Hanna R. Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 No tak, tak ! Małgosiu - to Cię absolutnie tłumaczy z dobrego humoru !!! :D A to jest świetne 8) Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='Alka'] ,no super !!! Małgosiu, gratuluje ! za aparacik [quote name='HankaRupczewska']No tak, tak ! Małgosiu - to Cię absolutnie tłumaczy z dobrego humoru !!! :D Alu, Haniu.................dzięki! Quote
Alka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='HankaRupczewska']No tak, tak ! Małgosiu - to Cię absolutnie tłumaczy z dobrego humoru !!! :D A to jest świetne 8) rewelacja!!! Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']hmmm jeden aparat rozgryzł Bajan a teraz WY :( , U was w domu panują dziwne obyczaje :wink: :lol: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='Alicjarydzewska'] Małgosiu jaki modelik 8) Kodak EasyShare Z7590...................10xZOOM :P, a i jeszcze dostaliśmy do niego suuuuper torbę! :DSUPER , też go oglądałam , ale w końcu jak znaleźliśmy się w sklepie to okazało się , że Kodak był w innym :lol: :lol: .Ale aparacik jest super :wink: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='Alka'][quote name='HankaRupczewska']No tak, tak ! Małgosiu - to Cię absolutnie tłumaczy z dobrego humoru !!! :D A to jest świetne 8) rewelacja!!! To niestety nie ja taka zdolna jestem tylko mój mąż! :D Quote
Sabina1 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Gratuluje Małgosiu!!!!!!!!!!!!! Ile bajan będzie miał teraz zdjęć !!!!!!!!!!!!!!! Cieszę sie razem z Wami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Gosiek Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Och, wyobrażam sobie Gosiu Twoją radość 8) Bardzo, bardzo sie cieszę - a aparacik... hmmmm moze HAPPY? skoro wprowadził Cię w tak radosny nastrój? :wink: No to teraz tak: proszę szybko rozgryźć podstawowe funkcje i porobić Bajankowi ( i nie tylko ) zdjątka... a potem wczytaj się w instrukcję i ćwicz do upadłego...... akumulatorka oczywiście :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 wow, Mmbbaj, to będziesz teraz wymiatać tym aparatem na fortach :wink: Razem z Dbsst 8) Mój biedny Stefanek :( Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 No to wklejam na początek "próbki" z naszego nowego aparata! :lol: Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='mmbbaj'] świetne :klacz: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] świetne :klacz: To MOJE! :lol: , mam nadzieję, że będą lepsze! Na razie korzystamy z funkcji automatycznego ustawiania. Marek studiuje instrukcję, a ja...sprzątanie :lol: , ale jak się dorwę... :wink: 8) :lol: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='Maga100']wow, Mmbbaj, to będziesz teraz wymiatać tym aparatem na fortach :wink: Razem z Dbsst 8) Mój biedny Stefanek :( Maga! Ty ze Stefanem robisz bardzo piękne zdjęcia! :P Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='mmbbaj'] Maga! Ty ze Stefanem robisz bardzo piękne zdjęcia! :P :-? :-? :-? :-? Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 O Bajanek i Małgosia w Nowym obiektywie 8) Brawo :angel: Quote
anetta Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Swietne!!! za nowy aparacik :drinking: : :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
asher Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Mina Bajana wyraźnie pokazuje co sądzi o byciu modelem... :evilbat: Mmbbaj, na waszym miejscu dobrze bym pilnowała nowego aparatu :evilbat: :wink: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='asher']Mina Bajana wyraźnie pokazuje co sądzi o byciu modelem... :evilbat: Mmbbaj, na waszym miejscu dobrze bym pilnowała nowego aparatu :evilbat: :wink: Asher :boom: !!! [quote name='anetta']Swietne!!! za nowy aparacik :drinking: : :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Dzięki Anetta :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ...!!! Quote
Alka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 mmbbaj, "pierwsze próby" świetne ! :klacz: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):O Bajanek i Małgosia w Nowym obiektywie 8) Brawo :angel: Alka napisał(a):mmbbaj, "pierwsze próby" świetne ! :klacz: :lol: i zamerzamy się doskonalić! :wink: Quote
asher Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 No dobra, dobra, Waszka mi zakupiła kabelek, humor mi się poprawił, więc będę już miła :lol: Za nowy aparacik :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Malgosiu gratuluje nabytku :laola: [quote name='Maga100']:-? :-? :-? :-? Taaa Maga, my się eraz nie mamy z czym pokazywac :puppydog: Nie mogę zrobić pietrowego cytatu :-o, wyskakuje mi tylko ostatni autor :-o asher skąd wzięłas fijolecik? :-o Ja nie mam :cry: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 I BARDZO DOBRZE ! Te piętrowe cytaty to dla mnie była zmora. Wydawały mi sie nieporządne. I miałam wrażenie, że że dyskutant idzie po najmniejszej linii oporu . Bardzo ich nie lubiłam ... Przepraszam za niepoprawność i niepolityczność ...:puppydog: Quote
Gosiek Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Małgosiu - suuuper. Bardzo sie cieszę na pglądanie kolejnych zdjątek - a ustawienia automatyczne nie są przecież złe ;) Haniu - wiesz co? Ja też nie lubiłam za bardzo tych piętrowych cyatatów - trzeba było się nieźle wczytywać zeby znaleść kto co napisał ;) :> Quote
PIKA Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 [quote name='HankaRupczewska']I BARDZO DOBRZE ! Te piętrowe cytaty to dla mnie była zmora. Wydawały mi sie nieporządne. I miałam wrażenie, że że dyskutant idzie po najmniejszej linii oporu . Bardzo ich nie lubiłam ... Przepraszam za niepoprawność i niepolityczność ...:puppydog: Ja rozumiem, ale teraz zacytowałam Magę a bez poprzedniej wypowiedzi to cokolwiek nie wiadomo o co chodzi, szczególnie jak pzregapie na przyklad 5 stron i zacytuje sobie coś z tej np. 5 od końca :sg168: Quote
Recommended Posts