Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Nugatowa napisał(a):

Choć Kochanie, zobaczymy kto to się dobija ?:question:

Żabciu trzymaj sie blisko mnie !:D

O Matyldo, zemdlała :eek2: i co teraz usta usta? :hmmmm:

Bajan słonko panikujesz, zdrzemłam się tylko :stop:

Ach te baby :question: :icon_roc: Martwię się o nią a ta sie jeszcze czepia.

Co byś zjadł na obiad, misiu? :evillaug:

Bajanku ja tylko skoczę po mąke i masło do spożywczaka obok :cooldevi:

[SIZE=2]Stój, pójde z Tobą, pomogę Ci nieść zakupy :lol:
Potrzebny on tutaj jak piernik do wiatraka, pójdę sama :obrazic:

B:Kochanie, nie bądż taka pójdziemy razem!:loveu:
M: Jeszcze mi go tu brakowło :watpliwy: zakupy to odpowiedzialana sprawa Bajanie! :siara:

Ale opisy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mogę :evil_lol: :evil_lol: Jesteś genialna :multi:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):

Witaj Maga! Miło, że wpadłaś :lol:

ależ ja tu jestem cały czas :p Tylko albo nie mam siły pisać, albo nie jestem w temacie dyskusyjnym :lol:

Posted

Gosiu był taki upał ze wysiadło mi moj węchowy przyrząd. trop nie doprowadził nie do celu :shake: :lol:

Ahhh Gosiu za to, możesz codziennie zdychać ze śmiechu :cool3: w ramach rewanżu :cool3:

Posted

Maga100 napisał(a):
ależ ja tu jestem cały czas :p

Maga, tym bardziej mi miło :loveu:

anetta napisał(a):
Monia wyglada jak ksiezniczka w tym namiotku hahahaahah A Bajanek to jej goniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jaki goniec? :mad: Rycerz :obrazic:

anetta napisał(a):
100 stronka!! :sweetCyb::bigcool:

Taaaaak? U mnie jest 300 ;)

Rauni napisał(a):
Ale się uśmiałam z historyjki :-D

No i śmiej się na zdrowie! :lol: Cześć Rauni, witaj w galerii Bajana :multi:

Posted

Zawiozłam dzisiaj Monię raniutko do mamy i ..hajda...pojechały obie na tydzień na działkę (dobrze im :p ), więc dzisiaj wieczorkiem Bajan będzie hasał z mamą własną...pewnie będzie szukał Moni i będzie niepocieszony ale zobaczymy jak będzie :p

Posted

bea100 napisał(a):
Zawiozłam dzisiaj Monię raniutko do mamy i ..hajda...pojechały obie na tydzień na działkę (dobrze im :p ),

A my planowaliśmy jechać je odwiedzić w niedzielę, ale zastanawiamy się czy jest sens w taki skwar...:cool3: A w domku to będą miały upał :flaming:

bea100 napisał(a):
więc dzisiaj wieczorkiem Bajan będzie pewnie będzie szukał Moni i będzie niepocieszony...

oj będzie :placz:

Posted

mmbbaj napisał(a):
A my planowaliśmy jechać je odwiedzić w niedzielę, ale zastanawiamy się czy jest sens w taki skwar...

No i pewnie, że jedżcie, tam jest czym oddychać no i zawsze możecie iść nad rzekę dla ochłody, tam na wsi jest inne życie :p
Ja też się wybiorę z Dunią, choćby na parę godzin, ale jeszcze nie wiem kiedy ( w tą niedzielę pracuję akurat do wieczora :-( , więc może w przyszłą lub jakoś w tygodniu ).

Własnie porządnie wykąpałam Dunię w wannie...nie wiecie nawet jaka teraz jest mokra i szczęśliwa :razz:

Posted

bea100 napisał(a):

Własnie porządnie wykąpałam Dunię w wannie...nie wiecie nawet jaka teraz jest mokra i szczęśliwa :razz:

No Bea! Zmotywowałaś mnie!;) Właśnie umówiłam Bajana na kąpiel na 14-tą :lol: Bo my nie mamy wanny :placz: Teraz tylko się stresuję jak będzie się zachowywał Bajan :razz: Ale tak czy siak synek Duni przyjedzie czyściutki! :loveu:

Posted

Mmbbaj, pamiętaj, połóż na dno wanny jakiś ręcznik (ja mam taką specjalną anty-poślizgową gumę). Miałam problemy kąpielowe z psami, dopóki nie zrozumiałam, że psy w wannie boją się śliskiego dna a teraz mówię Duni ,,hop" i ona lubie się kąpać. Poprzednio to wystawiała pazury i widziałam, że jest to dla niej stress. Tak samo jak skończysz, to wytrzyj psa w wannie i zanim powiesz ,,hop" to podlóż ręcznik psu pod wanną (by się nie poślizgnał jak wyskoczy bo to niebezpieczne).Omijaj łeb (uszy) no i
MIŁEJ KĄPIELI :p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Gosiu , kompanko będzie :razz:

No więc kompanko miało być dziś, ale będzie jutro :lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
Nadal wchodze w fotosik po nacisnięciu w banerek:cool3:

Aluś, no ja nie wiem dlaczego :placz: Muszę zagonić do tego Marka, ale on ciągle w pracy albo zderzamy się przy kompie bo oboje potrzebujemy:evil_lol:

Posted

*luthien* napisał(a):

jakie słodkie:lol:

Rajuśku jakie cudne.... :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: :loveu: :iloveyou: