Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patka napisał(a):
wypoczęta :) i gotowa na nową porcję dogo :)

Zaległości mam straszne :evil_lol: A przy tym ciekawa jestem co słychać w każdej zaprzyjaznionej galerii więc nie wiem jak to ogarnąć :crazyeye: A na dodatek muszę nas szykować bo w piątek wyjeżdżamy do Krakowa, na tydzień :eviltong:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Zaległości mam straszne :evil_lol: A przy tym ciekawa jestem co słychać w każdej zaprzyjaznionej galerii więc nie wiem jak to ogarnąć :crazyeye: A na dodatek muszę nas szykować bo w piątek wyjeżdżamy do Krakowa, na tydzień :eviltong:

Witaj Gosieńko :loveu: :multi: :loveu: :multi:

Czyzby ja dobrze widze, przybywacie do Krakowa :bigcool::bigcool:
Zapraszamy :bigcool:

Posted

Bajanki, to już minął miesiąc :crazyeye: Strasznie ten czase leci, za szybko :-( ale jest jeden plus takiego stanu rzeczy JUŻ JESTEŚĆIE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Bajanki, to już minął miesiąc :crazyeye: Strasznie ten czase leci, za szybko :-( ale jest jeden plus takiego stanu rzeczy JUŻ JESTEŚĆIE :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

A ja myślałam, że tak szybko czas leci tylko na urlopie, a nie w pracy :eviltong: Widziałaś stawkę ogarów? :evil_lol:

Gosiek napisał(a):
W piątek znów wyjeżdżasz?

no ale Kraków :loveu:

spotkasz sie z naszą Hanią?

Zatrzymamy się jak zwykle w Chrzanowie koło Krakowa u naszych przyjaciół :lol: W niedzielę mamy wystawę, a potem zostajemy do piątku więc oczywiście Kraków odwiedzimy bo...:loveu: Bardzo chętnie spotkałabym Hanię :lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Zatrzymamy się jak zwykle w Chrzanowie koło Krakowa u naszych przyjaciół :lol: W niedzielę mamy wystawę, a potem zostajemy do piątku więc oczywiście Kraków odwiedzimy bo...:loveu: Bardzo chętnie spotkałabym Hanię :lol:
to ja sie spotkasz z Hanią Gosiu, to ją baaaardzo mocno uściskaj ode mnie, dobrze? :p

Posted

mmbbaj napisał(a):
A ja myślałam, że tak szybko czas leci tylko na urlopie, a nie w pracy :eviltong: Widziałaś stawkę ogarów? :evil_lol:

Widziałam, widziałam i jestem cała podniecona konkurencją :multi:
Hultaj, który zdobywa wszystko jak leci i Remiz, z którym jeszcze nie udało nam się wygrać :p no i oczywiście My czyli Bajan i Kumplisko oczywiście nie do pobicia :eviltong: Bohun i Runo - trudno powiedzieć ale jakoś nie kojarzę ich z podium :cool1:
Liczymy, że zabawa będzie przednia :p

Posted

KUMPELka napisał(a):
Widziałam, widziałam i jestem cała podniecona konkurencją :multi:
Hultaj, który zdobywa wszystko jak leci i Remiz, z którym jeszcze nie udało nam się wygrać :p no i oczywiście My czyli Bajan i Kumplisko oczywiście nie do pobicia :eviltong: Bohun i Runo - trudno powiedzieć ale jakoś nie kojarzę ich z podium :cool1:
Liczymy, że zabawa będzie przednia :p

Wiesz, ja to się już nawet nie podniecam, wystarczy, że podniecony będzie Bajan :evil_lol: On znowu będzie uważał, że świetne miejsce do zabawy, a ja mu nie pozwalam :lol: Hultaj i Remiz to bardzo ładne psy, a do tego Hania świetnie wystawia, czego ja o sobie nie mogę powiedzieć:cool1: Runo nie znam, a Bohun to brat Bajanka. Bea tak mi nakładła do głowy, że się już nie przejmuję...prawie ;) A na dodatek dziś rano, na spacerze, znajoma powiedziała, że Bajan chyba schudł :-o To samo powiedziała moja mama tylko nie była pewna czy schudł czy urósł! Ale i tak się cieszę, że jedziemy! :multi:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Wiesz, ja to się już nawet nie podniecam, wystarczy, że podniecony będzie Bajan :evil_lol: On znowu będzie uważał, że świetne miejsce do zabawy, a ja mu nie pozwalam :lol:

Gosiu, mamy podobny problem :p dlatego w sobotę jedziemy na cały dzień poszaleć z Kumplem żeby w niedzielę był bardziej współpracujący :cool3:
mmbbaj napisał(a):
...a do tego Hania świetnie wystawia, czego ja o sobie nie mogę powiedzieć:cool1:

Gosiu, Hania ma kilkuletnie doświadczenie a Ty i my dopiero zaczynamy i raczej nie mamy się czego wstydzić kochana :razz: Na ostatniej wystawie prezentowaliście się z Bajem bardzo profesjonalnie i ładnie. Głowa do góry :razz:
mmbbaj napisał(a):

Ale i tak się cieszę, że jedziemy! :multi:

Ja cieszę się przeogromnie, że się spotkamy i to jest nawet ważniejsze od wystawy - ciii ;)

Posted

mmbbaj napisał(a):
Wiesz, ja to się już nawet nie podniecam, wystarczy, że podniecony będzie Bajan ..
...
Bea tak mi nakładła do głowy, że się już nie przejmuję...prawie
...
Ale i tak się cieszę, że jedziemy! :multi:

No i TAK TRZYMAĆ :loveu:
Im większy włączysz luz, tym większa będzie frajda i dla Ciebie i dla pieska :p . Stawka w Kraku=taka=że ,,wszystko się może zdarzyć..." (swoją drogą bardzo jestem ciekawa jak poradzi sobie sędzia z tyloma tak pięknymi ogarami ?!?).
Mmbba; popatrz co miałam w Płocku (i klasa młodzieży/Harmonia i klasa pośrednia/Błoga i Mega- zeszły z ringu z ocenami bdb i bez żadnych tytułów i jeszcze lało jak z cebra :evil_lol: porażka/załamka? nieeee, bo jeden sędzia lubi OGÓRKI a drugi badylarza córki :lol: i tyle!).

Bajanek ,,schudł"? :razz: Na wystawianie to akurat nie ,,za halo" ; natomiast dla jego łapek=doskonale :p Na ,,masę" on ma jeszcze czas!

Posted

bea100 napisał(a):
...swoją drogą bardzo jestem ciekawa jak poradzi sobie sędzia z tyloma tak pięknymi ogarami ?!?).

też tak pomyślałam :lol:

bea100 napisał(a):

Mmbba; popatrz co miałam w Płocku (i klasa młodzieży/Harmonia i klasa pośrednia/Błoga i Mega- zeszły z ringu z ocenami bdb i bez żadnych tytułów i jeszcze lało jak z cebra :evil_lol: porażka/załamka? nieeee, bo jeden sędzia lubi OGÓRKI a drugi badylarza córki :lol: i tyle!).

Nie wiedziałam bo jeszcze nie zdążyłam nadrobić zaległości!Wiesz, ja kiedyś myślałam, że na wystawie, taki pies jest mierzony, ważony itd, a tu całkiem subiektywne odczucie sędziego decyduje :roll:

bea100 napisał(a):

Bajanek ,,schudł"? :razz: Na wystawianie to akurat nie ,,za halo" ; natomiast dla jego łapek=doskonale :p Na ,,masę" on ma jeszcze czas!

No, ja właśnie nie wiem czy schudł, czy nie :cool3: Jak się psa widzi codziennie to się takich niuansów nie zauważa...Właśnie przed chwilą wróciliśmy ze spaceru, po drodze zahaczając o warzywniak. I tam, znajoma pani powiedziała, że urósł! A pani w przychodni, która obcinała pazurki, że zmężniał :evil_lol: Więc, nie wiem...:razz:

KUMPELka napisał(a):
To ile waży ten nasz konkurent bo my 35 kg :cool3: Do wystawy pewnie trochę nam się schudnie (tzn.: Kumplowi) bo ponownie zaczyna biegać przy rowerze :cool3:

No i patrz!Byliśmy obciąć pazurki i zapomniałam go zważyć :diabloti: Ale nic to! I tak będziemy jeszcze raz po zaświadczenie o aktualnym stanie zdrowia, ty też pamiętaj! Jest ważne 3 dni!
Nie wiedziałam, że Kumpel biega przy rowerze! Luzem? :cool3: Nooooo, to Kumplisko ma kondycję, że pozazdrościć :lol: Ty chyba teraz nie jezdzisz, co? :razz:

PS. A przed wyjazdem ważył jakieś 37 :eviltong:

Posted

Małgosiu , dzień dobry !
Jesteście pewnie wypoczęci i wyluzowani . Zazdroszczę Wam !

Wybierasz się do Krakowa- jak czytam ... Nas niestety, w sobotę i niedzielę nie będzie. Natomiast przyszły tydzień - ech ... Szkoda gadać...

Jeżeli dojedziecie już do Krakowa - i będziesz miała ochotę się spotkać - zadzwoń 604 144 336 .
Może uda się nam spotkać .
Drapanko dla Bajanka . :loveu:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']... Natomiast przyszły tydzień - ech ... Szkoda gadać...

Jeżeli dojedziecie już do Krakowa - i będziesz miała ochotę się spotkać - zadzwoń 604 144 336 .
Może uda się nam spotkać .

Haniu, zapisałam numerek :lol: Mam nadzieję, że się uda! :cool1: