Alka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='mmbbaj'] Mój niuniuś kochany :loveu: :loveu: :loveu: Małgosiu, niuniuś prześliczny :loveu::loveu::loveu: tylko dlaczego pokazuje nam jęzorek ?:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Kto? :crazyeye: Bajan, ty czy Julek? :evil_lol: Gosiu no rzecz jasna Bajanek :lol: Quote
mmbbaj Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Alka']Małgosiu, niuniuś prześliczny :loveu::loveu::loveu: tylko dlaczego pokazuje nam jęzorek ?:evil_lol: Bo go suszy! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Behemot'] Troszku się wypiło, co? :evil_lol: Moja droga A. :mad: Sugerujesz, że niuniuś wygląda jak nawalony? :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 No, to mamy jutro występ :roll: Trzymajcie za nas kciuki :lol: :hand: Quote
Behemot Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='mmbbaj'] Moja droga A. :mad: Sugerujesz, że niuniuś wygląda jak nawalony? :evil_lol: Moja droga G. Czy on jest nawalony...? On jest nawalony jak messershmitt :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='mmbbaj']No, to mamy jutro występ :roll: Trzymajcie za nas kciuki :lol: :hand::multi::multi::multi:koniecznie;) Quote
aga1215 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='mmbbaj']No, to mamy jutro występ :roll: Trzymajcie za nas kciuki :lol: :hand: pewnie, że będziemy - od dnia urodzin się znamy przeca:evil_lol: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Poświata Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='mmbbaj']No, to mamy jutro występ :roll: Trzymajcie za nas kciuki :lol: Jasne kciuki zapewnione!!! A teraz proszę grzecznie iść spać, żeby jutro humorek nie opuszczał od rana, spokojnej drogi życzymy i niecierpliwie czekamy na dobre wieści . Quote
mmbbaj Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='Behemot']Moja droga G. Czy on jest nawalony...? On jest nawalony jak messershmitt :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja droga A. niuniuś nie pije :obrazic: , on wącha :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:koniecznie;) :lol: :lol: :lol: [quote name='aga1215']pewnie, że będziemy - od dnia urodzin się znamy przeca:evil_lol: Moich? :evil_lol: [quote name='Poświata'] A teraz proszę grzecznie iść spać, Tak jest!!! :lol: Quote
aga1215 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='mmbbaj']Moja droga A. niuniuś nie pije :obrazic: , on wącha :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Moich? :evil_lol: Tak jest!!! :lol: Gosiu -Bajanka :evil_lol: wstawiałam na serwer pierwsze ogórkowe fotki :loveu: kolorowych snów Quote
g_o_n_i_a Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Życzymy powodzenia w jutrzejszym (w zasadzie dzisiejszym) dniu! Trzymamy mocno kciuki :kciuki: Quote
PIKA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='mmbbaj']Moja droga A. niuniuś nie pije :obrazic: , on wącha :evil_lol: narkoman? :crazyeye::crazyeye: :evil_lol: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Behemot Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='mmbbaj']Moja droga A. niuniuś nie pije :obrazic: , on wącha :evil_lol: Niedobrze, niedobrze... :shake: Ale to się da wyleczyć :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Kochani, wróciliśmy z Radomia z oceną doskonałą i złotem :lol: Oto fotki! Przygotowania Zaczynamy :evil_lol: Czekamy na oględziny... pokazujemy ząbki... Mamy śliczny zgryzik i ząbeczki :lol: Zwróćcie uwagę jak pięknie zachowywał się Bajanek przy oględzinach :p Quote
mmbbaj Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Teraz sobie biegamy... :lol: :lol: :lol: No i po wszyskim! Teraz długa rozmowa z panią sędzią ;) dostajemy opis i medal :multi: Quote
mmbbaj Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 No i czas na relaks :lol: Pogoda była całkiem zwariowana! Już pokazywało się słońce, kiedy nagle nadciągały takie chmury, a wietrzysko mało głowy nie urwało :diabloti: Ale i tak dobrze, że nie lało ;) Bajan był grzeczny a tu, już bardzo zmęczony... Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 :multi::multi::multi:Brawo Małgosiu i Bajanku :loveu: O waszym sukcesie wyczytałam wcześniej na Grupach ;)ale czekałam aż sama się pochwalisz :p Quote
aga1215 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 [quote name='mmbbaj'] :klacz: :klacz: :klacz: niech żyje Bajanek i wybiegana Pańcia :lol: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
mmbbaj Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Brawo Małgosiu i Bajanku :loveu: O waszym sukcesie wyczytałam wcześniej na Grupach ;)ale czekałam aż sama się pochwalisz :p No to wiesz też, że ten sukces ma i ziarenko goryczy :cool3: Quote
PIKA Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Gratulacje :multi: mmbbaj napisał(a):No to wiesz też, że ten sukces ma i ziarenko goryczy :cool3: a jakie mozesz tu napisac, bo mnie się nie chce po forumie latac :oops: Quote
mmbbaj Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='PIKA']Gratulacje :multi: a jakie mozesz tu napisac, bo mnie się nie chce po forumie latac :oops: Bajan dostał złoto i oc. doskonałą, ale nie dostał CWC. Powodem jest to, że sędzina stwierdziła u niego zbyt miękkie nadgarstki. Poza tym bardzo jej się podobał i powiedziała, że będzie z niego maszyna :evil_lol: , no, ale wiesz, mielibyśmy już jedną cegiełkę! Kazała mu dawać preparat o nazwie Cafortan firmy Bermina, z Niemiec! Właśnie się zastanawiamy w jaki sposób go ściągnąć :cool3: A może jest ktoś kto mógłby nam pomóc? :roll: Quote
Alicja Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Czytałam Małgosiu , ale mam nadzieję że nie przejęłaś się tym aż tak bardzo .Co do preparatu to może są jakię o podobnym działaniu :roll:a nie musiałabyś sprowadzać . Małgosiu popatrz tutaj http://www.czworonogi.net/catalog/product_info.php?cPath=46&products_id=143&osCsid=21a5e4b026e447896d01d5adda48d872 Quote
mmbbaj Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Czytałam Małgosiu , ale mam nadzieję że nie przejęłaś się tym aż tak bardzo .Co do preparatu to może są jakię o podobnym działaniu :roll:a nie musiałabyś sprowadzać . Małgosiu popatrz tutaj http://www.czworonogi.net/catalog/product_info.php?cPath=46&products_id=143&osCsid=21a5e4b026e447896d01d5adda48d872 Alusiu, jesteś strasznie kochana :buzi: Właśnie ten przed chwilą zamówiliśmy :lol: Quote
KUMPELka Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='mmbbaj'] Gosiu - zdjęcie do ramki i na głównym miejscu w pokoju gościnnym :multi: Piękne Quote
Recommended Posts