Behemot Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 mmbbaj napisał(a): Behemociku, może jakieś kompresiki na głowę? ;) Ale poważnie, to ja też właśnie wróciłam ze spaceru z Bajanem (nie lotnikiem Behemot, tamten już nie żyje:eviltong: ) No i co z tego, że nie żyje??? To już na spacery chodzić nie może? Ludzie, przecież mamy demokrację! Umarlaki też powinny dostać prawo do spacerów! Ojej..... chyba źle ze mną :-? Quote
mmbbaj Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:oby tylko Bajan nie zechciał latać czy też spiewać :p Oooooo, przepraszam, Bajan bardzo ładnie umie śpiewać :obrazic: , ale na latanie też się nie zgadzam:p Quote
mmbbaj Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Behemot']No i co z tego, że nie żyje??? To już na spacery chodzić nie może? Ludzie, przecież mamy demokrację! Umarlaki też powinny dostać prawo do spacerów! O nie, nie, nie, nie ze mną! :diabloti: Ja z nieboszczykami prowadzać się po ulicach nie będę! :p Behemot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrób ten kompres!!!!!!!!!!!:evil_lol: Quote
Behemot Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='mmbbaj']O nie, nie, nie, nie ze mną! :diabloti: Ja z nieboszczykami prowadzać się po ulicach nie będę! :p Behemot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zrób ten kompres!!!!!!!!!!!:evil_lol: Do łazienki tak daleko... tak daleko.... a ja taka słaba, stara.... nie ma mi kto szklanki wódki podać.... :nonono2: Quote
Czoko Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='bea100']Hej Czoko, witaj :p Postaram ci się odpowiedzieć dokładniej w czym rzecz. Na wystawę psów są wpuszczane TYLKO wystawiane psy (i wystawca i jego pies mają specjalne ,,zaproszenie" do wejścia). Dziękuję bardzo! Wreszcie uzyskałam wyczerpującą odpowiedź. Kiedyś słyszałam że w ramach socjalizacji szczeniak powinien chodzić na wystawy ale nigdy nie poznałam szczegółów. Zresztą do września Czokunia już wydorośleje - będzie miała 10 miesięcy. O wchodzeniu na halę nawet nie myślałam tylko łudziłam się że da się wejść na teren Wyścigów gdyby tam się odbywała. Myślałam że podczas trwania wystawy będę mogła pokazać swoją Czoko(owczarkoretriverka) znajomym, których większość będzie wystawiała swoje pieski ale teraz wiem że to niemożliwe i będziemy musiały znaleźć inny sposób - a bez Czoko nikt mnie nie rozpozna. Pozdrawiam Ewa Quote
PIKA Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Cześc Malgosiu Widze, ze nie tylko Bajan brykal :evil_lol: ;) Quote
bea100 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Czoko napisał(a):...Kiedyś słyszałam że w ramach socjalizacji szczeniak powinien chodzić na wystawy ale nigdy nie poznałam szczegółów. ... Wiesz,że dzwoni ale nie wiesz w jakim kościele :p Tutaj z tą ,,socjalizacją" szczeniaków chodziło zapewne o psy wystawowe i ich obecność na wystawach od klasy baby (by się potem jak dorosną i zaczną ,,na serio" biegać po ringach, nie stressowały i by wystawy traktowały jako psie spotkanie i coś normalnego i psią frajdę :p ) Quote
mmbbaj Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Moj kochany mały chłopczyk :loveu: :loveu: :loveu: ...:lol: Quote
bea100 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Mmbbaj, masz ślicznego ogara :loveu: Coraz bardziej mi przypomina tatę-Tropa !!! Quote
Alka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: Małgosiu, teraz to mnie zatkało....piękne ! :loveu::klacz: Quote
Behemot Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: O ja cie.... Taż z Ciebie prawdziwa artystka jest...! Zielenieję z zazdrości :-? i biję pokłony :modla: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Alka']Małgosiu, teraz to mnie zatkało....piękne ! :loveu::klacz: Dzięki Alu :lol: Muszę przyznać, że jestem z niej zadowolona! Namalowałam jeszcze jeden, ale mam złe zdjęcie i jeden jest nie skończony Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Behemot napisał(a):O ja cie.... Taż z Ciebie prawdziwa artystka jest...! Zielenieję z zazdrości :-? i biję pokłony :modla: zielony Behemot z polasowanym mózgiem...ciekawe, ciekawe :roll: ....;) Quote
Behemot Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 mmbbaj napisał(a):zielony Behemot z polasowanym mózgiem...ciekawe, ciekawe :roll: ....;) Jeszcze będzie się tu ze mnie natrząsała! :mad: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: hihi Gosiu, trzeba było nie zakładać nogi na nogę to by bylo podobnie do obrazu ;) poiękne... po prostu piękne :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='mmbbaj']Moj kochany mały chłopczyk :loveu: :loveu: :loveu: ...:lol: Ach ... Bajanek Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 teraz dopiero dojrzałam ... i ... zaniemówiłam, cudooo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] i ... zaniemówiłam, cudooo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :buzi: dzięki Dagusiu! :lol: Quote
Teklunia Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: Gosia, uwielbiam patrzec na Ciebie gdy malujesz! Robi wrazenie... ze nie wspomne jak malujesz :lol: :loveu: Quote
Nugatowa Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol: Gosiu, masz już menagera :cool3: :evil_lol: FATASTICO :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Teklunia']Gosia, uwielbiam patrzec na Ciebie gdy malujesz! Robi wrazenie... ze nie wspomne jak malujesz :lol: :loveu: Kasiu, znudziłoby cię patrzenie w realu bo ja bardzo wolno maluję :lol: , ale miło mi, że ci się podoba! [quote name='Nugatowa']Gosiu, masz już menagera :cool3: :evil_lol: FATASTICO :loveu: :loveu: Kinga jesteś niemożliwa :lol: Ja ciągle pękam ze śmiechu z twoich komentarzy :evil_lol: Byliśmy z Bajankiem na spacerze i wróciliśmy ugotowani :grab: :grab: , a więc zdjątko dla ochłody...;) Quote
mmbbaj Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 PIKA napisał(a):a gdzie on się tak pluska? :razz: Jak to gdzie! W Liwcu :lol: To zdjęcie z wyjazdu na działkę! Quote
Recommended Posts