Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

Teklunia napisał(a):
ale wytresowany pies :lol:
ale tej ostatniej komendy to chyba nie ucza na szkoleniach? :hmmmm:

my z Tenkiem tez sie nauczylismy sztuczki i na haslo "nosek w nosek" dotykamy sie noskami :)

My go tego wcale nie uczyliśmy, jakoś tak sam się nauczył :lol: I to nie jest żadna komenda! Dajemy mu prawo wyboru, jeśli nie chce dać buzi, to nie ;) I czasem robi to tak od niechcenia, a czasem "wyciska" siarczystego buziaka! Oczywiście mnie całuje chętniej niż Marka, ale to chyba oczywiste :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu - sto lat dla Bajana ! Śliczne te Wasze wspólne zdjecia ! No i Wacuś - CUDO ... :loveu:

Haniu, dzięki :buzi: i miło, że wpadłaś!

[quote name='PIKA']to buzi to z jezyczkiem? :oops:

No jasne :lol::lol::lol:

I witamy wszystkich i życzymy miłej niedzieli!!!!!!!!!!!!! :hand:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Małgosiu kochana , coś się ZAOPUŚCIŁAŚ ! Gdzie zdjęcia Bajana ? :roll: :roll: :roll:
[quote name='Pysia']No właśnie ? Gdzie ??

:lol::lol::lol:

No, to zdjątka z dzisiejszego spaceru, choć ich jakość niestety nie jest najlepsza :razz:

Posted

Witam wszystkich! :hand:

Dzisiaj wstałam bardzo wcześnie bo jechałam na badania i rano było piękne słońce!:lol: Myślałam, że już wiosna do nas zawitała, ale nie zdążyłam jeszcze wyjść z domu kiedy zaczęła się śnieżyca:crazyeye:No i pan Zalewski mówi, że nadal zima, zima, zima...:p

[quote name='Gosiek']

ale czemu Ty straszysz tak Bajanka?

No jak to czemu :roll:...koniecznie chciałam mieć tę "cudną" rękawiczkę znalezioną przez Bajanka ;) A tak poważnie, to staram się, zgodnie ze wskazówkami naszych miłych koleżanek, skupiać na sobie jak najwięcej uwagi Bajana, co wcale nie jest taką łatwą sprawą :p Na spacerze najchętniej by niuchał no i oczywiście inne pieski byłyby największą atrakcją!Staram się go zachęcać do zabawy więc np. rzucam się na jakiś "extra" patyczek albo plastikową butelkę, uciekam, podskakuję, chwalę się przed Bajanem...A on patrzy z miną " no, fajny, to sobie miej, ja poszukam innego":lol: Oczywiście nie zawsze tak jest, czasem się bawimy, ale to są takie krótkie sesje i Bajan znów wraca do "swoich zajęć", a ja od początku zaczynam z siebie robić idiotkę :krolik:Naprawdę, jak ktoś by z boku popatrzył to mógłby pomyśleć, że pies to całkiem normalny, ale pani...:stupid:

[quote name='madzia18sosnowiec']małgosiu widzę że nie tylko ja mojego głupolka na lince prowadzam na spacerki :cool3: :loveu:

Madziu, my na tej lince ćwiczymy komendy, uczymy się spacerować "jakby bez smyczy" no i bawimy się :lol: A wczoraj , na widok psa, Bajan tak wyrwał do przodu, że linka po prostu wyskoczyła mi z ręki, mimo, że byłam na to przygotowana i starałam się ją utrzymać! I ucieszyło mnie tylko to, że Bajan na komendę zawrócił :multi:

Posted

dzień doberek kochani !

Extra spacerowe foteczki.:multi: Możemy nie tylko zobaczyć Bajanka ,ale i Pańciostwo w"akcji".Widać,że humorki dopisywały.:loveu::loveu::loveu: