KUMPELka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 mmbbaj napisał(a):No to proszę bardzo :evil_lol: Bardzo dziękuję :diabloti: :eviltong: Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 mmbbaj napisał(a): Hmm to pasuje :loveu: Dzień Dobry :multi: Quote
PIKA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Teraz ten oryginalny rodezjan tu pasuje nawet :evil_lol: ale takie cuda tyo mozna zrobić w PS-ie,a ja chce zobaczyc coś, czego w PS-ie się zrobić nie da a mozna a PSP :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 PIKA napisał(a): ale takie cuda tyo mozna zrobić w PS-ie,a ja chce zobaczyc coś, czego w PS-ie się zrobić nie da a mozna a PSP :evil_lol: Pika, jeśli się dobrze zna PSa to można w nim zrobić wszystko!:lol: Jedynie może inną metodą niż w PSP :razz: PS jest w dalszym ciągu uważany za najlepszy program i PSP nie jest dla niego konkurencją, poza tym, że jest z całą pewnością tańszy! Fajną sprawą w PSP jest to, że jest do niego mnóstwo dodatków, do tego łatwo osiągalnych przez internet! Ściągasz sobie takie np. tubesiki i masz je w tubce, na obrazek "wyciskasz je sobie jak pastę do zębów :evil_lol: W internecie jest ich mnóstwo! To samo z wzorkami, gradientami, kolorami, maskami, ramkami itd.To chyba dość czytelny program i dlatego taki popularny. Ja mam niestety wersję angielską i przebijam się dość powoli :diabloti: Na chwilę obecną, gdybym np. chciała pracować z filtrami, to wróciłabym do PSa bo w PSP kompletnie nie wiem jak się pracuje na warstwach! Może się nauczę zanim mi zabiorą :evil_lol: Tak więc na razie zapodaję przeróbki, które z całą pewnością można zrobić w PSie, ale z całą pewnością inną metodą :eviltong: I zresztą po co ja się tyle nagadałam jak Pika i tak nie czyta w galeriach :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Dobry wieczór Gosiu . Ale Cię te programy wessały ! :crazyeye: Quote
PIKA Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 świetne :klacz: mmbbaj napisał(a): I zresztą po co ja się tyle nagadałam jak Pika i tak nie czyta w galeriach :evil_lol: Pika czyta w galeriach :evil_lol: jak na bierzaco jest,:evil_lol: nie czyta tylko po dluższej nieobecności :eviltong: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 mmbbaj napisał(a):;):cool3:a Monia nie będzie zazdrosna;) Quote
Alka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Małgosiu, jestem pod wrażeniem !:loveu: Piękne przeróbeczki.:loveu: widzę ,że w mig pojmujesz nakładanie warstw, brawo! Quote
mmbbaj Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Alka napisał(a):Małgosiu, jestem pod wrażeniem !:loveu: Piękne przeróbeczki.:loveu: widzę ,że w mig pojmujesz nakładanie warstw, brawo! Alusiu, bardzo mi miło, że ci się podobają :lol: Z warstwami i filtrami wogóle nie umiem pracować w tym programie :shake: Na razie tylko z tubsami, pattersami i gradientami! Za to nauczyłam się obracać tubsy :multi: Quote
Nugatowa Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 mmbbaj napisał(a): A Arielka zapewne śpiewa kuszącym anielskim glosem : Podpłuń bliżej Bajanku :evil_lol: :evil_lol: Gosiu BOMBA :loveu: Quote
Poświata Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbbaj napisał(a): Z warstwami i filtrami wogóle nie umiem pracować w tym programie :shake: Na razie tylko z tubsami, pattersami i gradientami! Za to nauczyłam się obracać tubsy :multi:Jak dla mnie to brzmi jak chińszczyzna, nic nie rozumiem :huh: . Quote
g_o_n_i_a Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Dzien dobry Małgosiu :multi: Bajanek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Małgosiu, w tak krótkim czasie nauczyłaś się o wiele więcej ode mnie...:oops:mam wrażenie ,że to ja jestem w lesie...:oops: ja nawet nie wiem o co chodzi z pattersami:oops::evil_lol: Moi chłopcy niedługo wyjeżdżają , a więc kompik będzie tylko dla mnie:multi:mam nadzieję ,że cosik potworzę w PSP...:p Quote
Behemot Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbaju, takie ładne robisz te kompozycje..... a znalazłabyś chwilunię, żebyś zrobić coś podobnego dla Soni? :modla: Quote
bea100 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Mmbbaj jest baaardzo zdolna (popatrz Gosiu na moją stronę w moich sukach na Galerię Harmonii...:loveu: ) Ja oddalam się na tydzień na wielce zasłużony urlop :multi: Zmykam, zaraz się pakuję i wyjeżdżam a wszystkim zyczę ładnych i dobrych dni :p Quote
malawaszka Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 cudniaste przeróbki :loveu: :klacz: ahhh uwielbiam takie afrykańskie klimaty :razz: Quote
KORONA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbbaj napisał(a):Alusiu, bardzo mi miło, że ci się podobają :lol: Z warstwami i filtrami wogóle nie umiem pracować w tym programie :shake: Na razie tylko z tubsami, pattersami i gradientami! Za to nauczyłam się obracać tubsy :multi: Yyyyy to ja z Poświatą mogę za rękę sie złapać, bo to jak czarna magia brzmi. Tubsy, to nie wiedzieć czemu z czymś do jedzenia mi się kojarzą... Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Witaj :multi: :multi: :multi: TZ zachwycony i uśmiany do łez z fotek swoich :evil_lol: Zwłaszcza ten wianek na głowie mu sie podoba ;) Gdybym miała takie coś niezmniejszone tobym wydrukowała na fotograficznym, w antyrame i ...super sprawa :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 bea100 napisał(a): (popatrz Gosiu na moją stronę w moich sukach na Galerię Harmonii...:loveu: ) Oj Bea, jak mi miło :loveu: , zrobię ci więcej ;) bea100 napisał(a):Ja oddalam się na tydzień na wielce zasłużony urlop :multi: Zmykam, zaraz się pakuję i wyjeżdżam a wszystkim zyczę ładnych i dobrych dni :p Bea, ja tobie życzę pięknej, ale nie upalnej pogody! Wypoczywaj na całego :multi: I poucz Monię pływać ;) Trzymajcie się wszystkie cieplutko! :lol: Dziewczynki kochane :loveu: , jest mi strasznie miło, że podobają się wam moje przeróbeczki! To naprawdę fajna zabawa i .......wciągająca :lol: Behemot - z twojej galerii wybrałam 20 zdjęć Sonieczki :lol: Jasne, że ci zrobię, tylko musisz trochę poczekać bo jeśli wszystko dobrze pójdzie to w sobotę wyjedziemy na południe, na ok 10 dni :multi: A na razie masz jedną przeróbeczkę u siebie w galerii ;) Quote
mmbbaj Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Pysia napisał(a):Witaj :multi: :multi: :multi: TZ zachwycony i uśmiany do łez z fotek swoich :evil_lol: Zwłaszcza ten wianek na głowie mu sie podoba ;) Gdybym miała takie coś niezmniejszone tobym wydrukowała na fotograficznym, w antyrame i ...super sprawa :evil_lol: Cieszę się Pysiu, że się pośmiałaś, przyznam się, że ja też :evil_lol: Przyślij mi oryginalne zdjęcie to "uplątę" mu drugi wianek i ci wyślę ;) Quote
Pysia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 mmbbaj napisał(a): Behemot - z twojej galerii wybrałam 20 zdjęć Sonieczki :lol: Jasne, że ci zrobię, tylko musisz trochę poczekać bo jeśli wszystko dobrze pójdzie to w sobotę wyjedziemy na południe, na ok 10 dni :multi: A na razie masz jedną przeróbeczkę u siebie w galerii ;) Gdzie jedziesz na południe? Czy nie w okolice Katowic ? :) Quote
Recommended Posts