Patka Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 napewno omyslimy i nie tylko a Ty szukaj kafejki i choć na buziaka wpadaj :cool3: Quote
Gosiek Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Gosieńko - zyczę Ci wspaniałego wypooczynku i cudownego relaksu wśród pachnacej przyrody.. Quote
PIKA Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 mmbbaj napisał(a):Tylko, że ja stale przeżywam rozterki, że trudno jest zbilansować takie jedzenie prawidłowo, no i okazuje się, że czegoś jednak ma za mało :roll: matko Malgosiu litości :shake: I Ciebie wzieli na magiczne slowo "bilans" ? :shake: I gdzie Wy wybywacie i kiedy ? :mad: Nie ladnie tak nas zostawiać :mad: :placz: Quote
bea100 Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 PIKA napisał(a):matko Malgosiu litości :shake: I Ciebie wzieli na magiczne slowo "bilans" ? :shake: ... Ano wzięli...:eviltong: Ta stara śpiewka sie przewija co i rusz i jest koronnym argumentem za tym suszem co to po pierwsze nie wiadomo co w nim jest naprawdę (mozna sie tylko domyslać) i po drugie takie żywienie bije po kieszeni (za tą sama kasę mozna mieć i mięsko/np koninkę i warzywka i wogóle). Postaw psu miskę suszu i miskę ,,normalnego" jedzenia...a zobaczysz co wybierze jako dla siebie najcenniejsze/najlepsze (:lol: ) i się...nie pomyli :evil_lol: Mmbbaj z TZtem i Bajankiem wyjechali het, w Puszczę Kamieniecką na wywczasy (niech wypoczywają i wracają z nowymi siłami, czego im życzę oraz zazdroszczę, tym bardziej, że ja sama w tym roku mam urlop tzw gwizdany) Quote
PIKA Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 bea100 napisał(a):Ano wzięli...:eviltong: Ta stara śpiewka sie przewija co i rusz i jest koronnym argumentem za tym suszem co to po pierwsze nie wiadomo co w nim jest naprawdę (mozna sie tylko domyslać) i po drugie takie żywienie bije po kieszeni (za tą sama kasę mozna mieć i mięsko/np koninkę i warzywka i wogóle). Postaw psu miskę suszu i miskę ,,normalnego" jedzenia...a zobaczysz co wybierze jako dla siebie najcenniejsze/najlepsze (:lol: ) i się...nie pomyli :evil_lol: Mmbbaj z TZtem i Bajankiem wyjechali het, w Puszczę Kamieniecką na wywczasy (niech wypoczywają i wracają z nowymi siłami, czego im życzę oraz zazdroszczę, tym bardziej, że ja sama w tym roku mam urlop tzw gwizdany) Mnie Beatko tego nie tlumacz :evil_lol: reklama dźwignia handlu :razz: :evil_lol: Quote
bea100 Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 PIKA napisał(a):Mnie Beatko tego nie tlumacz :evil_lol: reklama dźwignia handlu :razz: :evil_lol: Pikulcu (psi ,,praktyku", że nie powiem ,,wyjadaczu" hehehe :evil_lol: ) to nie było do Ciebie :evil_lol: Pisałam to do Mmbbaj/jak wróci to sobie przeczyta :p/chociaż akurat to ona zna moje podejście do tematu żywienia :eviltong: . Rozmawiałam z P Babirecką (od 40 lat hodowczynią -,,Kawalkada") i powiedziała mi, że im dłużej żyje i hoduje psy ( a żyje i hoduje ,,troszkę":lol: ) to tym bardziej widzi, że jedzenie naturalne jest the best/pod warunkiem, że pies zawsze będzie ,,nie dojadał" (tzn porcje należy zawsze podawać trochę ,,za małe"). No i trzeba pamiętać o proporcjach(25% mięska, 10%warzyw, reszta wypełniacza). No i oczywiście plus podając odpowiednie do wieku i rasy witaminy. Ja tam jej wierzę...zwłaszcza, że to samo mi podpowiada własne skromne doświadczenie :p Mam też nadzieję, że np właśnie w tym momencie Mmbbaj nie przestawia na siłę Bajanka na to nieszczęsne PC...///! Quote
g_o_n_i_a Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Magłosiu, przepraszam, ze dopiero teraz, ale gratuluje świetnych winików na wystawie! :klacz: A Bajanek chyba coś chciał powiedziec :evil_lol: Miłego wypoczynku! :multi: Quote
bea100 Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 W Karkonoszach pada...śnieg :-o Ciekawa jestem czy nam Mmbbaj nie marznie...:cool1: Quote
KUMPELka Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='bea100']W Karkonoszach pada...śnieg :-o Ciekawa jestem czy nam Mmbbaj nie marznie...:cool1: Przy takich dwóch ogierach jak Marek i Bajanek - chyba Jej to nie grozi :cool3: Quote
Lucy* Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Hej !!! a u Was prawie taka cisza jak u mnie :evil_lol: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 Jak tu pusto... :shake: A Gosia sobie spokojnie odpczywa... :cool3: Quote
Gosiek Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Lucy* napisał(a):Hej !!! a u Was prawie taka cisza jak u mnie :evil_lol: :cool3:Ach Ty.. Gosia się przynajmniej wakacjuje a Ty swiadomie nic nie piszesz w swojej galerii :mad: Ciekawe jak tam Bajanek.... i czy Gosia przywiezie duuużo zdjeć :p Quote
Lucy* Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Gosiek napisał(a):Ach Ty.. Gosia się przynajmniej wakacjuje a Ty swiadomie nic nie piszesz w swojej galerii :mad: Mam takie silne postanowienie że dziś to przełamę :cool3: :eviltong: Quote
bea100 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Gosiek napisał(a):...Ciekawe jak tam Bajanek.... i czy Gosia przywiezie duuużo zdjeć :p Dostałam jednego smsa (Bajanek złapał kleszcza, no jak to w lesie bywa i Gosia się denerwowała, ale myślę, że wszystko z nim OK bo więcej nie napisała) więc urlop mają udany (tak sądzę :p ) i (tego jestem pewna :lol: ) że jak tylko Gosia wróci i rzuci w kąt walizki to ...zaraz tu wpadnie :evil_lol: A na foteczki to i ja liczę...;) PS Hej Lazy i ja Cię skarbie witam i pozdrawiam ogórkowo i cieplutko. Quote
mmbbaj Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Witajcie! Witajcie!! Witaaaaaajcie!!! :sweetCyb: Dzisiaj wróciliśmy!Było super, choć pogoda nas nie rozpieszczała, poza ostatnim tygodniem :cool1: Czas minął zbyt szybko :placz: , ale fajnie znowu być z Wami!!!!!!!!!! :lol: Dziękuję , że zaglądaliście tutaj, mimo naszej nieobecności, a szczególnie Bei100, która jak to babcia, pełniła rolę gospodyni :lol: , dzięki Bea :buzi: Mam trochę zdjęć, ale dziś na szybciutko, tak bez specjalnego wybierania... Quote
Gosiek Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :laugh2_2: :laola: :laugh2_2: Gosia wróciła :multi: Witaj Gosieńko.. czekamy na relacje jak tylko odpoczniesz ;) Bajanek wakacyjny sliczny :loveu: Quote
mmbbaj Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Gosiek napisał(a)::laugh2_2: :laola: :laugh2_2: Gosia wróciła :multi: Witaj Gosieńko.. czekamy na relacje jak tylko odpoczniesz ;) Bajanek wakacyjny sliczny :loveu: Dzięki Gosiaczku :buzi: A pamiętam, że teraz ty wyjedziesz i do tego masz gwarantowaną pogodę w tej Chorwacji! :lol: Quote
bea100 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Witaj Mmbbaj, Bajanek jak widzę z chęcią pławił się w Liwcu :p Quote
Gosiek Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 mmbbaj napisał(a):Dzięki Gosiaczku :buzi: A pamiętam, że teraz ty wyjedziesz i do tego masz gwarantowaną pogodę w tej Chorwacji! :lol:tak, za tydzień juz zmykam :multi: ale z tą pogodą to może być róznie ;) w zeszłym roku było dość deszczowo :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Witajcie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
mmbbaj Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 bea100 napisał(a):Witaj Mmbbaj, Bajanek jak widzę z chęcią pławił się w Liwcu :p Witaj Bea! :lol: Tak, Bajan uwielbia wodę i szalał na całego! Trzeba było tylko uważać żeby przy okazji nie wykąpał się w krowim łajnie, co też uwielbia :mad: , a krowich placków tam pod dostatkiem :evil_lol: Raz mu się jednak udało!:lol: Quote
mmbbaj Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi:WRÓCILI:p Tak jak planowaliśmy :eviltong: Witaj Alu :p Teklunia napisał(a): Witajcie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Witaj Kasiunia!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts