an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='mmbbaj']I ja Cię witam! :lol: cieszę się bardzo, że do nas zaglądasz, a i ja właśnie odkryłam Twoją galerię! Masz cudnego psa z niesamowitymi minami! :evil_lol: Ależ dziękuję i wogóle wzajemnie, no...:oops: :lol: Quote
mmbbaj Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Ależ dziękuję i wogóle wzajemnie, no...:oops: :lol: :lol::lol::lol:....nooooooooooooooo! ;) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol:....nooooooooooooooo! ;) nooooooooooo, noooooooooo:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nie, żebym była monotematyczna...) Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dzień dobry Gosiu Będą dziś zdjecia Bajanka w promieniach słoneczka? miłej niedzieli Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jak Wy to robicie, ze psy w ten sposób spią z pluszakami? :hmmmm: Quote
Behemot Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol:...A mnie to zdjęcie przypomina tę scenę z filmu , kiedy Pan Wołodyjowski mówi do Baśki " Basiu..., a zechceszże mnie?" ;):evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Zaraz padnę!!! :roflt::roflt::roflt: Quote
kinga.l Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Śliczne ! Zapraszam do mojej galerii . Nowe zdjęcia :razz: Quote
mmbbaj Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Bajanek od rana wyglądał przez okno, dając do zrozumienia, że warto byłoby pójść na wspólny spacer na Forty Bema Wylądowaliśmy na Fortach Bema ale nikogo znajomego nie było widać Byłem czujny, ale nikogo nie można było wypatrzyć Szukałem znajomych tropów ale...:shake: Ćwiczyłem z panią różne komendy i na koniec jak panu już rozładowała się bateria w aparacie (po czterech zdjęciach :p), spotkaliśmy młodziutką „białą damę” rasy dog argentyński i... trochę poszaleliśmy :multi: czego nie zobaczycie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :mad::mad::mad:no kto nie załadował bateryjek :shake: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Uuuuu jak mozna nie naładować bateryjek :diabloti: dobrze ze chociaż te 4 zdjecia są i Bajanek na nich ślicznie wyszedł :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Gosiek']Uuuuu jak mozna nie naładować bateryjek :diabloti: Gosiu, no ja dokładnie to samo powiedziałam! :mad: Quote
Gosiek Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Gosiu, no ja dokładnie to samo powiedziałam! :mad:Ale.. ten błąd popełnia się raczej tylko raz.... potem profilaktycznie za każdym razem sie pamięta o sprawdzeniu :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Bajanek od rana wyglądał przez okno, dając do zrozumienia, że warto byłoby pójść na wspólny spacer na Forty Bema Wylądowaliśmy na Fortach Bema ale nikogo znajomego nie było widać Byłem czujny, ale nikogo nie można było wypatrzyć Szukałem znajomych tropów ale...:shake: Ćwiczyłem z panią różne komendy i na koniec jak panu już rozładowała się bateria w aparacie (po czterech zdjęciach :p), spotkaliśmy młodziutką „białą damę” rasy dog argentyński i... trochę poszaleliśmy :multi: czego nie zobaczycie :evil_lol: a zapasowe ???? nie mieliście zapasowych??? :-( Quote
mmbbaj Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='aga1215']a zapasowe ???? nie mieliście zapasowych??? :-( No niestety :shake: To jest akumulator li-lon, po naładowaniu starcza na długo, ale przegapiliśmy :roll: Quote
agabass Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 no i co na tych fortach ciekawego sie dzi działo co wypatrzykiscie Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Malgosia a o ktorej byliście na Fortach? :lol: Quote
mmbbaj Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='agabass']no i co na tych fortach ciekawego sie dzi działo co wypatrzykiscie na początku w ogóle byliśmy sami, nie licząc dzieci na sankach! No to poćwiczyliśmy z Bajanem, ale on wydawał się rozczarowany, że nie ma piesków i ciągle się rozglądał! :lol: Potem była dziewczyna z sunią półroczną doga argentyńskiego i z nią pobawił się Bajan! [quote name='PIKA']Malgosia a o ktorej byliście na Fortach? :lol: byliśmy przed 13-tą i jakąś godzinę! :lol: Quote
mmbbaj Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 A oto smutna historia misia...:placz: tego ślicznego misia...:loveu: dostałem pół godziny temu :multi: natychmiast się nim zaopiekowałem :cool3: szybko pozbyłem się noska... pracuję nad oczkiem... i udało się! cdn. Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 :shake:ale sadysta :crazyeye:czego ty go Małgosiu uczysz :crazyeye::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 pracuję nad nim nadal...:p drugie oczko...mamy, że tak powiem z głowy... ale...połknąłem je...:roll: kocham tego misia :loveu: w czapeczce mu za gorąco i w ogóle...jest za gruby! No! teraz wygląda dobrze!;) Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='mmbbaj'] w czapeczce mu za gorąco i w ogóle...jest za gruby! No! teraz wygląda dobrze!;) Bajan jest doprawdy bardzo...hmmm... troskliwy :roll: ;) Quote
mmbbaj Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:ale sadysta :crazyeye:czego ty go Małgosiu uczysz :crazyeye::evil_lol: Alu, nie znasz się :p Bajan pracuje nad nowym wizerunkiem misia! I jest samoukiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia']Bajan jest doprawdy bardzo...hmmm... troskliwy :roll: ;) Tak! :lol: i bardzo zaangażowany :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Bajam wisazysta misiow :crazyeye: :diabloti: Ja na fortach bylam później ;) Quote
Recommended Posts