KUMPELka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 bea100 napisał(a):Kumpelko: wielkie BRAWA oraz Gratulki dla Ciebie (i doskonałego/jak wiem!!!) Kumpla Z Beskidzkich Wysp :multi: Fotki, fotki...plizzzz...:p Dziękuję Bea, wygraliśmy o jedno miejsce więcej z Bajkiem :eviltong: Ale obaj panowie są właśnie doskonali :cool3: Zdjęcia obiecuję wieczorem jak wrócimy z pracy. Quote
KUMPELka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Gosia przyjechała na wystawę własnym prywatnym konikiem :evil_lol: :evil_lol: Upał uskrzydla :cool3: Tutaj Bajanek prezentuje się rewelacyjnie, prawda :razz: Quote
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :multi:Brawo Bajan i Kumpel :multi::multi::multi: Quote
anetta Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Anetta, cudowny to ostatnio pokazywali w telewizji :mad: no wiesz co, nie doceniasz sie. Gratuluje :cool2: Quote
Magda Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Gratulujemy Gosiu!! Bajanek spisal sie na medal:multi: Quote
bea100 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='KUMPELka']... ... Brawo Mmbbaj, bardzo pięknie się prezentowaliście no i widzę, że ,,zaryzykowałaś" ringówkę :p Kumpelko, dzięki za fotki. Faktycznie w taki upał była napewno i Wam i pieskom bardzo ciężko (tym większe moje gratulacje!!!). Mmbbaj wraca do nas w niedzielę to mam nadzieję na więcej fotek z tej wystawy w Kraku...:razz: Quote
mmbbaj Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Wróciliśmy! :lol: Witamy! :multi: Fotki z wystawy Quote
mmbbaj Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 oglądanie ząbków, zatkałam Bajanowi nos:evil_lol: zaraz za nami brat Bajana, Bohun:lol: biegamy sobie...:roll: Quote
Alicja Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 :multi:witaj w domu ;) jak wam ładnie bieganie szło :razz: Quote
mmbbaj Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 i już nam się nie chce biegać, ale musimy...:cool3: tą "uzdę" zaraz Bajanowi zdjęłam :evil_lol: bardzo przyjemny wyraz twarzy właścicielki Bajanka :p pan sędzia ogląda i ogląda... mamy już dość! :diabloti: Quote
mmbbaj Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 A tu, bardzo miłe spotkanie z Dagą, która nas odwiedziła przy ringu :multi: Daga jest śliczna, zgrabniutka i pięknie opalona :loveu: Quote
PIKA Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Cześc Malgosiu :multi: ale Was wymęczyli w ten upal :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Hej Małgosiu! Gratulujemy Tobie i Bajankowi. :klacz: Bajanuś pięknie się na wystawce prezentowal :loveu: Quote
bea100 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Super foteczki, nareszcie się doczekałam Waszego powrotu (no i fotek) :p Mając na uwadze upał, to Bajan był naprawdę dzielny jak widać, ZUCH :loveu: Mmbbaj, w porównaniu z bratem, zobacz jak Bajanek poszedł do góry, coraz bardziej mi przypomina swego ojca (teraz masa, masa, masa...:razz: ) Quote
mmbbaj Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 [quote name='bea100'] Mmbbaj, w porównaniu z bratem, zobacz jak Bajanek poszedł do góry, coraz bardziej mi przypomina swego ojca No, dzisiaj sama się o tym przekonasz! :eviltong: Bo my dzisiaj jedziemy do babci, do Duni i do Moni :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='mmbbaj']No, dzisiaj sama się o tym przekonasz! :eviltong: Bo my dzisiaj jedziemy do babci, do Duni i do Moni :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Tylko komiecznie weźcie aparat :cool3: Quote
mmbbaj Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 PIKA napisał(a):Tylko komiecznie weźcie aparat :cool3: Mówisz to samo co Bea :lol: , a przeta to oczywiste, że wezmiemy!:p Quote
Hanna R. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gosiu dzien dobry ! Gratuluję ! I naprawde bardzo żałuję, że nie mogliśmy sie spotkać... Wysyłam Ci PW. Quote
mmbbaj Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a): No to czekamy na fotki :multi: Spotkanie było super!!!:lol: Mój kochliwy Bajanek zakochany w Moni :evil_lol: Zdjęć zrobiliśmy dużo aż zdechła bateria w aparacie, no i teraz się ładuje więc nie mogę od razu ich pokazać :diabloti: Quote
Alka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Witaj Małgosiu !:multi: Przede wszystkim gratuluję.Extra prezentowaliscie się na ringu w Krakowie.:klacz: a teraz mamy nadzieję ,że bateryjka się szybciutko zregeneruje i pooglądamy Bajanka w roli adoratora:loveu: Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 TyTylko wstaw je jutro rano zebym se obejrzala pzred wyjazdem :-( Quote
KUMPELka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 mmbbaj napisał(a): mamy już dość! :diabloti: Ale masz minę :lol: :lol: Witajcie wreszcie Bajankowie :multi: :multi: Bea100, to prawda, jest duża różnica m/y braćmi. Bajan strasznie poszedł w górę :crazyeye: - kawał chłopiska się zrobił. Teraz tylko Gosia musi znaleźć jakąś wspólną rozrywkę, jakiś sport dla Bajka :p żeby się mógł wyzyć :cool3: (już Gosia wie o co chodzi;) ) Quote
Recommended Posts