Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 cześć Gosiu - co porabiasz w ten piękny i cieplusi dzień? Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 :crazyeye: Ooo! Kochane moje :loveu:, a już myślałam, że będę musiała szukać naszej galerii na jakiejś przedostatniej stronie :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Gosiu , posiadłaś remoncik ? Och, jak ja Ci zazdroszczę :razz: To wpadnij do mnie :p [quote name='HankaRupczewska'] Ale perspektywa całkiem nowych rur niewątpliwie łagodzi niedogodności spowodowane procesem ich wymiany :p O taaaak! Te nowe rury są takie śliczniusie :diabloti: [quote name='HankaRupczewska'] Ucałuj Bajankowskiego :loveu: Ucałuję :loveu: [quote name='Alka'] Małgosiu, co u was ? mieszkanko już odgruzowane ?:evil_lol: Właśnie skończyli! Z rurami i murowaniem :cool1: Jako, że rury, muszą cieszyć nasze oczy, nie zasłonięte przez 24 godziny, nie możemy przywrócić stanu pierwotnego łazienki , do poniedziałku :angryy: I tak, posiadam teraz kuchnio-łazienkę, bo tam stoją szafka i umywalka :angryy: W pokoju zaś ekran :angryy: A w listopadzie czeka nas jeszcze wymiana rur w kuchni :mdleje: [quote name='Alka'] U nas cieplutko , słonecznie od samego rana. U nas też, ale oboje czujemy się dziś fatalnie :shake: Może to przez ten wiatr, ale od rana okropnie boli mnie głowa! [quote name='Alka'] miłego dnia zyczymy !:loveu: :diabloti:...:evil_lol: [quote name='bea100']Współczuwam...:shake: ...a jak Bajanek znosi tą rurową zawieruchę? Chyba dużo lepiej niż my :lol: Jest na prawdę bardzo grzeczny :loveu: Poza tym, że ukradł robotnikom rękawiczkę, wogóle nie rozrabia! [quote name='LAZY']Witajcie ogareczki:) Witajcie Oneczki :lol: [quote name='Gosiek']cześć Gosiu - co porabiasz w ten piękny i cieplusi dzień? Dobre pytanie :evil_lol: Ale oprócz biernego uczestnictwa w remoncie, byłam z Bajankiem na spacerze, łykałam proszki od bólu głowy i trenowałam PSP ;) A to efekty :cool3: Quote
Gosiek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 przepiękne efekty Gosiu :loveu::loveu::loveu: wszystkie trzy :loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Gosiek napisał(a):przepiękne efekty Gosiu :loveu::loveu::loveu: wszystkie trzy :loveu::loveu::loveu: Dzięki Gosiu :buzi: Ciągle się uczę ;) Quote
Sabina1 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Kocham bursztyny, nie jakies drogie kamienie, chociaż też piękne,ale bursztyny są moje ukochane od zawsze. I to takie właśnie w kolorze ciepłego, jasnego miodu. Takie oczy ma Bajan. Ta "przeróbeczka" z miodowymi oczami Baja w tle, jest cudowna . Już mi zaczyna brakować słów, bo każda następna jest coraz doskonalsza. Gosiu, gratuluję,ze osiagnęłaś taki poziom w posługiwaniu się PSP, a Ty mówisz , ze ciągle się uczysz, to co to będzie dalej.........Nie wyobrażam sobie, żebym mogła się chociaż 1/8 tego nauczyć. Nie mówiąc już jakiego masz idealnego modela :loveu: Quote
aga1215 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Gosiu - ładne te Twoje przeróbeczki:loveu: Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Sabina1 napisał(a):Kocham bursztyny, nie jakies drogie kamienie, chociaż też piękne,ale bursztyny są moje ukochane od zawsze. I to takie właśnie w kolorze ciepłego, jasnego miodu. Takie oczy ma Bajan. Pięknie to napisałaś o Bajanka oczach, Sabinko :loveu: Tak, jego oczy mają taką właśnie barwę :loveu: Sabina1 napisał(a): Gosiu, gratuluję,ze osiagnęłaś taki poziom w posługiwaniu się PSP, a Ty mówisz , ze ciągle się uczysz, to co to będzie dalej.........Nie wyobrażam sobie, żebym mogła się chociaż 1/8 tego nauczyć. Nie mówiąc już jakiego masz idealnego modela :loveu: 1/8 z możliwości tych programów, to zapewniam cię, że ja też jeszcze nie umiem ;) A nauczyłabyś się z całą pewnością, tylko najpierw musiałabyś...zacząć :evil_lol: Nie ma żadnego problemu ze ściągnięciem PSP z netu w wersji na 30 lub 60 dni, spróbuj! Spodoba ci się! A potem kroczek po kroczku i zobaczysz sama jakie cuda stworzysz ;) Idzie zima, to super zajęcie na długie wieczory. Zachęcam cię Sabinko! A wspaniałych modeli u ciebie pod dostatkiem :loveu: Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Mój kot Tommy siedząc przed kompem niechcący przeczytał o bursztynowych oczach i się oburzył :diabloti: Tylko on ma prawo do bursztynowych oczów :eviltong: Teraz wściekły poszedł mi wydrapywać nitki z nowego dywanu :mad::placz: I wchodź tu człowieku na dogomanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sabina1 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Pysia napisał(a):Mój kot Tommy siedząc przed kompem niechcący przeczytał o bursztynowych oczach i się oburzył :diabloti: Tylko on ma prawo do bursztynowych oczów :eviltong: Teraz wściekły poszedł mi wydrapywać nitki z nowego dywanu :mad::placz: I wchodź tu człowieku na dogomanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysieczku, a gdzie można zobaczyć Tommy'ego ? Przez cały Twój wątek się nie przekopię, ale jakbyś podrzuciła stronkę..... Moja Grubcia, jak jest wściekła, to tupie po dywanie i żre paprotkę, bo wie, ze ja o tę paprotkę dbam. Rzyga, ale żre. Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Sabina1 napisał(a):Pysieczku, a gdzie można zobaczyć Tommy'ego ? Przez cały Twój wątek się nie przekopię, ale jakbyś podrzuciła stronkę..... Moja Grubcia, jak jest wściekła, to tupie po dywanie i żre paprotkę, bo wie, ze ja o tę paprotkę dbam. Rzyga, ale żre. Kobieto patrzaj oczyma na to co czytasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Banerek mojej stronki jest calutki czas pod moimi wypowiedziami ;) I tam jest Tommy bez poszukiwań :eviltong: Quote
Sabina1 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Pysia napisał(a):Kobieto patrzaj oczyma na to co czytasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Banerek mojej stronki jest calutki czas pod moimi wypowiedziami ;) I tam jest Tommy bez poszukiwań :eviltong: Ja patrzę sercem i jak klikłam na banerek, to były tylko dwa czarne psy, a myślałam,ze Tommy to kot. Quote
mmbbaj Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Sabina1']Ja patrzę sercem i jak klikłam na banerek, to były tylko dwa czarne psy, a myślałam,ze Tommy to kot. Na samym dole w prawym rogu, jest kotek i napis Tommy , w niego kliknij ;) Pysiu! Macie śliczną stronkę! :loveu: Quote
Alicja Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 witaj remontowa Małgosiu:p pięknie ci wychodzi uczestnictwo w remoncie;) Quote
Pysia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 [quote name='Sabina1']Ja patrzę sercem i jak klikłam na banerek, to były tylko dwa czarne psy, a myślałam,ze Tommy to kot. mmbbaj już Ci Sabinko napisała co masz zrobić ;) [quote name='mmbbaj']Na samym dole w prawym rogu, jest kotek i napis Tommy , w niego kliknij ;) Pysiu! Macie śliczną stronkę! :loveu: Dziękujemy :oops::oops::oops::oops::oops: Zmoroszelmy i Tommy zasługują na coś z sercem ;) I z uśmiechem :diabloti: Quote
LAZY Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Najbardziej podoba mi się ostatnia przeróbka! Wspaniale Ci to kobieto wychodzi:multi: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']witaj remontowa Małgosiu:p pięknie ci wychodzi uczestnictwo w remoncie;) Mnie też się podoba :loveu: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 :razz:Małgosiu dlaczego tu tak mało nowości;) Quote
Alka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='mmbbaj'] Ale oprócz biernego uczestnictwa w remoncie, byłam z Bajankiem na spacerze, łykałam proszki od bólu głowy i trenowałam PSP ;) A to efekty :cool3: cześć Małgosiu!:multi: Jak widac , trening czyni mistrza.:loveu: śliczne te przeróbeczki :loveu: Przystopuj trochę , bo ja nigdy cię nie dogonię...:cool3: Quote
mmbbaj Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Małgosiu dlaczego tu tak mało nowości;) Alusiu, taki okres ;) Nie ma gdzie robić nowych fotek Bajankowi bo na ten najdłuższy spacer, kiedy jest jeszcze widno, nie zabieram aparatu bo mi po prostu z nim niewygodnie. W dodatku, jak wiesz mieliśmy wymianę rur więc bur....w mieszkaniu :diabloti: A dziś Marek poszedł do szpitala, na planowaną operację. Wróci prawdopodobnie w czwartek albo piątek. I teraz jakoś mi tak...:-( [quote name='Alka'] Przystopuj trochę , bo ja nigdy cię nie dogonię...:cool3: Ja cię :crazyeye: Nie wiedziałam, że się ścigamy ;) Alu, po prostu próbuję ze znanych ci dobrze instrukcji, "prochu nie wymyślam" :lol: Quote
Alka Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 mmbbaj napisał(a): Ja cię :crazyeye: Nie wiedziałam, że się ścigamy ;) Alu, po prostu próbuję ze znanych ci dobrze instrukcji, "prochu nie wymyślam" :lol: Małgosiu, przecież nie o rywalizację tu chodzi :evil_lol: , ja np. nie daję rady wykonać fotki porwanej przez wiatr , za cholere mi nie wychodzi :cool3:, a Tobie takie cudeńka wychodzą.:loveu: też bym tak chciała :oops: :hmmmm: a może za mało trenuję ...:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Alka napisał(a): ja np. nie daję rady wykonać fotki porwanej przez wiatr , za cholere mi nie wychodzi :cool3: Alu, napisz mi na PV z czym masz problem, to postaram ci się pomóc, technicznie to na prawdę nie jest trudne :lol: Alka napisał(a)::hmmmm: a może za mało trenuję ...:evil_lol: Za mało :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='mmbbaj']Alusiu, taki okres ;) Nie ma gdzie robić nowych fotek Bajankowi bo na ten najdłuższy spacer, kiedy jest jeszcze widno, nie zabieram aparatu bo mi po prostu z nim niewygodnie. W dodatku, jak wiesz mieliśmy wymianę rur więc bur....w mieszkaniu :diabloti: A dziś Marek poszedł do szpitala, na planowaną operację. Wróci prawdopodobnie w czwartek albo piątek. I teraz jakoś mi tak...:-( Ja cię :crazyeye: Nie wiedziałam, że się ścigamy ;) Alu, po prostu próbuję ze znanych ci dobrze instrukcji, "prochu nie wymyślam" :lol::razz:nie martwij sie Małgosiu ...będzie dobrze , tylko zawsze tak jakoś smutno;)jak się jest w domu stale razem a potem ktos umyka na kilka dni:cool3: Quote
mmbbaj Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie martwij sie Małgosiu ...będzie dobrze , tylko zawsze tak jakoś smutno;)jak się jest w domu stale razem a potem ktos umyka na kilka dni:cool3: Dzięki Aluś :buzi: No, to takie chwilowe było ;) Dobrze, że są komórki :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 [quote name='mmbbaj']Dzięki Aluś :buzi: No, to takie chwilowe było ;) Dobrze, że są komórki :evil_lol:;)o tak komóreczki to świetny wynalazek Quote
Recommended Posts