mmbbaj Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Sabina1 napisał(a): Ale zawsze warto dać sygnał, bo jeśli"user" (:lol: ) :lol::lol::lol: no więc dałam sygnał userze ;) Quote
Hanna R. Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 O, dziewczynki gadają sobie na GG - a ja jestem taka samotna :cool3: Chyba sobie muszę GG zainstalować . Małgosiu, będziecie ze mną gadać ? Historia sentymentalna o niespełnionej miłości Bajana jest strasznie smutna :evil_lol: Biedny Bajanek dostał czarna polewkę ... :-( Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 mmbbaj napisał(a)::lol::lol::lol: no więc dałam sygnał userze ;) Gosiu, już za chwilę. Nie miałam sygnału, bo byłaś spoza listy(nadawców). Zaraz Cię zapiszę i się odezwę. Quote
mmbbaj Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O, dziewczynki gadają sobie na GG - a ja jestem taka samotna :cool3: Chyba sobie muszę GG zainstalować . Małgosiu, będziecie ze mną gadać ? No właśnie nie gadamy :shake: To ja gadam do Sabiny, a ją coś zatkało :diabloti: Jasne Haniu, zainstaluj GG, to chyba bardzo proste, mąż mi tak mówił :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a): Historia sentymentalna o niespełnionej miłości Bajana jest strasznie smutna :evil_lol: Biedny Bajanek dostał czarna polewkę ... :-( Oj tak Haniu, to taka smutna historia :placz: Quote
mmbbaj Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 an3czka napisał(a):Gosieńko witam Cię!:multi: Oooooo! Aniu witaj :lol: Jak fajnie, że znów jesteś na dogo :multi: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 mmbbaj napisał(a):Oooooo! Aniu witaj :lol: Jak fajnie, że znów jesteś na dogo :multi: No trzeba kiedyś ponadrabiać zaległości:p Quote
bea100 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 mmbbaj napisał(a):...Oj tak Haniu, to taka smutna historia :placz: Ta czarna polewka to tylko do czasu :evil_lol: Monia też się smuci (mam wrażenie, że ją brzuch boli i wogóle jest rozstrojona /ja ją doskonale rozumiem:razz: ), dzisiaj nawet nie bobrowała po orzechem jak zwykle, chyba wie, że orzeszki są ciężkostrawne ;) Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 bea100 napisał(a):Ta czarna polewka to tylko do czasu :evil_lol: A JA MIAŁAM WREDNE PODEJRZENIA, ŻE TO BYŁA SPEŁNIONA MIŁOŚĆ chyba wie, że orzeszki są ciężkostrawne ;) ALE CHYBA WARTOŚCIOWE I TŁUUUUUUSTE Quote
bea100 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Sabina1: Że ten śpiew i namiocik i wogóle? A czemu Twe drukowane i na czerwono ,,podejrzenia" nazwałaś ,,wrednymi"? Quote
mmbbaj Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 bea100 napisał(a):Sabina1: Że ten śpiew i namiocik i wogóle? A czemu Twe drukowane i na czerwono ,,podejrzenia" nazwałaś ,,wrednymi"? A to wogóle jest w twoim cytacie i ja się zastanawiam, kiedy i gdzie ty to napisałaś, że wcześniej nie widziałam :evil_lol: A to Sabinka się "wstrzeliła" ;) Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 bea100 napisał(a):Sabina1: Że ten śpiew i namiocik i wogóle? A czemu Twe drukowane i na czerwono ,,podejrzenia" nazwałaś ,,wrednymi"? No bo Nugatowa np. miała skojarzenie z dziedziny gastronomii, a ja tak od razu jak K.Wojewódzki Quote
bea100 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Sabina1 napisał(a):No bo Nugatowa np. miała skojarzenie z dziedziny gastronomii, a ja tak od razu jak K.Wojewódzki Buhahaha :lol: Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Witajcie dziewczynki :multi: Przebrnęłam przez kilka milionów stron u Gosi gdzie ponoć nie gadają ;) Przeczytałam że nugatowa podała gastronomiczną nalewke Bajankowi i że ten zapałał niespełnioną miłością do płyt chodnikowych :p Pika uczyła tez Sabinke jak na gg zrobić 07 zgłoś się ;) A może Gosie? :roll: A może to Ania się zakochała? :niewiem::niewiem::niewiem: A moje dzisiejsze hasło : Potfory czasem mają wolne ;) Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysia napisał(a):Witajcie dziewczynki :multi: Przebrnęłam przez kilka milionów stron u Gosi gdzie ponoć nie gadają ;) Przeczytałam że nugatowa podała gastronomiczną nalewke Bajankowi i że ten zapałał niespełnioną miłością do płyt chodnikowych :p Pika uczyła tez Sabinke jak na gg zrobić 07 zgłoś się ;) A może Gosie? :roll: A może to Ania się zakochała? :niewiem::niewiem::niewiem: A moje dzisiejsze hasło : Potfory czasem mają wolne ;) Pysiu kocham Cię :multi: :lol: :multi: :lol: Jesteś moją nowo odkrytą miłością i nic mnie nie obchodzi, co na to MOD Quote
Nugatowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Przeczytałam że nugatowa podała gastronomiczną nalewke Bajankowi i że ten zapałał niespełnioną miłością do płyt chodnikowych :p Weżcie stąd tą Pyśkę bo padne :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :modla: Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Sabina1 napisał(a):Pysiu kocham Cię :multi: :lol: :multi: :lol: Jesteś moją nowo odkrytą miłością i nic mnie nie obchodzi, co na to MOD MODa się wytnie albo założy biały kapturek na głowe bez dziurek na oczki ;) I muszę koniecznie tutaj zaciągnąć brutalnie Weszke i pokazać jej ze ktoś mnie kocha :diabloti: Nawet taką gadającą :evil_lol: Nugatowa napisał(a):Przeczytałam że nugatowa podała gastronomiczną nalewke Bajankowi i że ten zapałał niespełnioną miłością do płyt chodnikowych :p Weżcie stąd tą Pyśkę bo padne :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :modla: Nugatowa a może to była astronomiczna nalewka? :crazyeye: Jezu bo nie mów że Ty podałaś mu płyty chodnikowe :shake: a on zapałał miłością do gastronomicznej nalewki... Idę bo mnie zaraz wywalą :diabloti: Quote
malawaszka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 hahaha Pysia mi na gg linki posyła i sie chwali że ktoś jej tu miłośc wyznaje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Pysia napisał(a): Nugatowa a może to była astronomiczna nalewka? :crazyeye: Jezu bo nie mów że Ty podałaś mu płyty chodnikowe :shake: a on zapałał miłością do gastronomicznej nalewki... Idę bo mnie zaraz wywalą :diabloti: Napewno!!!!!!! :hmmmm: z astronomicznym pyłem była ta nalewka! Pije Kuba do Jakuba, Jakub do Michała.......:siara: Pysiu to były tylko płyty gruzowe :shiny: :grins: Quote
Sabina1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Nugatowa napisał(a):Pysiu to były tylko płyty gruzowe :shiny: :grins: Gramofonowe raczej były. Ze ścieżką dżwiękową.Stąd ten śpiew przed namiocikiem :multi: Quote
Pysia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Sabina1 napisał(a):Gramofonowe raczej były. Ze ścieżką dżwiękową.Stąd ten śpiew przed namiocikiem :multi: Namiocik :crazyeye: Z płyt gruzowych? Wyraźnie stres przeżyty w dzień mi zaszkodził ;) Dobranoc życzę :loveu: Quote
Alicja Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:i tu wyznania miłosci i to nie Bajankowe;) Quote
Alka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witaj Małgosiu! Nie dowierzam :crazyeye:, ile nagadałyście ... temacik miłosny , szpiegowski :evil_lol:, co tu się dzieje?:evil_lol: Quote
Pysia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Alka napisał(a):Witaj Małgosiu! Nie dowierzam :crazyeye:, ile nagadałyście ... temacik miłosny , szpiegowski :evil_lol:, co tu się dzieje?:evil_lol: Mnie nie pytaj bo się pogubiłam ;):evil_lol: Quote
Sabina1 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Alka napisał(a):Witaj Małgosiu! Nie dowierzam :crazyeye:, ile nagadałyście ... temacik miłosny , szpiegowski :evil_lol:, co tu się dzieje?:evil_lol: Pora na fotki :cool3: Quote
Recommended Posts