Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

bea100 napisał(a):
Kumpelko: wielkie BRAWA oraz Gratulki dla Ciebie (i doskonałego/jak wiem!!!) Kumpla Z Beskidzkich Wysp :multi: Fotki, fotki...plizzzz...:p

Dziękuję Bea, wygraliśmy o jedno miejsce więcej z Bajkiem :eviltong: Ale obaj panowie są właśnie doskonali :cool3:
Zdjęcia obiecuję wieczorem jak wrócimy z pracy.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KUMPELka']...

...
Brawo Mmbbaj, bardzo pięknie się prezentowaliście no i widzę, że ,,zaryzykowałaś" ringówkę :p

Kumpelko, dzięki za fotki.
Faktycznie w taki upał była napewno i Wam i pieskom bardzo ciężko (tym większe moje gratulacje!!!).
Mmbbaj wraca do nas w niedzielę to mam nadzieję na więcej fotek z tej wystawy w Kraku...:razz:

Posted

i już nam się nie chce biegać, ale musimy...:cool3:

tą "uzdę" zaraz Bajanowi zdjęłam :evil_lol:

bardzo przyjemny wyraz twarzy właścicielki Bajanka :p

pan sędzia ogląda i ogląda...

mamy już dość! :diabloti:

Posted

Super foteczki, nareszcie się doczekałam Waszego powrotu (no i fotek) :p

Mając na uwadze upał, to Bajan był naprawdę dzielny jak widać, ZUCH :loveu:
Mmbbaj, w porównaniu z bratem, zobacz jak Bajanek poszedł do góry, coraz bardziej mi przypomina swego ojca (teraz masa, masa, masa...:razz: )

Posted

[quote name='bea100']
Mmbbaj, w porównaniu z bratem, zobacz jak Bajanek poszedł do góry, coraz bardziej mi przypomina swego ojca

No, dzisiaj sama się o tym przekonasz! :eviltong: Bo my dzisiaj jedziemy do babci, do Duni i do Moni :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

[quote name='mmbbaj']No, dzisiaj sama się o tym przekonasz! :eviltong: Bo my dzisiaj jedziemy do babci, do Duni i do Moni :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Tylko komiecznie weźcie aparat :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):

No to czekamy na fotki :multi:

Spotkanie było super!!!:lol: Mój kochliwy Bajanek zakochany w Moni :evil_lol: Zdjęć zrobiliśmy dużo aż zdechła bateria w aparacie, no i teraz się ładuje więc nie mogę od razu ich pokazać :diabloti:

Posted

Witaj Małgosiu !:multi:

Przede wszystkim gratuluję.Extra prezentowaliscie się na ringu w Krakowie.:klacz:

a teraz mamy nadzieję ,że bateryjka się szybciutko zregeneruje i pooglądamy Bajanka w roli adoratora:loveu:

Posted

mmbbaj napisał(a):

mamy już dość! :diabloti:

Ale masz minę :lol: :lol:
Witajcie wreszcie Bajankowie :multi: :multi:
Bea100, to prawda, jest duża różnica m/y braćmi. Bajan strasznie poszedł w górę :crazyeye: - kawał chłopiska się zrobił. Teraz tylko Gosia musi znaleźć jakąś wspólną rozrywkę, jakiś sport dla Bajka :p żeby się mógł wyzyć :cool3: (już Gosia wie o co chodzi;) )