PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 mmbbaj napisał(a):jak to również?:roll: ........te co chodzą "po czym innym" to chyba policyjne są:cool3: Ogary rowniez tropią jeszcze nie rannego zwierza ;) Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):Ogary rowniez tropią jeszcze nie rannego zwierza ;)to może Hanię wytropiłby Bajanek , bo ja ją wytropiłam na PwP i znów zginęła :angryy: Quote
Hanna R. Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 No cóż Bajanku, twoja pani zajmuje sie ZAZDRASZCZANIEM zamiast zająć się tobą... Mój ty biedaku ... :loveu: Quote
KUMPELka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 No dobra,:roll: ile można czekać - 5 dni chyba wystarczy :mad: Gdzie jesteście Małgosiu i Bajanku :placz: Quote
Alka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='KUMPELka']No dobra,:roll: ile można czekać - 5 dni chyba wystarczy :mad: Gdzie jesteście Małgosiu i Bajanku :placz: hop, hop, Małgosiu, wracaj do nas ! Quote
dbsst Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , gdzie jesteś :shake: Małgosia pewnie zapadla w sen zimowy :( bo chyba sie nie oduzaleznila :shake: :cool1: Quote
mmbbaj Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Alu, Alicjo, Debe :lol: dzięki, że o nas pamiętacie!:buzi: Teraz nie mogłam znalezć naszego topicu :-? :lol: Quote
Alka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Małgosia się znalazła ! Super!:multi::multi::multi: Co słychać u Was? Jak Bajanek? Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='mmbbaj']odcinek 3 wrrrrrrrrrrr............. nie oddam!!! moja kaczusia... gdzie jest łebek...??? skończę z nią! Co Wy opowiadacie !! Ja tu widzę że kaczusi łebek urwał pancio a nie psiak :mad: Trzyma dowód nawet w ręce :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='KUMPELka']No dobra,:roll: ile można czekać - 5 dni chyba wystarczy :mad: Gdzie jesteście Małgosiu i Bajanku :placz: Magda kochana!:calus: jesteśmy!:lol: 5 dni mówisz?:roll:, nie wiedziałam, że tak długo!widać jednak nie jestem uzależniona:cool3: musiałam nadrobić trochę zaległości i nie miałam zbyt wiele czasu na dogo. A Bajanek ma się dobrze, wczoraj odebrałam wyniki powtórkowego badania i jest OK!Zastanawiam się czy teraz jest jakiś okres "powszechnej cieczki" u suczek?;) bo na spacerach ciągle mam takie wrażenie, Bajan po prostu zawą****e się w takich miejscach i jest baaaardzo zaabsorbowany! Śnieg mamy paskudny bo najpierw się zaczął rozpuszczać, a potem przyszedł mróz więc zamarzł i teraz jest ostry, twardy, zle się po nim chodzi. Jest tak ostry, że pościerał mi farbę z butów więc pomyśl jak się chodzi psiakom :roll: Niestety nie robiłam ostatnio zdjęć Bajankowi, ale on przy takiej pogodzie to w domu sporo śpi, a na spacer jest mi niewygodnie brać aparat. A tak apropos...to ja bardzo dawno Kumpla nie widziałam :nono: Co ty na to?:mad: Quote
mmbbaj Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Alka']Małgosia się znalazła ! Super!:multi::multi::multi: Co słychać u Was? Jak Bajanek? Ależ jestem, jestem:lol: Nawet już zaglądałam do waszej galeryjki! Ty wiesz Alu, że czas zupełnie jakoś inaczej płynie jak się nie siedzi na dogo?:cool3: A Bajanek OK, tfu,tfu na psa urok!:lol: Quote
mmbbaj Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Pysia']Co Wy opowiadacie !! Ja tu widzę że kaczusi łebek urwał pancio a nie psiak :mad: Trzyma dowód nawet w ręce :evil_lol: No prawda Pysiu? Bajanek to by nigdy, przenigdy :shake: to pańcio taki okrutny jest:angryy: (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) ale sobie posty nabijam...:oops: Quote
Pysia Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='mmbbaj']No prawda Pysiu? Bajanek to by nigdy, przenigdy :shake: to pańcio taki okrutny jest:angryy: (:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) ale sobie posty nabijam...:oops: Pewnie :lol: Przecieżto wyraźnie widać:evil_lol: Quote
KUMPELka Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='mmbbaj']Magda kochana!:calus: jesteśmy!:lol: 5 dni mówisz?:roll:, nie wiedziałam, że tak długo!widać jednak nie jestem uzależniona:cool3: ... A tak apropos...to ja bardzo dawno Kumpla nie widziałam :nono: Co ty na to?:mad: To chyba dobrze Małgosiu, że uzależniona nie jesteś :cool3: lepiej w te chłodne zimowe dni poszukac sobie inne przyjemniejsze uzależnienia :oops: :razz: W sprawie Kumpla to nowych zdjęć ma dużo ale brakuje nam czasu żeby je powklejać :roll: Postaram się to nadrobić tym bardziej, że Kumpel ma nowego kolegę w rodzinie - Setera irlandzkiego. Rodzice go zaadoptowali - niewiadomo czy ktoś psa wyrzucił, czy poprostu uciekł. Piec nie ma czipa i tatuażu, ogłoszenia wisiały przez 4 tygodnie i nic. Więc chyba już w rodzinie zostanie :multi: Wczoraj byliśmy poznawać psiaki i po godzinnym tarmoszeniu chyba się dogadalli i będzie dobrze. Jak tylko nadaży się okazja to porobię zdjęcia wspólnej zabawy. Pozdrawiam, Magda. Quote
mmbbaj Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 Sprzed niedawnej chwili...:lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
mmbbaj Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 :angryy::angryy::angryy: ja za tą dogomanią nie nadążam! czemu mi takie małe zdjęcia wyszły???:mad: robiłam jak zawsze:roll: Quote
Alicja Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 :loveu: ale sielanka ;) / chyba dziś wszyscy tak mieli :lol:/ Quote
mmbbaj Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']może za bardzo pomniejszyłaś :roll: ale robiłam tak jak zawsze :placz::placz::placz: Quote
Iv Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 wazne, ze serce widac na nich wielkie:iloveyou: Quote
mmbbaj Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 [quote name='Iv']wazne, ze serce widac na nich wielkie:iloveyou: Iv, ale ja wściekła jestem, że są takie małe, a ja nie wiem dlaczego :errrr: :angryy: Quote
PIKA Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 [quote name='mmbbaj']ale robiłam tak jak zawsze :placz::placz::placz: No moze robilas tak jak zawsze, ale inna wartośc wpisalaś :lol: Quote
Recommended Posts