Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Dziewczynki kochane, przepraszam, że dopiero teraz, ale wcześniej zjadło mi posta w którym wam odpowiadałam, potem nie miałam czasu i zapomniałam :oops: , a teraz sobie przypomniałam ...sorki :Rose: :Rose:

[quote name='malawaszka']ale śliczny wychodzący Bajanek :loveu: :loveu: :loveu: jak Ty to robisz że wycinasz tak dokładnie i naturalnie??? :placz:

Waszeczko ja nie wycinam dokładnie! Dopiero po wklejeniu wycieram gumką lub pędzlem, w zależności od tego czy robie na jednej warstwie czy na dwóch :lol: A żeby widzieć lepiej używam szkła powiększającego ;)

[quote name='Daga_i_Oskar'] cudnie wyszedł Ci Bajanek, rzeczywiście taki naturalny. Wycinasz lassem magnetycznym?

Dagusiu, ja to lasso magnetyczne dopiero wczoraj odkryłam, na skutek twojego posta :evil_lol: Spróbowałam, ale nie mam wprawy i zdjęcie miałam całe w tych punktach i "nitkach", jak sieć pajęcza :evil_lol:

Jest mi bardzo miło i dziękuję wam za tak pochlebne komentarze :loveu:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześc Mlgosiu :multi:

[quote name='mmbbaj']Dziewczynki kochane, przepraszam, że dopiero teraz, ale wcześniej zjadło mi posta w którym wam odpowiadałam, potem nie miałam czasu i zapomniałam :oops: , a teraz sobie przypomniałam ...sorki :Rose: :Rose:

Waszeczko ja nie wycinam dokładnie! Dopiero po wklejeniu wycieram gumką lub pędzlem, w zależności od tego czy robie na jednej warstwie czy na dwóch :lol: A żeby widzieć lepiej używam szkła powiększającego ;)

Dagusiu, ja to lasso magnetyczne dopiero wczoraj odkryłam, na skutek twojego posta :evil_lol: Spróbowałam, ale nie mam wprawy i zdjęcie miałam całe w tych punktach i "nitkach", jak sieć pajęcza :evil_lol:

Jest mi bardzo miło i dziękuję wam za tak pochlebne komentarze :loveu:
ale Ty juz to pisałas :evil_lol: Tylko Dadze odpowiedzialas co innego :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):

ale Ty juz to pisałas :evil_lol: Tylko Dadze odpowiedzialas co innego :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to przez to dogo :mad: Jak pisałam odpowiedź to mi wcięło posta :diabloti: i nawet nie zauważyłam, że jednak jest :-? A Dadze teraz napisałam co innego bo w międzyczasie zainteresowałam się tym lassem magnetycznym! Wcześniej nie miałam pojęcia o jego istnieniu :lol:

Cześć Pikusiu :multi: , ale bystra jesteś! :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']
Ależ spełnia, spełnia :lol: Jest naprawdę bardzo ładny i chętnie go wkleję tylko zrób mi ten odsyłacz do galerii naszej :modla: A z mordką mnie przekonałaś ;) :lol: Monisiu jesteś na prawdę kochana :loveu:

Dawalam już na poprzedniej stronie, ale przegapiłaś :eviltong::eviltong:
Proszę bardzo :lol:

Posted

PIKA napisał(a):

yfff PIKA uratowałaś moje mniemanie o własnym rozumku bo już się obawiałam, że zwariowałam albo jestem wróżką :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Cześć Pikusiu :multi: , ale bystra jesteś! :lol:

nie bystra tylko wyszlo, ze czytam co wypisujecie :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
yfff PIKA uratowałaś moje mniemanie o własnym rozumku bo już się obawiałam, że zwariowałam albo jestem wróżką :evil_lol:

buhahaha :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']

Dawalam już na poprzedniej stronie, ale przegapiłaś :eviltong::eviltong:
Proszę bardzo :lol:

No i widzisz? :shake: Coś ostatnio gapa jestem :-?
Moniś wielkie dzięki za bannerek :Rose: Jak widzisz już jest i działa :sweetCyb: i bardzo mi się podoba :loveu:

[quote name='malawaszka']yfff PIKA uratowałaś moje mniemanie o własnym rozumku bo już się obawiałam, że zwariowałam albo jestem wróżką :evil_lol:

:hmmmm: ...:obrazic: ...:evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']No i widzisz? :shake: Coś ostatnio gapa jestem :-?
Moniś wielkie dzięki za bannerek :Rose: Jak widzisz już jest i działa :sweetCyb: i bardzo mi się podoba :loveu:

Nic nie szkodzi :lol: Cieszę się, że się podoba :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'] Banerek miodzio:loveu:

Dziękuję :oops: :cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']No i widzisz? :shake: Coś ostatnio gapa jestem :-?

:hmmmm: ...:obrazic: ...:evil_lol:
JEST CUDOWNY, I TEN BAJUŚ Z PATYKIEM W ZĘBACH TEŻ!!!:loveu: :multi:

Posted

Sobota nad Wisłą

Dwa psy :evil_lol:

Nie dość, że dogo mnie wkurza, to jeszcze dołączył do tego fotosik :diabloti: Ledwo zaczęłam wklejać zdjęcia...padł :mad:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Sobota nad Wisłą

Nie dość, że dogo mnie wkurza, to jeszcze dołączył do tego fotosik :diabloti: Ledwo zaczęłam wklejać zdjęcia...padł :mad:
O matko!! Ale super :crazyeye: Zresztą powinnam się przestać dziwić ;) Wybacz - jestem blondynką :evil_lol:

Posted

Witaj Małgosiu!:multi:

Piękne te ostatnie przeróbeczki. Ciągle jakieś innowacje wprowadzasz, gratuluję :loveu: Zostałam daleeeeko w tyle...:oops:

Małgosiu, trochę się dziwię ,że potrafisz wiele rzeczy zrobić i to wspaniale :thumbs: , a ze zmianą banerka masz problem :evil_lol:

extra!:loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Sobota nad Wisłą

ZAJEFAJNE TO MAŁO POWIEDZIANE!!!!

TEGO NIE DA SIE OKREŚLIĆ!!! Ja też chciałabym poznać programy do przeróbek, ale czasu mi brak i wiesz... MUŁEK jestem, Anna MUŁEK!!!
Wczoraj dopiero zaczęłam korzystać z gg- tzn. Kaśka mnie zarejestrowała, a ja mułek nie wiem jak to teraz uruchomić:placz: :placz: :placz:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: JESTEM W SZOKU:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Piękna przeróbka i fotki extra

To ja tak skromnie zaproszę do obejrzenia nowych rysunków w galerii i parę postów niżej napisałam do Ciebie prośbę:loveu: :loveu: :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29385&page=11

Posted

Małgosiu popełniłaś wielki błąd ujawniając swoje talenta-JA CI TERAZ NIE POPUSZCZĘ!!!:mad: :mad: :mad:
Proszę o pełną inwencji twórczej przeróbkę ŻMIŁECZKI

Z GÓRY DZIĘKUJĘ!!!