Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nugatowa napisał(a): Choć Kochanie, zobaczymy kto to się dobija ?:question: Żabciu trzymaj sie blisko mnie !:D O Matyldo, zemdlała :eek2: i co teraz usta usta? :hmmmm: Bajan słonko panikujesz, zdrzemłam się tylko :stop: Ach te baby :question: :icon_roc: Martwię się o nią a ta sie jeszcze czepia. Co byś zjadł na obiad, misiu? :evillaug: Bajanku ja tylko skoczę po mąke i masło do spożywczaka obok :cooldevi: [SIZE=2]Stój, pójde z Tobą, pomogę Ci nieść zakupy :lol: Potrzebny on tutaj jak piernik do wiatraka, pójdę sama :obrazic: B:Kochanie, nie bądż taka pójdziemy razem!:loveu: M: Jeszcze mi go tu brakowło :watpliwy: zakupy to odpowiedzialana sprawa Bajanie! :siara: Ale opisy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mogę :evil_lol: :evil_lol: Jesteś genialna :multi: Quote
Maga100 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mmbbaj napisał(a): Witaj Maga! Miło, że wpadłaś :lol: ależ ja tu jestem cały czas :p Tylko albo nie mam siły pisać, albo nie jestem w temacie dyskusyjnym :lol: Quote
Nugatowa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Gosiu był taki upał ze wysiadło mi moj węchowy przyrząd. trop nie doprowadził nie do celu :shake: :lol: Ahhh Gosiu za to, możesz codziennie zdychać ze śmiechu :cool3: w ramach rewanżu :cool3: Quote
mmbbaj Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Gosiu , mi to wygląda na milość :loveu:w stylu ,,Zakochany Kundel'' ;)Disney'a :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 mmbbaj napisał(a)::lol: :lol: :lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:świetne Quote
mmbbaj Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Maga100 napisał(a):ależ ja tu jestem cały czas :p Maga, tym bardziej mi miło :loveu: anetta napisał(a):Monia wyglada jak ksiezniczka w tym namiotku hahahaahah A Bajanek to jej goniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaki goniec? :mad: Rycerz :obrazic: anetta napisał(a):100 stronka!! :sweetCyb::bigcool: Taaaaak? U mnie jest 300 ;) Rauni napisał(a):Ale się uśmiałam z historyjki :-D No i śmiej się na zdrowie! :lol: Cześć Rauni, witaj w galerii Bajana :multi: Quote
bea100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Zawiozłam dzisiaj Monię raniutko do mamy i ..hajda...pojechały obie na tydzień na działkę (dobrze im :p ), więc dzisiaj wieczorkiem Bajan będzie hasał z mamą własną...pewnie będzie szukał Moni i będzie niepocieszony ale zobaczymy jak będzie :p Quote
mmbbaj Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 bea100 napisał(a):Zawiozłam dzisiaj Monię raniutko do mamy i ..hajda...pojechały obie na tydzień na działkę (dobrze im :p ), A my planowaliśmy jechać je odwiedzić w niedzielę, ale zastanawiamy się czy jest sens w taki skwar...:cool3: A w domku to będą miały upał :flaming: bea100 napisał(a): więc dzisiaj wieczorkiem Bajan będzie pewnie będzie szukał Moni i będzie niepocieszony... oj będzie :placz: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Cześć Małgosiu :multi: świetne zdjęcia i widzę, że miałyście z Bea100 świetne spotkanko :loveu: super :multi: Glaski dla Bajanka :loveu: Quote
bea100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 mmbbaj napisał(a):A my planowaliśmy jechać je odwiedzić w niedzielę, ale zastanawiamy się czy jest sens w taki skwar... No i pewnie, że jedżcie, tam jest czym oddychać no i zawsze możecie iść nad rzekę dla ochłody, tam na wsi jest inne życie :p Ja też się wybiorę z Dunią, choćby na parę godzin, ale jeszcze nie wiem kiedy ( w tą niedzielę pracuję akurat do wieczora :-( , więc może w przyszłą lub jakoś w tygodniu ). Własnie porządnie wykąpałam Dunię w wannie...nie wiecie nawet jaka teraz jest mokra i szczęśliwa :razz: Quote
mmbbaj Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 bea100 napisał(a): Własnie porządnie wykąpałam Dunię w wannie...nie wiecie nawet jaka teraz jest mokra i szczęśliwa :razz: No Bea! Zmotywowałaś mnie!;) Właśnie umówiłam Bajana na kąpiel na 14-tą :lol: Bo my nie mamy wanny :placz: Teraz tylko się stresuję jak będzie się zachowywał Bajan :razz: Ale tak czy siak synek Duni przyjedzie czyściutki! :loveu: Quote
Nugatowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 mmbbaj napisał(a)::lol: :lol: :lol: Tylko Bajanku nie zapluj Moni :nono: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
bea100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Mmbbaj, pamiętaj, połóż na dno wanny jakiś ręcznik (ja mam taką specjalną anty-poślizgową gumę). Miałam problemy kąpielowe z psami, dopóki nie zrozumiałam, że psy w wannie boją się śliskiego dna a teraz mówię Duni ,,hop" i ona lubie się kąpać. Poprzednio to wystawiała pazury i widziałam, że jest to dla niej stress. Tak samo jak skończysz, to wytrzyj psa w wannie i zanim powiesz ,,hop" to podlóż ręcznik psu pod wanną (by się nie poślizgnał jak wyskoczy bo to niebezpieczne).Omijaj łeb (uszy) no i MIŁEJ KĄPIELI :p Quote
anetta Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Jaki goniec? Rycerz Moze byc i rycerz...2w1 :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Gosiu , kompanko będzie :razz: Nadal wchodze w fotosik po nacisnięciu w banerek:cool3: Quote
mmbbaj Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Gosiu , kompanko będzie :razz: No więc kompanko miało być dziś, ale będzie jutro :lol: Alicjarydzewska napisał(a):Nadal wchodze w fotosik po nacisnięciu w banerek:cool3: Aluś, no ja nie wiem dlaczego :placz: Muszę zagonić do tego Marka, ale on ciągle w pracy albo zderzamy się przy kompie bo oboje potrzebujemy:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 :loveu: Cudowne!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja też chcę aby moje Zmoroszelmy miały rycerza :placz: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: Dużo miałam do nadrobienia , uff ... Małgosiu, zdjęcia z Krakowa śliczne... Zwłaszcza ta strefa cienia z Kanoniczej ... Quote
Lucy* Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 *luthien* napisał(a): jakie słodkie:lol: Rajuśku jakie cudne.... :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: Quote
Recommended Posts