Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patka napisał(a):
chyba urósł :cool3:

No właśnie wiele osób tak mówi! A ja sama nie wiem :evil_lol: , ale myślę, że może nie schudł tylko teraz ma gładszą sierść bo strasznie liniał (i nadal linieje) na działce :roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']

Blondwłosa rusałka ze swoim skrzatem :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:
Gosiu bedziesz w niedziele na wystawie to wspaniale, ja też wpdne (choć wystawiamy sie w sobotę) :lol: Mma nadzieje ze was spotkam.Będę wypatrywać blondyneczki :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']To jest mini maskujące, a nie pokazujące :evil_lol: Zestaw dresowo-działkowy :p
To ja Ci zazdroszczę. Moja maskująca kiecka musiałaby siegać do kostek. Może dlatego noszę tylko spodnie!:lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):

Gosiu bedziesz w niedziele na wystawie to wspaniale, ja też wpdne (choć wystawiamy sie w sobotę) :lol: Mma nadzieje ze was spotkam.Będę wypatrywać blondyneczki :loveu:

Kinga będzie mi miło cię spotkać :lol: A blondyneczek to tam pewnie dużo będzie :roll:

Posted

[quote name='an3czka']To ja Ci zazdroszczę. Moja maskująca kiecka musiałaby siegać do kostek. Może dlatego noszę tylko spodnie!:lol:

Aż ta Ania gada bzdury :mad: :mad: :evil_lol: :lol:
Taka zgrabna dziewczyna, że nie wiem i takie rzeczy bredzi :shake: :shake: :cool3:

Posted

No to skoro Gosiu nie czytałas to jeszcze tylko dodam, że tydzień póżniej ( w Lublinie) Harmonia była już (znowu) doskonała i zdobyła Zw Mł (i tym tytułem skończyła Młodszy Championat z czego ogromnie się raduję :p ) a również ,,doskonała" siostra Bajanka zwyciężyła klasę pośrednią i dostała drugie CWC :multi: .

Dlatego poproszę jeszcze raz o PEŁEN LUZ w Krakowie ( a będzie dobrze...tzn miałam na myśli= ,,doskonale" ;) ).

Bardzo mi się podobają zdjęcia z Bajankiem i Bajanka, poproszę o jeszcze :p

Posted

[quote name='Nugatowa']Aż ta Ania gada bzdury :mad: :mad: :evil_lol: :lol:
Taka zgrabna dziewczyna, że nie wiem i takie rzeczy bredzi :shake: :shake: :cool3:
Dobra, dobra. Już ja tam wiem swoje:razz:

Posted

[quote name='bea100']No to skoro Gosiu nie czytałas to jeszcze tylko dodam, że tydzień póżniej ( w Lublinie) Harmonia była już (znowu) doskonała i zdobyła Zw Mł (i tym tytułem skończyła Młodszy Championat z czego ogromnie się raduję :p )

Ooooooooooooooo!!!! Bea, serdecznie gratuluję :klacz: To ty masz w domu teraz dwie championki :lol:

[quote name='an3czka']Czyli masz TYLKO tyłek do zamaskowania. To niewiele:evil_lol:

Coś ty! Jest tego więcej! :evil_lol: Ale mówiłyśmy o mini :p

Posted

mmbbaj napisał(a):
I tak będziemy jeszcze raz po zaświadczenie o aktualnym stanie zdrowia, ty też pamiętaj! Jest ważne 3 dni!
Nie wiedziałam, że Kumpel biega przy rowerze! Luzem? :cool3: Nooooo, to Kumplisko ma kondycję, że pozazdrościć :lol: Ty chyba teraz nie jezdzisz, co? :razz:

Gosiu, takie zaświadczenie jest potrzebne na Kraków ??!!Zawsze jeździmy tylko z wścieklizną :cool3: i to wystarczało :roll:
Kumpel biega ale nie luzem, jest w szelkach. Niestety teraz nie jeżdżę a szkoda :roll: ale już szykuje się na przyszły sezon :p
Kondycję Kumpel ma lepszą od nas :evil_lol:
Gosiu, fotki bajeranckie, tyle radości i swobody :multi: i wydaje mi się, że Bajaś zmężniał. Wyglądacie razem wspaniale :multi:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Gosiu, takie zaświadczenie jest potrzebne na Kraków ??!!Zawsze jeździmy tylko z wścieklizną :cool3: i to wystarczało :roll:

Magda, takie zaświadczenie było wymagane w zwszłym roku i w Krakowie i w Warszawie, to były międzynarodówki! Nie wiem, może w tym roku nie wymagają, ale wolę mieć :p Na krajówkach zawsze było potrzebne tylko o wściekliznie. Nie twierdzę też, że bez niego się nie wejdzie bo w Krakowie weszliśmy :lol: Po prostu miała je dla nas Hania, ale dojechała pózniej niż my i weszliśmy jakoś bez problemu, wiesz, że zawsze jest spory ruch! Ale jakby nagle się okazało, że musi być to będę je miała, może się przecież trafić ktoś upierdliwy!

KUMPELka napisał(a):

Kumpel biega ale nie luzem, jest w szelkach.

A nie boicie się? Wiesz chodzi mi o takie nie przewidziane sytuacje, że nagle zboczy pod koła, bo rozumiem, że jest na smyczy :roll: Są jakieś takie specjalne urządzenia do jazdy rowerem z psem!

KUMPELka napisał(a):

Gosiu, fotki bajeranckie, tyle radości i swobody :multi: i wydaje mi się, że Bajaś zmężniał. Wyglądacie razem wspaniale :multi:

Cieszę się, że ci się podobają :lol: Wiem, że są niezbyt dobrej jakości, ale chciałam pokazać jak się bawimy misiaczkiem ;)
Myślisz, że zmężniał? :multi: Chciałabym żeby miał tak dużo ruchu jak Kumpel, napewno przydałoby mu się! Tylko, że w Warszawie niestety głównie spacery na smyczy :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']
hahahaha cóż za zabawy tam urządzaliscie :lol::lol::lol:
świetne ujecie :multi:

Gosiu, Bajan uwielbia żeby go gonić jak ma misia :lol: Nie jest to taka permanentna ucieczka, ale takie zaczepki! A już najbardziej lubi jak się nawzajem chowamy wokół samochodu :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Magda, takie zaświadczenie było wymagane w zwszłym roku i w Krakowie i w Warszawie, to były międzynarodówki!

Kurcze :-o to my też na wszelki wypadek załatwimy tylko czy wystarczy od normalnego weterynarza ??

mmbbaj napisał(a):

A nie boicie się? Wiesz chodzi mi o takie nie przewidziane sytuacje, że nagle zboczy pod koła, bo rozumiem, że jest na smyczy :roll: Są jakieś takie specjalne urządzenia do jazdy rowerem z psem!

Owszem są ale cena jak dla nas jest narazie nie do przejścia :oops: Szelki sprawdzają się bardzo ładnie a smycz owijam sobie przez ramię i głowę (tak jak się nosi torby) i jeszcze ani razu nie zleciałam :cool3: i podduszona też nie byłam :p
Kumpel biegnie bardzo ładnie i pod koła się nie pcha. W tamtym roku kilka razy go lekko najechałam to teraz uważa :p .
mmbbaj napisał(a):

Cieszę się, że ci się podobają :lol: Wiem, że są niezbyt dobrej jakości, ale chciałam pokazać jak się bawimy misiaczkiem ;)
Myślisz, że zmężniał? :multi: Chciałabym żeby miał tak dużo ruchu jak Kumpel, napewno przydałoby mu się! Tylko, że w Warszawie niestety głównie spacery na smyczy :cool1:

Gosiu, nie liczy się jakośc zdjęć ale energia jaka z nich płynie, radość i miłość i ...wzajemne uwielbienie :loveu:
Spróbuj wieczorkiem wsiąść na rower - może Wam też się spodoba.
Kumpel woli pływać ale na rowerku i jemu i nam trochę ruchu też się przyda ;)

Posted

KUMPELka napisał(a):
Kurcze :-o to my też na wszelki wypadek załatwimy tylko czy wystarczy od normalnego weterynarza ??

Od najnormalniejszego :lol: , kosztuje to 30 zł

KUMPELka napisał(a):
Spróbuj wieczorkiem wsiąść na rower

Nie mamy roweru! Poza tym tu u nas jest zbyt duży ruch uliczny, zbyt dużo psów! A ja na rowerze jezdziłam ostatnio parę lat temu więc z Bajanem nie odważyłabym się, chyba żeby to urządzenie ;) , ale i tak nie tutaj :diabloti:

Magda, czy Kumpel, teraz jak jest tak gorąco ma apetyt? Bo Bajan wyraznie mniej je, może przez te chrupki, ale ja mu mieszam...:roll: