Behemot Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cóż za zaciętość na tym pięknym pysiorku :loveu: Ech, szczeniaki całe siebie wkładają w zabawę :lol: Quote
Alka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Małgosiu , dawno mnie u Was nie było:oops:.. a właściwie nie zostawiłam śladu bo nieraz zaglądałam co u was ... bardzo się cieszę ,że Zagrajek zamieszkał z Wami i daje Wam tyle radości:loveu::multi::loveu: a na foteczkach cudnie wychodzi, jest taki rozkoszny:loveu: Quote
Katerinas Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='mmbbaj']Noooo, duża porcja to to nie jest, ale sprzed chwili :lol: ależ on bowski :loveu: od razu człowiekowi cudnie na duszy patrząc na takie zdjęcia :loveu: Quote
mmbbaj Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Witajcie moje kochane dogociółki!!! [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:Zagrajek jest rozbrajający ....zaraz człowiekowi wraca humor jak na niego popatrzy:loveu: O tak, potrafi rozbroić, robi taaaakie miny :lol: [quote name='Hania']Tylko tyle zostało ze świnki :cool3: :evil_lol: :loveu: No właśnie, że nie :eviltong: To kawałek kosteczki! A ze świnką to dziwna sprawa...Należała do Bajanka, a on nie lubił się nią bawić bo wydaje z siebie tak okropny pisk, że myślał, że dzieje jej się krzywda i zawsze ją puszczał.. Zagraj strasznie na nią szczekał, brał do pysia, ale na ten pisk też wypuszczał :evil_lol: Tak więc świnka jest nadal w stanie nienaruszonym :lol: [quote name='Behemot'] Cóż za zaciętość na tym pięknym pysiorku :loveu: Ech, szczeniaki całe siebie wkładają w zabawę :lol: A ile było dopadania, szczekania i to wszystko w godzinach nocnych ;) [quote name='Gosiek'] hahaha rozbrajająca fota :loveu: Te oczyska co? :lol: [quote name='Alka']Małgosiu , dawno mnie u Was nie było:oops:.. a właściwie nie zostawiłam śladu bo nieraz zaglądałam co u was ... bardzo się cieszę ,że Zagrajek zamieszkał z Wami i daje Wam tyle radości:loveu::multi::loveu: a na foteczkach cudnie wychodzi, jest taki rozkoszny:loveu: Alusiu, ja dobrze wiem co znaczy brak czasu i rozumiem :buzi: Ja też do was zaglądam z doskoku, a nawet do własnej galerii też ;) Bardzo się cieszę, że wpadłaś :loveu: [quote name='sota36']Zagrajku - oszczedz swinke !!!! Oszczędził :evil_lol:, świnka żyje ;) [quote name='Katerinas']ależ on bowski :loveu: od razu człowiekowi cudnie na duszy patrząc na takie zdjęcia :loveu: Och Katerinas, jak dobrze, że on jest z nami :loveu:, gdyby nie on to..:shake: Quote
sota36 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jak oszczedzilswinke - to Zagraj jest milosnikiem zwierzat! kochany urwis! Gosiu, Marku - Zagraj jest z Wami i bedzie!!!!!!!! Quote
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 ŻYCZĘ WAM DUŻO, DUŻO, BARDZO DUŻO RADOSNYCH CHWIL SPĘDZONYCH Z ZAGRAJKIEM W NOWYM ROKU Quote
samograj Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Witajcie!!! DZIĘKUJĘ Gosiu za zapalenie światełka w SAMOGRAJOWYCH MIŁOŚCIACH ZA TM!!! Królewskie życie czeka tego szczęściarza ZAGRAJA:loveu: ŻYCZĘ WAM SZALONEGO SYLWESTRA Z MUZYKĄ ZAGRAJKA, ORAZ radości, uśmiechu, miłości i wszelkiej pomyślności w NOWYM 2007 ROKU Quote
rekma Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 W sylwestowe, wietrzne przedpołudnie, namówieni w ostatniej chwili, wybraliśmy się na spacer z Charlie na Pola Mokotowskie. Ponad pół godzinne igraszki zmęczyły psy bardzo, popijać trzeba było z kałuży. Oto fotki: c.d.nastąpi... Quote
rekma Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pomimo cudnej, absorbującej zabawy, pięknie się pilnował nas i reagował natychmiast na przywołanie, nawet odległe. Z tego cieszymy się bardzo, Quote
Xiara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Śliczny szczenior :loveu: Szczęśliwego nowego roku życzę Tobie i psiakowi! :razz: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :lol::lol: Zagrajek ma niesamowicie wymowne oczka :evil_lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 rany on sam wyglada jak prosiaczek ;) :evil_lol: :evil_lol: czesc i wszystkiego naj w Nowym Roku :loveu: Quote
Behemot Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co za mina "Jestem groooooźny!!" :loveu::loveu::loveu: Quote
Kati Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Pisałam, że Zagraj jest cudowny? Chyba tak, ale nie zaszkodzi napisać jeszcze raz. Wszystkiego najlepszego w nowym roku. Quote
aga1215 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Tylko tyle zostało ze świnki :cool3: :evil_lol: :loveu: taki mały a już taki apetyt;) :multi: :multi: :multi: :loveu: Szczęśliwego Nowego Roku Quote
Magda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szczesliwego Nowego Roku!! I oczywiscie pociechy z nowego domownika:loveu::loveu: Ma bardzo bystre oczka Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 A ja tam bym mogła zagłaskać nawet takiego rozbujnika :loveu:. Życzę wam i Zagrajkowi i Bajankowi Szczęśliwego Nowego Roku, Powodzenia w życiu osobistym i zawodowym. Samych sukcesów (w szkoleniu także :evil_lol:) !!! Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Szczęścia w Nowym Roku aby odmienił zly czas minionego życzą Ozzulek i pańciostwo:multi::multi::multi: Quote
rekma Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkim Wam Kochani, którzy byliście z nami w tych ciężkich i radosnych chwilach, którzy po przyjacielsku i anonimowo zaglądacie i piszecie w naszej galerii, waszym bliskim i zwierzaczkom, które są z Wami, z serca płynące życzenia noworoczne ślemy, oby radość górowała nad smutkami i słońce rozjaśniało te pochmurne dni, oby wiodło się Wam lepiej, a zdrowia nie ubywało i jeszcze więcej życzymy od tego, o czym marzycie i sami sobie życzylibyście - Małgosia i Marek z Bajankiem w sercu i ukochanym Zagrajkiem przy nas. DOSIEGO 2007 roku. Quote
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Witajcie Życzymy Wam Szczęśliwego Nowego Roku :multi: Quote
Cerber Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 szczęśliwego nowego roku życzy Luiza i Cerber :) Quote
Recommended Posts