Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Maga100 napisał(a):
Każdy pies jest na swój sposób dziwolągiem :wink:
No i masz, jednym krótkim zdaniem zdetronizowała mi boorki :bigcry:

Asher, nie ma szans 8) Twoje boorki są wzorem dziwolągów 8)

Posted

[quote name='Maga100']Mmbbaj świetne :D

Maga, a ty masz śliczny banerek :ylsuper: :D

[quote name='Alicjarydzewska']No prosze , Bajanka nie było a on tu sobie zwiedza świat i wszechświat 8) :wink:

bo mu się okropnie pogoda u nas nie podoba :evilbat:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :No i kto zgadnie z czego ja się tak cieszę?!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

aparat?

TaaaaaaaaaaaaaaaaaK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :No i kto zgadnie z czego ja się tak cieszę?!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

aparat?

TaaaaaaaaaaaaaaaaaK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: suuuuuper

Posted

[quote name='Gosiek'][quote name='mmbbaj'][quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :No i kto zgadnie z czego ja się tak cieszę?!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

aparat?

TaaaaaaaaaaaaaaaaaK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: suuuuuper

:laola: HURRRA

Posted

[quote name='Gosiek'] suuuuuper

Gosiu,strasznie się cieszę!!!leży sobie, a ja nie mogę uwierzyć :lol: jek wróci mąż z pracy będziemy go rozgryzać! :lol:

Posted

[quote name='Maga100']zgadła, zgadłam 8)
Gratulacje, kiedy nastapi ten moment?
:drinking:

Maga, ON już jest w domu, leży na stole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Posted

O nieeeeeeeeeeee!!!! Zostałam sama jedna bezcyfrówkowa!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz:
Małgosiu, bardzo, bardzo się cieszę, że masz aparat :( Naprawdę :cry: :cry: :cry:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='asher']
Małgosiu, bardzo, bardzo się cieszę, że masz aparat :( Naprawdę :cry: :cry: :cry:

No widzę! :evilbat: :lol: :lol: :lol:Cała moja nadzieja w Bajanie :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher']

No widzę! :evilbat: :lol: :lol: :lol:Cała moja nadzieja w Bajanie :evilbat: :evilbat: :evilbat:

O NIE!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='mmbbaj'][quote name='Gosiek'] suuuuuper

Gosiu,strasznie się cieszę!!!leży sobie, a ja nie mogę uwierzyć :lol: jek wróci mąż z pracy będziemy go rozgryzać! :lol: hmmm jeden aparat rozgryzł Bajan a teraz WY :( , U was w domu panują dziwne obyczaje :wink: :lol: :lol:
Małgosiu jaki modelik 8)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']hmmm jeden aparat rozgryzł Bajan a teraz WY :( , U was w domu panują dziwne obyczaje :wink: :lol: :lol:

:roflt: :roflt: :roflt:
[quote name='Alicjarydzewska'] Małgosiu jaki modelik 8)

Kodak EasyShare Z7590...................10xZOOM :P, a i jeszcze dostaliśmy do niego suuuuper torbę! :D

Posted

,no super !!!

Małgosiu, gratuluje !

za aparacik

O nieeeeeeeeeeee!!!! Zostałam sama jedna bezcyfrówkowa!!!!!!!!!!!

asher, jeszcze ja zostałam :cry: