaczek

Posted

jola. napisał(a):
Witam, witam :lol:
Jestem tu zalogowana, ale rzadko piszę, przeważnie czytam. A do Zagrajka zaglądam codziennie. Czy on jeszcze tak ślicznie siusia na ręczniczek?
Pozdrawiam i myślę, że do zobaczenia na Gocławiu:multi:
Jola i Dobosz gończaczek

no własnie się mmbaj na gg pytałam czy jest jakiś gończy w przedszkolu :p . Witaj Jolu z Doboszem :p

Posted

Dzisiejsze zajęcia w szkółce odbywały się przy ładnej pogodzie

Zanim rozpoczęły się zajęcia była zabawa z Charlie

Wprowadzenie do zajęć, a Zagraj wypatruje Charlie, która odeszła do innej grupy (opóźnionej w szkoleniu o jeden dzień)

Komenda „zostań!”

odejście na 2-3m i ...

powrót do pieska - nagródka.

w przerwie była wyczekiwana zabawa, a nam skończyła się bateria w aparacie

później były ćwiczenia powtarzane z poprzednich dni, a nowym było przyzwyczajanie piesków do oglądania i pokazywania ząbków. Zagrajowi się to ćwiczenie nie podoba,

Posted

Miło poczytać o NORMALNUM życiu.
Ja trzecią dobę jestem odcięta od świata, nie mam pradu itp. (po huraganie). Drzewa sasiadow zniszczyly linie energetyczną i nie wiem kiedy zostanie naprawiona (wiec nie wiem, kiedy znowu sie odezwę), a jedno padlo na nasz garaż. Na szczęście samochód ocalał. Liżemy rany i marzniemy, bo ogrzewanie mamy gazowe, ale oczywiście inicowane elektrycznie. Jeden marniutki kominek to malo! Korzystam teraz,przez moment, z Internetu przyjaciół. Pozdrawiam Was!

Posted

[quote name='dogaja']Miło poczytać o NORMALNUM życiu.
Ja trzecią dobę jestem odcięta od świata, nie mam pradu itp. (po huraganie). Drzewa sasiadow zniszczyly linie energetyczną i nie wiem kiedy zostanie naprawiona (wiec nie wiem, kiedy znowu sie odezwę), a jedno padlo na nasz garaż. Na szczęście samochód ocalał. Liżemy rany i marzniemy, bo ogrzewanie mamy gazowe, ale oczywiście inicowane elektrycznie. Jeden marniutki kominek to malo! Korzystam teraz,przez moment, z Internetu przyjaciół. Pozdrawiam Was!:crazyeye:o rany horror .....współczuję:shake:

Posted

[quote name='dogaja']Miło poczytać o NORMALNUM życiu.
Ja trzecią dobę jestem odcięta od świata, nie mam pradu itp. (po huraganie). Drzewa sasiadow zniszczyly linie energetyczną i nie wiem kiedy zostanie naprawiona (wiec nie wiem, kiedy znowu sie odezwę), a jedno padlo na nasz garaż. Na szczęście samochód ocalał. Liżemy rany i marzniemy, bo ogrzewanie mamy gazowe, ale oczywiście inicowane elektrycznie. Jeden marniutki kominek to malo! Korzystam teraz,przez moment, z Internetu przyjaciół. Pozdrawiam Was!

O rany, dogajka :glaszcze: współczuję bardzo! Koniecznie pisz nam na ile się da, na bieżąco, co u ciebie! My też cię pozdrawiamy, bardzo gorąco :multi:

[quote name='Behemot']

Małgosiu, a gdzie Wy w końcu chodzicie na nauki, bo coś mi umknęło... Do Baritusa na Bemowie?

Nie, na Gocławiu :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
A ja w pierwszej chwili chciałam spytać, czy na Gocławiu, nie wiem, skąd mi się to Bemowo wzięło :roll:

Bo oni na Bemowie też mają szkółkę :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Bo oni na Bemowie też mają szkółkę :lol:

No tak właśnie mi się wydawało :lol:
Też kiedyś miałam tam jeździć z Sonią, ale nie mamy samochodu (ale już za chwilę kupujemy :multi:), hrabina Sonia nie jeździ komunikacją miejską, a za tarysy zapłaciłabym więcej niż sam kurs :cool3:

Posted

dogaja napisał(a):
Miło poczytać o NORMALNUM życiu.

Dogaja, martwiłam się co u Ciebie.
Dobrze, że napisałaś. Dobrze,że WAM się nic nie stało!!!
Dobrze też, że nie ma mrozów bo byłoby marniej (wiem, że to żadna pociecha:-( ). Przy świeczce i w zimnej chałupie to marnie, ale mam nadzieje, że ten prąd szybko naprawią bo za 2 dni ma przyjść zima (!) chociaż ja już nie wierzę w prognozy:shake:
Trzymaj się skarbie i wracaj do nas jak najszybciej!!!

Posted

bea100 napisał(a):
Dogaja, martwiłam się co u Ciebie.
Dobrze, że napisałaś. Dobrze,że WAM się nic nie stało!!!
Dobrze też, że nie ma mrozów bo byłoby marniej (wiem, że to żadna pociecha:-( ). Przy świeczce i w zimnej chałupie to marnie, ale mam nadzieje, że ten prąd szybko naprawią bo za 2 dni ma przyjść zima (!) chociaż ja już nie wierzę w prognozy:shake:
Trzymaj się skarbie i wracaj do nas jak najszybciej!!!

Już jestem! Od godziny znów odżywam... wirtualnie.
Mam bezpośrednie połączenie z naszą ukochaną CYWILIZACJĄ (czy mnie porąbało, żeby kiedykolwiek na nią narzekać?!).

LAZY napisał(a):
Ale jaja! Dogaja...nie fajnie, tymbardziej,z e zaczyna sie ponoć prawdziwa zima:shake:

Dziękuję Wam, Dogusiaczki, za troskę. :loveu::loveu::loveu:

Na razie tylko się melduję i przesyłam Wam bezwietrzne karkonoskie całuski, bo mam tonę korespondencji do odwalenia, a i robota czeka.
Degustuję każdą chwilę z cieplutkim kaloryferem.
Nigdy wcześniej nie zauważyłam, ze jest całkiem przystojny... :oops:

P.S. Poszukuję Ani W.
Aniu, wysłałam Ci kolejną PW.