Sabina1 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Jaki wspaniały tropiciel:multi: :loveu: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :loveu::loveu::loveu:Bajan się zakoffał :loveu::loveu::loveu: Quote
Sabina1 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 No Bajanku, trzeba przyznać, że masz bardzo dobry gust :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Sabina1 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='mmbbaj'] I ogarze głaskanie łapeczką i obejmowanie za szyjkę......on chce z nią chodzić. Quote
Hanna R. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Małgosiu, ładnie sobie Bajanek poczyna ... :klacz: :klacz: :klacz: Quote
mmbbaj Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Maga100']A my dziś widzieliśmy Bajana! :multi: Ale oddalilismy się, bo obok kręciła się sunia weimarka i Leon od razu się nastroszył na rywala :mad: Obaj się nastroszyli! ;) Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Ale Bajanek se śliczną dziewczyne poderwal :multi: Quote
mmbbaj Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 PIKA napisał(a):Ale Bajanek se śliczną dziewczyne poderwal :multi: Noooo!:lol: Śliczna, w tym samym wieku co on i ma na imię Sara! Quote
Gosiek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Cześć Małgosiu... a ja wciąż nadrabiam topiki :oops: Widzę że Bajanek rozświergolony przy koleżance :razz::loveu: Fajnie razem wyglądają i po fotach przypuszczam ze super też sie dogadują i wspólnie hasają? Co do powiadomień na maila - ja odznaczyłam (tak jak podaje to PIKA) i nie mam absolutnie żadnych powiadomień :evil_lol: - całe szczęście Miłego dzioneczka Wam życzę - mroźno dziś ale chyba bedzie ładnie :p Quote
KUMPELka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Małgosiu, ładnie sobie Bajanek poczyna ... :klacz: :klacz: :klacz: No no - oko to kobitek to on ma :cool3: Śliczna koleżanka a Bajanek przy niej taki potulny :evil_lol: Quote
agabass Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Bajan jaki kochaś i to jeszcze na fortach szaleje super fotki Quote
Lucy* Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jeeeee :loveu: :loveu: LOVE STORY :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Sabina1, Alicja, Alka, Haniu, Gosiu, Kumpelko, agabass, Lucy* dziękuję Wam, że tu zaglądacie :buzi:, bardzo mi miło czytać wasze sympatyczne komentarze!:Cool!: Co do Bajana to wczoraj był przeszczęśliwy na Fortach, a piękną Sarą zachwycony :lol: Nic więc dziwnego, że kiedy zjawiła się Maga z Leonem, poczuł się zaniepokojony, że może utracić wzgędy pięknej panny, która na dodatek jest tuż przed...;) Kiedy przyszło nam wracać do domu był prawdziwie rozdarty pomiędzy nami, a nią...z tendencją na nią :diabloti: Byliśmy bardzo zadowoleni z tego spotkania bo wcześniej spotkane pieski - czarna sunia i golden właśnie kończyły spacer i szły do domu, dlatego tak mało zdjątek. Quote
mmbbaj Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 No to na specjalne zamówienie, dla Ciebie Sabinko: zdjęcia pazurków Bajanka po dzisiejszym obcinaniu :lol: Niestety "model" był niecierpliwy i "okropnie zajęty" więc niechętny do współpracy, nóżek nie chciał pokazać;) Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='mmbbaj']No to na specjalne zamówienie, dla Ciebie Sabinko: zdjęcia pazurków Bajanka po dzisiejszym obcinaniu :lol: Niestety "model" był niecierpliwy i "okropnie zajęty" więc niechętny do współpracy, nóżek nie chciał pokazać;) :cool1:to ja sie nie dziwię ze takie suczki na niego lecą , solarium , pedikir , manikir / po polsku piszę :diabloti:/:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:to ja sie nie dziwię ze takie suczki na niego lecą , solarium , pedikir , manikir / po polsku piszę :diabloti:/:evil_lol: Noooooooooo! Pracuje się na ten image :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iv Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Bajanek ma ladny kolor pazurkow.;) Niczym francuski manicure:lol: Quote
Sabina1 Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Bajaneczku ,piekny wzorzec. To ja teraz sobie to wydrukuję i z tym pójdę do weta, zeby widział jak wyglądają eleganckie pazurki i nie wykręcał sie , ze pies sam zetrze. Pokażę, jak wyglada prezentacja konkurencji. :lol: Quote
Lucy* Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 O qurcze :crazyeye: to chyba moje gorzej wyglądają :niewiem: :hmmmm: :lol: Quote
Alka Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Śliczniasta z nich para !:loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Nioooo pazurki wzorcowe :crazyeye: Teraz Bajankowi żadna sunia się nie oprze :evil_lol: Quote
Recommended Posts