Iv Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 jak zwykle- :) Bajan przecudny na zdjeciach Quote
Gosiek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 a Małgosi już trzeci dzień nie ma w Bajankowej galerii :roll: Nie mówiąc nic o fotaskach przystojniaczka 8) Quote
mmbbaj Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Monis&Nodi napisał(a):Super foty :iloveyou: , a Bajan prześliczny :lilangel: Ah... te letnie fotki przywołują same cieplutkie wspomnienia, a za oknem niestety mróz :roll: U nas mrozu nie ma, a z to jest wstrętna "chlapajda" :x :lol: Quote
mmbbaj Posted November 23, 2005 Author Posted November 23, 2005 Gosiek napisał(a):a Małgosi już trzeci dzień nie ma w Bajankowej galerii :roll: Nie mówiąc nic o fotaskach przystojniaczka 8) Gosiu jestem! Staram się też nadrobić w innych galeriach, a niektóre poznać 8) Jednak co jakiś czas daję porcyjkę zdjęć Bajanka :lol: :wink: Iv napisał(a):jak zwykle- :) Bajan przecudny na zdjeciach Iv :calus: Quote
Sabina1 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 To daj taką chociaż malusieńką porcyjkę :modla: , tak lubie oglądać jego pysio :ylsuper: Quote
aga1215 Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 sabina1 napisał(a):To daj taką chociaż malusieńką porcyjkę :modla: , tak lubie oglądać jego pysio :ylsuper: też proszę o Bajanka :modla: Quote
Patka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 ja takze domagam sie fotek cudwnoscci Bajana :) Quote
Alka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 hej, Małgosiu, nie daj się dłużej prosić....pokaż Bajanka :modla: Quote
mmbbaj Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Alka napisał(a):hej, Małgosiu, nie daj się dłużej prosić....pokaż Bajanka :modla: Patka napisał(a):ja takze domagam sie fotek cudwnoscci Bajana :) aga1215 napisał(a): też proszę o Bajanka :modla: sabina1 napisał(a):To daj taką chociaż malusieńką porcyjkę :modla: , tak lubie oglądać jego pysio :ylsuper: Dziewczyny! Kochane jesteście :iloveyou: Oczywiście, że wstawię zdjęcia Bajanka, ale wieczorkiem bo mam teraz mało czasu, niedługo wychodzimy na spacer. Do tego trochę się martwię bo drugi raz w ciągu trzech dni Bajan ledwo zaczął jeść, a zwrócił :( Nawet nie zdążyło do żołądka...Poza tym zachowuje się normalnie, qpa była, ale chętnie posypia więc nie wiem czy mam już lecieć do weta czy nie... :-? Quote
Sabina1 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Wiesz co, ja bym poszła. Może to głupstwo, a może mu wet coś da na trawienie, albo cos profilaktycznie. Czy kupki ładne ? Może nowa karma ? Ja bym poszła do lekarza, nienawidzę czekac, że samo przejdzie. Ze sobą tylko zawsze zwlekam. Quote
mmbbaj Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 sabina1 napisał(a):Wiesz co, ja bym poszła... Sabinko, Bajan robił qpkę rano bardzo ładną, a ze mną na spacerze też tylko jakby lekkie zatwardzenie. Bardzo się cieszył jak mu się udało :lol: Był bardzo zadowolony na spacerze, cieszył się na każdą kupkę śniegu i wogóle nie sprawiał wrażenia psa z dolegliwością...Jak wróciliśmy to domagał się jedzenia i dałam mu kurczaka z jarzynkami i makaronem - zjadł aż mu się uszy trzęsły! I nie zwrócił! A teraz wrócił mój mąż i szaleją z misiem (a właściwie jego wspomnieniem) i Bajan cały szczęśliwy :D . Ja też jestem panikarą jeśli chodzi o jego zdrowie, ale jeszcze zaczekam bo to wygląda na jakąś raczej przejściową niedyspozycję, ale oczywiście będę go obserwować 8) Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 A może Bajanek podjadał śnieg na spacerku i stąd te wymioty :wink: Quote
Iv Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Biedny Bajanek :( , moze gdzies skubie spod sniegu resztki trawy? Moj pies od czasu do czasu jak sie naje trawy, to wymiotuje. Ale to sie zdarza kilka razy do roku. Ale sadze,ze lepiej pojsc do veta i rozwiac wszelkie watpliwosci. Wyglaskaj Bajnka ode mnie :D i przytul ten cudny, mądry pycholek. Quote
Sabina1 Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 mmbbaj napisał(a): będę go obserwować 8) Rzeczywiście, może to już się nie powtórzy. Gdyby to była jakaś niestrawność, to miałby chyba rozwolnienie, a gdyby początki jakiejś choroby, to ogólnie czułby się źle. Najważniejsze, że ma apetyt i humorek :P Quote
Gosiek Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 a może Bajanek jest meteopatą? (chyba tak sie to pisze) Kiepska pogoda wpływa na gorsze trawienie... chwilowy impuls :wink: :lol: Mam nadzieje ze juz jest OK i nie bedziesz się Małgosiu martwiła :P Quote
mmbbaj Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 sabina1 napisał(a): Rzeczywiście, może to już się nie powtórzy. Gdyby to była jakaś niestrawność, to miałby chyba rozwolnienie, a gdyby początki jakiejś choroby, to ogólnie czułby się źle. Najważniejsze, że ma apetyt i humorek :P Sabinko, pierwszy raz we wtorek, a drugi dziś i żadnych innych objawów, może rzeczywiście Alicja ma rację i to przez ten śnieg :roll: Oczywiście będę czujna! Iv napisał(a):Biedny Bajanek :( , moze gdzies skubie spod sniegu resztki trawy? ..... Ale sadze,ze lepiej pojsc do veta i rozwiac wszelkie watpliwosci. Wyglaskaj Bajnka ode mnie :D i przytul ten cudny, mądry pycholek. Iv, trawy nie skubie natomiast gryzie patyki bo to wielka ogarkowa namiętność :lol: i jak czasami przesadzi to też je zwraca, ale tym razem tak nie było. Z wetem się wstrzymałam bo wygląda jakby wszystko wróciło do normy, ale oczywiście obserwuję! 8) Pycholka wygłaszczę jak tylko wróci z panem ze spacerku, na który poszedł bardzo ochoczo! :lol: Alicjarydzewska napisał(a):A może Bajanek podjadał śnieg na spacerku i stąd te wymioty :wink: A wiesz Alu, że tak! :-? On na widok śniegu wariuje i oczywiście je go! Więc może jakieś świństwa, albo przeziębił sobie gardło? Ja pomyślałam też o gardle bo on to zwracał chwilę po tym jak połknął :roll: , ale kurczaka z warzywami i makaronem zjadł bez problemu. Może dlatego, że gładko przeszło bo mokre :roll: Gosiek napisał(a):a może Bajanek jest meteopatą? (chyba tak sie to pisze) Kiepska pogoda wpływa na gorsze trawienie... chwilowy impuls :wink: :lol: Tego Gosiu nie wiem :wink: , ale przy takiej pogodzie zwykle więcej śpi, może tak jak wiele innych psów i...ludzi :wink: I bardzo Wam kochane dziękuję! :buzi: Quote
mmbbaj Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 A to są najnowsze bo sprzed kilku dni zdjęcia Bajana, niestety aparat mieliśmy tylko chwilkę... :D Quote
Patka Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Co za minnna spowlniona chyba zimmma idzie - super :) Quote
mmbbaj Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 Patka napisał(a):Co za minnna spowlniona chyba zimmma idzie - super :) spowlniona...? :hmmmm: :lol: Quote
Hanna R. Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Gosiu, cudny Bajanek aktualny. Ale ten - MIODZIO !!! :angel: Quote
LAZY Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Jejku! Jak tutaj cudownie ciepło! :angel: :angel: :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 mmbbaj napisał(a):A to są najnowsze bo sprzed kilku dni zdjęcia Bajana, niestety aparat mieliśmy tylko chwilkę... :D cudny Bajenk nawet z takimi, smutnymi=zimowymi minkami. Ma słodkie oczka :angel: Quote
mmbbaj Posted November 24, 2005 Author Posted November 24, 2005 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu, cudny Bajanek aktualny. Ale ten - MIODZIO !!! :angel: Haniu on tutaj też jest aktualny bo już się teraz tak nie zmienia :D, takiego miodzia mamy na codzień, ale nie lubi jak mu się robi zdjęcia i dlatego jest taki poważny na tych najnowszych :lol: Quote
Alicja Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Sliczny zadumany młodzieniec :wink: Wiesz Małgosiu , bo Harley , mój boxio jak się najadł śniegu to potem też wymiotował a koopencje miał normalne , a co do meteopaty to też moze sie zgadza bo takowym chyba jest Ozzy , przy zmianie ciśnieniaprzysypia , jest mało aktywny. Ja nawet w czerwcu , zrobiłam taki alarm że wet . przyszedł do mnie do domu i nie bardzo wiedział co się z psem dzieje , a pies leżał , był apatyczny i próbowaliśmy dociec czy może czyms sie struł , ale potem doszlismy do wniosku ze niemożliwe , dostał wit i jeszcze cos na wzmocnienie :-? , a potem była burza i pioes ożył :wink: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts