rekma Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='mmbbaj'] Kochana moja... Co popatrzę i ile razy bym nie przewinął tych zdjęć, tyle razy mnie ściska w gardle i oczy ... Quote
samograj Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ale tutaj dziś cisza zapanowała:crazyeye: DOBREJ NOCY KOCHANI, ŚNIJCIE TĘCZOWE BAJANKOWE SNY!!! Quote
Behemot Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Małgosiu, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale znalazłam w necie coś takiego: http://wirtualnycmentarz.pl/ Tam można "zamówić" nagrobek dla pieska, postawić kwiaty, zapalić znicz... Sama nie wiem, co o tym myśleć i na wszelki wypadek przepraszam, jeśli uznasz to za niestosowne czy niesmaczne :oops: Quote
jo-jo Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Przepraszam że tak póxno :-( ['] Trzymajcie się Kochani... Quote
rekma Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dzisiaj minęło 3 tygodnie od... Siedzę sobie w fotelu i myśli moje krążą wokół Bajanka i Gosi - o NAS. Quote
samograj Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Behemot']Małgosiu, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale znalazłam w necie coś takiego: http://wirtualnycmentarz.pl/ Tam można "zamówić" nagrobek dla pieska, postawić kwiaty, zapalić znicz... Sama nie wiem, co o tym myśleć i na wszelki wypadek przepraszam, jeśli uznasz to za niestosowne czy niesmaczne :oops: weszłam na CMENTARZ ZWIERZĄT tam na nagrobkach jest data 11.11 Quote
Behemot Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='samograj']weszłam na CMENTARZ ZWIERZĄT tam na nagrobkach jest data 11.11 Niesamowite.... :smhair2: :question: Quote
mmbbaj Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='Behemot']Małgosiu, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale znalazłam w necie coś takiego: http://wirtualnycmentarz.pl/ Tam można "zamówić" nagrobek dla pieska, postawić kwiaty, zapalić znicz... Sama nie wiem, co o tym myśleć i na wszelki wypadek przepraszam, jeśli uznasz to za niestosowne czy niesmaczne :oops: Behemotku, nie masz za co przepraszać :calus: Ludzie w różny sposób starają się pomóc sobie i bliskim w takich sytuacjach. Jeśli taka możliwość komuś pomoże, to dobrze bo o to przecież chodzi...My piszemy w galerii Bajanka bo była wtedy, kiedy był jeszcze z nami i dlatego jest nam tak bliska. I wy tu jesteście :loveu: Piszemy, bo też staramy się sobie jakoś pomóc...Jednak Bajanek został pochowany w ogrodzie, pod jabłonką...W ogrodzie, w którym był na pierwszym w swoim życiu spacerze, w którym się bawił i, który traktował jak swój.I tam teraz śpi... Tam zapalamy mu znicze i na wiosnę zasadzimy kwiat...Tam przychodzi codziennie Bea z suniami i pewno będą przychodzić kiedyś i inne ogarki...I my dziś też tam byliśmy... Ale przede wszystkim Bajanek jest w naszych myślach i sercach i zawsze tam będzie. I nawet kiedy przyjdzie czas, że ból się zmniejszy to nasza miłość do niego pozostanie ta sama...i pamięć o nim. Więc ten cmentarz wirtualny nie dla nas, ale wdzięczna ci jestem, że pomyślałaś. Quote
rekma Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='jo-jo']Przepraszam że tak póxno :-( ['] Trzymajcie się Kochani... Nie przepraszajcie, że jesteście. Zawsze i każdej porze nasze drzwi, tak TU, jak i naszego domu są otwarte dla miłych gości. Odwiedziłem twoją stronkę. Jest przemyślana i robi duże wrażenie. Masz pięknego doga. Kiedyś też chowałem dwa DM. Moja córka Idenka, od urodzenia wychowywała się z czarnym dogiem niemieckim. Prawie rok temu pochowała zmarłą ze starości sunię, a teraz ma kilkunasto tygodniowego pieska – zgadnij, jakiego? Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witam was kochani, ojej jak mnie sawno u was nie było... od wczoraj wieczorem mam troszkę wolniejszego czasu, niestety zaraz będę musiała zabrać sie do nauki i już po wooolnym czasie... :( zaklikałam, żeby było wiadomo, ze z wami cały czas jestem i cały czas modlę się za Bajankową duszyczkę... POZDRAWIAM WAS KOCHANI... :calus: :calus: :calus: Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Witajcie ...mam nadzieje że i u Was świeci słonko........... Quote
rekma Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witajcie ...mam nadzieje że i u Was świeci słonko........... Witajcie wszyscy Kochani! Za oknem świeci, a w duszach.... sama wiesz:shake: Quote
samograj Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='rekma']Witajcie wszyscy Kochani! Za oknem świeci, a w duszach.... sama wiesz:shake: JESZCZE TROCHĘ I TEŻ BĘDZIE ŚWIECIŁO, JA JUŻ ZAUWAŻAM NIEŚMIAŁE PROMYKI, PRZESĄCZAJĄCE SIĘ PRZEZ SZCZELINKĘ W ŚCIANIE WASZEGO BÓLU!!! Quote
jo-jo Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='rekma']Nie przepraszajcie, że jesteście. Zawsze i każdej porze nasze drzwi, tak TU, jak i naszego domu są otwarte dla miłych gości. Witajcie... Jest mi smutno bo dopiero wczoraj do galerii zajrzałam. [quote name='rekma']Odwiedziłem twoją stronkę. Jest przemyślana i robi duże wrażenie. Masz pięknego doga. Kiedyś też chowałem dwa DM. Moja córka Idenka, od urodzenia wychowywała się z czarnym dogiem niemieckim. Prawie rok temu pochowała zmarłą ze starości sunię, a teraz ma kilkunasto tygodniowego pieska – zgadnij, jakiego? Dziękujemy... Czyżby malutką chodź nie taką malutką Dozią klusię? Trzymajcie się cieplutko :calus: Quote
rekma Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='jo-jo']Witajcie... Jest mi smutno bo dopiero wczoraj do galerii zajrzałam. Dziękujemy... Czyżby malutką chodź nie taką malutką Dozią klusię? Trzymajcie się cieplutko :calus: Zgadłaś!!! Dozia klusia i ma imię Charlie. Quote
Behemot Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Klusia wygląda jak posążek z hebanu :loveu: Dzień dobry, kochani! Quote
Anecioreczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :-( Te zdjęcia są tak piękne... Poprostu..brak mI slów.. Bajanek(*) Kora i Atos przesyłają łapke , proszą o to żebyście sie nie martwili bo Bajan jest na zawsze z wami...;) Quote
samograj Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 KOCHANI!!! NASTĘPNA TRAGEDIA!!! MONIKA czyli ZPR dziś nad ranem utraciła następnego po NAJKUSIU, ukochanego przyjaciela, 7-mio letniego HASZCZAKA !!! Odszedł na jej rękach!!! Pochowany razem z NIKE'S EKSPLORING of NORDICA!!! DON JONSON Z Pierwszej Ręki FCI OSKAR :candle: za TĘCZOWYM MOSTEM!!! :candle: Quote
mmbbaj Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Anecioreczek']:-( Te zdjęcia są tak piękne... Poprostu..brak mI slów.. Bajanek(*) Kora i Atos przesyłają łapke , proszą o to żebyście sie nie martwili bo Bajan jest na zawsze z wami...;) Anecioreczek, mnie też czasem brakuje słów... ,a tak bardzo chciałabym, żebyście wiedzieli, że wzrusza mnie każdy wasz post i jestem tak bardzo wdzięczna :loveu: [quote name='samograj']KOCHANI!!! NASTĘPNA TRAGEDIA!!! MONIKA czyli ZPR dziś nad ranem utraciła następnego po NAJKUSIU, ukochanego przyjaciela, 7-mio letniego HASZCZAKA !!! Odszedł na jej rękach!!! Pochowany razem z NIKE'S EKSPLORING of NORDICA!!! DON JONSON Z Pierwszej Ręki FCI OSKAR :candle: za TĘCZOWYM MOSTEM!!! :candle: Kolejna śmierć......niech to się skończy :-( Quote
Alicja Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 :-(znowu ......czy nigdy dość Tych Tragedii ['][']['] Quote
shirrrapeira Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Ja rowniez jestem,ale ostatnio mialam ciezki tydzien,ale myslami bylam z Wami i z Bajankiem. Taki byl sliczny z niego pies. Quote
Recommended Posts