Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Gosiu, meldujemy się !
Bajanek już chyba całkowicie zapomniał niedyspozycję ???

My się też meldujemy ;) Dzięki za wizytę Haniu :lol: A Bajanek? Ma się świetnie!

[quote name='bea100']Dzisiaj Bajanki w Puszczy Kamienieckiej od rana...to ja CZEKAM NA FOTY :lol:

Aj dam ja ci foty :mad: Miałam nadzieję, że jednak zmienisz zdanie i pojedziesz :diabloti: Dopiero byłaby okazja do robienia fot :evil_lol: A tak to jest kilka zdjęć Bajanka i to wsio! Chodziłyśmy z Lotką i Bajanem po lesie, aparatu nie brałam, aMarek mył samochód. Nad Liwiec nie poszliśmy bo zimno jak piorun, a Bajan by się wykąpał na bank :diabloti: No to ileż można robić zdjęć Bajanowi jak gryzie patyki? :evil_lol: Ale wstawię je jutro, bo dziś zaraz idę oglądać thiller "Osada" na jedynce :p

PS. ale byśmy się wygrzali jak byśmy zostali na noc jak początkowo planowaliśmy! :evil_lol: Ojjjj, ale szkoda, że cię nie było, wszyscy żałowaliśmy :diabloti:

[quote name='Pysia']

Witaj :multi:
Bajanek narobił mi smaka na cappucino ;) Idę sobie zrobić :lol:

O tej porze? A potem będziesz grasować na dogo? :lol:;)

Posted

Gosiu! Teraz odkąd zmienila się sytuacja rzadko bywam na Dogo ale z Waszego Bloga pamiętam że karmicie Bajanka gotowanym makaronem a moja mała znowu nic nie chce jeść. Czy mogłabyś np. w naszej galerii dokładnie opisać jak to przyrządzać. Po wersji z ryżem miewała biegunkę.

Posted

mmbbaj napisał(a):
A tak to jest kilka zdjęć Bajanka i to wsio! No to ileż można robić zdjęć Bajanowi jak gryzie patyki? :evil_lol: Ale wstawię je jutro, bo dziś zaraz idę oglądać thiller "Osada" na jedynce :p

Witaj Małgosiu!:multi:

Już rano... mam nadzieję ,że za niedługo wstawisz nam foty.;)

Posted

Czoko napisał(a):
Gosiu! Teraz odkąd zmienila się sytuacja rzadko bywam na Dogo ale z Waszego Bloga pamiętam że karmicie Bajanka gotowanym makaronem a moja mała znowu nic nie chce jeść. Czy mogłabyś np. w naszej galerii dokładnie opisać jak to przyrządzać. Po wersji z ryżem miewała biegunkę.

Zaraz ci napiszę :lol:

Alka napisał(a):
Witaj Małgosiu!:multi:

Już rano... mam nadzieję ,że za niedługo wstawisz nam foty.;)

Witaj Alu, zaraz cosik wstawię :cool3:

Gosiek napisał(a):
cześć Gosiu - gdzie sie podziewasz?

moze jakieś nowe foteczki masz? Jesienne klimaty nastały a Bajanek na pewno pieknie w takich wygląda :loveu:

Cześć Gosiu, jestem, ale nastroju jakoś nie mam :cool1: A barwy jesienne są dla Bajanka nieco maskujące ;)

Patka napisał(a):
i takie odpowiedzi najbardziej mnie cieszą :multi: :cool3:

Prawda? :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Cześć Gosiu, jestem, ale nastroju jakoś nie mam :cool1: A barwy jesienne są dla Bajanka nieco maskujące ;)

Dlaczego nie masz nastroju Bajaneczko ? jest niezła pogoda,cisnienie się podnosi, więc nie powinno padać, Bajan na pewno pięknie wygląda na tle kolorów jesieni,bo wydaje mi sie, że "zintensywniają "(mój wymysł słowa) jeszcze jego kolor szaty. Poza tym,pażdziernik, to znakomity miesiąc na wieczorne wyprawy do kina. Ja wybieram sie na "papieża',Diabeł ubiera się u Prady'....moze jeszcze na coś. a tak wogóle, wydaje mi się, że jestes w lepszym nastroju niż wczoraj,gdzie tylko wchodziłaś,"lukałaś " na główne forum i szłaś sobie precz. Widzisz jak wiem ? :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='LAZY']Hihi..z tego co czytam to z Sabinki niezły szpieg:)

quote]
No bo jak Gosi nie ma długo na dogo, to kombinuję i szukam gdzie jest. Ale chyba Gosia tego nie lubi,niepotrzebnie się przyznałam.Coja zrobię, że sa możliwości śledzenia ? GOSIU :wallbash::wallbash::modla::modla:

Posted

Sabina1 napisał(a):
[quote name='LAZY']Hihi..z tego co czytam to z Sabinki niezły szpieg:)

quote]
No bo jak Gosi nie ma długo na dogo, to kombinuję i szukam gdzie jest. Ale chyba Gosia tego nie lubi,niepotrzebnie się przyznałam.Coja zrobię, że sa możliwości śledzenia ? GOSIU :wallbash::wallbash::modla::modla:

A to się człowiek uczy całe życie...ja o tych możliwościach śledzenia nie wiedziałam:-o

Posted

LAZY napisał(a):
[quote name='Sabina1']

A to się człowiek uczy całe życie...ja o tych możliwościach śledzenia nie wiedziałam:-o

Haaaaaaaaaa, ode mnie sie nie dowiesz LAZY, bo co to byłby ze mnie za szpieg :scared:
Ty na przykład o 11.18,przeglądałaś wątek "Albi i Killuś" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Gosiu! Zadane pytanie na temat sposobu wpisania linka juz jest nieaktualne - teraz walczę z obróceniem zdjęć w dobrą stronę w albumie bo widzę bzdury!!!
Pozdrawiam Ewa

Posted

Sabina1 napisał(a):
a tak wogóle, wydaje mi się, że jestes w lepszym nastroju niż wczoraj,gdzie tylko wchodziłaś,"lukałaś " na główne forum i szłaś sobie precz. Widzisz jak wiem ? :lol: :lol: :lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Sabinko, ciągle mnie czymś zaskakujesz :lol:

bigos napisał(a):
To ja także z Panem wypiję kawkę;)

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:

Smacznego Bigosiku :loveu:

LAZY napisał(a):
Hihi..z tego co czytam to z Sabinki niezły szpieg:)

Witaj Bajanku!

I to nie z Krainy deszczowców :evil_lol: Witaj Paulinko!

Sabina1 napisał(a):

Nie lubi? Sabinko ja się rozpłynęłam po prostu :loveu: Chyba jesteśmy od siebie uzależnione bo ja też nie lubię jak cię nie ma na dogo ;) Mój ty Sherlocku Holmesie :loveu:

LAZY napisał(a):

ja też nie :cool1:

Teraz nie mam już czasu bo niedługo na spacer z Bajankiem, a głowa mi dziś pęka :diabloti:, ale potem wstawię fotki! Takie melodramatyczne ;), jak minęła miłość Moni do Bajanka ;) Takie w sam raz do mojego nastroju :p

Posted

Czoko napisał(a):
Gosiu! Dziękuję znalazłam odpowiedź - a makaron jaki zwykły czy specjany dla piesków i jakie proporcje?

Nawet nie słyszałam o makaronie dla piesków ;), zwykły! Wiesz, ja proporcji specjalnie nie przestrzegam. Z tego co wiem, pies o masie Bajana powinien zjadać ok 30dkg mięsa dziennie, on je więcej. Rano dostaje ok 20-25 dkg mięsa surowego, wołowiny. Kiedyś też jadł surowe, ale w pewnym momencie nie chciał i dość długo nie jadał, teraz baaaardzo chce więc znowu dostaje! Drugi posiłek dostaje wieczorem ok. 19-tej i właśnie wtedy gotowany kurczak, warzywa i makaron. Czasem też coś "przejada", wczoraj np.dostał bułkę z masłem i serem żółtym :lol: Czasem daję mu też nadprogram z naszego obiadu ;) Po jego głównych posiłkach rano i wieczorem dostaje swoje witaminki więc jeśli w jego posiłkach było czegoś za mało to zostaje uzupełnione!

Posted

Jeszcze tak niedawno, zaledwie kilka dni temu byli zakochani..., ale tego dnia Monia przyjęła Bajana chłodno i obojętnie :p

wyraźnie powiedziała, że na salony go nie wpuści ...

i, że dwa razy powtarzać tego nie będzie :cool1:

Bajan postanowił dać jej trochę czasu i obserwował ją z daleka :loveu:

wreszcie zdecydował się przypomnieć Moni o swoim istnieniu, ale ona wypatrywała jedynie .....orzechów :roll:

Bajan nawet zaśpiewał dla niej piękną arię...:cool3:

potem, świadom, że naraża swój żołądek, przyłączył się do jedzenia orzeszków, w nadziei, że zjedna tym sobie ukochaną...

okazał jej czułość, ale Monia była myślami daleko...:shake:

Cdn.......

Posted

nie pomógł też w naprawie miłosnych relacji, masaż erotyczny, mimo stosowania najnowszych technik ...

z czego Bajan zdał sobie sprawę ze smutkiem :-(

wpadł więc na pomysł aby Monię...rozweselić :lol:

i....niestety też dostał odprawę :placz:

myślał i myślał, jak odzyskać względy Moni...:hmmmm:

wreszcie, zdesperowany... wyznał jej miłość :loveu:i......w odpowiedzi usłyszał...chrupanie orzeszków :-?

jednak, nadal pełen wiary w swój młodzieńczy urok, towarzyszył Moni do wodopoju i grzecznie czekał na swoją kolej ...

nie odstępował jej na krok, szeptał czułe słówka, wpatrywał się zachwyconym wzrokiem i nie mógł uwierzyć, że Monia go już nie chce :shake:

niestety :shake:, pozostał sam :p

i tak oto skończyła się przygoda miłosna Bajana i Moni :-( Jeśli jeszcze kiedyś ich serca zabiją do siebie mocniej...to to już będzie całkiem inna historia ;)