Behemot Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 mmbbaj napisał(a):Jak to gdzie! W Liwcu :lol: To zdjęcie z wyjazdu na działkę! Masz działkę w Urlach? Ale fajnie! Strasznie lubię to miejsce :lol: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Behemot napisał(a):Masz działkę w Urlach? Ale fajnie! Strasznie lubię to miejsce :lol: Wogóle nie mam działki :diabloti: Jezdzimy na działkę do siostry mojego męża, do Nadkola. To blisko do Urli, ale wiesz, w zeszłym roku pojechaliśmy do Urli na rekonesans i wcale mi się tam nie podoba! A kurzu było tyle, że po spacerze w zębach mi trzeszczał :p W Nadkolu jest o wiele przestrzenniej i zielono i...wogóle :loveu: Quote
Hanna R. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: Nononononono ... :klacz: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Nononononono ... :klacz: [quote name='AlKil'] O cholerka! Chyba nie będę mogła przez was zasnąć :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: Gosiu, piękne :multi: Quote
Gosiek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 cześć Gosiu :p oj upały są meczące ale i tak wolę je od zimna :razz: Uwielbiam zieleń i roslinki wiec mi też na 100% bardziej by się podobało w Nadkolu :lol: Ach jak ja sie cieszę na te wakacje :oops: tam zachłannie pochłaniam kimat i widok roślinności.. bujnej roślinności mimo nieustających suszy :-o Quote
AlKil Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 mmbbaj napisał(a):O cholerka! Chyba nie będę mogła przez was zasnąć :evil_lol: dlaczego???:???: to raczej ja miałam problemy z zaśnięciem, bo rozmyślałam, dlaczego nikt mi w genach nie przekazał jakiegoś talentu...:puppydog: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='mmbbaj'] A mnie cosik na wspominki wzieło...zobacz, jeszcze tak niedawno był taki malutki... O jaka tutaj sierotka:loveu: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: Witaj MISTRZU:cool3: Piękne! Quote
mmbbaj Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Witajcie w ten tropikalny poranek :multi: [quote name='KUMPELka']Gosiu, piękne :multi: :buzi: [quote name='Gosiek'] Ach jak ja sie cieszę na te wakacje :oops: tam zachłannie pochłaniam kimat i widok roślinności.. bujnej roślinności mimo nieustających suszy :-o Dziobiesz mnie po oczach tą Chorwacją, już ci zazdroszczę!!!!!!!!!:lol: ;) [quote name='AlKil']dlaczego???:???: to raczej ja miałam problemy z zaśnięciem, bo rozmyślałam, dlaczego nikt mi w genach nie przekazał jakiegoś talentu...:puppydog: No coś ty AlKil! Ty powinnaś pisać opowiadania! Takie zabawne bo masz super poczucie humoru :lol: i...lekkie pióro ;) [quote name='an3czka']O jaka tutaj sierotka:loveu: Nooo :lol: taka kochana sierotka :loveu: [quote name='an3czka']Witaj MISTRZU:cool3: :mad: :mad: :mad: Quote
Nugatowa Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Witaj Gosiu :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: To może nie będę pisać komentarzy, skoro przy czytaniu zawsze pękasz:lol: , pękniesz i dopiero będe mieć Ciebie na sumieniu i zaBAJANowegp nie będziemy mieć :D:D:shake: Quote
Gosiek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 wcale nie dziobię... z zawstydzeniem mówię :oops: z zawstydzeniem że się nie mogę powstrzymać :oops: wybacz Gosiu :cool3: Quote
mmbbaj Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Nugatowa napisał(a):Witaj Gosiu :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: To może nie będę pisać komentarzy, skoro przy czytaniu zawsze pękasz:lol: , pękniesz i dopiero będe mieć Ciebie na sumieniu i zaBAJANowegp nie będziemy mieć :D:D:shake: PISZ!!! :mad: , a ja dalej będę pękać :evil_lol: Gosiek napisał(a):wcale nie dziobię... z zawstydzeniem mówię :oops: z zawstydzeniem że się nie mogę powstrzymać :oops: wybacz Gosiu :cool3: Oj, no coś ty :calus: , żartowałam! Ja ci Gosieńko życzę przepięknych wakacji!!!!!!!!!!!!:lol: Quote
Gosiek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 mmbbaj napisał(a): Oj, no coś ty :calus: , żartowałam! Ja ci Gosieńko życzę przepięknych wakacji!!!!!!!!!!!!:lol:uuuups.. Gosia - ja też zartobliwie pisałam... ja nie z tych co sie obrażają :evil_lol: tylko zapomniałam na samym dole wstawić tych emotek ;):lol::lol: Tobie również życzę wspaniałej zabawy.. w6ystawa pójdzie śpiewająco - zobaczysz.. a potem relaksuj sie na maxa i uściskaj Hanie jeśli sie spotkacie buziaki i do "zobaczenia" za 3 tygodnie Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 A u nas chyba burza będzie:shake: Gosiu, o której się wystawiacie w niedzielę i podaj numer ringu:p Quote
KUMPELka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='an3czka']A u nas chyba burza będzie:shake: Gosiu, o której się wystawiacie w niedzielę i podaj numer ringu:p Gosia z Bajkiem biegnie pierwsza o 10:15 na ringu nr 18 :p A na burzę to ja czekam od rana bo tak się ładnie zapowiadała ale...przeszła kurna bokiem :angryy: Quote
Behemot Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='an3czka']A u nas chyba burza będzie:shake: An3czko, wyślij no trochę tej burzy do Warszawy, z łaski swojej. Ja dziś chyba już do cna zwariuję :grab: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Behemot']An3czko, wyślij no trochę tej burzy do Warszawy, z łaski swojej. Ja dziś chyba już do cna zwariuję :grab: Ale ja nie chcę burzy, bo jutro mam w planie leżakowanie od rana do wieczoru nad wodą:bigcry: Quote
bea100 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ...burzy nie chcesz a co powiesz na trochę gradu ? Bo straszą nas nim od rana...:evil_lol: Quote
Behemot Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='an3czka']Ale ja nie chcę burzy, bo jutro mam w planie leżakowanie od rana do wieczoru nad wodą:bigcry: No to mówię: przyślij tę burzę do mnie! Ty się posmażysz na słońcu, a ja wreszcie trochę ochłonę :p Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Behemot']No to mówię: przyślij tę burzę do mnie! Ty się posmażysz na słońcu, a ja wreszcie trochę ochłonę :p Chyba poszła sobie w cholerę:multi: Quote
Behemot Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='an3czka']Chyba poszła sobie w cholerę:multi: Chyba przez Władywostok do Warszawy podróżuje, bo jeszcze jej nie widzę :evil_lol: Teraz już NAPRAWDĘ muszę zabrać się do pracy.... :grab: Quote
an3czka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Behemot']Chyba przez Władywostok do Warszawy podróżuje, bo jeszcze jej nie widzę :evil_lol: Teraz już NAPRAWDĘ muszę zabrać się do pracy.... :grab: E tam. Olej pracę:evil_lol: Quote
Behemot Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='an3czka']E tam. Olej pracę:evil_lol: Kochana, wczoraj olałam i natrzaskałam chyba ze 300 postów na Dogo. A dziś mam moralniaka :-? Quote
Recommended Posts