Gosiek Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Poświata napisał(a):No to zupełnie jak moi :roll: :angryy: . Może wybierzemy sie we dwie, albo kto tam ma jeszcze ochotę?? Autobusem do Kampinosu z jednej strony, przejść parę kilometrów i wyjść z drugiej strony :cool3: :lol: .:p a wiesz ze to niezły pomysł? tylko kurka w Kampinosie grzybów zbierać nie wolno.... głupi przepis :eviltong: ale ile byśmy się powietrza cudnego nawdychały to nasze :lol: Quote
Poświata Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Gosiek napisał(a)::p a wiesz ze to niezły pomysł? tylko kurka w Kampinosie grzybów zbierać nie wolno.... głupi przepis :eviltong: ale ile byśmy się powietrza cudnego nawdychały to nasze :lol:Ludziska i tak zbierają :roll: :lol: . Ja mam zamiar w ramach rozruszania leniuchów, o ile pogoda pozwoli, co jakiś czas ich do lasu wywozić :mad: . Tylko z moimi to takie głupie łażenie :roll: , szlakiem kawałek do przodu, potem piknik, i tą samą droga powrót do samochodu. Ale na początek dobre i to :cool3: :multi: . Quote
Sabina1 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Poświata napisał(a):lasu wywozić :mad: . Tylko z moimi to takie głupie łażenie :roll: , szlakiem kawałek do przodu, potem piknik, i tą samą droga powrót do samochodu.:cool3: . Całkowicie ich rozumiem. Mnie na szlaku w Kampinosie, też najbardziej odpowiada piknik:lol: Quote
aga1215 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Gosiu - wracaj - DG sie naprawiło :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mmbbaj Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosia gdzieś Ty ???? Tutaj :diabloti: [quote name='Maga100']hallo :hand: hallo :p [quote name='aga1215']Gosiu - wracaj - DG sie naprawiło :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Taaaaak? :cool3:, u mnie chodzi baaaaardzo wolno :angryy: Quote
bea100 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Hello :loveu: Dzisiaj dogo gra i buczy; Harmonia odsypia laury wczorajsze w Nowym Dworze a ja jedną ręką gotuję bigos...Mmbbaj (jeszcze nie pada?)...może wpadniecie? Quote
bea100 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No i wpadli :multi: ...a burza z grzmotami się rozpętała jak już siedzieliśmy na ogrodzie pod wiatą przy bigosie :evil_lol: Quote
Poświata Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 :crazyeye: burza ??? :crazyeye: grzmoty ??? No popatrz, a u mnie po sąsiedzku tylko lunęło :lol: . Quote
Alka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 dzień doberek Małgosiu!:multi: Widziałam ,że byłaś na dogo , ale do swojej galerii nie zajrzałaś :mad:;) U Gosi czytałam ,że masz jakieś kompleksy:evil_lol: , ale nie widzę żadnej wczorajszej foty :cool3: ...jak mamy ocenić czy są udane ...:cool3: Quote
Gosiek Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Alka napisał(a):dzień doberek Małgosiu!:multi: Widziałam ,że byłaś na dogo , ale do swojej galerii nie zajrzałaś :mad:;) U Gosi czytałam ,że masz jakieś kompleksy:evil_lol: , ale nie widzę żadnej wczorajszej foty :cool3: ...jak mamy ocenić czy są udane ...:cool3: ooo otóż to.. gdzie te wczorajsze foty hę? ja też chce je zobaczyć :cool1: Quote
bea100 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Gosiek napisał(a):.. gdzie te wczorajsze foty hę? ja też chce je zobaczyć :cool1: I ja i ja i ja :cool3: Quote
mmbbaj Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Witajcie :cool1:, wam się na prawdę dogo poprawiło? :roll: Bo ja mam bez przerwy oczekiwanie :mad: Czekam na wszystko! Już nawet nie cytuję postów bo czekałabym na wejście do każdego z nich lata świetlne :angryy: Po prostu szlag mnie trafia :angryy: Alu - ty nawet nie próbuj porównywać moich zdjęć do zdjęć Gosi, bo się ze wstydu spalę :evil_lol: Alu, Bea, Waszko, proszę oto zdjęcia z wczorajszego pobytu w ogrodzie u Bei najpierw było wspólne zbieranie i gryzienie orzechów, których jest mnóstwo... Monia znalazła orzeszek, a Bajan się przyglądał. Kiedy odeszła zostawiając orzech, chciał go obejrzeć i wtedy zezłoszczona, pogoniła go :evil_lol: Bajan poczuł się dotknięty oboje boczyli się na siebie :cool1::cool1: aż wreszcie się pogodzili :loveu: Quote
malawaszka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 :loveu: ale cudownie zboczeni na siebie :loveu: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 no i zaczęły się szaleństwa :lol: Niestety światło było już fatalne więc takie są i zdjęcia Bea, a to specjalnie dla ciebie :bigok: Quote
aga1215 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 [quote name='mmbbaj'] ale fajne ujęcie :multi: tak sobie oglądałam aż doszłam do [quote name='mmbbaj'] no i "wymiękłam" ach!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Mnie też się dogo nie poprawiło :roll: Też czekam i czekam i czasem idę spać oczekująco :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj :) Quote
bea100 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='mmbbaj'];;;Bea, a to specjalnie dla ciebie :bigok: Dunia- i Świat i Życie (tak tłumaczy się jej imię od suahili po arabski/to za Dogajką :p ). Popatrz Sabinko1 w jej oczy...teraz już każdy mnie tu zrozumie i odpowie sobie na pytanie ,,dlaczego Ogar Polski?" :evil_lol: Mmbbaj: dziękuję, nareszcie i Dunia się doczekała;to piękny portret :loveu: Quote
Sabina1 Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='bea100']Dunia- i Świat i Życie (tak tłumaczy się jej imię od suahili po arabski/to za Dogajką :p ). Popatrz Sabinko1 w jej oczy...teraz już każdy mnie tu zrozumie i odpowie sobie na pytanie ,,dlaczego Ogar Polski?" :evil_lol: Mmbbaj: dziękuję, nareszcie i Dunia się doczekała;to piękny portret :loveu: Będąc u Ciebie Bea, wpatrywałam się w jej oczy, dlatego w swoim marzeniu o doskonałym ogarze, wymienłam oczy Duni i jej delikatność. W tych oczach jest pamięć, tęsknota, ale i tajemnica. Jest szlachetna duma, jakiej czasami brakuje niektórym ludziom, słodycz i kobiecość. Jeden z jej synów(bo tylko jednego poznałam), ma właśnie tę słodycz po niej w charakterze :loveu: :loveu: :loveu: Małgosiu, zrobiłaś tak piękny portret !!!!!!!!! Te oczy żyją i mówią!!!!!!!!!!! Quote
Alka Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Cześć Małgosiu!:multi: Przepiękne portrety :loveu::klacz: Quote
Czoko Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Gosiu! Właśnie z pewnym opóźnieniem oglądałam prześliczne najnowsze zdjęcia Bajanka i odkryłam że też macie Bloga - jak to robisz że widoczne są opisy zdjęć - u nas znikają, może źle wpisuję linka albo może w onet jest inaczej. Pozdrawiam Ewa Quote
mmbbaj Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 Czoko napisał(a):Gosiu! Właśnie z pewnym opóźnieniem oglądałam prześliczne najnowsze zdjęcia Bajanka i odkryłam że też macie Bloga - jak to robisz że widoczne są opisy zdjęć - u nas znikają, może źle wpisuję linka albo może w onet jest inaczej. Pozdrawiam Ewa Oooo! Chociaż ty jedna zauważyłaś bajankowego bloga :buzi: Ewuniu, ale założył i zajmuje się nim mój mąż więc ja nie mam pojęcia o takich technicznych sprawach ;) Wieczorkiem zapytam! Bardzo wam dziękuję za miłe słowa na temat portretu Duni, muszę przyznać, że jestem z niego zadowolona :lol: Nie małą zasługę ma tu sama Dunieczka, która jakoś tym razem okazała mi wiele cierpliwości ;) Quote
Teklunia Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 czesc Gosiu :) Też byłam w Bajankowym blogu i bardzo mi się spodobał! Kawał dobrej roboty Twój mąż wykonał :multi: Quote
Recommended Posts