Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Malgosiu

Jak tam ćwiczenia w PS-ie ? :p

Nie ćwiczyłam! :lol: Dzisiaj była piękna pogoda i korzystaliśmy z niej z Bajankiem! Poszalał sobie z fajną sunią, nieco większą od niego i...pierwszy raz puściłam linkę :cool3: Tylko dlatego, że sunia nie oddala się za mocno, a Bajan nie oddalał się od suni ;) A swoją drogą to ta linka bardzo ładnie oddalała się razem z Bajanem, nie wiem jak miałabym ją nadeptywać gdyby (tfu, tfu) chciał oddalić się więcej :p
Ale bawili się znakomicie!:multi:

Posted

[quote name='mmbbaj'] A swoją drogą to ta linka bardzo ładnie oddalała się razem z Bajanem, nie wiem jak miałabym ją nadeptywać gdyby (tfu, tfu) chciał oddalić się więcej :p

Bo mnie sie zdaje, że tą pętlę na końcu trzeba założyc na stopę, wtedy ma się obie wolne ręce i pies się nie wyrwie.
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć Małgosiu :p

[quote name='mmbbaj']N A swoją drogą to ta linka bardzo ładnie oddalała się razem z Bajanem, nie wiem jak miałabym ją nadeptywać gdyby (tfu, tfu) chciał oddalić się więcej :p hahaha no to mnie znów rozbawiłaś.. fajnie sie tak pośmiać z rana :lol::lol::lol::lol: wyobraziłam sobie jak lecisz za Bajankiem i próbujesz nadepnąć na linkę :lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Sabina1']
Bo mnie sie zdaje, że tą pętlę na końcu trzeba założyc na stopę, wtedy ma się obie wolne ręce i pies się nie wyrwie.

:lol::lol::lol: Sabinko, spróbuj tak z Carusiem ;) Tylko wykorzystaj dopóki jest śnieg to będziesz miała kulig :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a ponieważ ręce będziesz miała wolne, to po drodze ulepisz bałwanka :grin::grin::grin:...:eviltong: Ja raz tą pętlę okręciłam sobie wokół ręki, wykorzystując rękaw kurtki, miałam ręce wolne i uznałam, że to świetny pomysł:cool3:..., ale jak Bajan się zerwał do biegu to mało brakowało, a zaorałabym nosem glebę, a jakim cudem ręka została na swoim miejscu to nie wiem :razz:...a wszystko działo się baaaaardzo szybko :evil_lol:

[quote name='Gosiek']

hahaha no to mnie znów rozbawiłaś.. fajnie sie tak pośmiać z rana :lol::lol::lol::lol: wyobraziłam sobie jak lecisz za Bajankiem i próbujesz nadepnąć na linkę :lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: , no ta linka to powinna mieć chyba ze 100 metrów, albo ja powinnam biegać szybciej od Bajana...:cool3:

No i oczywiście dzień dobry dziewczynki :multi:

Posted

Bajanku , wszystkiego najlepsiejszego , jeszcze pół roczku i urodzinki :multi::multi::multi:

:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

[SIZE=2]Hi hi myślę ,że ja wyglądałabym podobnie orając glebę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Acha! Zapomniałam napisać, ale wczoraj Bajanek skończył [SIZE=5]18 miesięcy!!!:BIG:

I dopiero teraz piszesz :cool1:
Bajanku duże pomiziania od Kumpelka :klacz: :sweetCyb:

Posted

hahaha oj chciałabym to zobaczyć Alu jak orzesz ziemię :lol::lol::lol::lol:

Bajaneczku - wieeelki buziak (niech pańcia przekaże) z okazji skończenia 18 miesiączków
:BIG:

Posted

Sto Lat Sto Lat !! :cunao: DROGI BAJANIE!!
OFICJALNIE WZOSZE TOAST ZA BAJANA!!
:BIG: :BIG: :new-bday: :new-bday:

:drinking: :drinking: :chlup: :chlup: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :popcorn: :popcorn: :knajpa: :knajpa: :pepsi: :pepsi:

:laola:

Posted

To za zdrówko Bajanka :tort::new-bday::BIG::laola::cunao::drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::drinking::drinking::drinking:

Posted

to i ja wzniosę toaścik za 18 m-cy Bajanka.

Bajanku- dużo zdrówka !

:drink1::drink1::drink1:

:laola::laola:

:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking:

Posted

A ja trochę spóxniona :oops:

STO LAT, STO LAT NIECH ZYJE BAJANEK NAM
STO LAT, STO LAT NIECH ZYJE BAJANEK NAM !!!
WSZYTSKIEGO NAJPSIEJSZEGO BAJANECZKU NASZ KOFANY :loveu:

:drink1::knajpa::drink1::knajpa: :drink1::knajpa:

DOBRANOC :buzi:

Posted

Jesteście kochane!!!:loveu::loveu::loveu:, nie wiedziałam, że u nas taaaaaka imprezka! :lol: Za Bajanka! :drink1::drink1::drink1::drinka::cunao::BIG::tort::new-bday::knajpa::popcorn::beerchug::drinking::laola:..............:multi::multi::multi: