Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmbbaj']Spaaaaaaaaaaaaaać...:seeyeah:

Nie "Spaaaaać", tylko "podziwiajcie moje piękne białe zębulki":eviltong: .
Chwali się, normalnie chwali!:loveu:

Witam w Waszej galerii. W końcu tu dotarłam:p :Rose:

Posted

Dzień dobry :p Życzę wszystkim miłego weekendu i udanych fotek.
Zębiska ma piękniutkie i bielutkie :multi: No i jest taki fotogeniczny :multi: :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']
Wyglada chłopak jakby jakieświelkie odkrycie zrobił i jest zdziwiony że to takie proste ;)

hahaha dokładnie , "dla mnie to drobnostka " :loveu::loveu::loveu:

Posted

A to jest ostatni "ukochany" misio...Bajanek nadał mu pewne cechy anonimowości...:cool1: Zdjęcia zrobione zostały w pierwszym dniu pobytu misia :cool3: ...

Bajanek nadal go kocha :loveu:

Posted

[quote name='Pysia']
Wyglada chłopak jakby jakieświelkie odkrycie zrobił i jest zdziwiony że to takie proste ;)

:lol:...A mnie to zdjęcie przypomina tę scenę z filmu , kiedy Pan Wołodyjowski mówi do Baśki " Basiu..., a zechceszże mnie?" ;):evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']A to jest ostatni "ukochany" misio...Bajanek nadał mu pewne cechy anonimowości...:cool1: Zdjęcia zrobione zostały w pierwszym dniu pobytu misia :cool3: ...

Małgosiu , jakieś kiepskiej jakości macie w Wawce te zabawki , wasza kaczusia , teraz Misio , pan Maup u Szpilki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']A to jest ostatni "ukochany" misio...Bajanek nadał mu pewne cechy anonimowości...:cool1: Zdjęcia zrobione zostały w pierwszym dniu pobytu misia :cool3: ...

Wszystko ładnie, pięknie, tylko o co chodzi z tym, że najpierw trzeba troszkę zmasakrować misia, żeby potem móc z nim zasnąć?:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , jakieś kiepskiej jakości macie w Wawce te zabawki , wasza kaczusia , teraz Misio , pan Maup u Szpilki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oooooooooo! Alu, tego było więcej :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Wszystko ładnie, pięknie, tylko o co chodzi z tym, że najpierw trzeba troszkę zmasakrować misia, żeby potem móc z nim zasnąć?:eviltong:

No jak to! Trzeba mu nadać cechy własności i poznać jego wnętrze...:roll: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Witam w Waszej galerii. W końcu tu dotarłam:p :Rose:

I ja Cię witam! :lol: cieszę się bardzo, że do nas zaglądasz, a i ja właśnie odkryłam Twoją galerię! Masz cudnego psa z niesamowitymi minami! :evil_lol: