Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gabryjella napisał(a):
Ja bym z tą kaczką uważała, bo to może zostać uznane za prowokacje:razz:

No coś ty... Gabriela :roll:, a masz kogoś konkretnego na myśli? :crazyeye:

Posted

Gosiek napisał(a):
:lol: to dobrze bo już zaczęłam myśleć ze mam zwidy ;):lol::lol:
A śnieżek w Wawce wg stacji meteo ma poprószyć do 6 rano :multi:

a ja teraz bylam na dworzu i NIC nie pada :roll: za to mnie zamrozilo na sopel :angryy:

Posted

[quote name='Gosiek']halo, halo
Małgosiu byłaś już na dworku?
Tragicznie zimno i jeszcze jakiś wiaterek próbuje wiać :placz:
Brrrr zamarzam

Witaj Gosiu!:multi: Byłam już, niestety bo zimno okrutnie! Musiałam jednak jechać na badania więc dodatkowo jeszcze wyszłam na ten dziki mróz na czczo!:placz:Nadrobiłam, też niestety:roll: - po powrocie bo zjadłam aż 2 bułki!:diabloti: a miałam się odchudzać!:placz:I teraz znowu sobie obiecuję odchudzanie :cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):
Nadrobiłam, też niestety:roll: - po powrocie bo zjadłam aż 2 bułki!:diabloti:

Matko swięta, ja zawsze zjadam 2 bułki i nie tylko :diabloti: I zawsze podziwiałam twoja figure małgosiu :lol: Nie jedz 2 buł. bo będziesz wygladać tak jak ja :placz: :placz: :placz:

Posted

A ja bym chciała przytyć i zjadam 3 bułki ...No i jem bez przerwy i nic :( Kocham jeść i nie tyję a ze 3 do 5 kg by mi się przydało :placz: To niesprawiedliwe :placz:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja bym chciała przytyć i zjadam 3 bułki ...No i jem bez przerwy i nic :( Kocham jeść i nie tyję a ze 3 do 5 kg by mi się przydało :placz: To niesprawiedliwe :placz:

Pysia, nie denerwuj ludzi!!!:angryy:
To co piszesz, to jest dopiero niesprawiedliwe ;)

Posted

[quote name='Gosiek']A z czego masz się niby odchudzać? Nie widzę by to było niezbędne :crazyeye:

Może jeszcze nie jest niezbędne, ale wskazane :razz:
[quote name='Gosiek'] Ja powinnam.. lato się zbliża :roll:

A tego nie wiem :roll: ja ciebie Gosiu nie widziałam :shake:

[quote name='Sabina1']Matko swięta, ja zawsze zjadam 2 bułki i nie tylko :diabloti: I zawsze podziwiałam twoja figure małgosiu :lol: Nie jedz 2 buł. bo będziesz wygladać tak jak ja :placz: :placz: :placz:

Nie strasz Sabina!:evil_lol: A tak na poważnie to ja zwykle na śniadanie kawa i :sg168: dopiero pózniej jestem gotowa coś "przetrącić";) Jednak ostatnio leki, które biorę na tarczycę i przytyły mnie i zrobiły mi apetyt:angryy: Muszę nad tym zapanować...od jutra!:evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Pysiu! mogę się tylko pod tym podpisać!:p
No co? My z Waszką ciągle ubolewamy nad niesprawiedliwością:evil_lol: Pewnie Zmorka 1 teżubolewa ....;) Zmorka 2 problemów na razie nie ma ;)

Posted

[quote name='Teklunia']Pysia, nie denerwuj ludzi!!!:angryy:
To co piszesz, to jest dopiero niesprawiedliwe ;)baaaardzo niesprawiedliwe, baaardzo :angryy:

[quote name='mmbbaj']

A tego nie wiem :roll: ja ciebie Gosiu nie widziałam :shake:Bo ja siebie na zdjeciach nie lubię pokazywać :oops:
A przynajmneij nie w całosci :oops: