Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='mmbbaj']I ja Cię witam! :lol: cieszę się bardzo, że do nas zaglądasz, a i ja właśnie odkryłam Twoją galerię! Masz cudnego psa z niesamowitymi minami! :evil_lol:
Ależ dziękuję i wogóle wzajemnie, no...:oops: :lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']:lol:...A mnie to zdjęcie przypomina tę scenę z filmu , kiedy Pan Wołodyjowski mówi do Baśki " Basiu..., a zechceszże mnie?" ;):evil_lol:

:roflt::roflt::roflt:
Zaraz padnę!!! :roflt::roflt::roflt:

Posted

Bajanek od rana wyglądał przez okno, dając do zrozumienia, że warto byłoby pójść na wspólny spacer na Forty Bema

Wylądowaliśmy na Fortach Bema ale nikogo znajomego nie było widać

Byłem czujny, ale nikogo nie można było wypatrzyć

Szukałem znajomych tropów ale...:shake:

Ćwiczyłem z panią różne komendy i na koniec jak panu już rozładowała się bateria w aparacie (po czterech zdjęciach :p), spotkaliśmy młodziutką „białą damę” rasy dog argentyński i... trochę poszaleliśmy :multi: czego nie zobaczycie :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Gosiu, no ja dokładnie to samo powiedziałam! :mad:Ale.. ten błąd popełnia się raczej tylko raz.... potem profilaktycznie za każdym razem sie pamięta o sprawdzeniu :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Bajanek od rana wyglądał przez okno, dając do zrozumienia, że warto byłoby pójść na wspólny spacer na Forty Bema

Wylądowaliśmy na Fortach Bema ale nikogo znajomego nie było widać

Byłem czujny, ale nikogo nie można było wypatrzyć

Szukałem znajomych tropów ale...:shake:

Ćwiczyłem z panią różne komendy i na koniec jak panu już rozładowała się bateria w aparacie (po czterech zdjęciach :p), spotkaliśmy młodziutką „białą damę” rasy dog argentyński i... trochę poszaleliśmy :multi: czego nie zobaczycie :evil_lol:

a zapasowe ???? nie mieliście zapasowych??? :-(

Posted

[quote name='aga1215']a zapasowe ???? nie mieliście zapasowych??? :-(

No niestety :shake: To jest akumulator li-lon, po naładowaniu starcza na długo, ale przegapiliśmy :roll:

Posted

[quote name='agabass']no i co na tych fortach ciekawego sie dzi działo co wypatrzykiscie

na początku w ogóle byliśmy sami, nie licząc dzieci na sankach! No to poćwiczyliśmy z Bajanem, ale on wydawał się rozczarowany, że nie ma piesków i ciągle się rozglądał! :lol: Potem była dziewczyna z sunią półroczną doga argentyńskiego i z nią pobawił się Bajan!

[quote name='PIKA']Malgosia a o ktorej byliście na Fortach? :lol:

byliśmy przed 13-tą i jakąś godzinę! :lol:

Posted

A oto smutna historia misia...:placz:

tego ślicznego misia...:loveu:

dostałem pół godziny temu :multi:

natychmiast się nim zaopiekowałem :cool3:

szybko pozbyłem się noska...

pracuję nad oczkiem...

i udało się!

cdn.

Posted

pracuję nad nim nadal...:p

drugie oczko...mamy, że tak powiem z głowy...

ale...połknąłem je...:roll:

kocham tego misia :loveu:

w czapeczce mu za gorąco i w ogóle...jest za gruby!

No! teraz wygląda dobrze!;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:ale sadysta :crazyeye:czego ty go Małgosiu uczysz :crazyeye::evil_lol:

Alu, nie znasz się :p Bajan pracuje nad nowym wizerunkiem misia! I jest samoukiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: