mmbbaj Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Alka napisał(a):Małgosiu , i ja życzę Twojemu mężykowi wszystkiego najlepszego ! :new-bday: Oooooo! Mąż się ucieszy, że dogomaniaczki przekazują mu życzonka :multi: Dzięki! Alka napisał(a): a co do Bajankowego gifa , to wydaje mmi się ,że przekroczyłaś wymogi w szerokości , masz 530 , a powinno być 500 px Oj, no to chyba tak dużo nie narozrabiałam ? tylko 30 różnicy :evil_lol: Alu, a spójrz na godziny postów! Dokładnie w tym samym czasie odwiedzałyśmy nawzajem swoje galerie :lol: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Sabina1']Gosiu, pozwól, że u ciebie zapytam, ale to dlatego, ze tu przychodzi mnóstwo ludzi: Czy nie uwazacie, ze przyszedł juz czas na odswieżenie wątku 'galeria smaków' i przepisy wielkanocne? Sabinko, możesz zacząć od siebie i wstawić jakiś fajny przepisik :lol: Ja na razie raczej myślę o umyciu okien, a nie o kulinariach :evil_lol: Quote
Alka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 mmbbaj napisał(a): Alu, a spójrz na godziny postów! Dokładnie w tym samym czasie odwiedzałyśmy nawzajem swoje galerie :lol: wow, sprawdziłam , 11,37 - dokładnie !:multi: Quote
KUMPELka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='mmbbaj']Sabinko, możesz zacząć od siebie i wstawić jakiś fajny przepisik :lol: Ja na razie raczej myślę o umyciu okien, a nie o kulinariach :evil_lol: A ja owszem myślę o kulinariach ale jako poszukiwacz niż wklejacz bo od kilku lat poszukuję przepisu na dobrego mazurka :placz: Okna myłam 2 tyg temu i byle do lata :razz: Quote
Sabina1 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 :placz: :placz: :placz: - na okna za zimno, a pasztety mozna zacząć juz robić :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Sabina1 napisał(a)::placz: :placz: :placz: - na okna za zimno, a pasztety mozna zacząć juz robić :evil_lol: :roll: a ja przymierzam się żeby jutro umyć...A pasztetu robić nie będę :p, ale interesują mnie przepisy na jakieś fajne sałatki :cool3: No! Szykuję się na spacerek! Jak zbliża się 13-sta, Bajanek zaczyna się wybierać :evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Dzien dobry Gosiu :) Wysciskaj ode mnie meza i zycz mu stu lat szczescia... Z Toba oczywiscie! :) I siebie tez mocno wysciskaj! Tak bez okazji, z sympatii po prostu :) Quote
Sabina1 Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Gosiu, naprawde nie masz ochoty przejechac sie do N. Dworu? Bardzo bym chciała sie z Tobą zobaczyć. Pika będzie i pewnie inne dziewczynki, które Ty juz znasz, a ja nie. bez psa jest komfortowo, bo można łazic i ogladac rózne rasy na ringach, kupic nowe, śliczne zabaweczki, książki, cos podjeść.....:lol: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 Sabina1 napisał(a):Gosiu, naprawde nie masz ochoty przejechac sie do N. Dworu? Bardzo bym chciała sie z Tobą zobaczyć. Pika będzie i pewnie inne dziewczynki, które Ty juz znasz, a ja nie. bez psa jest komfortowo, bo można łazic i ogladac rózne rasy na ringach, kupic nowe, śliczne zabaweczki, książki, cos podjeść.....:lol: Sabinko, ochotę miałabym, ale myślałam, że wybierze się ze mną koleżanka z samochodem. Niestety ona w sobotę nie może! Jechać pociągiem to strasznie dużo czasu zajmuje, a ja w niedzielę muszę jechać na cmentarz i znowu mnie w domu nie będzie. Nie mogę dwa dni Marka z Bajanem usadzić tak na całego! No i zaplanowałam, że okna umyję :razz: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Gosiu,:) Wycaluj Marka urodzinowo ode mnie :buzi: [quote name='mmbbaj'] Ale i tak nie za bardzo kumam czemu obrazek był za duży :hmmmm: Wymiary miał : szer. 530, wys. 353, szerokość kochana, szerokość ;) No i co jedziecie do NDM? Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a): Wycaluj Marka urodzinowo ode mnie :buzi: Dzięki, wycałuję :lol: PIKA napisał(a): No i co jedziecie do NDM? Pikuś kochana, nie :shake: I o tym żebyśmy jechali razem z Markiem to wogóle nie było mowy od początku bo ktoś musi zostać z Bajanem i wyprowadzić go na spacer. Gdyby moja koleżanka nie musiała jechać do babci po mięso (święta!) to byśmy pojechały samochodem i w takim wypadku ty również nie musiałabyś się tłuc pociągiem, no, ale niestety, musi jechać do babci właśnie w sobotę :angryy: Resztę tłumaczyłam już w poprzednim poście do Sabinki :p Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Oj kurcze, to szkoda :-( A pociagiem to się dlugo nie jedzie zaledwie 45 minutek :wink: A teraz doczytalam post Sabinki :oops: ale że ona bedzie to ja wiem od Bei :lol: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Witaj Małgosiu i Bajanku a ja dziś umyłam okienka i u mojej mamy i balkonowe w moim mieszkanku i ....bolą mnie nogi :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj Małgosiu i Bajanku a ja dziś umyłam okienka i u mojej mamy i balkonowe w moim mieszkanku i ....bolą mnie nogi :evil_lol: A Ty okna nogami myłaś? :crazyeye: Quote
Alicja Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a):A Ty okna nogami myłaś? :crazyeye::shake: , właziłam i złaziłam z drabinki tyle razy że mam dosć i jeszcze 2 razy Wielka pardubicka z Ozzulcem :razz: Quote
Alka Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ala, trzeba było dużo jeść i parę centymetrów urosnąć :evil_lol::evil_lol: ja tam nie potrzebuję drabinki ...:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj Małgosiu i Bajanku a ja dziś umyłam okienka i u mojej mamy i balkonowe w moim mieszkanku i ....bolą mnie nogi :evil_lol: Witaj Alu, no ja właśnie jutro biorę się za mycie naszych okienek, a pogoda ma być, bo w niedzielę ma już popadywać :roll: [quote name='PIKA'] A teraz doczytalam post Sabinki :oops: Bo ty tak czytasz jak Piotrek :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 mmbbaj napisał(a): Bo ty tak czytasz jak Piotrek :evil_lol: aj bo tak wszedzie gadacie, ze juz rady nie daje :-( Poza tym otwieram sobie rozne tematy w kilku panelach i zanim dojdę do konkretnego i odopwiem to juz kilka postow czsami ktos dolozy :evil_lol: Quote
asher Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Ależ dawno was nie odwiedzałam :hand: Bajan śliczny :) A wy znów o porządkach gadacie... Ja mam wrażenie, że nie dalej, jak tydzień temu sprzątałam przed Bożym Narodzeniem, a tu znów trzeba mieszkanie pucować :shake: Quote
mmbbaj Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 asher napisał(a):Ależ dawno was nie odwiedzałam :hand: No właśnie! Baaaardzo dawno :mad: A miałaś nas molestować :evil_lol: Ale cieszę się, że wpadłaś :multi: Quote
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 A ja Was zastrzele i powiem ze u mnie w domu ZAWSZE okna myje TZ :lol: :lol: :lol: Taj trzeba sobie faceta wychować ;) Czasami też piecze no i robi różne dziwnowate potrawki z innej bajki ;):multi: :multi: :multi: Quote
asher Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 mmbbaj napisał(a):A miałaś nas molestować :evil_lol: No to szybciutko pisz o postępach!!! :) A ja z Sabiną byłam dziś na pierwszej sesji szkoleniowej :multi: Poszłyśmy na szkolenie, bo ja potrzebuje mobilizacji, żeby z suką popracowac :lol: Poza tym Bugajski skacze w agility, nie chciałam, żeby sucz poszkodowana była :lol: Quote
mmbbaj Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='asher']No to szybciutko pisz o postępach!!! :) Umyłam okna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Teklunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='mmbbaj']Umyłam okna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gosiu, pogratuluje Ci jako pierwsza :lol: Ale zeszlo Ci sie, nie powiem... Juz po polnocy ;) Quote
PIKA Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='mmbbaj']Umyłam okna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to może i u mnie umyjesz? :evil_lol: Quote
Recommended Posts