Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Oooooooo ! BAJAN - FRUSTRACIK ! :roll: :roll: :roll: Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Hmmmmm...Frustracja jest powodem do agresji a wszystko ma podłoze seksualne...Hmmmmmmmmmmm.... Quote
mmbbaj Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 myślę...:cool1: ale śmieszne! :evil_lol: co by tu zrobić...:razz: już wiem :p Spaaaaaaaaaaaaaać...:seeyeah: Quote
Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='mmbbaj'] Spaaaaaaaaaaaaaać...:seeyeah: Popieram, Bajanku, Popieram ! Ale nie będziemy pluli . Wcale ! :cool3: Quote
Pysia Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Wyglada chłopak jakby jakieświelkie odkrycie zrobił i jest zdziwiony że to takie proste ;) Quote
aga1215 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 PIKA napisał(a):No paszczę ma nie powiem :evil_lol: a w paszczy ząbeczki - bielutkie :lol: Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 aga1215 napisał(a):a w paszczy ząbeczki - bielutkie :lol:Małgosiu zdradź tajemnicę ;) Elmex czy Aquafresh :cool1: Quote
Lucy* Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu zdradź tajemnicę ;) Elmex czy Aquafresh :cool1: CoregaTabs :roflt: :roflt: ;) (żarcik) Quote
Alicja Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Lucy*']CoregaTabs :roflt: :roflt: ;) (żarcik) :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='mmbbaj'] Spaaaaaaaaaaaaaać...:seeyeah: jaaaaki rozkoszny zieeeeeeeeeeeeeeeeeeew :loveu: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='mmbbaj']Spaaaaaaaaaaaaaać...:seeyeah: Nie "Spaaaaać", tylko "podziwiajcie moje piękne białe zębulki":eviltong: . Chwali się, normalnie chwali!:loveu: Witam w Waszej galerii. W końcu tu dotarłam:p :Rose: Quote
Pysia Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Dzień dobry :p Życzę wszystkim miłego weekendu i udanych fotek. Zębiska ma piękniutkie i bielutkie :multi: No i jest taki fotogeniczny :multi: :loveu: Quote
Alka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='Pysia'] Wyglada chłopak jakby jakieświelkie odkrycie zrobił i jest zdziwiony że to takie proste ;) hahaha dokładnie , "dla mnie to drobnostka " :loveu::loveu::loveu: Quote
Behemot Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='mmbbaj'] Ale słodziak! :loveu: Quote
Gosiek Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Małgosiu - wspaniałe foteczki ale ta na sobotę jak znalazł.... od razu humorek sie poprawia jak sie widzi tak roześmianego Bajanka Quote
mmbbaj Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 A to jest ostatni "ukochany" misio...Bajanek nadał mu pewne cechy anonimowości...:cool1: Zdjęcia zrobione zostały w pierwszym dniu pobytu misia :cool3: ... Bajanek nadal go kocha :loveu: Quote
mmbbaj Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Pysia'] Wyglada chłopak jakby jakieświelkie odkrycie zrobił i jest zdziwiony że to takie proste ;) :lol:...A mnie to zdjęcie przypomina tę scenę z filmu , kiedy Pan Wołodyjowski mówi do Baśki " Basiu..., a zechceszże mnie?" ;):evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='mmbbaj']A to jest ostatni "ukochany" misio...Bajanek nadał mu pewne cechy anonimowości...:cool1: Zdjęcia zrobione zostały w pierwszym dniu pobytu misia :cool3: ... Bajanek nadal go kocha :loveu: Małgosiu , jakieś kiepskiej jakości macie w Wawce te zabawki , wasza kaczusia , teraz Misio , pan Maup u Szpilki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='mmbbaj']A to jest ostatni "ukochany" misio...Bajanek nadał mu pewne cechy anonimowości...:cool1: Zdjęcia zrobione zostały w pierwszym dniu pobytu misia :cool3: ... Bajanek nadal go kocha :loveu: Wszystko ładnie, pięknie, tylko o co chodzi z tym, że najpierw trzeba troszkę zmasakrować misia, żeby potem móc z nim zasnąć?:eviltong: Quote
mmbbaj Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , jakieś kiepskiej jakości macie w Wawce te zabawki , wasza kaczusia , teraz Misio , pan Maup u Szpilki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oooooooooo! Alu, tego było więcej :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Wszystko ładnie, pięknie, tylko o co chodzi z tym, że najpierw trzeba troszkę zmasakrować misia, żeby potem móc z nim zasnąć?:eviltong: No jak to! Trzeba mu nadać cechy własności i poznać jego wnętrze...:roll: :lol: Quote
mmbbaj Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Witam w Waszej galerii. W końcu tu dotarłam:p :Rose: I ja Cię witam! :lol: cieszę się bardzo, że do nas zaglądasz, a i ja właśnie odkryłam Twoją galerię! Masz cudnego psa z niesamowitymi minami! :evil_lol: Quote
Recommended Posts