Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Behemot']Małgosiu, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale znalazłam w necie coś takiego: http://wirtualnycmentarz.pl/
Tam można "zamówić" nagrobek dla pieska, postawić kwiaty, zapalić znicz...
Sama nie wiem, co o tym myśleć i na wszelki wypadek przepraszam, jeśli uznasz to za niestosowne czy niesmaczne :oops:

weszłam na CMENTARZ ZWIERZĄT tam na nagrobkach jest data 11.11

Posted

[quote name='Behemot']Małgosiu, nie wiem, czy to dobry pomysł, ale znalazłam w necie coś takiego: http://wirtualnycmentarz.pl/
Tam można "zamówić" nagrobek dla pieska, postawić kwiaty, zapalić znicz...
Sama nie wiem, co o tym myśleć i na wszelki wypadek przepraszam, jeśli uznasz to za niestosowne czy niesmaczne :oops:

Behemotku, nie masz za co przepraszać :calus: Ludzie w różny sposób starają się pomóc sobie i bliskim w takich sytuacjach. Jeśli taka możliwość komuś pomoże, to dobrze bo o to przecież chodzi...My piszemy w galerii Bajanka bo była wtedy, kiedy był jeszcze z nami i dlatego jest nam tak bliska. I wy tu jesteście :loveu: Piszemy, bo też staramy się sobie jakoś pomóc...Jednak Bajanek został pochowany w ogrodzie, pod jabłonką...W ogrodzie, w którym był na pierwszym w swoim życiu spacerze, w którym się bawił i, który traktował jak swój.I tam teraz śpi... Tam zapalamy mu znicze i na wiosnę zasadzimy kwiat...Tam przychodzi codziennie Bea z suniami i pewno będą przychodzić kiedyś i inne ogarki...I my dziś też tam byliśmy... Ale przede wszystkim Bajanek jest w naszych myślach i sercach i zawsze tam będzie. I nawet kiedy przyjdzie czas, że ból się zmniejszy to nasza miłość do niego pozostanie ta sama...i pamięć o nim.
Więc ten cmentarz wirtualny nie dla nas, ale wdzięczna ci jestem, że pomyślałaś.

Posted

[quote name='jo-jo']Przepraszam że tak póxno :-( [']

Trzymajcie się Kochani...
Nie przepraszajcie, że jesteście. Zawsze i każdej porze nasze drzwi, tak TU, jak i naszego domu są otwarte dla miłych gości.
Odwiedziłem twoją stronkę. Jest przemyślana i robi duże wrażenie. Masz pięknego doga. Kiedyś też chowałem dwa DM. Moja córka Idenka, od urodzenia wychowywała się z czarnym dogiem niemieckim. Prawie rok temu pochowała zmarłą ze starości sunię, a teraz ma kilkunasto tygodniowego pieska – zgadnij, jakiego?

Posted

Witam was kochani, ojej jak mnie sawno u was nie było...
od wczoraj wieczorem mam troszkę wolniejszego czasu, niestety zaraz będę musiała zabrać sie do nauki i już po wooolnym czasie... :( zaklikałam, żeby było wiadomo, ze z wami cały czas jestem i cały czas modlę się za Bajankową duszyczkę...

POZDRAWIAM WAS KOCHANI...

:calus: :calus: :calus:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Witajcie ...mam nadzieje że i u Was świeci słonko...........

Witajcie wszyscy Kochani!

Za oknem świeci, a w duszach.... sama wiesz:shake:

Posted

[quote name='rekma']Witajcie wszyscy Kochani!

Za oknem świeci, a w duszach.... sama wiesz:shake:

JESZCZE TROCHĘ I TEŻ BĘDZIE ŚWIECIŁO,
JA JUŻ ZAUWAŻAM NIEŚMIAŁE PROMYKI,
PRZESĄCZAJĄCE SIĘ PRZEZ SZCZELINKĘ W ŚCIANIE WASZEGO BÓLU!!!

Posted

[quote name='rekma']Nie przepraszajcie, że jesteście. Zawsze i każdej porze nasze drzwi, tak TU, jak i naszego domu są otwarte dla miłych gości.

Witajcie...

Jest mi smutno bo dopiero wczoraj do galerii zajrzałam.

[quote name='rekma']Odwiedziłem twoją stronkę. Jest przemyślana i robi duże wrażenie. Masz pięknego doga. Kiedyś też chowałem dwa DM. Moja córka Idenka, od urodzenia wychowywała się z czarnym dogiem niemieckim. Prawie rok temu pochowała zmarłą ze starości sunię, a teraz ma kilkunasto tygodniowego pieska – zgadnij, jakiego?

Dziękujemy... Czyżby malutką chodź nie taką malutką Dozią klusię?

Trzymajcie się cieplutko :calus:

Posted

[quote name='jo-jo']Witajcie...

Jest mi smutno bo dopiero wczoraj do galerii zajrzałam.

Dziękujemy... Czyżby malutką chodź nie taką malutką Dozią klusię?

Trzymajcie się cieplutko :calus:
Zgadłaś!!! Dozia klusia i ma imię Charlie.

Posted

KOCHANI!!!
NASTĘPNA TRAGEDIA!!!
MONIKA czyli ZPR dziś nad ranem utraciła następnego po NAJKUSIU, ukochanego przyjaciela, 7-mio letniego HASZCZAKA !!!
Odszedł na jej rękach!!!
Pochowany razem z NIKE'S EKSPLORING of NORDICA!!!

DON JONSON Z Pierwszej Ręki FCI
OSKAR
:candle: za TĘCZOWYM MOSTEM!!! :candle:

Posted

[quote name='Anecioreczek']:-(
Te zdjęcia są tak piękne...
Poprostu..brak mI slów..
Bajanek(*)
Kora i Atos przesyłają łapke , proszą o to żebyście sie nie martwili bo Bajan jest na zawsze z wami...;)

Anecioreczek, mnie też czasem brakuje słów... ,a tak bardzo chciałabym, żebyście wiedzieli, że wzrusza mnie każdy wasz post i jestem tak bardzo wdzięczna :loveu:

[quote name='samograj']KOCHANI!!!
NASTĘPNA TRAGEDIA!!!
MONIKA czyli ZPR dziś nad ranem utraciła następnego po NAJKUSIU, ukochanego przyjaciela, 7-mio letniego HASZCZAKA !!!
Odszedł na jej rękach!!!
Pochowany razem z NIKE'S EKSPLORING of NORDICA!!!

DON JONSON Z Pierwszej Ręki FCI
OSKAR
:candle: za TĘCZOWYM MOSTEM!!! :candle:

Kolejna śmierć......niech to się skończy :-(