Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: Ooo! Kochane moje :loveu:, a już myślałam, że będę musiała szukać naszej galerii na jakiejś przedostatniej stronie :evil_lol:

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu , posiadłaś remoncik ? Och, jak ja Ci zazdroszczę :razz:
To wpadnij do mnie :p
[quote name='HankaRupczewska'] Ale perspektywa całkiem nowych rur niewątpliwie łagodzi niedogodności spowodowane procesem ich wymiany :p

O taaaak! Te nowe rury są takie śliczniusie :diabloti:
[quote name='HankaRupczewska'] Ucałuj Bajankowskiego :loveu:

Ucałuję :loveu:

[quote name='Alka']
Małgosiu, co u was ? mieszkanko już odgruzowane ?:evil_lol:

Właśnie skończyli! Z rurami i murowaniem :cool1: Jako, że rury, muszą cieszyć nasze oczy, nie zasłonięte przez 24 godziny, nie możemy przywrócić stanu pierwotnego łazienki , do poniedziałku :angryy: I tak, posiadam teraz kuchnio-łazienkę, bo tam stoją szafka i umywalka :angryy: W pokoju zaś ekran :angryy: A w listopadzie czeka nas jeszcze wymiana rur w kuchni :mdleje:

[quote name='Alka'] U nas cieplutko , słonecznie od samego rana.

U nas też, ale oboje czujemy się dziś fatalnie :shake: Może to przez ten wiatr, ale od rana okropnie boli mnie głowa!

[quote name='Alka'] miłego dnia zyczymy !:loveu:

:diabloti:...:evil_lol:

[quote name='bea100']Współczuwam...:shake: ...a jak Bajanek znosi tą rurową zawieruchę?

Chyba dużo lepiej niż my :lol: Jest na prawdę bardzo grzeczny :loveu: Poza tym, że ukradł robotnikom rękawiczkę, wogóle nie rozrabia!

[quote name='LAZY']Witajcie ogareczki:)

Witajcie Oneczki :lol:

[quote name='Gosiek']cześć Gosiu - co porabiasz w ten piękny i cieplusi dzień?

Dobre pytanie :evil_lol: Ale oprócz biernego uczestnictwa w remoncie, byłam z Bajankiem na spacerze, łykałam proszki od bólu głowy i trenowałam PSP ;)

A to efekty :cool3:

Posted

Kocham bursztyny, nie jakies drogie kamienie, chociaż też piękne,ale bursztyny są moje ukochane od zawsze. I to takie właśnie w kolorze ciepłego, jasnego miodu. Takie oczy ma Bajan. Ta "przeróbeczka" z miodowymi oczami Baja w tle, jest cudowna . Już mi zaczyna brakować słów, bo każda następna jest coraz doskonalsza. Gosiu, gratuluję,ze osiagnęłaś taki poziom w posługiwaniu się PSP, a Ty mówisz , ze ciągle się uczysz, to co to będzie dalej.........Nie wyobrażam sobie, żebym mogła się chociaż 1/8 tego nauczyć. Nie mówiąc już jakiego masz idealnego modela :loveu:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Kocham bursztyny, nie jakies drogie kamienie, chociaż też piękne,ale bursztyny są moje ukochane od zawsze. I to takie właśnie w kolorze ciepłego, jasnego miodu. Takie oczy ma Bajan.

Pięknie to napisałaś o Bajanka oczach, Sabinko :loveu: Tak, jego oczy mają taką właśnie barwę :loveu:

Sabina1 napisał(a):
Gosiu, gratuluję,ze osiagnęłaś taki poziom w posługiwaniu się PSP, a Ty mówisz , ze ciągle się uczysz, to co to będzie dalej.........Nie wyobrażam sobie, żebym mogła się chociaż 1/8 tego nauczyć. Nie mówiąc już jakiego masz idealnego modela :loveu:

1/8 z możliwości tych programów, to zapewniam cię, że ja też jeszcze nie umiem ;) A nauczyłabyś się z całą pewnością, tylko najpierw musiałabyś...zacząć :evil_lol: Nie ma żadnego problemu ze ściągnięciem PSP z netu w wersji na 30 lub 60 dni, spróbuj! Spodoba ci się! A potem kroczek po kroczku i zobaczysz sama jakie cuda stworzysz ;) Idzie zima, to super zajęcie na długie wieczory. Zachęcam cię Sabinko! A wspaniałych modeli u ciebie pod dostatkiem :loveu:

Posted

Mój kot Tommy siedząc przed kompem niechcący przeczytał o bursztynowych oczach i się oburzył :diabloti: Tylko on ma prawo do bursztynowych oczów :eviltong: Teraz wściekły poszedł mi wydrapywać nitki z nowego dywanu :mad::placz:
I wchodź tu człowieku na dogomanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Mój kot Tommy siedząc przed kompem niechcący przeczytał o bursztynowych oczach i się oburzył :diabloti: Tylko on ma prawo do bursztynowych oczów :eviltong: Teraz wściekły poszedł mi wydrapywać nitki z nowego dywanu :mad::placz:
I wchodź tu człowieku na dogomanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Pysieczku, a gdzie można zobaczyć Tommy'ego ? Przez cały Twój wątek się nie przekopię, ale jakbyś podrzuciła stronkę..... Moja Grubcia, jak jest wściekła, to tupie po dywanie i żre paprotkę, bo wie, ze ja o tę paprotkę dbam. Rzyga, ale żre.

Posted

Sabina1 napisał(a):
Pysieczku, a gdzie można zobaczyć Tommy'ego ? Przez cały Twój wątek się nie przekopię, ale jakbyś podrzuciła stronkę..... Moja Grubcia, jak jest wściekła, to tupie po dywanie i żre paprotkę, bo wie, ze ja o tę paprotkę dbam. Rzyga, ale żre.

Kobieto patrzaj oczyma na to co czytasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Banerek mojej stronki jest calutki czas pod moimi wypowiedziami ;) I tam jest Tommy bez poszukiwań :eviltong:

Posted

Pysia napisał(a):
Kobieto patrzaj oczyma na to co czytasz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Banerek mojej stronki jest calutki czas pod moimi wypowiedziami ;) I tam jest Tommy bez poszukiwań :eviltong:

Ja patrzę sercem i jak klikłam na banerek, to były tylko dwa czarne psy, a myślałam,ze Tommy to kot.

Posted

[quote name='Sabina1']Ja patrzę sercem i jak klikłam na banerek, to były tylko dwa czarne psy, a myślałam,ze Tommy to kot.

Na samym dole w prawym rogu, jest kotek i napis Tommy , w niego kliknij ;)

Pysiu! Macie śliczną stronkę! :loveu:

Posted

[quote name='Sabina1']Ja patrzę sercem i jak klikłam na banerek, to były tylko dwa czarne psy, a myślałam,ze Tommy to kot.
mmbbaj już Ci Sabinko napisała co masz zrobić ;)

[quote name='mmbbaj']Na samym dole w prawym rogu, jest kotek i napis Tommy , w niego kliknij ;)

Pysiu! Macie śliczną stronkę! :loveu:

Dziękujemy :oops::oops::oops::oops::oops:
Zmoroszelmy i Tommy zasługują na coś z sercem ;) I z uśmiechem :diabloti:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Ale oprócz biernego uczestnictwa w remoncie, byłam z Bajankiem na spacerze, łykałam proszki od bólu głowy i trenowałam PSP ;)

A to efekty :cool3:

cześć Małgosiu!:multi:

Jak widac , trening czyni mistrza.:loveu: śliczne te przeróbeczki :loveu:

Przystopuj trochę , bo ja nigdy cię nie dogonię...:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Małgosiu dlaczego tu tak mało nowości;)

Alusiu, taki okres ;) Nie ma gdzie robić nowych fotek Bajankowi bo na ten najdłuższy spacer, kiedy jest jeszcze widno, nie zabieram aparatu bo mi po prostu z nim niewygodnie. W dodatku, jak wiesz mieliśmy wymianę rur więc bur....w mieszkaniu :diabloti: A dziś Marek poszedł do szpitala, na planowaną operację. Wróci prawdopodobnie w czwartek albo piątek. I teraz jakoś mi tak...:-(

[quote name='Alka']
Przystopuj trochę , bo ja nigdy cię nie dogonię...:cool3:

Ja cię :crazyeye: Nie wiedziałam, że się ścigamy ;) Alu, po prostu próbuję ze znanych ci dobrze instrukcji, "prochu nie wymyślam" :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Ja cię :crazyeye: Nie wiedziałam, że się ścigamy ;) Alu, po prostu próbuję ze znanych ci dobrze instrukcji, "prochu nie wymyślam" :lol:

Małgosiu, przecież nie o rywalizację tu chodzi :evil_lol: , ja np. nie daję rady wykonać fotki porwanej przez wiatr , za cholere mi nie wychodzi :cool3:, a Tobie takie cudeńka wychodzą.:loveu: też bym tak chciała :oops:
:hmmmm: a może za mało trenuję ...:evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):
ja np. nie daję rady wykonać fotki porwanej przez wiatr , za cholere mi nie wychodzi :cool3:

Alu, napisz mi na PV z czym masz problem, to postaram ci się pomóc, technicznie to na prawdę nie jest trudne :lol:
Alka napisał(a):
:hmmmm: a może za mało trenuję ...:evil_lol:

Za mało :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Alusiu, taki okres ;) Nie ma gdzie robić nowych fotek Bajankowi bo na ten najdłuższy spacer, kiedy jest jeszcze widno, nie zabieram aparatu bo mi po prostu z nim niewygodnie. W dodatku, jak wiesz mieliśmy wymianę rur więc bur....w mieszkaniu :diabloti: A dziś Marek poszedł do szpitala, na planowaną operację. Wróci prawdopodobnie w czwartek albo piątek. I teraz jakoś mi tak...:-(

Ja cię :crazyeye: Nie wiedziałam, że się ścigamy ;) Alu, po prostu próbuję ze znanych ci dobrze instrukcji, "prochu nie wymyślam" :lol::razz:nie martwij sie Małgosiu ...będzie dobrze , tylko zawsze tak jakoś smutno;)jak się jest w domu stale razem a potem ktos umyka na kilka dni:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie martwij sie Małgosiu ...będzie dobrze , tylko zawsze tak jakoś smutno;)jak się jest w domu stale razem a potem ktos umyka na kilka dni:cool3:

Dzięki Aluś :buzi: No, to takie chwilowe było ;) Dobrze, że są komórki :evil_lol: