asher Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Maga100 napisał(a):Każdy pies jest na swój sposób dziwolągiem :wink: No i masz, jednym krótkim zdaniem zdetronizowała mi boorki :bigcry: Quote
Maga100 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 asher napisał(a):Maga100 napisał(a):Każdy pies jest na swój sposób dziwolągiem :wink: No i masz, jednym krótkim zdaniem zdetronizowała mi boorki :bigcry: Asher, nie ma szans 8) Twoje boorki są wzorem dziwolągów 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Alicjarydzewska']:wink: Bajanek w czapeczce -Miodzio :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: :angel: cudny :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 No prosze , Bajanka nie było a on tu sobie zwiedza świat i wszechświat 8) :wink: Quote
mmbbaj Posted December 15, 2005 Author Posted December 15, 2005 [quote name='Maga100']Mmbbaj świetne :D Maga, a ty masz śliczny banerek :ylsuper: :D [quote name='Alicjarydzewska']No prosze , Bajanka nie było a on tu sobie zwiedza świat i wszechświat 8) :wink: bo mu się okropnie pogoda u nas nie podoba :evilbat: Quote
Maga100 Posted December 15, 2005 Posted December 15, 2005 [quote name='mmbbaj'] Maga, a ty masz śliczny banerek :ylsuper: :D Teściowa Leona zrobiła 8) Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :No i kto zgadnie z czego ja się tak cieszę?!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 Bajanek-podróżnik cudny :loveu: bardzo mi się podoba 8) a z czego się tak Małgosiu cieszysz? Chyba nie z pogody co? Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='mmbbaj'] :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :No i kto zgadnie z czego ja się tak cieszę?!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: aparat? Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :No i kto zgadnie z czego ja się tak cieszę?!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: aparat? TaaaaaaaaaaaaaaaaaK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Gosiek Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :No i kto zgadnie z czego ja się tak cieszę?!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: aparat? TaaaaaaaaaaaaaaaaaK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: suuuuuper Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='Gosiek'][quote name='mmbbaj'][quote name='Maga100'][quote name='mmbbaj'] :angel: :angel: :angel: :multi: :multi: :multi: :B-fly: :No i kto zgadnie z czego ja się tak cieszę?!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: aparat? TaaaaaaaaaaaaaaaaaK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: suuuuuper :laola: HURRRA Quote
Maga100 Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 zgadła, zgadłam 8) Gratulacje, kiedy nastapi ten moment? :drinking: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='Gosiek'] suuuuuper Gosiu,strasznie się cieszę!!!leży sobie, a ja nie mogę uwierzyć :lol: jek wróci mąż z pracy będziemy go rozgryzać! :lol: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='Maga100']zgadła, zgadłam 8) Gratulacje, kiedy nastapi ten moment? :drinking: Maga, ON już jest w domu, leży na stole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Quote
asher Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 O nieeeeeeeeeeee!!!! Zostałam sama jedna bezcyfrówkowa!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: Małgosiu, bardzo, bardzo się cieszę, że masz aparat :( Naprawdę :cry: :cry: :cry: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 za nasz aparacik, ale jeszcze nie wiem jak będzie miał na imię... :angel: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='asher'] Małgosiu, bardzo, bardzo się cieszę, że masz aparat :( Naprawdę :cry: :cry: :cry: No widzę! :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='asher'] Małgosiu, bardzo, bardzo się cieszę, że masz aparat :( Naprawdę :cry: :cry: :cry: No widzę! :evilbat: :lol: :lol: :lol:Cała moja nadzieja w Bajanie :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='asher'][quote name='mmbbaj'][quote name='asher'] Małgosiu, bardzo, bardzo się cieszę, że masz aparat :( Naprawdę :cry: :cry: :cry: No widzę! :evilbat: :lol: :lol: :lol:Cała moja nadzieja w Bajanie :evilbat: :evilbat: :evilbat: O NIE!!!!!!!!!!!!!!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
Alicja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 [quote name='mmbbaj'][quote name='Gosiek'] suuuuuper Gosiu,strasznie się cieszę!!!leży sobie, a ja nie mogę uwierzyć :lol: jek wróci mąż z pracy będziemy go rozgryzać! :lol: hmmm jeden aparat rozgryzł Bajan a teraz WY :( , U was w domu panują dziwne obyczaje :wink: :lol: :lol: Małgosiu jaki modelik 8) Quote
mmbbaj Posted December 16, 2005 Author Posted December 16, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']hmmm jeden aparat rozgryzł Bajan a teraz WY :( , U was w domu panują dziwne obyczaje :wink: :lol: :lol: :roflt: :roflt: :roflt: [quote name='Alicjarydzewska'] Małgosiu jaki modelik 8) Kodak EasyShare Z7590...................10xZOOM :P, a i jeszcze dostaliśmy do niego suuuuper torbę! :D Quote
Alka Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 ,no super !!! Małgosiu, gratuluje ! za aparacik O nieeeeeeeeeeee!!!! Zostałam sama jedna bezcyfrówkowa!!!!!!!!!!! asher, jeszcze ja zostałam :cry: Quote
Recommended Posts