Lucy* Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Dzień dobry :multi: a mnie już od rana wita taki komunikat :angryy: The server is too busy at the moment. Please try again later.:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Masz to samo paskudztwo :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Gosiek Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='Alicja'] Dzień dobry :multi: a mnie już od rana wita taki komunikat :angryy: The server is too busy at the moment. Please try again later.:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: [quote name='Lucy*']Masz to samo paskudztwo :angryy: :angryy: :angryy:hahaha najpopularniejszy komunikat na DGM... ależ go nie lubię :mad::mad::mad: Quote
mmbbaj Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Malgosiu Jak tam ćwiczenia w PS-ie ? :p Nie ćwiczyłam! :lol: Dzisiaj była piękna pogoda i korzystaliśmy z niej z Bajankiem! Poszalał sobie z fajną sunią, nieco większą od niego i...pierwszy raz puściłam linkę :cool3: Tylko dlatego, że sunia nie oddala się za mocno, a Bajan nie oddalał się od suni ;) A swoją drogą to ta linka bardzo ładnie oddalała się razem z Bajanem, nie wiem jak miałabym ją nadeptywać gdyby (tfu, tfu) chciał oddalić się więcej :p Ale bawili się znakomicie!:multi: Quote
Sabina1 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='mmbbaj'] A swoją drogą to ta linka bardzo ładnie oddalała się razem z Bajanem, nie wiem jak miałabym ją nadeptywać gdyby (tfu, tfu) chciał oddalić się więcej :p Bo mnie sie zdaje, że tą pętlę na końcu trzeba założyc na stopę, wtedy ma się obie wolne ręce i pies się nie wyrwie. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Cześć Małgosiu :p [quote name='mmbbaj']N A swoją drogą to ta linka bardzo ładnie oddalała się razem z Bajanem, nie wiem jak miałabym ją nadeptywać gdyby (tfu, tfu) chciał oddalić się więcej :p hahaha no to mnie znów rozbawiłaś.. fajnie sie tak pośmiać z rana :lol::lol::lol::lol: wyobraziłam sobie jak lecisz za Bajankiem i próbujesz nadepnąć na linkę :lol::lol::lol::lol: Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Sabina1'] Bo mnie sie zdaje, że tą pętlę na końcu trzeba założyc na stopę, wtedy ma się obie wolne ręce i pies się nie wyrwie. :lol::lol::lol: Sabinko, spróbuj tak z Carusiem ;) Tylko wykorzystaj dopóki jest śnieg to będziesz miała kulig :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a ponieważ ręce będziesz miała wolne, to po drodze ulepisz bałwanka :grin::grin::grin:...:eviltong: Ja raz tą pętlę okręciłam sobie wokół ręki, wykorzystując rękaw kurtki, miałam ręce wolne i uznałam, że to świetny pomysł:cool3:..., ale jak Bajan się zerwał do biegu to mało brakowało, a zaorałabym nosem glebę, a jakim cudem ręka została na swoim miejscu to nie wiem :razz:...a wszystko działo się baaaaardzo szybko :evil_lol: [quote name='Gosiek'] hahaha no to mnie znów rozbawiłaś.. fajnie sie tak pośmiać z rana :lol::lol::lol::lol: wyobraziłam sobie jak lecisz za Bajankiem i próbujesz nadepnąć na linkę :lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol: , no ta linka to powinna mieć chyba ze 100 metrów, albo ja powinnam biegać szybciej od Bajana...:cool3: No i oczywiście dzień dobry dziewczynki :multi: Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Acha! Zapomniałam napisać, ale wczoraj Bajanek skończył [SIZE=5]18 miesięcy!!!:BIG: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Bajanku , wszystkiego najlepsiejszego , jeszcze pół roczku i urodzinki :multi::multi::multi: :BIG::BIG::BIG::BIG::BIG: [SIZE=2]Hi hi myślę ,że ja wyglądałabym podobnie orając glebę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KUMPELka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='mmbbaj']Acha! Zapomniałam napisać, ale wczoraj Bajanek skończył [SIZE=5]18 miesięcy!!!:BIG: I dopiero teraz piszesz :cool1: Bajanku duże pomiziania od Kumpelka :klacz: :sweetCyb: Quote
Gosiek Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 hahaha oj chciałabym to zobaczyć Alu jak orzesz ziemię :lol::lol::lol::lol: Bajaneczku - wieeelki buziak (niech pańcia przekaże) z okazji skończenia 18 miesiączków :BIG: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Dzien dobry :) Kochany Bajaneczku wkraczasz w doroslosc wielkimi krokami... Toz 18 miesiecy, to jak 18-stka :lol: Duze buzi dla Ciebie prosto w nochal :) Quote
Nugatowa Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Sto Lat Sto Lat !! :cunao: DROGI BAJANIE!! OFICJALNIE WZOSZE TOAST ZA BAJANA!! :BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday: :drinking: :drinking: :chlup: :chlup: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :pepsi: :pepsi: :laola: Quote
PIKA Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 To za zdrówko Bajanka :tort::new-bday::BIG::laola::cunao::drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::drinking::drinking::drinking: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 bajaneczku kochaniasty kulfoniastyyyyy :buzi: :laola: :laola: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
Alka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 to i ja wzniosę toaścik za 18 m-cy Bajanka. Bajanku- dużo zdrówka ! :drink1::drink1::drink1: :laola::laola: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u Małgosi imprezka ,rzecz to niesłychana ;) :cunao::knajpa::knajpa::knajpa::cunao::BIG: Bajanku 100lat Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 A ja trochę spóxniona :oops: :laola::laola: STO LAT, STO LAT NIECH ZYJE BAJANEK NAM STO LAT, STO LAT NIECH ZYJE BAJANEK NAM !!! :laola::laola: WSZYTSKIEGO NAJPSIEJSZEGO BAJANECZKU NASZ KOFANY :loveu: :laola::laola: :drink1::knajpa::drink1::knajpa: :drink1::knajpa: DOBRANOC :buzi: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='mmbbaj'] no tak... ze slicznego szczeniolka wyrosl piekny pies :loveu: Dobrej nocki :bye: Quote
mmbbaj Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Jesteście kochane!!!:loveu::loveu::loveu:, nie wiedziałam, że u nas taaaaaka imprezka! :lol: Za Bajanka! :drink1::drink1::drink1::drinka::cunao::BIG::tort::new-bday::knajpa::popcorn::beerchug::drinking::laola:..............:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts