agabass Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 mmbbaj napisał(a): jestem w szoku jakich Bajan ma znajomych :lol: super extra fotki prześliczne Quote
KUMPELka Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Alka napisał(a):Witamy wiosennie ! :multi: Oj, jak bardzo chciałabym żeby na dworze było tak słonecznie i kwiatowo :placz: cóż, muszę zadowolić się wiosną w internecie :cool3: Quote
Teklunia Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dzien dobry Gosiu :) Mamy WIOSNE!!!:multi: Quote
LAZY Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Rewelacyjne te rameczki i Bajanek w towarzystwie innych zwierzątek!:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Cześc Małgosiu, świetne połączenie Ozzulka z Bajankiem, przeróbeczki wychodzą Ci rewelacyjnie :loveu: Quote
KUMPELka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Witajcie, Dzisiaj prawdziwa wiosna przyszła - jest cudownie, pięknie i aż żyć się chce :multi: ...tylko w pracy żal siedzieć :roll: Gosiu teraz to poproszę wczesnowiosenne zdjęcia Bajanka w wiosennym słoneczku :p Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 cześć Małgosiu - gdzie sie podziewasz? Słoneczko dziś faktycznie cudnie swieci - nawet mrozu nie czuć na spacerku ;) Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 KUMPELka napisał(a):Witajcie, Dzisiaj prawdziwa wiosna przyszła - jest cudownie, pięknie i aż żyć się chce :multi: ...tylko w pracy żal siedzieć :roll: Gosiu teraz to poproszę wczesnowiosenne zdjęcia Bajanka w wiosennym słoneczku :p Gdzie ta wiosna? :angryy: w Wawce na takie zdjecia nie masz szans :angryy: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 PIKA napisał(a):Gdzie ta wiosna? :angryy: w Wawce na takie zdjecia nie masz szans :angryy::lol: to przyjedź do mnie :eviltong: Jest ślicznie - słoneczko przewspaniałe, trawki dużo już widać... codziennie więcej :cool3: Dziś co prawda znów był szron... a może szadź... ale i tak jest fajowo - no i krokusiki juz pączki mają... czekam aż skalniak się ze śniegu oczyści - pewnie pod spodem juz przebiśniegi są :multi: Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: to przyjedź do mnie :eviltong: Jest ślicznie - słoneczko przewspaniałe, trawki dużo już widać... codziennie więcej :cool3: Dziś co prawda znów był szron... a może szadź... ale i tak jest fajowo - no i krokusiki juz pączki mają... czekam aż skalniak się ze śniegu oczyści - pewnie pod spodem juz przebiśniegi są :multi: jestem teraz niedaleko Ciebie :evil_lol: no fakt slonce świeci, tylko....... no wlasnie ........ jak zrobisz zdjęcia to i tak minusowej temepratury na nich nie zobaczysz :angryy: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 PIKA napisał(a):jestem teraz niedaleko Ciebie :evil_lol: no fakt slonce świeci, tylko....... no wlasnie ........ jak zrobisz zdjęcia to i tak minusowej temepratury na nich nie zobaczysz :angryy:hahaha noi właśnie - mrozku na zdjęciach nie ma... no chyba ze na zdjątkach ze szronem ;) Gdzie niedaleko mnie? Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a): Gdzie niedaleko mnie? We Wlochach :evil_lol: bo Ty chyba we Wlochach mieszkasz, lubo w okolicach :evil_lol: Tylko ja blizej Krakowskiej :roll: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 PIKA napisał(a):We Wlochach :evil_lol: bo Ty chyba we Wlochach mieszkasz, lubo w okolicach :evil_lol: Tylko ja blizej Krakowskiej :roll: troszke dalej - w Ursusie... a moze wpadniesz na kawkę? :cool3: Quote
KUMPELka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dziweczyny, ja tu czegoś nie rozumiem :shake: ...mieszkacie obok siebie a u jednej słoneczko a u drugiej pochmurno :cool1: Może te Włochy to bardziej na południu :cool3: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 oj nie.... w tych bardziej na południu cieplusio już jest i słonka maja mnóstwo :mad: a u mnie to tak dziwnie jest.. nieraz niedaleko deszcz leje a u mnie słoneczko swieci :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a):troszke dalej - w Ursusie... a moze wpadniesz na kawkę? :cool3: W pracy jezdem :angryy: Kumpelka to nie jest kwestia braku slońca, ale slyszal kto, żeby na wiosnę bylo - 10 :angryy: Quote
mmbbaj Posted March 23, 2006 Author Posted March 23, 2006 Witajcie wszystkie dziewczyny :multi: Faktycznie słońce dziś piękne, ale chyba .....zimno :cool1: I ponoć tak zimno będzie nadal :angryy: Mimo to życzę wam miłego dnia :p Gosiu - nie było mnie między innymi dlatego, że dogo mnie wkurzyło :angryy: Ślimaczyło się strasznie i oczekiwania na wejście były bardzo długie więc miałam dość :p Ale miło mi, że zauważyłaś moją nieobecność :lol: Daga i LAZY - dziękuję za pochwały, cieszę się bardzo, że się podoba :lol: Kumpelka - zdjęć nie będzie bo na spacer nie zabieram aparatu! I tak mam kieszenie powypychane :p Pika - a od kiedy ty mieszkasz we Włochach? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: PS. i znowu dogo ślimaczy się potwornie :angryy::angryy::angryy: nawet emotki prawie się nie ruszają! Ja nie wiem, czy to tylko u mnie czy u innych też :roll: Quote
Moniś Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 mmbbaj napisał(a):Witajcie wszystkie dziewczyny :multi: Faktycznie słońce dziś piękne, ale chyba .....zimno :cool1: I ponoć tak zimno będzie nadal :angryy: Mimo to życzę wam miłego dnia :p Witaj Gosiu :multi: U nas piękne słońce i +4 stopnie :lol: Wszystko fajnie, tylko śniegu tona :shake: Miłego dnia! :multi: Quote
Gosiek Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 PIKA napisał(a): W pracy jezdem :angryy: szkoda :roll:... ale może kiedyś wpadniesz. Gosiu... dogo się ostatnio stale slimaczy i naprawdę trzeba mieć anielską cierpliwość :angryy: a ja dziś z aparacikiem byłam na porannym spacerku :lol: zafascynowało mnei oszronione zielsko :lol: Quote
KUMPELka Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gosiek napisał(a): ...a ja dziś z aparacikiem byłam na porannym spacerku :lol: zafascynowało mnei oszronione zielsko :lol: Gosiu - tylko brać przykład a kieszeni tak nie wypychaj bo nam Bajanek przytyje :evil_lol: Słyszałam, że w przyszłym tygodniu ma być nawet +20 stopni - oby :multi: Tylko wyglądać krokusów i przebiśniegów :loveu: Quote
Alicja Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 WITAJ MAŁGOSIU !!!!!!!!!! dziś dotarłam , bo wczoraj to wszelki ruchy na dogo doprowadzały mnie do szewskiej choroby :angryy: Dziś z kolei zniknęła Ozzulkowa metryczka , za chorobe nie wiem czy ZNOWU komuś przeszkadzało jak ostatni banerek , czy coś przez ten serwer:cool3:/ bo stronka tickercentral z której mam metryczkę działa bez problemu :cool1:/, poza tym emotki mają czkawkę . Quote
Recommended Posts