Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maga100']A my dziś widzieliśmy Bajana! :multi: Ale oddalilismy się, bo obok kręciła się sunia weimarka i Leon od razu się nastroszył na rywala :mad:

Obaj się nastroszyli! ;)

Posted

Cześć Małgosiu... a ja wciąż nadrabiam topiki :oops:
Widzę że Bajanek rozświergolony przy koleżance :razz::loveu:
Fajnie razem wyglądają i po fotach przypuszczam ze super też sie dogadują i wspólnie hasają?

Co do powiadomień na maila - ja odznaczyłam (tak jak podaje to PIKA) i nie mam absolutnie żadnych powiadomień :evil_lol: - całe szczęście

Miłego dzioneczka Wam życzę - mroźno dziś ale chyba bedzie ładnie :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']

Małgosiu, ładnie sobie Bajanek poczyna ... :klacz: :klacz: :klacz:

No no - oko to kobitek to on ma :cool3: Śliczna koleżanka a Bajanek przy niej taki potulny :evil_lol:

Posted

Sabina1, Alicja, Alka, Haniu, Gosiu, Kumpelko, agabass, Lucy* dziękuję Wam, że tu zaglądacie :buzi:, bardzo mi miło czytać wasze sympatyczne komentarze!:Cool!: Co do Bajana to wczoraj był przeszczęśliwy na Fortach, a piękną Sarą zachwycony :lol: Nic więc dziwnego, że kiedy zjawiła się Maga z Leonem, poczuł się zaniepokojony, że może utracić wzgędy pięknej panny, która na dodatek jest tuż przed...;) Kiedy przyszło nam wracać do domu był prawdziwie rozdarty pomiędzy nami, a nią...z tendencją na nią :diabloti: Byliśmy bardzo zadowoleni z tego spotkania bo wcześniej spotkane pieski - czarna sunia i golden właśnie kończyły spacer i szły do domu, dlatego tak mało zdjątek.

Posted

No to na specjalne zamówienie, dla Ciebie Sabinko: zdjęcia pazurków Bajanka po dzisiejszym obcinaniu :lol: Niestety "model" był niecierpliwy i "okropnie zajęty" więc niechętny do współpracy, nóżek nie chciał pokazać;)

Posted

[quote name='mmbbaj']No to na specjalne zamówienie, dla Ciebie Sabinko: zdjęcia pazurków Bajanka po dzisiejszym obcinaniu :lol: Niestety "model" był niecierpliwy i "okropnie zajęty" więc niechętny do współpracy, nóżek nie chciał pokazać;)

:cool1:to ja sie nie dziwię ze takie suczki na niego lecą , solarium , pedikir , manikir / po polsku piszę :diabloti:/:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:to ja sie nie dziwię ze takie suczki na niego lecą , solarium , pedikir , manikir / po polsku piszę :diabloti:/:evil_lol:

Noooooooooo! Pracuje się na ten image :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bajaneczku ,piekny wzorzec. To ja teraz sobie to wydrukuję i z tym pójdę do weta, zeby widział jak wyglądają eleganckie pazurki i nie wykręcał sie , ze pies sam zetrze. Pokażę, jak wyglada prezentacja konkurencji. :lol: