Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Moja Justyna jest po prostu zachwycona waszymi obrazami - MISTRZU.
Jeden z nich ma na tapecie :multi: I jak pięlnie wyglądasz przy sztalugach - Mistrzu. Dzień dobry w słoneczny poniedziałek :loveu:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']
Cudny Bajanek :loveu:

Gosiu, nie wiedzialam, ze masz taki talent! Przepięknie malujesz!!

Prawdziwe dzieło :multi:
Chyle czoło przed talentem !! Serio :) Ja marny człowiek ... Jak wspaniale musisz sie czuc potem patrząc na swoje dzieło :loveu:
A Bajanek ...Słodziak przeokropaśny :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Ty nie badź taka skromna...MISTRZU:eviltong:

Ania, przestań bo się ksywa przyczepi :evil_lol: I wcale nie jestem taka skromna :eviltong:

[quote name='Sabina1']Moja Justyna jest po prostu zachwycona waszymi obrazami - MISTRZU.
Jeden z nich ma na tapecie :multi: I jak pięlnie wyglądasz przy sztalugach - Mistrzu. Dzień dobry w słoneczny poniedziałek :loveu:

Sabinko wycałuj od nas Justynkę :loveu: Za miłe słowa dziękuję :oops: Wolę jak mówisz do mnie Bajaneczku...

PS. w ten słoneczny poniedziałek, od rana okropnie bolała mnie głowa, dopiero teraz jest trochę lepiej :p

[quote name='Pysia']Jak wspaniale musisz sie czuc potem patrząc na swoje dzieło :loveu:

Pysiu, patrząc na swoje dzieło, z reguły myślę, że mogłoby być lepiej ;) Ale to nie ważne! Ważne jest to, że sprawia mi przyjemność samo malowanie :lol:

[quote name='Pysia']A Bajanek ...Słodziak przeokropaśny :loveu: :loveu: :loveu:

oj tak!!! :loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ania, przestań bo się ksywa przyczepi :evil_lol: I wcale nie jestem taka skromna :eviltong:

MISTRZU!
Faktycznie z takim talentem nie powinnaś być skromna. Powinnaś się nim szczycić!!!!:eviltong:

Posted

[quote name='Gosiek']Gosia gdzie jesteś???!!!!!
[SIZE=3]
z 6 stronki Was wyciągam
:mad:

Gosia się przygotowuje do wystawy :cool3: - to dobrze ale Gosiu, nie zaniedbuj galerii :mad: Masz tu wiernych fanów (zdjęć i obrazów :multi: )

Posted

[quote name='KUMPELka']Gosia się przygotowuje do wystawy :cool3: - to dobrze ale Gosiu, nie zaniedbuj galerii :mad: Masz tu wiernych fanów (zdjęć i obrazów :multi: )no to trzymamy za Gosię i Bajanka no i chyba za Kumpla z pańciostwem też ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']no to trzymamy za Gosię i Bajanka no i chyba za Kumpla z pańciostwem też ;)
A dziękuję, przyda się :evil_lol:
Dzisiaj kupujemy jednak obrożę bo na ringówce nam Kumpel strasznie zwiewa :mad:

Posted

[quote name='Gosiek']Gosia gdzie jesteś???!!!!!
[SIZE=3]
z 6 stronki Was wyciągam
:mad:

No i widzisz, a ja niewdzięcznica teraz znowu z 4 wracam :evil_lol: Dziękuję ci Gosiu, że nas jednak jeszcze pamiętasz ;)

[quote name='KUMPELka']Gosia się przygotowuje do wystawy :cool3: - to dobrze ale Gosiu, nie zaniedbuj galerii :mad: Masz tu wiernych fanów (zdjęć i obrazów :multi: )

Pozdrawiam fanów :hand: .............:evil_lol:

Magda, a z tymi przygotowaniami to...bez przesady ;) Dzisiaj przebiegliśmy się 3 razy i za trzecim razem to już musiałam Bajana pociągać bo on uważa, że na taki gorąc to się chodzi powoli, statecznie, z głową zwieszoną, powłócząc nogami :cool1: Jak będzie tak gorąco, a on taką postawę zaprezentuje, to nas chyba do klasy weteranów przeniosą :evil_lol: I do tego chyba właśnie zaczął linienie .................:B-fly:

[quote name='Alicjarydzewska']no to trzymamy za Gosię i Bajanka no i chyba za Kumpla z pańciostwem też ;)

Alu, i nam i Kumpelkom kciuki będą baaaaaaaaaaaardzo potrzebne :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Gosia - a ja myślałam, że to inna wystawa - kiedy ona???? :lol:

Ale inna niż, która...? :cool3:
Aga, bo jeśli chodzi ci o Kumpelkę to ona wystawia w Bytomiu, a ja w Radomiu tylko obie w tym samym dniu, tzn w niedzielę :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu - a ja myślałam, że bedziesz wystawiać swoje prace ...
Dawaj jakieś zdjęcia, nie obijaj sie i nie tłumacz wystawą ! :p

Haniu, ja się wcale nie tłumaczę :p I nie obijam się tylko tyram po waszych galeriach :eviltong: A teraz idę z Bajanem na spacer, tylko muszę go obudzić...:lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ale inna niż, która...? :cool3:
[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu - a ja myślałam, że bedziesz wystawiać swoje prace ...
Dawaj jakieś zdjęcia, nie obijaj sie i nie tłumacz wystawą ! :p Dzisiaj 17:35
ta właśnie :loveu:

Posted

[quote name='aga1215']ta właśnie :loveu:

Aguś kochana, to znaczy, że myślałaś, że ja mam swoją wystawę obrazków? :crazyeye: ....:mdleje: Ja tylko pokazywałam wam jak się bawię i to głównie w wakacje :roll: Nie jestem malarką i nie miałam zamiaru sprawiać takiego wrażenia ;) To takie moje hobby :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']
hihi a czemu Bajanek ma takie jakieś "dziwne" oczka?

Och, czepiasz się :evil_lol: Nie wiem czemu, tak wyszło! W naturze ma normalne :lol:
Dobranoc :sleep2:

Posted

[quote name='mmbbaj']Och, czepiasz się :evil_lol: Nie wiem czemu, tak wyszło! W naturze ma normalne :lol:
Dobranoc :sleep2: ja tylko tak - z ciekawości :lol:

dobranoc Gosiu - słodkich snów

Posted

[quote name='mmbbaj']

Mój niuniuś kochany :loveu: :loveu: :loveu:

Rany Julek :grins: :grins: :grins:
Gosiu prawie mdleje to jest niewirygodne :evil_lol: :smhair2: :smhair2: :smhair2: :lol: :loveu:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Rany Julek :grins: :grins: :grins:
Gosiu prawie mdleje to jest niewirygodne :evil_lol: :smhair2: :smhair2: :smhair2: :lol: :loveu:

Kto? :crazyeye: Bajan, ty czy Julek? :evil_lol: