Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

mmbbaj napisał(a):
A tak apropos tej "tłustej, przereklamowanej baby" to jak ją zobaczyłam na własne oczy to się poryczałam :oops: ...ze wzruszenia, że ją na te własne oczy widzę :evil_lol:

A ja się nie poryczałam. Gruba, pod jakimkolwiek kątem bym na nią nie patrzyła, gapiła się na mnie. Za to z muzeum z obrazami impresjonistów, nie dałam się wyprowadzićprzez dłuższy czas.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca, jest mi baaaardzo miło, dziękuję :lol: Cieszę się, że ci się chce przebrnąć przez całą galerię :cool3:

ale to jest frajda dla oka!!! sama przyjemność!!!:lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
A ja się nie poryczałam

:lol:

Sabina1 napisał(a):
Za to z muzeum z obrazami impresjonistów, nie dałam się wyprowadzićprzez dłuższy czas.

D'Orsey :loveu: , o tak! Tam też ryczałam :evil_lol:

Posted

Sabina1 napisał(a):
Witaj najpiękniejsza na świecie okrągła samotocząca sie piłko. Witaj!

Sabinko1 - Ty potrafisz mnie zawsze rozśmieszyć :lol: Zaczynam powoli robić się taką piłką, że lepiej przeskoczyć niż obejść :cool3: Moja Gabiśka się śmieje, że mama jej dogonić nie potrafi - naprawdę, mamy niezły ubaw :lol:

Gosiu - tak, znam te spojrzenia :p Ale najbardziej mnie rozbraja jedno: proszące o pieszczoty, prawie płaczliwe (nie wspomnę, że Kumpel ostatnio zrobił się takim pieszczochem, że mógłby być głaskany 24 godzin na dobę :angryy: )

Jeszcze tydzień i Świerklaniec :multi:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:lol:

D'Orsey :loveu: , o tak! Tam też ryczałam :evil_lol:

Bajaneczko, jakaż Ty porykująca jesteś:lol: Jak moja ciocia Hela.
Ja byłam 2 tyg na objazdowej wycieczce po Francji i rzeczywiście wiele rzeczy było cudownych(właściwie wszystko), ale poryczałam się dopiero,jak przekroczenie granicy polskiej rozpoznałam po telepaniu i trzęsienu autokaru. Wyrwy w naszych szosach doprowadziły mnie do łez:angryy: .

Posted

Sabina1 napisał(a):
Bajaneczko, jakaż Ty porykująca jesteś:lol: Jak moja ciocia Hela.

:shake: u mnie o łzy nie tak szybko! Ja jestem z tych co międlą w sobie. Moja siostra to umie ryczeć :lol: Ale w Paryżu często miałam łzy wzruszenia w oczach i ściskało mi gardło bo ciągle nie mogłam uwierzyć, że tam jestem naprawdę :cool3:

Sabina1 napisał(a):
poryczałam się dopiero,jak przekroczenie granicy polskiej rozpoznałam po telepaniu i trzęsienu autokaru. Wyrwy w naszych szosach doprowadziły mnie do łez:angryy: .

O! Jaka delikatna :evil_lol: Co za proza życia :p A gdzie wzruszenie, że znowu na ojczystej glebie ?:roll:

A byłaś w Rosji? Tam to dpiero telepie :diabloti: W porównaniu z tamtymi drogami, nasze to jak stolnica :loveu: .......:evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):

A byłaś w Rosji? Tam to dpiero telepie

Nie jeżdżę w tamtą stronę:angryy: :angryy: :angryy: I nie rozczulisz mnie , że Moskwa taka piękna.......już mnie telepie.

Posted

Gosiu!
Los mnie ukarał za zbyt rzadkie odwiedzanie Waszej Galerii – dopiero przed chwilą zauważyłam że podziwiam Galerię Jubilata sprzed kilku dni i natychmiast spieszę żeby się zrehabilitować – “100 szczęśliwych lat Bajanku. Małgosiu koniecznie wyściskaj, wygłaskaj i poczęstuj ukochanym przysmakiem w naszym imieniu Bajanka”.
Jakie kości dajecie swoim pieskom i jakie pieczecie ciasteczka?
Speszył mnie “wątek informacyjny” i przestałam się odzywać na otwartym forum ...i właśnie z takim efektem...
Chyba skończyła mi się subskrypcja i nie zauważam bez zalogowania wiadomości.
Początek galerii Choco to link w podpisie a kiedyś może w utworzeniu czegoś bardziej obszernego pomoże mój 15-letni syn Krzyś.
Pozdrawiam Ewa&Choco

Posted

[quote name='Sabina1'] nie rozczulisz mnie , że Moskwa taka piękna.......już mnie telepie.

Nie zachwycam się Moskwą i nie miałam zamiaru cię rozczulać :cool1: , ale ich dróg nie zapomnę :evil_lol:

[quote name='Czoko'] “100 szczęśliwych lat Bajanku. Małgosiu koniecznie wyściskaj, wygłaskaj i poczęstuj ukochanym przysmakiem w naszym imieniu Bajanka”.

Ewuniu, Bajanek pięknie dziękuje :loveu: Już wygłaskany, a przysmaczek dostanie jak się wyśpi bo właśnie wróciliśmy ze spaceru, strasznie gorąco :grab:
[quote name='Czoko']Jakie kości dajecie swoim pieskom i jakie pieczecie ciasteczka?

Ja kupuję takie preparowane kości w zoologu, jednak nie za często bo później są problemy z kupskiem :evil_lol: A ciasteczka to Bajan najbardziej lubi takie nasze, ludzkie z kruchego ciasta ;) Używam ich do szkolenia :happy1: , a piecze je pan :lol:

[quote name='Czoko']Speszył mnie “wątek informacyjny” i przestałam się odzywać na otwartym forum ...i właśnie z takim efektem...

Aaaaaaa:lol: .....to Sabinka tak cię przestraszyła :evil_lol: Nie bój się Ewa! Możesz gadać ile chcesz :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Witaj Gosiu Płaczko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Witaj Weszko Śmieszko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
ale się uśmiałam z płaczliwych opowieści :lol:

no i tak się docenia wrażliwość człowieka :obrazic:

Posted

[quote name='mmbbaj']

A co tej łapce isę stało, jakby taka krótsza :crazyeye:

[quote name='mmbbaj']

Pikna mordka :loveu: :loveu: :loveu:

Cześć Mobajki :multi:

Posted

jo-jo napisał(a):
A co tej łapce isę stało, jakby taka krótsza :crazyeye:

Ej Jojku, łapka podwinięta :lol:

jo-jo napisał(a):
Cześć Mobajki :multi:

cześć jojeczki :loveu:

Posted

[quote name='Sabina1']A ja się nie poryczałam. Gruba, pod jakimkolwiek kątem bym na nią nie patrzyła, gapiła się na mnie. Za to z muzeum z obrazami impresjonistów, nie dałam się wyprowadzićprzez dłuższy czas.

a widziałaś impresjonistów w Muzeum Puszkina w Moskwie????? ech..... ale mają zbiory........

Posted

[quote name='mmbbaj']....Straszna mucha...:crazyeye:

Taaaaaaaaa:evil_lol: faktycznie Bajan ,,ma to po mamusi" :cool3:
Ta fotka kapitalna (!!!) i jakże zgodna ze ,,stanem faktycznym"...:evil_lol:

Wpadam tu i tyle mojego, że sobie chociaż oglądam...Wogóle to witajcie i miłego dnia życzy ciągle zatyrana babcia ogórkowa :razz: