mmbbaj Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 I to na razie tyle! Reszta jutro. Jestem załamana! Wszystkie zdjęcia w ruchu wychodzą mi kompletnie zamazane :placz: One się pięknie bawią, skaczą biegają, mocują się, a ja nie umiem im zrobić dobrego zdjęcia :placz: Ten aparat jest za mądry, a instrukcja taka, że można zasnąć, nic nie kumam :placz: Quote
Alicja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fastastyczna ;)fotka Ja robię w ruchu w programie Tv, i ustawiam czas na 1/250 ew 1/500 Quote
aga1215 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='mmbbaj'] co za zgodność :multi: :multi: :multi: Quote
KUMPELka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj']Gdzie ta Bea??? Ale fajniste zadki :lol: Quote
Hania Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Sabina1 napisał(a):HANIUUUUUUUUUUUU! Jaka Pestka ? Od kiedy masz trzeciego jamnisia ? Od 13 lat :evil_lol: Quote
Sabina1 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 A niech to, nie widziałam Pestki, ale ja przeciez nie lubię jamników :shake: . To jest wierutne łgarstwo, bo np. Stefka Tanitki mnie rozczulila i Twoje szorstkie są niezwykłe. Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Sabina1 napisał(a):A niech to, nie widziałam Pestki, ale ja przeciez nie lubię jamników :shake: Aaaaa....:roll: to ciekawe! Bo ja nie lubię jednego mojego sąsiada, a ciągle go widuję :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 czesć Gosiu - spróbuj na manualu - przesłonę na 2.8 a czas mozliwie duży... np 600 albo coś w tym stylu - wtedy powinny wyjsć lepsze zdjęcia.. mam nadzieję :oops: bo nie umiem tłumaczyć. Aha i najlepiej punktowy pomiar swiatła. Quote
Alka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Witaj Małgosiu! Szkoda ,że jedyne:cool1:... ale za to jest cudowne, jaki wspaniały widok :loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Gosiek napisał(a):czesć Gosiu - spróbuj na manualu - przesłonę na 2.8 a czas mozliwie duży... np 600 albo coś w tym stylu - wtedy powinny wyjsć lepsze zdjęcia.. mam nadzieję :oops: bo nie umiem tłumaczyć. Aha i najlepiej punktowy pomiar swiatła. Acha...:roll: Nieeee, dlaczego, bardzo przystępnie tłumaczysz :cool3: , tylko ja ciemna jestem :evil_lol: Quote
bea100 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj'] ....Specjalnie dla Bei bo ona jutro do pracy! A ona poszła spać :evil_lol: szczęśliwe ogarki :multi: To jedyne zdjęcie w ruchu, które wyszło :diabloti: ... Dzięki Mmbbaj; faktycznie wczoraj padłam jak Pies Pluto, ale za to dzisiaj miałam frajdę bo sobie pooglądałam :loveu: Najbardziej mi się podoba TA fotka, jedna ale jaka...:multi: Takie najbardziej LUBIĘ :loveu: Acha, musicie Bajanki zabrać kasę plus (50 zł?) bo przegląd przy klubowej gratis ale testy są płatne (na wystawie); dobrze chociaż, że książeczka zdrowia wystarczy. Przyszedł do Was już świstek? Quote
Teklunia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 czesc Gosiu :) piszecie ze nie przepadacie za jamnikami... to chyba czeste zjawisko, duzo ludzi ich nie lubi, ale mysle ze do czasu az beda mieli wlasnego :) bo mieszkanie z jamnikiem uzaleznia!!! :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='bea100'] Acha, musicie Bajanki zabrać kasę plus (50 zł?) bo przegląd przy klubowej gratis ale testy są płatne (na wystawie); dobrze chociaż, że książeczka zdrowia wystarczy. Przyszedł do Was już świstek? Bea, nie wiem czy przyszedł świstek bo nie sprawdziliśmy w skrzynce! Ale za to przeczytałam jak wyglądają testy dla ogarów i gończych i...:mdleje: :loveu: :loveu: [quote name='Teklunia'] piszecie ze nie przepadacie za jamnikami... to chyba czeste zjawisko, duzo ludzi ich nie lubi, ale mysle ze do czasu az beda mieli wlasnego :) bo mieszkanie z jamnikiem uzaleznia!!! :evil_lol: No coś ty Kasiu :mad: Ja nigdy nie pisałam, że jamników nie lubię bo lubię je bardzo :lol: Quote
KUMPELka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj'] :loveu: :loveu: No poprostu wymiękam :mdleje: :iloveyou: Quote
bea100 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj']... ... To się nazywa miłowanie...:lol: Quote
aga1215 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj']Bea, nie wiem czy przyszedł świstek bo nie sprawdziliśmy w skrzynce! Ale za to przeczytałam jak wyglądają testy dla ogarów i gończych i...:mdleje: :loveu: :loveu: No coś ty Kasiu :mad: Ja nigdy nie pisałam, że jamników nie lubię bo lubię je bardzo :lol: ale fotka :loveu: :loveu: :loveu: a przeróbka :klacz: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Mimo, że zdjęcia są fatalne :diabloti: , postanowiłam kilka umieścić żeby pokazać jak szaleją nasze ogarki :lol: Bajan i Monia Bajan, Dunia i Monia Dunia i Bajan pstwią się nad Monią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Bajan przygląda się jak Dunia "ustawia" Monię (słynne ogarze łapki) Bajan i Monia Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Na wszystkich zdjęciach Bajan i Monia a to jest najlepsze :evil_lol: .....:diabloti: Quote
Alka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ja bym się nie zgodziła ,że są kiepskie:cool3: , są superanckie :multi:, dobrze Małgosiu ,że je zapodałaś. ale zabawa , :multi:na 1 focie to Bajan z Monią jakieś zapasy uprawiają :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fastastyczna ;)fotka No to z serii "dupki" jeszcze jedno :evil_lol: i łebki :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Alka napisał(a): Ja bym się nie zgodziła ,że są kiepskie:cool3: , są superanckie :multi:, dobrze Małgosiu ,że je zapodałaś. Są złe Alu! Nie powinny być takie rozmazane :diabloti: Ale nie mogę sobie z tym poradzić :diabloti: Pokazałam je żebyście nie myślały, że nasze ogarki tylko chodzą, leżą albo siedzą :evil_lol: A prawda jest taka, że wtedy najłatwiej im zrobić zdjęcie :lol: Alka napisał(a):ale zabawa , :multi:na 1 focie to Bajan z Monią jakieś zapasy uprawiają :loveu: One się tak mocują :lol: Bardzo lubią się tak bawić! Jak przyjeżdżamy do Bei to jest jeden pisk szalonej radości :lol: Ostatnio Monia tak pędziła z domu do Bajana, że ze schodów na podwórko dosłownie frunęła :loveu: Quote
Alka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 mmbbaj napisał(a):Są złe Alu! Nie powinny być takie rozmazane :diabloti: Ale nie mogę sobie z tym poradzić :diabloti: eee tam , tylko niektóre ;) Małgosiu, sporo focisz to i masz pewne wymagania względem fot.:cool3:widzisz te lepsze i te niezbyt udane ...;) ale ogarkowe towarzystwo jest super:loveu::loveu::loveu: Quote
Sabina1 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj']No to z serii "dupki" jeszcze jedno :evil_lol: To jest genialne :lol: Te bioderka, łydki, pęciny :roll: , a ileż czaru w przegubach:jumpie: Quote
Alicja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='mmbbaj']No to z serii "dupki" jeszcze jedno :evil_lol: i łebki :loveu: :loveu:sliczne poopalony i łepetynki słynne poznańskie koziołki:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Alka napisał(a): ale ogarkowe towarzystwo jest super:loveu::loveu::loveu: A tu masz 100% racji :lol: Sabina1 napisał(a):To jest genialne :lol: Te bioderka, łydki, pęciny :roll: , a ileż czaru w przegubach:jumpie: zapomniałaś o udeczkach :obrazic: Quote
Recommended Posts