Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']Witajcie!!!!!!!!!!!:multi:

Alu, Dagusiu bardzo się cieszę, że wam się fotka podoba!To miodek na moje serce, naprawdę :loveu: I tylko mam wyrzuty sumienia, że zaniedbałam wasze galerie :oops: , ale to z braku czasu, a nie chęci...

Małgosiu, my osttanio takze zaniedbalismy wszytskie galeryjki i tak samo z braku czasu, wiec wybaczamy :buzi:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KUMPELka']Gosiu, nie wiem czy to dobrze ale z Kumpla leciało strasznie:crazyeye: Tyle z niego wyczesałam, że powinien być już łysy :cool3: Mieszkanie musiałam odkurzać 2 razy dziennie bo się chodziło po dywanie z jego sierści :roll:
Teraz też się leni ale już tak normalnie :p No i uwielbia jak go czeszę - szczotka działa na niego jak najlepszy przysmak. Biega sobie luzem a jak powiem: chodź Kumpel poczeszemy się trochę - już jest przy mnie :lol:
Tak się zastanawiam :roll: bo on urodził się w lutym więc praktycznie była to jego pierwsza zima i to odrazu taka mroźna - może to ma wpływ na ilość sierści :???:

Z Bajana tak leciało na jesieni :cool1: Też powinien był być łysy :evil_lol: A sierść zimowa nie była jakaś tak zimowa żeby to zauważyć jako szczególną zmianę :roll: Teraz ma sierść ładną, błyszczącą tylko przy szczotkowaniu pojawia się łupież, właśnie myślałam, że jest zapowiedzią linienia...A szczotkowanie Bajan traktuje jak zabawę, trochę spokojnie posiedzi, a trochę łapie szczotkę :lol:
Dzisiaj śpi i śpi :cool3: ,nawet nie tknął jedzenia...

Alka, witaj kochana :multi: i tobie życzę miłego i pogodnego dnia :lol:

Posted

Gosiu - wiem ze ogrody - dokładnie zepół pałacowo-ogrodowy - ale ja jak zwykle mówię na to parki bo jakoś ogrody to mi sie z masą kwiatów a nie drzew kojarzą :lol:
Tak - Arkadia o wiele bardziej mi sie podobala niż Nieborów ale za to w Nieborowie nareszcie mogłam zrobić zdjecie drzewu na wyspie - marzyłam o takim żeby było piękne odbicie w wodzie i nareszcie mam :multi:

w Żelazowej byłam 2 lata temu i łaziłam wszędzie - musze poszukać czy nie mam fotek z cyfraka (nie są dobre bo wtedy miałam HPka)

Posted

mmbbaj napisał(a):
...Teraz ma sierść ładną, błyszczącą tylko przy szczotkowaniu pojawia się łupież, właśnie myślałam, że jest zapowiedzią linienia....

Gosiu, ja zauważyłam u Kumpla łupież po adventixie:roll: Ale coś za coś...z Kumplem łazimy po takich trawskach i stawach, że już powinien być cały zakleszczony a...nie jest :multi:

Posted

Gosiek napisał(a):
.. w Nieborowie nareszcie mogłam zrobić zdjecie drzewu na wyspie - marzyłam o takim żeby było piękne odbicie w wodzie i nareszcie mam

Widziałam je wczoraj, piękne :multi: , ale masz tam zdjęcie dwóch drzew i oba odbijają się w wodzie, no i oba przepiękne :lol:

Posted

KUMPELka napisał(a):
Gosiu, ja zauważyłam u Kumpla łupież po adventixie:roll: Ale coś za coś...z Kumplem łazimy po takich trawskach i stawach, że już powinien być cały zakleszczony a...nie jest :multi:

Możliwe, bo my też używamy adventixu :roll: I u nas też się sprawdza, jak do tej pory i oby było tak dalej! :lol:

Posted

[quote name='PIKA']jakie piekne :loveu:

moze byś sie pochwalila jak to zrobilas :razz:

Pikuniu, chyba żarujesz? :crazyeye: TY się pytasz? :evil_lol: Toć tu nie ma nic innego jak rozmycie gausowskie :bigok: A Bajanek jest wytarty pędzelkiem, tak jak uczyła nas Gosia :eviltong: A rozmycie można sobie ustawić o dowolnym natężeniu:lol:

Tutaj tak samo...

a tu już nie, to moja ostatnia skończona praca, nowo zaczęta, ta powyżej ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']

wwwwwoooooooooow :-o
Gosia - jak Ty pieknie malujesz :loveu::loveu::loveu:

jestem zachwycona - naprawdę - bez ściemy :cool1:

Posted

Aaaa myślalam, ze coś więcej wykombinowałas :shake: :evil_lol:

Ja teraz wcale, czasu nie mam :shake:

a tu już nie, to moja ostatnia skończona praca, nowo zaczęta, ta powyżej ;-)

śliczne :loveu:

Posted

Gosiek napisał(a):
wwwwwoooooooooow :-o
Gosia - jak Ty pieknie malujesz :loveu::loveu::loveu:

jestem zachwycona - naprawdę - bez ściemy :cool1:

:sweetCyb: cieszę się bardzo, że ci się podoba!!!!!!!!!:lol: Uwielbiam to! Dziś miałam "wychodne" ;) i poleciałam na Twardą do sklepu artystycznego i nakupowałam nowych pędzli i 2 tubki farby, gdybym mogła to wyniosłabym pół sklepu :evil_lol:

Posted

mmbbaj napisał(a):
:sweetCyb: cieszę się bardzo, że ci się podoba!!!!!!!!!:lol: Uwielbiam to! Dziś miałam "wychodne" ;) i poleciałam na Twardą do sklepu artystycznego i nakupowałam nowych pędzli i 2 tubki farby, gdybym mogła to wyniosłabym pół sklepu :evil_lol:
rozumiem doskonale - och gdybym tak mogła sobie pobuszować po fotograficznych gadzetach :shake:

Posted

[quote name='mmbbaj']

czesc Gosiu :)

masz wspaniale hobby :loveu: swietnie wygladasz przy sztalugach, z pedzlem w dloni :loveu:

a efekty tez sa swietne!

Posted

Gosiu masz wspaniałe hobby , ;)wiem coś o tym / kiedyś jak nie było jeszcze Kuby w pokoju potykałam się o sztalugi i inne gadżety, potem TZ musiał poskładać swój bałagan:razz:/
Twoje prace , sliczne.

Posted

[quote name='mmbbaj']Pikuniu, chyba żarujesz? :crazyeye: TY się pytasz? :evil_lol: Toć tu nie ma nic innego jak rozmycie gausowskie :bigok: A Bajanek jest wytarty pędzelkiem, tak jak uczyła nas Gosia :eviltong: A rozmycie można sobie ustawić o dowolnym natężeniu:lol:

Tutaj tak samo...

Gosiu piękne zdjęcie.

Może należy się do Ciebie zwracać 'MISTRZU"?:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']

Może należy się do Ciebie zwracać 'MISTRZU"?:cool3:

Ale na jaką okoliczność? :cool3:

Kochane dziewczynki :loveu: Bardzo, bardzo wam dziękuję za tak pochlebne dla mnie oceny :lol: Chciałam pobyć w waszych galeriach i dopiero dotarłam do swojej..., a po drodze dowiedziałam się o Pagajku i jakoś mi tak :-(