Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 KUMPELka napisał(a):Witaj Alu, spotkamy się jutro ??będe was wypatrywać ;) Quote
KUMPELka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):będe was wypatrywać ;) i niech Wam piąstki zsinieją od trzymania kciuków :diabloti: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 KUMPELka napisał(a):i niech Wam piąstki zsinieją od trzymania kciuków :diabloti::evil_lol::evil_lol:dobra ...ale tylko piąstki ;) Spotkamy się napewno Ring 3 / to chyba na głównej / godz 10.05/ wyjeżdżam z domu o 9 :cool3:mam nadzieję ,że zdążę / Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 KUMPELka napisał(a):i niech Wam piąstki zsinieją od trzymania kciuków :diabloti: Magda ja też ściskam :kciuki::kciuki: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A wiesz może jak dużo piesków będzie w klasie Kumpla? Moniś witaj :multi: Alu, mnie dogo i dzisiaj wyprowadza z równowagi :errrr: Quote
KUMPELka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 mmbbaj napisał(a):Magda ja też ściskam :kciuki::kciuki: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A wiesz może jak dużo piesków będzie w klasie Kumpla? W młodzieży będzie też Hultaj z południowej Knieji - silna konkurencja :cool3: Ciekawi mnie tylko jedno czy Kumpel da sobie zaglądnąć w paszczę :lol: Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 KUMPELka napisał(a):W młodzieży będzie też Hultaj z południowej Knieji - silna konkurencja :cool3: Ciekawi mnie tylko jedno czy Kumpel da sobie zaglądnąć w paszczę :lol: I poza Hultajem innych niet? :crazyeye: Jeśli Kumpel pozwala tobie zaglądać w paszczę to ty pokazuj jego zęby :lol::lol::lol: Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 mmbbaj napisał(a):Pika - a od kiedy ty mieszkasz we Włochach? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: przeca napisalam że w pracy jestem :lol: Gosiu wpaśc kiedyś mogę ;) Quote
KUMPELka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 mmbbaj napisał(a):I poza Hultajem innych niet? :crazyeye: Jeśli Kumpel pozwala tobie zaglądać w paszczę to ty pokazuj jego zęby :lol::lol::lol: Jeżeli tak można to no problem ;) Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Magda już sprawdziłam! Macie "występ" tylko z Hultajem :lol: Quote
KUMPELka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 mmbbaj napisał(a):Magda już sprawdziłam! Macie "występ" tylko z Hultajem :lol: Ciekawi mnie jedno czy Hultaj to prawdziwy hultaj bo Kumpel hultajem jest napewno :diabloti: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 KUMPELka napisał(a):Ciekawi mnie jedno czy Hultaj to prawdziwy hultaj bo Kumpel hultajem jest napewno :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to się dowiemy ;) Quote
KUMPELka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to się dowiemy ;) No, przygotuj się Alu na rewelacyjny spektakl z fruwającą pańcią Magdą :cool3: Żartuję ale będzie to dla mnie ciekawe przeżycie :lol: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 czesc gaduly ;) ale mialam tu dzis do nadrobienia :lol: u nas tez sloneczko sliczne, ale co z tego skoro ja i tak powinnam raczej w lozku lezec :shake: Quote
KUMPELka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a):czesc gaduly ;) ale mialam tu dzis do nadrobienia :lol: u nas tez sloneczko sliczne, ale co z tego skoro ja i tak powinnam raczej w lozku lezec :shake: No właśnie...zamiast oko nacieszyć to trzeba czytać te wypociny ;) A dlaczego w łóżku :roll: Quote
Teklunia Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 KUMPELka napisał(a):No właśnie...zamiast oko nacieszyć to trzeba czytać te wypociny ;) A dlaczego w łóżku :roll:a bo mnie jakies paskudztwo dopadlo i nie chce sie odczepic :placz: ale i tak sobie nie poleze, bo obowiazki domowe czekaja, a krasnoludki jakos mi nie pomagaja ;) Quote
KUMPELka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Teklunia napisał(a):a bo mnie jakies paskudztwo dopadlo i nie chce sie odczepic :placz: ale i tak sobie nie poleze, bo obowiazki domowe czekaja, a krasnoludki jakos mi nie pomagaja ;) Oj, to współczuję a krasnoludki do wymiany - paskudy :diabloti: Quote
Gosiek Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Witaj Małgosiu :p I znów Cię nie ma :-o ... spacerujesz i cieszysz się słonkiem przed weekendowymi deszczami? Quote
PIKA Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Malgosiu a Ty gdzie? :roll: PS Cie tak wciagnął :roll: Quote
mmbbaj Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 [quote name='PIKA']Malgosiu a Ty gdzie? :roll: PS Cie tak wciagnął :roll: Pika, dogo mnie doprowadzało do białej gorączki :angryy: musiałam czekać i czekać, a potem było database :angryy::angryy::angryy: więc się zabrałam za PSa :evil_lol: A teraz już mówię dobranoc i lecę z Bajankiem :multi:, który miał takie oto spotkanie ;) :lol: Quote
Teklunia Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='mmbbaj'] a zesz to!!! Bajan ma znajomosci wsrod naprawde grubych szych ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='mmbbaj']Pika, dogo mnie doprowadzało do białej gorączki :angryy: musiałam czekać i czekać, a potem było database :angryy::angryy::angryy: więc się zabrałam za PSa :evil_lol: A teraz już mówię dobranoc i lecę z Bajankiem :multi:, który miał takie oto spotkanie ;) :lol: o żesz ty :lol: :lol: :lol: hahaha :lol: :lol: :lol: no po prostu rewelka !! :klacz: Quote
an3czka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='mmbbaj']Pika, dogo mnie doprowadzało do białej gorączki :angryy: musiałam czekać i czekać, a potem było database :angryy::angryy::angryy: więc się zabrałam za PSa :evil_lol: A teraz już mówię dobranoc i lecę z Bajankiem :multi:, który miał takie oto spotkanie ;) :lol: Buahahahaha!!!:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Recommended Posts