Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Łepek w łaskawości swojej pochowałam do śmieci:roll:, a korpusik...taki już nie całkiem kompletny :roll:.........leży na środku pokoju:mdleje: jak mogłaś :placz: :placz: :placz: Quote
mmbbaj Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']jak mogłaś :placz: :placz: :placz: Alu, ona to miała zapisane w gwiazdach!:-P Taki jest los każdej kaczusi :roll:... Quote
LAZY Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Alu, ona to miała zapisane w gwiazdach!:-P Taki jest los każdej kaczusi :roll:... No ja nie wiem czy to tak napewno jest z tymi kaczusiami...:roll: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 LAZY napisał(a):No ja nie wiem czy to tak napewno jest z tymi kaczusiami...:roll:Lazy ale to jakoś optymistycznie zabrzmiało ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Znowu wywalało mnie z dogo, ale się nie dałam!:mad: A więc!... Następnie, panowie, zmęczeni swą brutalną zabawą, która zakończyła się unicestwieniem biednej kaczki :cool1: udali się na "zasłużony odpoczynek":roll:..................:sleep2: :lol::lol::lol: THE END:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='LAZY']No ja nie wiem czy to tak napewno jest z tymi kaczusiami...:roll: [quote name='Alicjarydzewska']Lazy ale to jakoś optymistycznie zabrzmiało ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje kochane, ale o czym wy tak tutaj?:roll:...............:eek2: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 haha mój też zawsze do pana sie pcha i uwielbia spac w nogach :lol: :lol: Słodki Bajanek i Pan :lol: Quote
mmbbaj Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Słodki Bajanek i Pan :lol: Dagusiu, czy mam rozumieć, że pan też jest słodki?:lol:;) Quote
asher Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 Hahaha, mam wrażenie, że Bajanowi jest zdecydowanie wygodniej :lol: Quote
Iv Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 No i mamy w galerii morderce:ekmm: ( nic nie widzialam, nic nie slyszalam, nic nie napisalam):rolleyes: Quote
mmbbaj Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='asher']Hahaha, mam wrażenie, że Bajanowi jest zdecydowanie wygodniej :lol: I dokładnie tak jest!:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted January 5, 2006 Author Posted January 5, 2006 [quote name='Iv']No i mamy w galerii morderce:ekmm: ( nic nie widzialam, nic nie slyszalam, nic nie napisalam):rolleyes: No! I mordercą jest pan Bajana:cool1: Quote
Alicja Posted January 5, 2006 Posted January 5, 2006 [quote name='mmbbaj']Moje kochane, ale o czym wy tak tutaj?:roll:...............:eek2: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::oops: o kaczuszkach :razz: :evil_lol: Quote
KUMPELka Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Gosiu - strasznie się cieszę,:multi: że Bajanek nie ma pasożytów :mad: A zdjęcia z unicestwienia biednej kaczusi superowe :razz: Quote
aga1215 Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 przeca Bajanek to pies myśliwski - to co miał zrobić z kaczusią, no co? ;) :multi: Quote
Gosiek Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Hihi ale fajna historyjka :multi: A Bajanek chciał mieć kaczusie wyłącznie dla siebie i zawzięcie ja wyrywał.. teraz biedak ma martwą kaczkę bez łepka - faaajna taka kaczka :loveu: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 aga1215 napisał(a):przeca Bajanek to pies myśliwski - to co miał zrobić z kaczusią, no co? ;) :multi: :hmmmm: ale to tropowiec :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='PIKA']:hmmmm: ale to tropowiec :evil_lol:a może TRuPOWIEC:evil_lol: Quote
PIKA Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a może TRuPOWIEC:evil_lol: a tez :evil_lol: bo równiez psy idące "po farbie" :evil_lol: Quote
LAZY Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):a tez :evil_lol: bo równiez psy idące "po farbie" :evil_lol: :crazyeye:Toz to przerazajace...:placz::eviltong: Quote
mmbbaj Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 PIKA napisał(a):a tez :evil_lol: bo równiez psy idące "po farbie" :evil_lol: jak to również?:roll: ........te co chodzą "po czym innym" to chyba policyjne są:cool3: Quote
asher Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 Eee? A nie ma takich, które odszukują i wystawiają jeszcze niepostrzelonego zwierza? :hmmmm: Quote
mmbbaj Posted January 6, 2006 Author Posted January 6, 2006 asher napisał(a):Eee? A nie ma takich, które odszukują i wystawiają jeszcze niepostrzelonego zwierza? :hmmmm: Nie poluję więc się nie znam na myślistwie! Bajan był na takich tropowych zajęciach i szedł "po farbie" Na twoje pytanie mogłaby ci odpowiedzieć Hania z topicu "moje maluchy";) Quote
dbsst Posted January 6, 2006 Posted January 6, 2006 mmbbaj napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:odebraliśmy wyniki! pasożytów i lamblii nie ma! Na wszelki wypadek zanieśliśmy do powtórzenia świeżutką, jeszcze parującą próbkę!:lol::bigcool: siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupel :multi: :kciuki: :cool2: Quote
Recommended Posts