Daga_i_Oskar Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='mmbbaj']Witajcie!!!!!!!!!!!:multi: Alu, Dagusiu bardzo się cieszę, że wam się fotka podoba!To miodek na moje serce, naprawdę :loveu: I tylko mam wyrzuty sumienia, że zaniedbałam wasze galerie :oops: , ale to z braku czasu, a nie chęci... Małgosiu, my osttanio takze zaniedbalismy wszytskie galeryjki i tak samo z braku czasu, wiec wybaczamy :buzi: Quote
mmbbaj Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='KUMPELka']Gosiu, nie wiem czy to dobrze ale z Kumpla leciało strasznie:crazyeye: Tyle z niego wyczesałam, że powinien być już łysy :cool3: Mieszkanie musiałam odkurzać 2 razy dziennie bo się chodziło po dywanie z jego sierści :roll: Teraz też się leni ale już tak normalnie :p No i uwielbia jak go czeszę - szczotka działa na niego jak najlepszy przysmak. Biega sobie luzem a jak powiem: chodź Kumpel poczeszemy się trochę - już jest przy mnie :lol: Tak się zastanawiam :roll: bo on urodził się w lutym więc praktycznie była to jego pierwsza zima i to odrazu taka mroźna - może to ma wpływ na ilość sierści :???: Z Bajana tak leciało na jesieni :cool1: Też powinien był być łysy :evil_lol: A sierść zimowa nie była jakaś tak zimowa żeby to zauważyć jako szczególną zmianę :roll: Teraz ma sierść ładną, błyszczącą tylko przy szczotkowaniu pojawia się łupież, właśnie myślałam, że jest zapowiedzią linienia...A szczotkowanie Bajan traktuje jak zabawę, trochę spokojnie posiedzi, a trochę łapie szczotkę :lol: Dzisiaj śpi i śpi :cool3: ,nawet nie tknął jedzenia... Alka, witaj kochana :multi: i tobie życzę miłego i pogodnego dnia :lol: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Gosiu - wiem ze ogrody - dokładnie zepół pałacowo-ogrodowy - ale ja jak zwykle mówię na to parki bo jakoś ogrody to mi sie z masą kwiatów a nie drzew kojarzą :lol: Tak - Arkadia o wiele bardziej mi sie podobala niż Nieborów ale za to w Nieborowie nareszcie mogłam zrobić zdjecie drzewu na wyspie - marzyłam o takim żeby było piękne odbicie w wodzie i nareszcie mam :multi: w Żelazowej byłam 2 lata temu i łaziłam wszędzie - musze poszukać czy nie mam fotek z cyfraka (nie są dobre bo wtedy miałam HPka) Quote
KUMPELka Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 mmbbaj napisał(a):...Teraz ma sierść ładną, błyszczącą tylko przy szczotkowaniu pojawia się łupież, właśnie myślałam, że jest zapowiedzią linienia.... Gosiu, ja zauważyłam u Kumpla łupież po adventixie:roll: Ale coś za coś...z Kumplem łazimy po takich trawskach i stawach, że już powinien być cały zakleszczony a...nie jest :multi: Quote
mmbbaj Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a):.. w Nieborowie nareszcie mogłam zrobić zdjecie drzewu na wyspie - marzyłam o takim żeby było piękne odbicie w wodzie i nareszcie mam Widziałam je wczoraj, piękne :multi: , ale masz tam zdjęcie dwóch drzew i oba odbijają się w wodzie, no i oba przepiękne :lol: Quote
mmbbaj Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 KUMPELka napisał(a):Gosiu, ja zauważyłam u Kumpla łupież po adventixie:roll: Ale coś za coś...z Kumplem łazimy po takich trawskach i stawach, że już powinien być cały zakleszczony a...nie jest :multi: Możliwe, bo my też używamy adventixu :roll: I u nas też się sprawdza, jak do tej pory i oby było tak dalej! :lol: Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 jakie piekne :loveu: moze byś sie pochwalila jak to zrobilas :razz: Quote
mmbbaj Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 [quote name='PIKA']jakie piekne :loveu: moze byś sie pochwalila jak to zrobilas :razz: Pikuniu, chyba żarujesz? :crazyeye: TY się pytasz? :evil_lol: Toć tu nie ma nic innego jak rozmycie gausowskie :bigok: A Bajanek jest wytarty pędzelkiem, tak jak uczyła nas Gosia :eviltong: A rozmycie można sobie ustawić o dowolnym natężeniu:lol: Tutaj tak samo... a tu już nie, to moja ostatnia skończona praca, nowo zaczęta, ta powyżej ;) Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 [quote name='mmbbaj'] a tu już nie, to moja ostatnia skończona praca, nowo zaczęta, ta powyżej ;) wwwwwoooooooooow :-o Gosia - jak Ty pieknie malujesz :loveu::loveu::loveu: jestem zachwycona - naprawdę - bez ściemy :cool1: Quote
PIKA Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Aaaa myślalam, ze coś więcej wykombinowałas :shake: :evil_lol: Ja teraz wcale, czasu nie mam :shake: a tu już nie, to moja ostatnia skończona praca, nowo zaczęta, ta powyżej ;-) śliczne :loveu: Quote
mmbbaj Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Gosiek napisał(a):wwwwwoooooooooow :-o Gosia - jak Ty pieknie malujesz :loveu::loveu::loveu: jestem zachwycona - naprawdę - bez ściemy :cool1: :sweetCyb: cieszę się bardzo, że ci się podoba!!!!!!!!!:lol: Uwielbiam to! Dziś miałam "wychodne" ;) i poleciałam na Twardą do sklepu artystycznego i nakupowałam nowych pędzli i 2 tubki farby, gdybym mogła to wyniosłabym pół sklepu :evil_lol: Quote
Gosiek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 mmbbaj napisał(a)::sweetCyb: cieszę się bardzo, że ci się podoba!!!!!!!!!:lol: Uwielbiam to! Dziś miałam "wychodne" ;) i poleciałam na Twardą do sklepu artystycznego i nakupowałam nowych pędzli i 2 tubki farby, gdybym mogła to wyniosłabym pół sklepu :evil_lol:rozumiem doskonale - och gdybym tak mogła sobie pobuszować po fotograficznych gadzetach :shake: Quote
KUMPELka Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='mmbbaj'] a tu już nie, to moja ostatnia skończona praca, nowo zaczęta, ta powyżej ;) Przepiękne Gosiu :klacz: :iloveyou: Quote
Koma Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Bajanek :loveu: piękna fota to rozmycie jest super :cool3: Wow :-o przepiękne! :klacz: Quote
Teklunia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='mmbbaj'] a tu już nie, to moja ostatnia skończona praca, nowo zaczęta, ta powyżej ;) czesc Gosiu :) masz wspaniale hobby :loveu: swietnie wygladasz przy sztalugach, z pedzlem w dloni :loveu: a efekty tez sa swietne! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Małgosiu, pieknie malujesz :-o :loveu: a z pędzlem Ci do twarzy :loveu: Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Bomba! :klacz: Moze zaczniesz je sprzedawac?:cool: Quote
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Gosiu masz wspaniałe hobby , ;)wiem coś o tym / kiedyś jak nie było jeszcze Kuby w pokoju potykałam się o sztalugi i inne gadżety, potem TZ musiał poskładać swój bałagan:razz:/ Twoje prace , sliczne. Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Małgosiu , no no no !!! Bardzo ładnie ... Bardzo ... :klacz: :klacz: :klacz: Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Cudny Bajanek :loveu: Gosiu, nie wiedzialam, ze masz taki talent! Przepięknie malujesz!! Prawdziwe dzieło :multi: Quote
an3czka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='mmbbaj']Pikuniu, chyba żarujesz? :crazyeye: TY się pytasz? :evil_lol: Toć tu nie ma nic innego jak rozmycie gausowskie :bigok: A Bajanek jest wytarty pędzelkiem, tak jak uczyła nas Gosia :eviltong: A rozmycie można sobie ustawić o dowolnym natężeniu:lol: Tutaj tak samo... Gosiu piękne zdjęcie. Może należy się do Ciebie zwracać 'MISTRZU"?:cool3: Quote
mmbbaj Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='an3czka'] Może należy się do Ciebie zwracać 'MISTRZU"?:cool3: Ale na jaką okoliczność? :cool3: Kochane dziewczynki :loveu: Bardzo, bardzo wam dziękuję za tak pochlebne dla mnie oceny :lol: Chciałam pobyć w waszych galeriach i dopiero dotarłam do swojej..., a po drodze dowiedziałam się o Pagajku i jakoś mi tak :-( Quote
PIKA Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='mmbbaj'] a po drodze dowiedziałam się o Pagajku i jakoś mi tak :-( wszystkim jest nie tak :-( Quote
an3czka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='mmbbaj']Ale na jaką okoliczność? :cool3: Ty nie badź taka skromna...MISTRZU:eviltong: Quote
Recommended Posts