Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alka'] ,no super !!!

Małgosiu, gratuluje !

za aparacik

[quote name='HankaRupczewska']No tak, tak ! Małgosiu - to Cię absolutnie tłumaczy z dobrego humoru !!! :D

Alu, Haniu.................dzięki!

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No tak, tak ! Małgosiu - to Cię absolutnie tłumaczy z dobrego humoru !!! :D

A to jest świetne
8)

rewelacja!!!

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']hmmm jeden aparat rozgryzł Bajan a teraz WY :( , U was w domu panują dziwne obyczaje :wink: :lol: :lol:

:roflt: :roflt: :roflt:
[quote name='Alicjarydzewska'] Małgosiu jaki modelik 8)

Kodak EasyShare Z7590...................10xZOOM :P, a i jeszcze dostaliśmy do niego suuuuper torbę! :DSUPER , też go oglądałam , ale w końcu jak znaleźliśmy się w sklepie to okazało się , że Kodak był w innym :lol: :lol: .Ale aparacik jest super :wink:

Posted

[quote name='Alka'][quote name='HankaRupczewska']No tak, tak ! Małgosiu - to Cię absolutnie tłumaczy z dobrego humoru !!! :D

A to jest świetne
8)

rewelacja!!!

To niestety nie ja taka zdolna jestem tylko mój mąż! :D

Posted

Och, wyobrażam sobie Gosiu Twoją radość 8)
Bardzo, bardzo sie cieszę - a aparacik... hmmmm moze HAPPY? skoro wprowadził Cię w tak radosny nastrój? :wink:

No to teraz tak:
proszę szybko rozgryźć podstawowe funkcje i porobić Bajankowi ( i nie tylko ) zdjątka... a potem wczytaj się w instrukcję i ćwicz do upadłego...... akumulatorka oczywiście :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj']

świetne :klacz:

To MOJE! :lol: , mam nadzieję, że będą lepsze! Na razie korzystamy z funkcji automatycznego ustawiania. Marek studiuje instrukcję, a ja...sprzątanie :lol: , ale jak się dorwę... :wink: 8) :lol:

Posted

[quote name='Maga100']wow, Mmbbaj, to będziesz teraz wymiatać tym aparatem na fortach :wink:
Razem z Dbsst 8)
Mój biedny Stefanek :(

Maga! Ty ze Stefanem robisz bardzo piękne zdjęcia! :P

Posted

[quote name='asher']

Mina Bajana wyraźnie pokazuje co sądzi o byciu modelem... :evilbat: Mmbbaj, na waszym miejscu dobrze bym pilnowała nowego aparatu :evilbat:
:wink:

Asher :boom: !!!

[quote name='anetta']Swietne!!! za nowy aparacik :drinking: : :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Dzięki Anetta :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ...!!!

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
O Bajanek i Małgosia w Nowym obiektywie 8) Brawo :angel:

Alka napisał(a):
mmbbaj, "pierwsze próby" świetne ! :klacz:

:lol: i zamerzamy się doskonalić! :wink:

Posted

Malgosiu gratuluje nabytku :laola:

[quote name='Maga100']:-? :-? :-? :-? Taaa Maga, my się eraz nie mamy z czym pokazywac :puppydog:

Nie mogę zrobić pietrowego cytatu :-o, wyskakuje mi tylko ostatni autor :-o

asher
skąd wzięłas fijolecik? :-o Ja nie mam :cry:

Posted

I BARDZO DOBRZE ! Te piętrowe cytaty to dla mnie była zmora. Wydawały mi sie nieporządne. I miałam wrażenie, że że dyskutant idzie po najmniejszej linii oporu . Bardzo ich nie lubiłam ... Przepraszam za niepoprawność i niepolityczność ...:puppydog:

Posted

Małgosiu - suuuper.
Bardzo sie cieszę na pglądanie kolejnych zdjątek - a ustawienia automatyczne nie są przecież złe ;)

Haniu - wiesz co? Ja też nie lubiłam za bardzo tych piętrowych cyatatów - trzeba było się nieźle wczytywać zeby znaleść kto co napisał ;)
:>

Posted

[quote name='HankaRupczewska']I BARDZO DOBRZE ! Te piętrowe cytaty to dla mnie była zmora. Wydawały mi sie nieporządne. I miałam wrażenie, że że dyskutant idzie po najmniejszej linii oporu . Bardzo ich nie lubiłam ... Przepraszam za niepoprawność i niepolityczność ...:puppydog:
Ja rozumiem, ale teraz zacytowałam Magę a bez poprzedniej wypowiedzi to cokolwiek nie wiadomo o co chodzi, szczególnie jak pzregapie na przyklad 5 stron i zacytuje sobie coś z tej np. 5 od końca :sg168: