Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='Behemot']Kochana, wczoraj olałam i natrzaskałam chyba ze 300 postów na Dogo. A dziś mam moralniaka :-?
Behemot daj Ty już spokój. Prawie weekend nastał, a Ty o pracy nawijasz:stupid:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']

Gosiu, o której się wystawiacie w niedzielę i podaj numer ringu:p

To już wszystko wiesz tak? :lol: Cieszę się, że się spotkamy :multi:

ech! i tak powtórzę za Magdą :evil_lol: ...Ring 18 godz. 10.15:eviltong:

[quote name='KUMPELka']Gosia z Bajkiem biegnie pierwsza o 10:15 na ringu nr 18 :p

Gosia będzie nadawać tempo :evil_lol:

[quote name='Behemot']...natrzaskałam chyba ze 300 postów na Dogo. A dziś mam moralniaka :-?

Jakieś świństwa wypisywałaś? :cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Ja??? Świństwa??? W życiu!!! :cool3::cool3::cool3:
Moralniak z powodu zaległości w robocie i wstrętnego lenistwa... :mad:

Posted

Cześc Malgosiu :multi:

Behemot napisał(a):
No to mówię: przyślij tę burzę do mnie! Ty się posmażysz na słońcu, a ja wreszcie trochę ochłonę :p

aaataam :shake: wczoraj przezylam burze, dzisiaj ulewe i żadnej poprawy nie widze :shake: nawet jest gorzej, bym powiedziala :shake:

Posted

[quote name='mmbbaj']To już wszystko wiesz tak? :lol: Cieszę się, że się spotkamy :multi:

ech! i tak powtórzę za Magdą :evil_lol: ...Ring 18 godz. 10.15:eviltong:

Gosiu - a ten ring jest w hali czy na dworze? nie pamiętam jak to było w zeszłym roku, ale jak dotre na 10:15 to oczywiscie podejde pokibicowac :razz:

Posted

bry wieczor, Gosiu :)

bede cala niedziele sciskac kciuki za Wasz wystep :kciuki:
szkoda ze to nie w Wawie...

mmbbaj napisał(a):

o , i to jakie swinstwa :evil_lol: w galerii Ani Basculcowej ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu - a ten ring jest w hali czy na dworze? nie pamiętam jak to było w zeszłym roku, ale jak dotre na 10:15 to oczywiscie podejde pokibicowac :razz:
Pewnie na dworze. Ja też nie wiem czy dotrę na 10.15:roll:
I tak wygracie klasę, więc na porównanie się załapię:lol:

Posted

Mmbbaj a ja wiem,że jutro wyjeżdżacie już do Chrzanowa/Krakowa, będę bardzo trzymała kciuki za niedzielną wystawę i za Bajanka :loveu:
DARZ BÓR !!!!!!!!!!!!!! I czekam na smsa z ringu :p

Posted

[quote name='an3czka']Pewnie na dworze. Ja też nie wiem czy dotrę na 10.15:roll:
I tak wygracie klasę, więc na porównanie się załapię:lol:

Ooooo! :roll: jest baaaaardzo wyrównana stawka! Mamy naprawdę bardzo silną konkurencję! Przyjdz i zobacz! Ja już nie mówię, że koniecznie musisz nas oglądać, ale widok tylu ogarów jest naprawdę piękny i...bardzo fotogeniczny ;) Jednak mam nadzieję, że się spotkamy :multi:

Dagusiu, oczywiście, że na powietrzu :lol: I też mam nadzieję, że się zobaczymy!

10.15 to nie jest taka straszna godzina! :lol:

Kasiu, będziemy też w Warszawie to będziesz mogła odrobić straty :lol:

Malawaszka! :bigok: Witaj w bajankowej galerii! Nareszcie nas odwiedziłaś :multi: Bardzo się cieszę, że obrazek ci się podoba :lol:

Anetta, cudowny to ostatnio pokazywali w telewizji ;)

Bea, tak jak ci obiecałam zadzwonię! :lol: I proszę cię o sms-we wieści o Sabince!

Kochani! Jutro wyjeżdżamy więc mówię wam pa, pa...I mam nadzieję, że pomyślicie o nas choć przez chwilkę :lol: ;)

Posted

PIKA napisał(a):

aaataam :shake: wczoraj przezylam burze

W której częsci Wawy mieszkasz? U nas (górny Mokotów na granicy z Ochotą) nie było żadnej burzy :shake:
Ale dziś jest chłodniej :multi:

Posted

[quote name='an3czka']W Krakowie pogoda się psuje. Oby w weekend nie lało:cool1:

W Warszawie też, ale myślę, że to chwilowe!Mogłoby jednak być chłodniej, choćby ze względu na psy :roll: Aniu, masz tam być :p :p :p !!!!!!!!!!!!:nono:

Zaraz jedziemy! Całuję was wszystkich :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: i do zobaczenia! Wracamy w piątek! :hand:

Posted

Behemot napisał(a):
W której częsci Wawy mieszkasz? U nas (górny Mokotów na granicy z Ochotą) nie było żadnej burzy :shake:
Ale dziś jest chłodniej :multi:

Na Bielanach ;)

Malgosiu trzymamy kciuki w niedziele :kciuki:

Posted

Dostałam telefon z ringu od Mmbbaj, stawka ogarów ,,porażająca" (wg mnie to własciwie same ogary z całej Polski takie najlepsze z najlepszych i ,,na złoty medal" startowały i nawet myślałam, że ,,żal" mi sędziego bo na jego miejscu to nieee wieeeem...:razz: ) słabo słyszałam ale wiem, że Bajan dostał ocenę doskonałą ( o co nie było łatwo bo np dwa psy z Mł Ch Pl czyli jego rodzeństwo: Bohun i Bogdanka zeszły z ringu z ocenami bdb) tak więc Bajan wypadł SUPER ( BRAWO :multi: ZUCH :loveu: ) i GRATULUJĘ Mmbbaj :klacz:

Posted

Ja napiszę od siebie, że Gosia stawała na rzęsach żeby dobrze pokazać Bajanka w taki upał. Zresztą jak my wszyscy więc tym bardziej duże brawa dla świetnego duetu :cool3: Wieczorem wstawię ich zdjęcia.
Swoja drogą Gosiu Bajanek pokazał się jak młody źrebaczek, taki skoczny i zabawowy (co niestety przeszkadzało :razz: ale wyglądaliście bardzo ładnie) i widac było, że jest Wam razem bardzo dobrze.
BRAWO :multi: :multi: :multi: :multi: