mmbbaj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Reszta zdjęć potem bo oczywiście skończyło mi się sielskie życie i muszę lecieć do sklepu :diabloti: W domu prawie nic nie ma :shake: Quote
aga1215 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witaj Gosiu! Trochę mokro nad Liwcem -ale ślicznie:loveu: czekam na Bajanka na łonie natury :multi: Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Małgosiu ty chyba chcesz wykupić cały sklep :cool3: Quote
mmbbaj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu ty chyba chcesz wykupić cały sklep :cool3: Prawie zgadłaś :evil_lol: musiałam chodzić dwa razy :diabloti: , ale już się biorę za zdjęcia! Aga, witaj :lol: postaram się szybko bo zaraz wróci mąż i już zapowiedział, że potrzebuje komputer do celów służbowych :angryy: :angryy: Quote
bigos Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Piękny psiak i piękna galeria:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Hej Małgosiu, wróciłas :Cool!: Śliczne zdjęcia :loveu: Quote
mmbbaj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Pierwszego wieczoru Bajan znalazł na działce jeża :lol: Spacer z panem po lesie Quote
Alicja Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:polowanie na jeża było:cool3: Quote
mmbbaj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Witaj Pika :multi: , witaj Goniu, witaj Bigos - miło, że jesteście! Bajan ukradł frotkę:mad: Quote
mmbbaj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Na wycieczce w samochodzie ciąg dalszy wycieczki Quote
mmbbaj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:polowanie na jeża było:cool3: Bajan był bardzo podekscytowany, ale trzymał dystans :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 mmbbaj napisał(a):Bajan był bardzo podekscytowany, ale trzymał dystans :evil_lol: i dobrze, bo jeże są zapchlone i zakleszczone :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 [quote name='PIKA']i dobrze, bo jeże są zapchlone i zakleszczone :evil_lol: no i raczej niezbyt miłe w dotyku, a szczególnie nosa :evil_lol: A u Bajana złapałam jednego kleszcza na łapie, jeszcze się chyba nie zdążył wkręcić bo nie był opity i łatwo wyszedł :diabloti: z pańciem nad Liwcem z pańcią i ciocią :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Bajan musiał być na smyczy bo tylko czychał żeby wskoczyć do wody, a woda w Liwcu wysoka i baaaardzo jeszcze zimna. Jednak dwa dni potem, kiedy poszłam tam z nim na spacer, odeszłam od rzeki i puściłam go...Miałam zamiar zapiąć go kiedy będziemy się zbliżać w drodze powrotnej...Niestety Bajan tylko czekał na taką okazję, popędził prosto do wody :diabloti: Aż parskał z zimna! Ale wskoczył drugi raz! Na trzeci już mu nie pozwoliłam :mad: Niestety nie miałam ze sobą aparatu :p Quote
mmbbaj Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Bajan z panem... i z pańcią :lol: i to już na dzisiaj wszystko, mówimy pięknie dobranoc :sleep2: Quote
aga1215 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='mmbbaj'] :evil_lol: pogaduchy :loveu: Quote
Teklunia Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 czesc Malgosiu :) ale sie wyurlopowalas dlugo :p [quote name='mmbbaj'] w samochodzie no tak - pies sie rozsiadl wygodnie a Pani stlamszona :lol: skad ja to znam ;) Quote
mmbbaj Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Teklunia napisał(a):czesc Malgosiu :) ale sie wyurlopowalas dlugo :p Witaj :multi: zapewniam cię Kasiu, że mogłabym dłużej, było mi bardzo dobrze ;) Teklunia napisał(a):no tak - pies sie rozsiadl wygodnie a Pani stlamszona :lol: skad ja to znam ;) Tak za wygodnie to mu nie jest bo jezdzi w szelkach, nie bardzo się umie w nich położyć:lol: Raczej mu trudno robić kółeczka jak zwykle przed położeniem się więc najpierw kładzie pysk, a potem resztę i umie tak tylko na lewy boczek :evil_lol: A ja właściwie mogłabym się przesiąść już na pierwsze siedzenie, ale...no, szkoda mi go zostawiać :roll: Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 cześć Małgosiu zdjęcia z Bajankiem ukazują cała waszą wzajemą miłość :cool1: piękne zdjecia :loveu: Quote
mmbbaj Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Gosiek napisał(a):cześć Małgosiu zdjęcia z Bajankiem ukazują cała waszą wzajemą miłość :cool1: piękne zdjecia :loveu: Cześć Gosieńko! To czemu taka "kwaśna" mina?:cool1: ...;) Quote
Gosiek Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 mmbbaj napisał(a):Cześć Gosieńko! To czemu taka "kwaśna" mina?:cool1: ...;) iiii jaka kwaśna? no co Ty... przecież ta emotka ma takie fajowe spojrzenie - takie zawadiacko zadowolone :cool1: :eviltong: Quote
KUMPELka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='mmbbaj']Bajan musiał być na smyczy bo tylko czychał żeby wskoczyć do wody, a woda w Liwcu wysoka i baaaardzo jeszcze zimna. Jednak dwa dni potem, kiedy poszłam tam z nim na spacer, odeszłam od rzeki i puściłam go...Miałam zamiar zapiąć go kiedy będziemy się zbliżać w drodze powrotnej...Niestety Bajan tylko czekał na taką okazję, popędził prosto do wody :diabloti: Aż parskał z zimna! Ale wskoczył drugi raz! Na trzeci już mu nie pozwoliłam :mad: Niestety nie miałam ze sobą aparatu :p Gosiu, puszczaj spokojnie Bajanka do wody - niech się chłopak hartuje :cool3: Cieszę się, że jeszcze jakiś ogar lubi się taplać :multi: Kumpel takiej okazji by nie przepuścił, żeby nie wskoczyć :p Zdjęcia piękne a tereny wprost wymarzone na spacery z ogóreczkami :multi: Witajcie i miłego dnia Quote
an3czka Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 [quote name='mmbbaj']Witaj Pika :multi: , witaj Goniu, witaj Bigos - miło, że jesteście! Bajan ukradł frotkę:mad: Witaj Gosiu! Z włosów Ci ją ściągnął? Mi Basco też tak robi. Metoda na to jest taka, żeby nie spinać włosów:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 10, 2006 Author Posted May 10, 2006 Witajcie :multi: [quote name='KUMPELka']Gosiu, puszczaj spokojnie Bajanka do wody - niech się chłopak hartuje :cool3: Cieszę się, że jeszcze jakiś ogar lubi się taplać :multi: Kumpel takiej okazji by nie przepuścił, żeby nie wskoczyć :p Zdjęcia piękne a tereny wprost wymarzone na spacery z ogóreczkami :multi: Witajcie i miłego dnia Ale my go do wody puszczamy! Tylko woda w Liwcu była naprawdę lodowata! Gdyby była cieplejsza to Bajan nie wracałby tak szybko na brzeg, oczywiście po to żeby za chwilę wskoczyć ponownie ;) [quote name='an3czka']Witaj Gosiu! Z włosów Ci ją ściągnął? Mi Basco też tak robi. Metoda na to jest taka, żeby nie spinać włosów:evil_lol: Nie, nie z włosów :lol: Było tak, że odwiedzili nas na działce moja siostra z TZtem. On, zapalony biegacz, oczywiście skorzystał z możliwości pobiegania po lesie i frotkę miał na ręku. Kiedy wrócił, pokazał nam się nagle za płotem, przy furtce i zamachał tą frotką, a na to Bajan ruszył z kopyta z takim ujadaniem, że aż nas zaskoczył :crazyeye: Wyraznie nie poznał go i postanowił bronić swojego terenu! Nie było to przyjazne zachowanie!Zapewniam, że gdyby to był ktoś obcy to nie odważyłby się wejść na teren :shake: Ale TZecik mojej siostry ma poczucie humoru więc wszedł i padł na ziemię " do góry kołami" :evil_lol: Bajan uszczęśliwiony przypadł do niego, potraktował jako zabawę , ale buchnął frotkę i ani myślał jej oddać, takie jego zdobyczne trofeum:evil_lol: A mnie frotkę z głowy kradł nagminnie aż zrobiłam z tego zabawę pt. "gdzie jest frotka" :lol: Quote
Recommended Posts