mmbbaj Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:nowa Kaczusia :evil_lol: No wiesz teraz kaczusie na topie;) Ta nowa już też sponiewierana :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Bawimy się?...:lol: Następny oddech Kaczuchy ?:evil_lol: Albo ostatni :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Bawimy się?...:lol: qrcze Bajanku :oops: jak Ty mi się podobasz :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='mmbbaj']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no proszę nowe talenta ;) Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='mmbbaj']Bawimy się?...:lol: O mój śliczny miłośniku kaczuszek !!! :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 19, 2006 Author Posted January 19, 2006 Gabryjella napisał(a):Ja bym z tą kaczką uważała, bo to może zostać uznane za prowokacje:razz: No coś ty... Gabriela :roll:, a masz kogoś konkretnego na myśli? :crazyeye: Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Gosiek napisał(a)::lol: to dobrze bo już zaczęłam myśleć ze mam zwidy ;):lol::lol: A śnieżek w Wawce wg stacji meteo ma poprószyć do 6 rano :multi: a ja teraz bylam na dworzu i NIC nie pada :roll: za to mnie zamrozilo na sopel :angryy: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 PIKA napisał(a):a ja teraz bylam na dworzu i NIC nie pada :roll: za to mnie zamrozilo na sopel :angryy:zrób fotkę , będzie fajny sopelek ;) Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):zrób fotkę , będzie fajny sopelek ;) niby jak mam sama siebie ufocić jak mam lapki zamarzniete :roll: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 PIKA napisał(a):niby jak mam sama siebie ufocić jak mam lapki zamarzniete :roll:no poproś kogoś coby cię obfocił :p Quote
PIKA Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no poproś kogoś coby cię obfocił :p Saba nie umie :shake: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 A Małgosia i Bajan JUŻ POSZLI SPAĆ .... Wstyd, Małgosiu ! Wieczór taki młody ...:roll: Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Ponoć Pika w ciązy a Wy każecie jej spu sie obfacać:evil_lol: Juz się po galerii rozniosło :evil_lol: Zaraz wstawie w ZKwP ;) Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 halo, halo Małgosiu byłaś już na dworku? Tragicznie zimno i jeszcze jakiś wiaterek próbuje wiać :placz: Brrrr zamarzam Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='Gosiek']halo, halo Małgosiu byłaś już na dworku? Tragicznie zimno i jeszcze jakiś wiaterek próbuje wiać :placz: Brrrr zamarzam Witaj Gosiu!:multi: Byłam już, niestety bo zimno okrutnie! Musiałam jednak jechać na badania więc dodatkowo jeszcze wyszłam na ten dziki mróz na czczo!:placz:Nadrobiłam, też niestety:roll: - po powrocie bo zjadłam aż 2 bułki!:diabloti: a miałam się odchudzać!:placz:I teraz znowu sobie obiecuję odchudzanie :cool3: Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 A z czego masz się niby odchudzać? Nie widzę by to było niezbędne :crazyeye: Ja powinnam.. lato się zbliża :roll: Chyba wkońcu trzeba sie zawziąć:roll: Quote
Sabina1 Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Nadrobiłam, też niestety:roll: - po powrocie bo zjadłam aż 2 bułki!:diabloti: Matko swięta, ja zawsze zjadam 2 bułki i nie tylko :diabloti: I zawsze podziwiałam twoja figure małgosiu :lol: Nie jedz 2 buł. bo będziesz wygladać tak jak ja :placz: :placz: :placz: Quote
Pysia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 A ja bym chciała przytyć i zjadam 3 bułki ...No i jem bez przerwy i nic :( Kocham jeść i nie tyję a ze 3 do 5 kg by mi się przydało :placz: To niesprawiedliwe :placz: Quote
Teklunia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Pysia napisał(a):A ja bym chciała przytyć i zjadam 3 bułki ...No i jem bez przerwy i nic :( Kocham jeść i nie tyję a ze 3 do 5 kg by mi się przydało :placz: To niesprawiedliwe :placz: Pysia, nie denerwuj ludzi!!!:angryy: To co piszesz, to jest dopiero niesprawiedliwe ;) Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='Gosiek']A z czego masz się niby odchudzać? Nie widzę by to było niezbędne :crazyeye: Może jeszcze nie jest niezbędne, ale wskazane :razz: [quote name='Gosiek'] Ja powinnam.. lato się zbliża :roll: A tego nie wiem :roll: ja ciebie Gosiu nie widziałam :shake: [quote name='Sabina1']Matko swięta, ja zawsze zjadam 2 bułki i nie tylko :diabloti: I zawsze podziwiałam twoja figure małgosiu :lol: Nie jedz 2 buł. bo będziesz wygladać tak jak ja :placz: :placz: :placz: Nie strasz Sabina!:evil_lol: A tak na poważnie to ja zwykle na śniadanie kawa i :sg168: dopiero pózniej jestem gotowa coś "przetrącić";) Jednak ostatnio leki, które biorę na tarczycę i przytyły mnie i zrobiły mi apetyt:angryy: Muszę nad tym zapanować...od jutra!:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 20, 2006 Author Posted January 20, 2006 [quote name='Teklunia']Pysia, nie denerwuj ludzi!!!:angryy: To co piszesz, to jest dopiero niesprawiedliwe ;) Pysiu! mogę się tylko pod tym podpisać!:p Quote
Pysia Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='mmbbaj']Pysiu! mogę się tylko pod tym podpisać!:p No co? My z Waszką ciągle ubolewamy nad niesprawiedliwością:evil_lol: Pewnie Zmorka 1 teżubolewa ....;) Zmorka 2 problemów na razie nie ma ;) Quote
Gosiek Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 [quote name='Teklunia']Pysia, nie denerwuj ludzi!!!:angryy: To co piszesz, to jest dopiero niesprawiedliwe ;)baaaardzo niesprawiedliwe, baaardzo :angryy: [quote name='mmbbaj'] A tego nie wiem :roll: ja ciebie Gosiu nie widziałam :shake:Bo ja siebie na zdjeciach nie lubię pokazywać :oops: A przynajmneij nie w całosci :oops: Quote
Recommended Posts