mmbbaj Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='aga1215']Gosiu - jakby zabrakło ;) :multi: :drink1::BIG: O! dzięki Aga!:evil_lol: Tylko cosik ciemno w tej...piwniczce?:candle: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']MAŁGOSIU za 1000 post :Cool!::Cool!::Cool!: :B-fly::B-fly::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::B-fly::B-fly: :Cool!::Cool!::Cool!::drink1::drink1::drink1::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):no reszta chyba szusuje na lodzie :lol: :drink1::drink1::drink1: ale już wrocila :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] :stupid: Hanka zwariowała :mad: Quote
aga1215 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] a tera pora na Gezia :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Haniu :mad: wstaw swoją fotkę czy ty przypadkiem nie masz na główce bereciku :crazyeye: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='aga1215']a tera pora na Gezia :multi: :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a nie na BAJANKA :razz: Quote
aga1215 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a nie na BAJANKA :razz: pewnie, że Bajanka :oops: mi się juz topiki pokręciły :oops: :angryy: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='aga1215']pewnie, że Bajanka :oops: mi się juz topiki pokręciły :oops: :angryy: A MÓWIŁAM !!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
aga1215 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A MÓWIŁAM !!!!! :diabloti: :diabloti: :diabloti: nic nie mówiłaś :mad: Cie nie było :angryy: poleciałas wczoraj robić Geziowi ramki :crazyeye: BTW - gdzie ta skrzywiona emotka - jak czegoś potrzeba to tego nigdy nie ma :angryy: :motz::nerwy: Quote
Hanna R. Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='aga1215']nic nie mówiłaś :mad: Cie nie było :angryy: poleciałas wczoraj robić Geziowi ramki :crazyeye: Każdy widzi, CO CHCE WIDZIEĆ ! :shake: Mówiłam, że tylko krok do uzależnienia ! A ramek nie zrobiłam - bo nie wiem JAK :oops: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] Trafiłam do Stowarzyszenia AA ??:-o Quote
Hanna R. Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Pysia']Trafiłam do Stowarzyszenia AA ??:-o [SIZE=4]Oui ! Naturellement ! :diabloti: Quote
Lucy* Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Witajcie... ja w Stowarzyszeniu tylko przechodem :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=4]Oui ! Naturellement ! :diabloti: To może przydamy się na coś? Mamy już za sobą ze Zmoreczką sesje dogoterapeutyczne w takim Stowarzyszeniu ;) Podobno dogoterapia tutaj też moze pomóc :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Pysia']To może przydamy się na coś? Mamy już za sobą ze Zmoreczką sesje dogoterapeutyczne w takim Stowarzyszeniu ;) Podobno dogoterapia tutaj też moze pomóc :evil_lol: NO TAK ! ALE JA SADZĘ, ŻE DŁUGO W TRZEŹWOŚCI TO TOWARZYSTWO NIE WYTRWA ... Mimo dobrych chęci - czasami :lol: Quote
mmbbaj Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Kochani! Czy ktoś może pomóc - jak to odznaczyć w panelu użytkownika, żeby nie przychodziły "tonami" powiadamiacze na skrzynkę pocztową. Pisałem w tej sprawie do admina, ale nie odpowiedział, a problem jest duży zwłaszcza, że skrzynka służy też do ważniejszych spraw. Z góry dziękuję.!!!! Quote
Sabina1 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Wiesz Małgosiu, tu chyba tak jest, że jak już w jakimś temacie napiszesz, to powiadomienia przychodza , czy masz subskrypcję, czy nie. Ja bym załozyła nowe konto i adres tego konta podała w profilu, tam by tylko przychodziły powiadomienia, które mogłabyś hurtem kasować. To jest typowa porada "Kowalskiego", ale ja jestem lajkonik w kompie. Moze ktos poradzi. Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 mmbbaj wejdź - w Panel uzytkownika - nastepnie Edycja Opcji (z lewej strony ekranu) - i tam jest Domyslny tryb powiadamiania o postach - wchodziw w okienko wyboru - zazaczasz Baz powiadomienia na email (pisownia oryginalna slowa "bez" :lol: ) - na samym dole klikasz zapisz zmiany Konsekwencja tego będzie, ze nie bedziesz dostawala ŻADNYCH POWIADOMIEŃ Z ŻADNEGO TOPIKU Jeżeli Ci zalezy na jakims topiku (np swoim) to w opcji watku mozesz sobie zaznaczyc, ze chcesz z danego topiku dostawac maile, ale jeżeli jest to topik popularny to znów bedziesz dostawala te maile stadami ;) Tu masz topik techniczny o nowym forum http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18978 tez się tam mozesz poskrazyc, ale to nie wiele da, bo tam jest więcej skażących się na ten problem ;) Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :multi: Bajanek luzem , super , no i już zdrowy :multi: Quote
Maga100 Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 A my dziś widzieliśmy Bajana! :multi: Ale oddalilismy się, bo obok kręciła się sunia weimarka i Leon od razu się nastroszył na rywala :mad: Quote
Recommended Posts